PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ok, dzieki, a powiedz mi przez 3 miesiace tak zamierzasz brac?
Ja chce zeby mi prolaktyne zbilo myslisz ze jak bede brala tylko w 1 fazie to mi pomoze?Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Myślę że tak Asha Ja w poprzednim miesiącu linię poziomą na wykresie miałam na temp. 36,4 i nie brałam jeszcze castagnusa. Teraz zaczęłam brać i temp. poszła dużo wyżej więc jest już lepiej. To znaczy że prolaktyna spadła i sam progesteron też lepiej zaskoczył. Zresztą wyciek z piersi mam mniejszy znacząco. A poza tym jak prolaktyna za wysoko to wypiera progesteron i on wtedy jest za niski żeby się zarodek miał czym żywić. Jeśli myślisz że za krótko będzie do owulki to spróbuj tak do 7 dni po do ewentualnego zagnieżdżenia. Myślę że to wystarczy. Ja sama tą opcję brania do kilka dni po owu przemyślę też. No i tak przez 3 miesiące zamierzam czyli w moim przypadku jeszcze jeden cykl
Dziekuje kochana
I mowisz ze na czczo? Tam jest tylko ze rano? -
ja się na tym nie znam, ale asha jak ty masz za dużo to nie wiem, czy branie tak krotko coś pomoże. miki brała dłużej i dopiero się udało, wiec skoro coś tam za trybilo to tak dawka to na podtrzymanie efektu może być. a ty musiałabyś go najpierw zbić żeby go później utrzymać. z drugiej strony te twoje cykle się zrobiły lepsze, wiec moze tez nie będziesz musiała tyle brać.
-
amelia04072006 wrote:ja się na tym nie znam, ale asha jak ty masz za dużo to nie wiem, czy branie tak krotko coś pomoże. miki brała dłużej i dopiero się udało, wiec skoro coś tam za trybilo to tak dawka to na podtrzymanie efektu może być. a ty musiałabyś go najpierw zbić żeby go później utrzymać. z drugiej strony te twoje cykle się zrobiły lepsze, wiec moze tez nie będziesz musiała tyle brać.
No to wlasnie, moze akurat wystarczy do po owu zaraz -
Asha ja sie nie znam za bardzo na tych wynalazkach ale ostatnio caly watek o tym przeczytalam
Na ovu i moge dodac ze jak sie okaze test ppzytywny to nie mozna od razu z mety odsawic bo wtedy skacze znowu hormon i to zle dla zarodka, kilka dziewczyn wlasnie pisalo ze od tego moglo byc poronienie. No ccast trst pozytywny odsawienie i zaraz krwawienie. Wiec jak sie uda to trEba powoli odstawiac z dwoch tabs na jedna kilka dni potem pol np potem co drugi dzien, az do zera wiec stopniowo -
pompon wrote:Asha ja sie nie znam za bardzo na tych wynalazkach ale ostatnio caly watek o tym przeczytalam
Na ovu i moge dodac ze jak sie okaze test ppzytywny to nie mozna od razu z mety odsawic bo wtedy skacze znowu hormon i to zle dla zarodka, kilka dziewczyn wlasnie pisalo ze od tego moglo byc poronienie. No ccast trst pozytywny odsawienie i zaraz krwawienie. Wiec jak sie uda to trEba powoli odstawiac z dwoch tabs na jedna kilka dni potem pol np potem co drugi dzien, az do zera wiec stopniowo
Dzieki kochana, dlatego tu rozmawialam z mika ze lepiej zeby brac tylko do owu, wtedy jest mniejsze ryzyko -
Asha wrote:Dziekuje kochana
I mowisz ze na czczo? Tam jest tylko ze rano? -
mik82 wrote:A bardzo proszę Na czczo to czytałam wielokrotnie na forach ale wiem że w ulotce jest że rano. W większości przypadków czytałam że przed posiłkiem trzeba
A to tego to nie wiedzialamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 20:13
-
Asha wrote:Tak wlasnie wyczytalam dziesiaj i mika tez mowi ze tak bierzem to moze i ja tak sprobuje juz chyba niewiele mam do stracenia i tak , a moze akurat cosik pomoze
-
mik82 wrote:No coś w końcu musi pomóc nie? A z tymi ziołami co pisała Shimmer to też czytałam że laski po 2 latach rozkładania rąk (nóg zresztą też) dopiero po tym zaciążyły...Zgłupieć można od tych wspomagaczy
To pewnie zalezy komu czego brakuje