PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że to niedobrze. Teraz pójdę jeszcze do tej samej, bo i tak czekałam tyle na wizytę. Jak ona to oleje to umówię się gdzieś prywatnie i już.
-
gigsa wrote:oczywiście, że mówiłam, ale mają to w dupie. Mówią, że tak czasem jest. Ale mam tak dopiero od 2 cykli
To tak jak u mnie z moimi cyklami wahającymi się od 30 do 50 dni. Jak pytałam co to, to wszyscy, że tarczyca. Wycięłam tarczycę i wyrównałam hormony i nic. Nigdy żaden mi hormonów nie zrobił, poszłam teraz prywatnie i zupełnie inna rozmowa. Wiem na co się nastawiać i co prawdopodobnie jest przyczyną, szkoda że nikt wcześniej mną się nie zajął, bo szkoda było skierowań i badań... -
bianka wrote:To tak jak u mnie z moimi cyklami wahającymi się od 30 do 50 dni. Jak pytałam co to, to wszyscy, że tarczyca. Wycięłam tarczycę i wyrównałam hormony i nic. Nigdy żaden mi hormonów nie zrobił, poszłam teraz prywatnie i zupełnie inna rozmowa. Wiem na co się nastawiać i co prawdopodobnie jest przyczyną, szkoda że nikt wcześniej mną się nie zajął, bo szkoda było skierowań i badań...
Niektorych ginow to wogole trzeba by zajebac, ja bym byla lepszym ginem niz co niektorzy -
Zawsze miałam cykle 26-28 dni i bez plamień, a teraz dupa. Czekam na @ i zapisuję się prywatnie jak coś. W tym miesiącu i tak dupa ze staraniami, bo jedziemy na wakacje do Turcji 24 sierpnia, a tam pewnie nie dość, że znów wszystko się przesunie to pewnie owu przegapię. We wrześniu pewnie znów coś wyskoczy i jak nie urok to sraczka
-
Asha wrote:Moim zdaniem jakby sie teraz dobry gin toba zajal to moze nie jest za pozno, zawsze masz plaminia w tym czasie w cyklu?
-
Asha wrote:No to moze cos jest na rzeczy skoro teraz plamisz
-
Asha wszechtronnie uzdolniona
Gigsa mowials ze na zadnym wykresie nie widzialas takich plamien bo moze zadna az tak sobie nie hrzebala tam i nie widziala skoro mowisz ze na zewnatz nic nie ma. Wg nie wyklucoze ze cos tam sie zadzieje;)
Ja nayomiast mam nadzieje, ze te moje cykle nie zamierzaja trwac po 40 dni... Bi sie zaciukam z tym czekaniem. Jak bym chiala miec te ksiazkowe 28 -
Asha wrote:Ale kochana to ci sie wydluzyla o 4 dni tylko, to nie musi nic oznaczac...a bylas u gina, zeby grubosc ci oznaczyl?
Ale te 4 dni naprawde nic nie musza znaczyc, cykle masz regularne i owu jest jest -
pompon wrote:
Gigsa mowials ze na zadnym wykresie nie widzialas takich plamien bo moze zadna az tak sobie nie hrzebala tam i nie widziala skoro mowisz ze na zewnatz nic nie ma. Wg nie wyklucoze ze cos tam sie zadzieje;)
zobaczymy
-
mik82 wrote:Asha znalazłam USG z 3 tygodni po poronieniu i echo endometrium miałam wtedy 3mm Chuj wie co to oznacza. Ale gin nic nie mówił
Grubosc endometrium powinno byc przynaimniej 8 mm , ale mozliwe ze po poronieniu sie wszystko zluszczylo bardziej i dlatego takie cieniutkie, moze warto by bylo zmierzyc jeszcze raz i zobaczyc czy sie odbudowalo, jak nie to sa sposoby na odbudowanie, jakies suplementy mozna brac czy cos, gdzies cos czytalam -
Asha wrote:Grubosc endometrium powinno byc przynaimniej 8 mm , ale mozliwe ze po poronieniu sie wszystko zluszczylo bardziej i dlatego takie cieniutkie, moze warto by bylo zmierzyc jeszcze raz i zobaczyc czy sie odbudowalo, jak nie to sa sposoby na odbudowanie, jakies suplementy mozna brac czy cos, gdzies cos czytalam