X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Co ?????
    Przebzykalas sie ?
    ja mam juz zakwasy :) at tak powaznie to czuje sie juz jakbym pracowala przy tasmie produkcyjnej. wszystko na czas potem noc nie przespana bo zastanawiam sie ze moze sie uda. pozniej testowanie i nadzieja a na koncu i tak @ lub druga owulacja jak w moim przypadku :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    ja mam juz zakwasy :) at tak powaznie to czuje sie juz jakbym pracowala przy tasmie produkcyjnej. wszystko na czas potem noc nie przespana bo zastanawiam sie ze moze sie uda. pozniej testowanie i nadzieja a na koncu i tak @ lub druga owulacja jak w moim przypadku :)

Ale wspomnienia jakie...hmmmmm ;-)

Fasolek czy nie..to mysle ze i tak warto ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 21:18

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no :)

Asha lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:

Fasolek czy nie..to mysle ze i tak warto ;-)

oj nie wiem . źle nerwy na mnie wplywaja, poza tym ciągle myślę o jednym, odliczam czas, jak coś za kluje to myślę sobie ze pewno to już jakiś objaw. gdyby ktoś mnie dzisiaj spytał, czy powtórzyłabym ten cykl to chyba odpowiedziałabym ze nie :(

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• pompon Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wybralam sie do tesco wreszie i nabylam tes slawne pepino. Mam nadzieje ze pozytywne qygrzebalam i ze sie przydadza za te 30 dni ponad...

Asha lubi tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez sobie kupie :). nawet jak mnie oszukają to i tak chwile uchachana bede :)

Asha, gigsa lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka laski wyslijcie mi ye pozytywne tutaj...tu maja same dupne :-( ..;-)

• pompon Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyśle Ci wyśle Asha!

Dziewczyny żegnam się na kilka dni, bo za 5h jedziemy nad morze, a ja nadal kołowrotek z pakowaniem, nie lubie tego straznie. No nic. Odpuszczam na tn czas mierzenie i w ogóle.No może zajrze do was ktoregos dnia.Ale relaks totalny musze uskutecznić. Trzymajcie się laski. MałaCzarna trzymam kciuki za bete, reszte za testowanie, bzykanie i wszystko. Pa :)

Asha, Iza75, bianka lubią tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam z moim w szpitalu , okazalo sie ze zlamal reke :-(

Dobranoc laseczki , do jutra :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane... ja spać nie moge.. mąż juz pojechał do pracy , a ja myśle :(
    wyczytał cos o zylakach powrozka nasiennego i potem zaczął sprawdzać u siebie i , że coś ma :( tylko , że to powinno być na jądrach a on ma pod... ja myśle , że to normalny splot żył, ale nie wiem :(:( tak się boję ;( jade dziś załatwić jakiehoś urologa... oby dziś przyjmował ;/ bo nie wytrzymamy do jutra

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/2d5580a76212e.jpg.html
    Zabaczcie kochane. Wydaje mi sie ze sciemniala. Takie mam sranie nerwowe przed beta ze szok. Raz ze sie boje wyniku a dwa ja sie boje igiel :-( pewnie bede musiala przywyknac bo w srode powtorka :-( a co jeszcze powinnam zrobic? Myslalam o tsh i progesteronie bo nigdy nie mialam progesteronu badanego. Tsh rok temu mialam 2,49.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 06:52

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro testuję. Tak późno, bo jeszcze testu nie kupiłam :P Ale czuję, że będzie lipton... :/ Objawy odeszły, został tylko pobolewający brzuch :/

Shimmer głowa do góry :) Igła nie taka straszna.. Odwróć głowę, nie patrz.. To tylko chwilka..

Nelly trudno jest pocieszać.. Najpewniej będzie tak, że to nic takiego.. Ale lepiej jest sprawdzić.. Tulam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak myśle, ale mąż bardzo się boi , a mi serce pęka jak widze jaki jest podłamany :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej jest patrzeć na cierpienie najbliższych.. Obyście później się z tego śmiali...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj ciężko będzie :( męska duma jest najgorsza :( myśleliśmy , że to ze mną cos nie tak a tu prosze ... :( choc ja uwazam , że wszystko da się wyleczyć tylko trzeba chcieć... mąż się załamał i to jest straszne :( a ja mu pomóc nie potrafie :(

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    http://zapodaj.net/2d5580a76212e.jpg.html
    Zabaczcie kochane. Wydaje mi sie ze sciemniala. Takie mam sranie nerwowe przed beta ze szok. Raz ze sie boje wyniku a dwa ja sie boje igiel :-( pewnie bede musiala przywyknac bo w srode powtorka :-( a co jeszcze powinnam zrobic? Myslalam o tsh i progesteronie bo nigdy nie mialam progesteronu badanego. Tsh rok temu mialam 2,49.

Shimmer lip nie wiem czy ściemniała bo najlepiej byloby te dwa testy obok siebie zrobic fote. W kadym razie jest mocna :-)
    co do TSH to ja bym szybko powtórzyła na Twoim miejscu. Norma dla staraczek jest 1-2,5 a w ciąży zapotrzebowanie na hormon rośnie, dla dzidziusia.
    Progesteron pewnie masz ok jeśli zaszłas i nic niepokojącego sie ie dzieje

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly przytulam :-* mam ndzieje, że szybko sie wyjaśni,że to nic złego.

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo bym chciała :( wiesz... zabieg też nie jest jakiś mega straszny , ale mój mąż cholernie sie boi wszystkiego co związane z igłami i w ogóle.. rozumiem go i wiem co przeżywa :( dlatego tak mi źle :( bo musi przez to wszystko przechodzić :(:(:(:(:(

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly1507 wrote:
    bardzo bym chciała :( wiesz... zabieg też nie jest jakiś mega straszny , ale mój mąż cholernie sie boi wszystkiego co związane z igłami i w ogóle.. rozumiem go i wiem co przeżywa :( dlatego tak mi źle :( bo musi przez to wszystko przechodzić :(:(:(:(:(

Kochana rozumiem co czujesz, bo ciężko jest patrzec jak bliska osoba cierpi. wydaje mi się, że Ty w tej sytuacji powinnas trzymac fason, wspierac ale i uśmiechac sie (nie chodzi mi o bagatelizowanie sprawy), żeby mąż nie widział w Tobie odbicia swojego strachu.

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem , staram się. pocieszam , mówie , że będzie dobrze , że damy rade... ale teraz jak go nie ma to jest mi strasznie źle :(
    boje się , że czeka go ten zabieg :( niby po nim byłoby lepiej , ale sama już nie wiem ;(

czemu to wszystko jest takie głupie ;(

‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ