PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki,
ja dziś mam dzień spodziewanej @ ale póki co nic nie ma (oby tak dalej!), a mam cykle zawsze regularne (27-dniowe). byłam już raz w ciąży, pół roku temu, ale niestety poroniłam w 6tyg.
od 2/3 dni bolą mnie jajniki, wczoraj brzuch lekko jak na @. dziś od czasu do czasu tylko jajniki. piersi wrażliwe. często chodzę siusiu i "jelita jakby lepiej pracują" (to mnie trochę zbija z tropu...). jestem jakaś nierozgarnięta od paru dni. i bardzo senna (ale to zawsze miałam )
jutro rano chcę teścik robić.
3majcie kciuki!
i powodzonka czekającym na 2 kreski!gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Malutkie, zrobilam test (moj M wstawal na samolot, wiec skoro swit). -negatywny. Ale okresu nie ma. Brzuch pobolewa i sluzu bialego zrobilo sie sporo. Do tego strasznie sie pocilam w nocy a potem jakies dreszcze. A szyjka tak wysoko, ze nie wyczuwalna. Pozostalo mi czekac. Albo @ przyjdzie albo nie... moze za wczesnie ten test? (OBY!) Buziaki z samego rana przesylam.
-
nick nieaktualnyJakos wewnetrznie czuje, ze to TO wiec sie nie martwie. Poczekam pare dni i powtorze test. Nie mam mozliwosci zrobienia bety bo mieszkam w norwegii. Ale jezeli to ciaza to za pare dni MUSI wyjsc test Gosiu a Ty rob tescik- zawsze mozna powtorzyc :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak w ogole
, powiem Wam dziewczyny, ze jak mysle ze sie udalo to ogarnia mnie niesamowite szczescie a z drugiej str juz sie boje. .. W maju poronilam w 8tyg (wszystko ladnie samo sie wyczyscilo i moja gin powiedziala, ze mam o tym po prostu zapomniec- poki co nie mam sie martwic). Wiem, ze na zapas nie ma co sie martwic, ale to silniejsze ode mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 19:15
-
Misi nie wiem kiedy, kusi mnie jutro ale to tez za wczesnie termin @ mam na 04.09 może zrobię w poniedziałek lub wtorek, chyba ze skuszę się na bete
ja tez poroniłam w maju
jest nas strasznie dużo, kobiet które stracily swoje ukochane dzieciątka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny