PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KejtKa wrote:Ja już czekam na nowy cykl... od paru dni mam śmietnik na twarzy jak zawsze przed @. Najgorsze jest to, oczekiwanie i nadzieja, a potem świadomość, że znowu fail...
Znam ten ból 😔 ja teoretycznie powinnam testować 12.12
Ale już tracę nadzieję… nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że znów się nie udało i czekam półprosta na 🐒
Już nawet się przyzwyczaiłam.
Co miesiąc mam różne objawy 😂 więc w żadne nie wierzę, nawet raz miałam piękną cerę - już myślałam, że się udało, a tu @ przyszła… także to chyba nie ma znaczenia.👱🏻♀️29
🧑🏻🦱29
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od: 02.2023
💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, kwas foliowy
Leczenie w klinice ➡️ 10.2024
18.11 badanie drożności jajowodów
Jajowody drożne ✅
AMH 5,20
Parametry nasienia ✅
Aglutynacja (III) ❌
01.2025 stymulacja (aromek+ovitrelle)❌
02.2025 symulacja + IUI -
nick nieaktualny@Daga121222, okropne to jest
ale może się uda, jest jeszcze trochę czasu... 🫂ja właśnie nigdy nie miałam pięknej cery przed @, zawsze śmietnik i to idealnie zaczynający się 7 - 10 dni przed. Już się nawet nie łudzę, że to przez remontowy pył na klatce w bloku, bo pylić skończyli, a śmietnik jak był tak jest.
-
Hej dziewczyny, jutro jadę robić betę. Podejrzewam, że moje objawy były jednak urojone bo dziś boli mnie brzuch jak na okres.
Chciałabym wiedzieć w którą stronę w końcu
Trzymajcie kciucki!👊🏻ℹ️luty 2024: AMH 1,99
10.04.24 ⏸️ pozytywny test🥹
11.04.24:
beta 136,75
progesteron 16,64
13.04.24:
beta 447,55
progesteron 10,61
————————————-
👩🏼27 lat
👱🏼♂️30 lat -
Cześć dziewczyny, mam pytanie.
Jest to mój 22 dzień cyklu (cykle mam 26-28 dniowe), jakieś 10/11 dpo.. zrobiłam dzisiaj test, bo jutro mam wigilię pracowniczą i zastanawiałam się czy będę mogła normalnie napić się winka 🤭 oczywiście test wyszedł negatywny.. 😔
Ale dzisiaj miałam dziwną sytuację w pracy - podczas chodzenia zaczął mnie kłóć jajnik (tak mi się wydaje), był to taki pulsujący ból, bardzo dziwne uczucie. Trwało to może dwie minuty z małymi przerwami.
I pytanie moje brzmi - czy jest szansa, że cis się zadziało? Czy to po prostu przed okresem? Może któraś miała podobnie?
Będę wdzięczna za ladą odpowiedź 🙏🏻Olaxxk lubi tę wiadomość
👱🏻♀️29
🧑🏻🦱29
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Jajowody drożne ✅
AMH 5,20
Parametry nasienia ✅
Aglutynacja (III) ❌
Daga121222 wrote:Cześć dziewczyny, mam pytanie.
Jest to mój 22 dzień cyklu (cykle mam 26-28 dniowe), jakieś 10/11 dpo.. zrobiłam dzisiaj test, bo jutro mam wigilię pracowniczą i zastanawiałam się czy będę mogła normalnie napić się winka 🤭 oczywiście test wyszedł negatywny.. 😔
Ale dzisiaj miałam dziwną sytuację w pracy - podczas chodzenia zaczął mnie kłóć jajnik (tak mi się wydaje), był to taki pulsujący ból, bardzo dziwne uczucie. Trwało to może dwie minuty z małymi przerwami.
I pytanie moje brzmi - czy jest szansa, że cis się zadziało? Czy to po prostu przed okresem? Może któraś miała podobnie?
Będę wdzięczna za ladą odpowiedź 🙏🏻
Nawet jeśli jesteś w ciąży to na tak wczesnym etapie jeden kieliszek wina nie zaszkodzi dziecku, ale no wiadomo że trzeba z umiaremmnie tak 8-10 dzień kłuły jajniki na przemian i 10 dnia rano miałam pozytywny test. Może oznacz sobie betę z krwi jeśli masz wątpliwości
-
Hej, jestem tu całkowicie nowa, mam na imię Ola
Staramy się z mężem od sierpnia, mamy już trójkę dzieci 🙉 - tak jesteśmy szaleni 🤣
Wiadomo, co miesiąc od owu wiecznie objawy ciazy 🤣 w tym jednak jakiś nowy, nie czuje soli, przypraw - wszystko jest jakby jałowe w smaku i się zastanawiam czy któraś miała może taki objaw na początku ciąży? 🙈 do @ jeszcze 4 dni -
Daga121222 wrote:Cześć dziewczyny, mam pytanie.
Będę wdzięczna za ladą odpowiedź 🙏🏻Daga121222 lubi tę wiadomość
-
Olaxxk wrote:Moim zdaniem może być to ciąża, bo jednak na tak wczesnym etapie jeszcze test może nie pokazywać. Idź na betę będziesz miała spokojna głowę. Mi raz pokazało tak wcześnie i niestety biochemiczna a wcześniej gdy robiłam testy 3 dni bądź 4 dni przed to były negatywne i miesiaczka przychodziła. Trzymam kciuki mam nadzieję że tym razem się udało. Teraz mam pytanie do was czy miałyście 5 dni po owulacji bole jajnikow i bardzo dużo śluzu, wyjątkowo dużo niż zwykle, jeszcze biegunka doszła.
Poczekam do wtorku i jak 🐒 nie przyjdzie to pójdę na betę. Chciałabym żeby w końcu się udało 🙂
Jak nie to i tak w styczniu idę do swojego ginekologa i czeka mnie głębsza diagnostyka.
👱🏻♀️29
🧑🏻🦱29
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Jajowody drożne ✅
AMH 5,20
Parametry nasienia ✅
Aglutynacja (III) ❌
Cześć kochane. Czy któraś miała podobnie i była to ciąża? A więc jestem aktualnie 7dpo, bolą mnie jajniki troszkę brzuch jak na miesiaczke, kręci mi się w glowie ale wiem że w poprzednich cyklach miałam podobne objawy i nie była to ciąża. Jednak zastanawia mnie śluz, który nie zgęstniał po owulacji, mimo że u mnie zawsze robi się gęsty biały a tuż przed miesiączką nie ma go wcale, teraz jest inaczej. Jest on pół przezroczysty, jest podobny do tego płodnego, myślałam że może mam podwójną owulacje ale testy negatywne.
-
Hej dziewczyny, mam pytanie,
dzis jest moj 27 dzien cyklu (mam cykle około 29-31 dniowe). Ogólnie przez kilka poprzednich dni miałam ogromny apetyt, bolał mnie lewy jajnik, jak również miałam lekkie mdłości oraz bolały mnie piersi. Te objawy utrzymywały sie przez jakieś 4 dni. Jednak dzisiaj coś się zmieniło: piersi przestały boleć, apetyt zmalał, właściwie nic mnie nie boli. Dodatkowo moje libido nagle wzrosło... Nigdy nie miałam takich objawów przed @, zazwyczaj objawy PMS utrzymywały się do pierwszego dnia @... W związku z tymi dziwnymi objawami narodziła się we mnie nadzieja na powodzenie w tym cyklu. Czy Waszym zdaniem mogę jeszcze mieć nadzieje? -
Oxinia wrote:Hej dziewczyny, jutro jadę robić betę. Podejrzewam, że moje objawy były jednak urojone bo dziś boli mnie brzuch jak na okres.
Chciałabym wiedzieć w którą stronę w końcu
Trzymajcie kciucki!👊🏻
I jak sytuacja u Ciebie? Daj znać czy byłaś na becie i czy wszystko ok 😊 -
Pata88 wrote:Hej dziewczyny, mam pytanie,
dzis jest moj 27 dzien cyklu (mam cykle około 29-31 dniowe). Ogólnie przez kilka poprzednich dni miałam ogromny apetyt, bolał mnie lewy jajnik, jak również miałam lekkie mdłości oraz bolały mnie piersi. Te objawy utrzymywały sie przez jakieś 4 dni. Jednak dzisiaj coś się zmieniło: piersi przestały boleć, apetyt zmalał, właściwie nic mnie nie boli. Dodatkowo moje libido nagle wzrosło... Nigdy nie miałam takich objawów przed @, zazwyczaj objawy PMS utrzymywały się do pierwszego dnia @... W związku z tymi dziwnymi objawami narodziła się we mnie nadzieja na powodzenie w tym cyklu. Czy Waszym zdaniem mogę jeszcze mieć nadzieje? -
Ja na świeżo mogę podzielić się moimi (jak się szczęśliwie dziś okazało) pierwszymi objawami, jeszcze przed terminem miesiączki. U mnie najbardziej odczuwalne to były okropne bóle krzyża, serio, chciałam się nawet zapisać na masaż do fizjoterapeuty bo myślałam że mi się coś tam poprzestawiało 😀 Ani się schylić ani siedzieć.. Taki silny ból pleców trwał jakieś dwa dni ok 8-9 dpo. Tego drugiego dnia do tych bólów pleców doszły bóle z prawej strony (jakby od prawego jajnika), podobne do owulacyjnych. Dwa dni później (dziś) pozytywny test.
-
Powiem Wam dziewczyny, że od kilku dni czytam i czytam każda z nas jest inna 😁 kurcze mój cykl normalnie trwa 32 dni. Jest regularny a teraz już 9 dni się spóźnia okres. Testy negatywne. A jutro impreza wigilijna, i pytanie wypić coś czy nie 🤣. Ostatnim razem miałam puste jaja płodowe i wywoływane poronienie. Wtedy bardzo mnie piersi bolały a tym razem tylko takie kłucie w podbrzuszu. Sama nie wiem czy czekać czy tylko sobie wmawiam ciążę.
-
Paulina_167 wrote:Ja na świeżo mogę podzielić się moimi (jak się szczęśliwie dziś okazało) pierwszymi objawami, jeszcze przed terminem miesiączki. U mnie najbardziej odczuwalne to były okropne bóle krzyża, serio, chciałam się nawet zapisać na masaż do fizjoterapeuty bo myślałam że mi się coś tam poprzestawiało 😀 Ani się schylić ani siedzieć.. Taki silny ból pleców trwał jakieś dwa dni ok 8-9 dpo. Tego drugiego dnia do tych bólów pleców doszły bóle z prawej strony (jakby od prawego jajnika), podobne do owulacyjnych. Dwa dni później (dziś) pozytywny test.
-
Hejka
11 dnia cyklu miałam owulacje 10.12.2023 wiem bo robiłam test. 4 dni po owulacji 14.12.2023, wieczorem zaczęłam odczuwać kłucie w prawym jajniku, dość mocne odczuwałam je ponad dobę. Teraz mam takie dziwne wrażenie pełności w brzuchu i twardszego podbrzusza.
Do miesiączki 9 dni zazwyczaj już w tym czasie odczuwałam nabrzmiałe piersi, teraz nic.
Czy możliwe ze mimo pozytywnego testu owulacyjnego w niedziele 10.12, owu przesunęła się aż o 4’dni?
Czy może to jakiś objaw ciąży? Choć z drugiej strony tak od razu po zapłodnieniu, nie wiem sama co myśleć. Myślicie, ze jak zrobie jutro bete co coś wyjdzie ? Czy za wczesnie -
Cześć
Pewnie tak jak każda z Was oglądam każdy objaw na prawo i lewo zastanawiając się czy jest szansa na ciążę czy nie 🙈 mam dylemat, wczoraj był 7dpo i zaczęłam plamić, dzisiaj również. Brązowe plamy, może lekko czerwone, ból lekki czasami, jak przed okresem. Miała tak któraś z Was? Obawiam się że to @ przyszla tydzień za wcześnie:(