PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Co ?????
Przebzykalas sie ? -
amelia04072006 wrote:ja mam juz zakwasy at tak powaznie to czuje sie juz jakbym pracowala przy tasmie produkcyjnej. wszystko na czas potem noc nie przespana bo zastanawiam sie ze moze sie uda. pozniej testowanie i nadzieja a na koncu i tak @ lub druga owulacja jak w moim przypadku
Ale wspomnienia jakie...hmmmmm
Fasolek czy nie..to mysle ze i tak wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 21:18
-
Asha wrote:
Fasolek czy nie..to mysle ze i tak warto
oj nie wiem . źle nerwy na mnie wplywaja, poza tym ciągle myślę o jednym, odliczam czas, jak coś za kluje to myślę sobie ze pewno to już jakiś objaw. gdyby ktoś mnie dzisiaj spytał, czy powtórzyłabym ten cykl to chyba odpowiedziałabym ze nie
-
Wyśle Ci wyśle Asha!
Dziewczyny żegnam się na kilka dni, bo za 5h jedziemy nad morze, a ja nadal kołowrotek z pakowaniem, nie lubie tego straznie. No nic. Odpuszczam na tn czas mierzenie i w ogóle.No może zajrze do was ktoregos dnia.Ale relaks totalny musze uskutecznić. Trzymajcie się laski. MałaCzarna trzymam kciuki za bete, reszte za testowanie, bzykanie i wszystko. PaAsha, Iza75, bianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane... ja spać nie moge.. mąż juz pojechał do pracy , a ja myśle
wyczytał cos o zylakach powrozka nasiennego i potem zaczął sprawdzać u siebie i , że coś ma tylko , że to powinno być na jądrach a on ma pod... ja myśle , że to normalny splot żył, ale nie wiem tak się boję ;( jade dziś załatwić jakiehoś urologa... oby dziś przyjmował ;/ bo nie wytrzymamy do jutra -
http://zapodaj.net/2d5580a76212e.jpg.html
Zabaczcie kochane. Wydaje mi sie ze sciemniala. Takie mam sranie nerwowe przed beta ze szok. Raz ze sie boje wyniku a dwa ja sie boje igiel pewnie bede musiala przywyknac bo w srode powtorka a co jeszcze powinnam zrobic? Myslalam o tsh i progesteronie bo nigdy nie mialam progesteronu badanego. Tsh rok temu mialam 2,49.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 06:52
-
nick nieaktualnyJa jutro testuję. Tak późno, bo jeszcze testu nie kupiłam Ale czuję, że będzie lipton... Objawy odeszły, został tylko pobolewający brzuch
Shimmer głowa do góry Igła nie taka straszna.. Odwróć głowę, nie patrz.. To tylko chwilka..
Nelly trudno jest pocieszać.. Najpewniej będzie tak, że to nic takiego.. Ale lepiej jest sprawdzić.. Tulam.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:http://zapodaj.net/2d5580a76212e.jpg.html
Zabaczcie kochane. Wydaje mi sie ze sciemniala. Takie mam sranie nerwowe przed beta ze szok. Raz ze sie boje wyniku a dwa ja sie boje igiel pewnie bede musiala przywyknac bo w srode powtorka a co jeszcze powinnam zrobic? Myslalam o tsh i progesteronie bo nigdy nie mialam progesteronu badanego. Tsh rok temu mialam 2,49.
Shimmer lip nie wiem czy ściemniała bo najlepiej byloby te dwa testy obok siebie zrobic fote. W kadym razie jest mocna
co do TSH to ja bym szybko powtórzyła na Twoim miejscu. Norma dla staraczek jest 1-2,5 a w ciąży zapotrzebowanie na hormon rośnie, dla dzidziusia.
Progesteron pewnie masz ok jeśli zaszłas i nic niepokojącego sie ie dzieje -
nick nieaktualny
-
Nelly1507 wrote:bardzo bym chciała wiesz... zabieg też nie jest jakiś mega straszny , ale mój mąż cholernie sie boi wszystkiego co związane z igłami i w ogóle.. rozumiem go i wiem co przeżywa dlatego tak mi źle bo musi przez to wszystko przechodzić
Kochana rozumiem co czujesz, bo ciężko jest patrzec jak bliska osoba cierpi. wydaje mi się, że Ty w tej sytuacji powinnas trzymac fason, wspierac ale i uśmiechac sie (nie chodzi mi o bagatelizowanie sprawy), żeby mąż nie widział w Tobie odbicia swojego strachu. -
nick nieaktualnywiem wiem , staram się. pocieszam , mówie , że będzie dobrze , że damy rade... ale teraz jak go nie ma to jest mi strasznie źle
boje się , że czeka go ten zabieg niby po nim byłoby lepiej , ale sama już nie wiem ;(
czemu to wszystko jest takie głupie ;(