PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Witunia kochana, widze twoja temp tak kapke w dol schodzi, moze cos sie wykluje jak nie w jedna strone to w druga
-
amelia04072006 wrote:usciskaj sie ode mnie to chyba ten spadek przed owulka mialam nadzieje ze jak wstane to szyjka bedzie na dole i bedzie @ a ja tą cholere ledwo znalazlam, wiec chyba jednak owulka. mierzylam temke w Zdzisi i mialam 36,67 a w ustach 36,47. nie wiem ktora wpisac
No to gites jak owulka, moze zacznij w zdzisce juz teraz to bedzie bardziej wiarygodna, nie wiem tak mi sie zdajeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:17
-
Asha wrote:[QUOTE=mik82
Jezeli powiedzialam cos nie tak to przepraszam -
mik82 wrote:No co Ty? A skąd Ci to przyszło do głowy? Podziękowałam za odpowiedź Teraz sprawdziłam co pomaga i m.in jest wymieniony Acard który gin kazał mi brać i starać się naturalnie a jak się nie uda to w październiku się u niego zjawić. Chyba po tak późnej ciąży jaką miałam muszę się uzbroić w więcej cierpliwości i poczekać aż się wszystko odbuduje. ? Tylko ta cierpliwość... gdzie ona jest?
Myslalam ,ze moze cie urazilam, no to moze warto to brac i bedzie gites
Moze ci gin nic nie mowil bo nie chcial cie martwicWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:20
-
Asha wrote:Myslalam ,ze moze cie urazilam, no to moze warto to brac i bedzie gites
Moze ci gin nic nie mowil bo nie chcial cie martwicAsha lubi tę wiadomość
-
a ja tak płakałam, że nigdy temp. 37.0 nie miałam, a dziś specjalnie sprawdziłam rano w pochwie (u nas mówimy Brocha albo Bożena) i było 37.00
W następnym cyklu chyba mierzę tam na doleAsha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:a ja tak płakałam, że nigdy temp. 37.0 nie miałam, a dziś specjalnie sprawdziłam rano w pochwie (u nas mówimy Brocha albo Bożena) i było 37.00
W następnym cyklu chyba mierzę tam na dolegigsa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to mam wpisac ta ze zdzisi?
Ja bym tak zrobila, pomimo tego ze nie widac bedzie spadku, bedzie widac skok jak bedzie owu, wiec i tak wyjdzie wykres, a bedziesz pewniejsza czy temp prawidlowa...no nie wiem ale tak mi sie wydajeamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mam do Was dziwne pytanie, ale się zastanawiam. Czy jak pójdę do gienia i np. by był fasol lub jakiś torbiel to gin zobaczy na usg, że coś się dzieje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:32
-
Boję się, że te plamienia to jakiś trobiel, aż mnie głowa rozbolała. Jak kaszlę to jajniki mnie nawalają.
Nie chce mi się wychodzić z domu, a dziś mamy tego grila -
amelia04072006 wrote:a ktora z was bierze DUPHASTON?
-
gigsa wrote:ja nie biorę, ale namówię gin żeby mi go przepisała, bo jakoś na dziewczyny dobrze wpływa