PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Wlasnie wyczytalam ze jedno zrodlo podaje ze castagnusa sie bierze przez 90 dni caly czas a drugie podaje ze tylko do owulki, oszalec mozna
-
mik82 wrote:Ja wcześniej brałam 90 dni a teraz tylko do owulki bo słyszałam że jak się zaciąży to może szkodzić fasolce więc wolałam nie ryzykować Już jedną ciąże straciłam A kto wie czy nie od tego ?
No wlasnie wez mi powiedz jak ty to bierzesz? Ile czasu? Ile tabl, wogole wszystko -
Asha wrote:No wlasnie wez mi powiedz jak ty to bierzesz? Ile czasu? Ile tabl, wogole wszystko
-
mik82 wrote:Wczęśniej brałam ciągiem i zaciążyłam Jak zrobiłam test to przestałam ale wiesz jak to się skończyło. Teraz biorę dwie tabletki na raz bo waga 63 kg ale tak jak mi się przypomni to biorę a powinno się rano i na czczo. Mimo iż biorę jak mi się przypomni to i tak w tym miesiącu miałam wykres super w porównaniu do poprzedniego który był bardziej płaski. Ja po tym wszystkim co poczytałam a było tego sporo;-) w tym miesiącu będę brała 2 tabletki na czczo i do owulki tylko i Tobie też tak polecam
Ok, dzieki, a powiedz mi przez 3 miesiace tak zamierzasz brac?
Ja chce zeby mi prolaktyne zbilo myslisz ze jak bede brala tylko w 1 fazie to mi pomoze? -
Ja ten cykl pierwszy raz jechalam na ziolach ojca sroki. Dziewczynki jak sie potwierdzi ta moja ciaza to ja mam normalnie wiadro tych ziol jeszcze. Sama mieszalam t jak ktoras z Was bedzie chciala moge wyslac tylko pod koniec sierpnia bo tak z dzialki wracam