PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ropuszka wrote:Dopiero po 20 mam mieć wyniki 😔
Ja nie wiem czemu tu dziewczyny zawsze parę godzin i mają a tu trzeba tyle czekać😔
Ale oczywiście dam znać ☺️
Powtarzam za dwa dni i mam nadzieję,że to raczej dobry znak już...
Dziewczyny,na szybciku nadrabiam co u Was i mimo wszystko Evvee nie poddawaj się! Ropuszka,czekam na Twój wynik bety! Niech te króliczki wiosenne przynoszą wiele dobrego )Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2023, 16:45
-
Madeline wrote:Słusznie, mi wychodzą blade testy, a wlasnie udało mi się dzisiaj odebrać już betę 165,33 (a jestem 1dzien przed terminem 🐒)! Po poprzednim biochemie i becie 18.31 ,to jest spooora różnica.
Dziewczyny,na szybciku nadrabiam co u Was i mimo wszystko Evvee nie poddawaj się! Ropuszka,czekam na Twój wynik bety! Niech te króliczki wiosenne przynoszą wiele dobrego )
Ja jutro okres ale mnie zbiera .. robiłam dziś znów test z nadzieja ze coś soe pojawi ale biało 😳Madeline lubi tę wiadomość
-
Madeline wrote:Słusznie, mi wychodzą blade testy, a wlasnie udało mi się dzisiaj odebrać już betę 165,33 (a jestem 1dzien przed terminem 🐒)! Po poprzednim biochemie i becie 18.31 ,to jest spooora różnica.
Dziewczyny,na szybciku nadrabiam co u Was i mimo wszystko Evvee nie poddawaj się! Ropuszka,czekam na Twój wynik bety! Niech te króliczki wiosenne przynoszą wiele dobrego )
Evvee jesteśmy z Tobą co by się nie działo i trzymam mooocno kciuki za nas wszystkie oczywiście ♥️ -
Ropuszka wrote:Madeline to trzymam kciuki aby wzrastało prawidłowo☺️ ja jakoś straciłam nadzieję bo dziś brzuch mocno okresowo i śluz się zrobił rzadki jakbym się ssiusiala 😔 muszę wytrzymać do rana jakos 😬
Evvee jesteśmy z Tobą co by się nie działo i trzymam mooocno kciuki za nas wszystkie oczywiście ♥️ -
Ropuszka wrote:Madeline to trzymam kciuki aby wzrastało prawidłowo☺️ ja jakoś straciłam nadzieję bo dziś brzuch mocno okresowo i śluz się zrobił rzadki jakbym się ssiusiala 😔 muszę wytrzymać do rana jakos 😬
Evvee jesteśmy z Tobą co by się nie działo i trzymam mooocno kciuki za nas wszystkie oczywiście ♥️
Ja za to pierwszy raz mam tak wodnisty śluz utrzymujący się już parę dni i to w tej fazie cyklu. To zawsze jest twój zwiastun okresu?
Dopytuję, bo was tu nieśmiało wszystkie podpatruję i kibicuję każdej 😊 a jak wspominałam u mnie pierwszy raz taki wodnisty śluz.. zawsze po plodnych jestem lepka i taka ala sucha póki się nie podjaram 🙈 a teraz od końca plodnych cieknie ze mnie jakbym wlasnie się posiusiała 😅 9dpo, dzisiaj biało. -
Avonid wrote:Ja za to pierwszy raz mam tak wodnisty śluz utrzymujący się już parę dni i to w tej fazie cyklu. To zawsze jest twój zwiastun okresu?
Dopytuję, bo was tu nieśmiało wszystkie podpatruję i kibicuję każdej 😊 a jak wspominałam u mnie pierwszy raz taki wodnisty śluz.. zawsze po plodnych jestem lepka i taka ala sucha póki się nie podjaram 🙈 a teraz od końca plodnych cieknie ze mnie jakbym wlasnie się posiusiała 😅 9dpo, dzisiaj biało. -
Avonid wrote:Do dupy.
Masz przynajmniej jasną sytuację.. i chociaż to mało pocieszające poród w zimę na pewno jest fatalny!
Trzymam kciuki za kolejne cykle ❤ długo się staracie?
Niee, to dopiero drugi cykl , mam już synka ale marzy mi się duża rodzinka
A wy ? -
To będziecie mieli kiedy szaleć 😁
My łącznie może z 7/8 cykli ale rozciągnięte na przestrzeni ponad roku. Generalnie na początku poprostu przestaliśmy się zabezpieczać ale nic się nie działo więc zaczęłam kombinować z ovu. Męczę się od 2 lat z przerwami (w tych przerwach próbowalismy) z infekcjami.. generalnie teraz miało być już definitywnie ok, wymaz czysty, wrocilismy do starań i po płodnych uderzyło znowu ale o dziwo przeszło samo 🤷♀️ jestem z ginem na telefonie, na dniach ide na kontrolną krew/mocz (robię ostatnimi czasy co 3 miechy 😂). Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie. -
Hej przepraszam wczoraj się podlamalam beta 0,5... I znów pytania kurcze zawsze robię w tym samym laboratorium bo to jedyne w mojej okolicy i zawsze miałam wynik mniej niż <0,2 a teraz taki wynik... A co do śluzu to sprawdziłam i przez ostatnie 3 cykle przed okresem miałam śluz kremowy
-
Avonid wrote:To będziecie mieli kiedy szaleć 😁
My łącznie może z 7/8 cykli ale rozciągnięte na przestrzeni ponad roku. Generalnie na początku poprostu przestaliśmy się zabezpieczać ale nic się nie działo więc zaczęłam kombinować z ovu. Męczę się od 2 lat z przerwami (w tych przerwach próbowalismy) z infekcjami.. generalnie teraz miało być już definitywnie ok, wymaz czysty, wrocilismy do starań i po płodnych uderzyło znowu ale o dziwo przeszło samo 🤷♀️ jestem z ginem na telefonie, na dniach ide na kontrolną krew/mocz (robię ostatnimi czasy co 3 miechy 😂). Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie.
miałam dziś dostać okres i narazie cisza 😳Avonid lubi tę wiadomość
-
Ropuszka wrote:Hej przepraszam wczoraj się podlamalam beta 0,5... I znów pytania kurcze zawsze robię w tym samym laboratorium bo to jedyne w mojej okolicy i zawsze miałam wynik mniej niż <0,2 a teraz taki wynik... A co do śluzu to sprawdziłam i przez ostatnie 3 cykle przed okresem miałam śluz kremowy
Powtórz bete! I dawaj znać 😁