PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech dziewczyny. Chce sie to ogarnac i sie nie da. Strasznie ki przykro ze tyle z nas to spotyka. Sciskam i dzieki za wsparcie laseczki. Ja zazdroszcze cholernie ale jednoczesnie geba mi sie cieszy jak widze brzuchate, albo male gluty to najpieknejsze co moze byc i tez bym chciala wypytywac dotykac i ogladac ile sie da :p ale potem wraca myslenie i przeliczanie wlasnie ktory bulby tydzien co juz by nylo widac co bysmy wiedzieli jaki by bul brzuchal. Wszystko mialo sie zmienic na lepsze u mnie wreszcie. A dupa blada...
-
Iza75 wrote:Pompon rozumiem Cie, ja tez mialamtaka faze...wszedzie brzuchy, w ciagumiesiąca po moim ostatnim poronieniu dwóm parom znajomych urodziły sie dzieciaczki...cięzkomi było. Teraz juz tak nie patrze, cieszę sie jak komus sie udaje, nie zazdroszcze. Mam z kolei inną faze, mam ochote podejsc do kazdej dziewczyny z brzuchem i ja wypytywac czy wszystko ok,jak jakas jebnięta sie zachowuje
-
pompon wrote:Ech dziewczyny. Chce sie to ogarnac i sie nie da. Strasznie ki przykro ze tyle z nas to spotyka. Sciskam i dzieki za wsparcie laseczki. Ja zazdroszcze cholernie ale jednoczesnie geba mi sie cieszy jak widze brzuchate, albo male gluty to najpieknejsze co moze byc i tez bym chciala wypytywac dotykac i ogladac ile sie da :p ale potem wraca myslenie i przeliczanie wlasnie ktory bulby tydzien co juz by nylo widac co bysmy wiedzieli jaki by bul brzuchal. Wszystko mialo sie zmienic na lepsze u mnie wreszcie. A dupa blada...
Kochana!!!!! Idziemy teraz razem trzymamy sie raze...damy rade tak czy tak, bedzie dobrze, podolamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:zmienmy temat moze czy cus
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Mik spróbuj niepokalanka.
-
MalaCzarna wrote:Gigsa ale może nie będziesz zaczynać kolejnego cyklu tylko kolejny tydzień ciąży?
-
mik82 wrote:Popieram i mam pytanie Asha bo Ty już niestety długo w temacie jesteś. Po poronieniu wydłużyła mi się tak 4-5 dni pierwsza faza cyklu i tym samym cały cykl, bo drugą fazę mam raczej bez zmian. Czy to może być jakiś problem bo słyszałam że to może być problem z endometrium?
Ale kochana to ci sie wydluzyla o 4 dni tylko, to nie musi nic oznaczac...a bylas u gina, zeby grubosc ci oznaczyl?
Ale te 4 dni naprawde nic nie musza znaczyc, cykle masz regularne i owu jest jest -
Asha pomimo temperatur sobotka bardziej mi pasuje, bo we czwartek wieczorem zakłuł mnie mocno lewy jajnik, zrobiłam o 22 test, ale negatywny był, a w piątek rano dalej kłucie i o 12 już tłusta krecha testowa, pobolał jeszcze w sobotkę, w niedzielę już mniej i od poniedziałku cisza. Poza tym w piątek choć nie było śluzu płodnego to czułam mokro:) ale zobaczymy za tydzień poza tym nie wiem, czy jak test wyszedł w piątek już z rana, to owulka mogłaby być dopiero we wtorek?
-
nick nieaktualny