PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
ja czytałam, że dziewczyna przestała brać czekała na @ i się nie pojawiła, bo zaskoczyło. Ona brała to bo pisała, że miała niski progesteron i to było po to i żeby pomóc w zagnieżdżeniu
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Gdzies tam jak dziewczyny pisaly to 10 dni sie bierze chyba , przestaje i okres ma byc po 3 dniach , jak nie bedzie to moze to oznaczach ciaze czy cos
-
MalaCzarna wrote:A u mnie mnóstwo białego plus taki grudkowaty ale to chyba kwestia tej luteiny.
Tak Czarna, resztki luteiny tak wypływaja. Dlatego ja wole dupka bo po pierwsze nie trzeba pchac łapsk a po drugie nic własnie nie wypływa. Tylko niektórzy lekarze wola dupka a niektorzy luteine. -
jak poszłam pierwszy raz z tymi plamieniami do gin (nie mojej, bo moja była na urlopie) to przepisała mi Proverę. Miałam brać od 16 dnia cyklu przez 10 dni 1 tabl dziennie. Potem odstawić i @. Pojawiły się właśnie te plamienia z poczatku mojego wykresu.
To powinno się brać po owu, a gin mnie nawet nie zbadała i nie sprawdziła czy miałam owu. Zaożyła, że jak mam cykle 26-28 dni to owu miałam i już (byłam na wizycie w 15dc).
Wydaje mi się, że to przez Proverę ten cykl mój tak właśnie wygląda. Bo pewnie wzięłam w złym czasie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:52
-
amelia04072006 wrote:tylko podobno jesli jest problem z progesteronem i zachodzi sie w ciazy to odstawienie tego czegos moze wywolac krwawienie i ze wtedy powinno sie kontynuowac. niektore biora nawet do 3 msc. ja nie mialam badanego progesteronu wiec nie wim jak to z nim jest. moze temperatura cos pokarze. a ty bierzesz tego costangusa?
-
amelia04072006 wrote:tylko podobno jesli jest problem z progesteronem i zachodzi sie w ciazy to odstawienie tego czegos moze wywolac krwawienie i ze wtedy powinno sie kontynuowac. niektore biora nawet do 3 msc. ja nie mialam badanego progesteronu wiec nie wim jak to z nim jest. moze temperatura cos pokarze. a ty bierzesz tego costangusa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:53
-
ja dupka biore ale tylko jak zachodze, pomaga na progesteron bo zawsze mi sie plamienie zdarzało. W ciąży z synem tez i to wcale nie małe a jednak sie wszystko dobrze skonczyło.
A dziewczyny, może juz pisałyscie ale zapytam raz jeszcze - a na co ten castangus jest? -
amelia04072006 wrote:tak. ale jesli jest ciaza i progesteronu malo to to krwawienie z odstawienia nie musi byc @ tylko poronieniem
-
Tak tak biore ...namietnie bioreamelia04072006 lubi tę wiadomość