PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie mieszkamy z tesciami całe szczeście...teściu jest zajebisty ale tesciowa po prostu czasem działa mi na układ nerwowy.
A moja przyjaciólka wiele lat temu też rozwiodła sie ze swoimpierwszym mężem dzięki teściówce...kurwa cos w tym jest..mieszkali z nia -
mik82 wrote:Asha Ty chyba żartujesz? No niezła akcja Moja też nie jest słaba Raz to mi nawet z jakąś ciocią przyszła pokazać jej jak w domu mamy No to dostała ostro Pierwszy i ostatni raz. Mamunia zawsze pyta czy może się zjawić Grzeczna kobieta
No to tylko jeden z jej numerow, kiedys tez malowaly z jej corka pokoj wpierdolily wszystkie meble bez pytania czy mowienia mi o czymkolwiek do nas do pokoju, ze wogole wejsc sie nie dalo, myslalam ze mnie rozjebie wtedy....ona poprostu uwazala ze to jej chata i sobie robic moze co chce , nie wazne ze ja tam jestem i my po slubie i moze jakas prywatnosc czy cos, nie..., to jej dom i wchodzila i robila wszystko jak przedtem...zalamka babka -
mik82 wrote:Asha Ty chyba żartujesz? No niezła akcja Moja też nie jest słaba Raz to mi nawet z jakąś ciocią przyszła pokazać jej jak w domu mamy No to dostała ostro Pierwszy i ostatni raz. Mamunia zawsze pyta czy może się zjawić Grzeczna kobieta
heh przypomniało mi się jak kiedys tesciowa bedac u nas rozmawiala z jakas swoja psiapsióła przez telefon i zapraszała ja do nas zeby podjechala na kawe...urocze wprost -
Iza75 wrote:heh przypomniało mi się jak kiedys tesciowa bedac u nas rozmawiala z jakas swoja psiapsióła przez telefon i zapraszała ja do nas zeby podjechala na kawe...urocze wprost
Nasi przyjaciele sa waszymi przyjaciolmi hahahaIza75 lubi tę wiadomość
-
Moj terazniejszy tesc tez jest niczego sobie...mieszka 15 minut od nas w ciagu 8 lat 3 razy u nas byl
Ale uparcie kurwa twierdzi, ze mnie lubi hahahaha....przynajmniej zabawny jest hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 21:32
-
Dziewczyny muszę spadać Temat teściowych to temat rzeka więc trochę potrwa ha Ja jutro na wyjeździe więc wieczorkiem do Was zajrzę ale jak narypiecie tyle stron co dzisiaj to i tak nie nadrobię tego ha Spokojnej nocki:-)
Asha, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no nie...szkoda tylko,że mój tego wszystkiego tak nie widzi jak ja
Oni nigdy cholera nie widza...tak z 10 lat im trzeba to minimum zeby troche na oczy przejrzec i to tez za malo czasami...synkowie mamus cholera jasnaIza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ale mój mąż jest kochanym synkiem, niestety rozpieszczonym i rozpuszczonym jak dziadoski bicz...
Oj to moj tak samo, co prawda rozpieszczony tylko przez matke, a ojciec uwaza ze caly czas cos do dupy robi ze swoim zyciem i go non stop tylko poucza a ja juz tego sluchac nie moge, bo koles niewiele ode mnie starszy i wymyslij ze mi tez bedzie zycie ukladalWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 21:42