X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Co ?????
    Przebzykalas sie ?
    ja mam juz zakwasy :) at tak powaznie to czuje sie juz jakbym pracowala przy tasmie produkcyjnej. wszystko na czas potem noc nie przespana bo zastanawiam sie ze moze sie uda. pozniej testowanie i nadzieja a na koncu i tak @ lub druga owulacja jak w moim przypadku :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja mam juz zakwasy :) at tak powaznie to czuje sie juz jakbym pracowala przy tasmie produkcyjnej. wszystko na czas potem noc nie przespana bo zastanawiam sie ze moze sie uda. pozniej testowanie i nadzieja a na koncu i tak @ lub druga owulacja jak w moim przypadku :)

Ale wspomnienia jakie...hmmmmm ;-)

Fasolek czy nie..to mysle ze i tak warto ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 21:18

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no :)

Asha lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:

Fasolek czy nie..to mysle ze i tak warto ;-)

oj nie wiem . źle nerwy na mnie wplywaja, poza tym ciągle myślę o jednym, odliczam czas, jak coś za kluje to myślę sobie ze pewno to już jakiś objaw. gdyby ktoś mnie dzisiaj spytał, czy powtórzyłabym ten cykl to chyba odpowiedziałabym ze nie :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• pompon Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wybralam sie do tesco wreszie i nabylam tes slawne pepino. Mam nadzieje ze pozytywne qygrzebalam i ze sie przydadza za te 30 dni ponad...

Asha lubi tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez sobie kupie :). nawet jak mnie oszukają to i tak chwile uchachana bede :)

Asha, gigsa lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka laski wyslijcie mi ye pozytywne tutaj...tu maja same dupne :-( ..;-)

• pompon Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyśle Ci wyśle Asha!

Dziewczyny żegnam się na kilka dni, bo za 5h jedziemy nad morze, a ja nadal kołowrotek z pakowaniem, nie lubie tego straznie. No nic. Odpuszczam na tn czas mierzenie i w ogóle.No może zajrze do was ktoregos dnia.Ale relaks totalny musze uskutecznić. Trzymajcie się laski. MałaCzarna trzymam kciuki za bete, reszte za testowanie, bzykanie i wszystko. Pa :)

Asha, Iza75, bianka lubią tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam z moim w szpitalu , okazalo sie ze zlamal reke :-(

Dobranoc laseczki , do jutra :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane... ja spać nie moge.. mąż juz pojechał do pracy , a ja myśle :(
    wyczytał cos o zylakach powrozka nasiennego i potem zaczął sprawdzać u siebie i , że coś ma :( tylko , że to powinno być na jądrach a on ma pod... ja myśle , że to normalny splot żył, ale nie wiem :(:( tak się boję ;( jade dziś załatwić jakiehoś urologa... oby dziś przyjmował ;/ bo nie wytrzymamy do jutra

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/2d5580a76212e.jpg.html
    Zabaczcie kochane. Wydaje mi sie ze sciemniala. Takie mam sranie nerwowe przed beta ze szok. Raz ze sie boje wyniku a dwa ja sie boje igiel :-( pewnie bede musiala przywyknac bo w srode powtorka :-( a co jeszcze powinnam zrobic? Myslalam o tsh i progesteronie bo nigdy nie mialam progesteronu badanego. Tsh rok temu mialam 2,49.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 06:52

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro testuję. Tak późno, bo jeszcze testu nie kupiłam :P Ale czuję, że będzie lipton... :/ Objawy odeszły, został tylko pobolewający brzuch :/

Shimmer głowa do góry :) Igła nie taka straszna.. Odwróć głowę, nie patrz.. To tylko chwilka..

Nelly trudno jest pocieszać.. Najpewniej będzie tak, że to nic takiego.. Ale lepiej jest sprawdzić.. Tulam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak myśle, ale mąż bardzo się boi , a mi serce pęka jak widze jaki jest podłamany :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej jest patrzeć na cierpienie najbliższych.. Obyście później się z tego śmiali...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj ciężko będzie :( męska duma jest najgorsza :( myśleliśmy , że to ze mną cos nie tak a tu prosze ... :( choc ja uwazam , że wszystko da się wyleczyć tylko trzeba chcieć... mąż się załamał i to jest straszne :( a ja mu pomóc nie potrafie :(

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    http://zapodaj.net/2d5580a76212e.jpg.html
    Zabaczcie kochane. Wydaje mi sie ze sciemniala. Takie mam sranie nerwowe przed beta ze szok. Raz ze sie boje wyniku a dwa ja sie boje igiel :-( pewnie bede musiala przywyknac bo w srode powtorka :-( a co jeszcze powinnam zrobic? Myslalam o tsh i progesteronie bo nigdy nie mialam progesteronu badanego. Tsh rok temu mialam 2,49.

Shimmer lip nie wiem czy ściemniała bo najlepiej byloby te dwa testy obok siebie zrobic fote. W kadym razie jest mocna :-)
    co do TSH to ja bym szybko powtórzyła na Twoim miejscu. Norma dla staraczek jest 1-2,5 a w ciąży zapotrzebowanie na hormon rośnie, dla dzidziusia.
    Progesteron pewnie masz ok jeśli zaszłas i nic niepokojącego sie ie dzieje

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly przytulam :-* mam ndzieje, że szybko sie wyjaśni,że to nic złego.

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo bym chciała :( wiesz... zabieg też nie jest jakiś mega straszny , ale mój mąż cholernie sie boi wszystkiego co związane z igłami i w ogóle.. rozumiem go i wiem co przeżywa :( dlatego tak mi źle :( bo musi przez to wszystko przechodzić :(:(:(:(:(

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly1507 wrote:
    bardzo bym chciała :( wiesz... zabieg też nie jest jakiś mega straszny , ale mój mąż cholernie sie boi wszystkiego co związane z igłami i w ogóle.. rozumiem go i wiem co przeżywa :( dlatego tak mi źle :( bo musi przez to wszystko przechodzić :(:(:(:(:(

Kochana rozumiem co czujesz, bo ciężko jest patrzec jak bliska osoba cierpi. wydaje mi się, że Ty w tej sytuacji powinnas trzymac fason, wspierac ale i uśmiechac sie (nie chodzi mi o bagatelizowanie sprawy), żeby mąż nie widział w Tobie odbicia swojego strachu.

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem , staram się. pocieszam , mówie , że będzie dobrze , że damy rade... ale teraz jak go nie ma to jest mi strasznie źle :(
    boje się , że czeka go ten zabieg :( niby po nim byłoby lepiej , ale sama już nie wiem ;(

czemu to wszystko jest takie głupie ;(

‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ