PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja startuję z nowym cyklem i nowymi nadziejami:-)
Nelly będzie dobrze, ja wiem że urażona duma u faceta to masakra ale on musi jakoś uwierzyć że będzie dobrze bo stres działa na niekorzyść
Shimmer myślę, że ściemniała...Trzymam kciuki za betę i zdrowych kolejnych 8 miesięcy:-)
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:a musisz jeszcze mierzyć temperaturę, nie lepiej korzystać z każdej chwili odpoczynku? z tego co pamiętam to czym bliżej wieczora zawsze miałam silniejsze skurcze, wiec tym tez się nie przejmuj. jak nie boli to nosopy nie bierz bo organizm się przyzwyczai i będziesz miała problem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki:-)
Nelly trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego.
Mik82 niech ten cykl będzie ostatnim:-)mik82 lubi tę wiadomość
-
Hej
Chciałabym zapytać o radę a więc jestem +/- w 8dpo no i moje piersi jakby się zmieniły, tzn. są twardsze no i trochę bolą. Powiem od razu, że nigdy nie miałam czegoś takiego jak ból piersi przed @..oprócz tego czasami pobolewa mnie brzuch jak na @ no ale to stanowczo za wcześnie. Dodam, że moje cykle sa około po 29-30 dni a owulację prawdopodobnie miałam 13-14 dc (ovu wyliczył że owulacja mogła mieć miejsce 17 dc, ale mu nie wierze ) no i teraz nie wiem czy jest nadzieja na pozytyw w tym cyklu, czy mi się w głowie poprzestawiało?
aaa no i śluzu kremowego nie ma, jest jakieś pitu pitu lepkie -
Czesc laski, troche mi sie pospalo...wyglada na to, ze do Londynu nie pojedziemy bo reka zlamana i wogole nigdzie przez przyszly okres, co prawda ja mam prawko ale dawno nie jezdzilam ... Dzisiaj ma isc na przeswitlenie i mozliwe ze mu gips zaloza na szczescie udalo mu sie przespac noc, mialam porzadne proszki przeciwbolowe w domu
U mnie nic, temp stoi w miejscu
Co do badan jader...to moze to byc zwykla cysta, ja u mojego tez znalazlam i sie okazalo ze nic takiego, moj mial tez jak byl nastolatkiem nazwijmy to wypadkiem w grze w football tzn koles go kopnal i teraz ma wlasnie takie rzyly alw tez wszystko tez jest spoko i wogole...takze nie martwcie sie na zapas bo moze nie ma czym -
Martita88 wrote:Hej
Chciałabym zapytać o radę a więc jestem +/- w 8dpo no i moje piersi jakby się zmieniły, tzn. są twardsze no i trochę bolą. Powiem od razu, że nigdy nie miałam czegoś takiego jak ból piersi przed @..oprócz tego czasami pobolewa mnie brzuch jak na @ no ale to stanowczo za wcześnie. Dodam, że moje cykle sa około po 29-30 dni a owulację prawdopodobnie miałam 13-14 dc (ovu wyliczył że owulacja mogła mieć miejsce 17 dc, ale mu nie wierze ) no i teraz nie wiem czy jest nadzieja na pozytyw w tym cyklu, czy mi się w głowie poprzestawiało?
aaa no i śluzu kremowego nie ma, jest jakieś pitu pitu lepkie
Witaj, piersi pomimo tego ze nigdy nie bolaly wczesniej tak poprostu moga zaczac bo caly czas sie zmieniamy...prolaktyna mogla sie podniesc i zaczely bolec...wszystko sie zmienia....moglo sie tez zdarzyc ze moglo sie udac, ale jezeli to jest 8 dpo to troche wczesnie i moglo nawet nie byc zagniezdzenia...trudno powiedziec, ponadto nie masz wykresu wiec nawet jezeli jak mowisz, ze zle of ci wyznaczyl owu to trudno nam jest to zobaczyc , sorry, ze wiecej nic nie moge ci doradzic w tej chcwili, pozdrawiam -
Zetaaa ładna tempka, co Ty chcesz?
Na test dużo za wcześnie dlatego test był negatywny. Ja jestem w 9dpo i pokazuje mi, że test wyjdzie tylko w 18%Asha lubi tę wiadomość
-
zetaaa wrote:witam dziewczyny..u mbie jakos rowna tem sie zrobila....musze sie przyznac wiem ze to za wxzesnie ...zrobilam test hehe negatywny...o sie podlamalam ze zniwu...
ale i takmam przeczucie ze sie udalo i tego trzeba sie trzymac
Dalej czekamy kochany