PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
czytalam ze w dzien owulacji temperatura nagle spada a potem nastepuje wzrost. to by sie zgadzalo z wczorajsza temperatura bo byla bardzo niska. nie widac jej na wykresie bo wpisalam ta ze zdzisi- wyzsza. cholera nie wiem czy jeden dzien w te czy w te jest wazny?
-
amelia04072006 wrote:czytalam ze w dzien owulacji temperatura nagle spada a potem nastepuje wzrost. to by sie zgadzalo z wczorajsza temperatura bo byla bardzo niska. nie widac jej na wykresie bo wpisalam ta ze zdzisi- wyzsza. cholera nie wiem czy jeden dzien w te czy w te jest wazny?
Wiem ze ze zdzisi wpisalas wczoraj i tego spadku nie widac, ale to nie ma znaczeznia bo skok bedzie widac, spadek moze byc dluzej niz przez 1 dzien, ty masz nadal szyjke otwarta wiec nadal masz owulke , ja bym powiedziala, a wzrost tem jest jak juz sie zaczyna zamykac, lh spadac, i progesteron jest uwalniany i dlatego temp idzie w gore
A jajeczko jest uwalniene miedzy jednym a drugim, czyli miedzy spadkim lh i wzrostem progesteronuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 21:03
-
amelia04072006 wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no tak. szyjka sie nie zamknela to dlatego tak tempka slabo idzie . łe to teraz bede sie martwic czy w ogole wzrosnie
No niestety tego jeszcze nie wiemy, ale jak sie bedziesz martwic to sie znowu przesunie !!!!! Przestan !!!!!