X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Magic Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a cześć :) bardzo dobrze :) nie wiem czemu, ale mam dziś rewelacyjny humor :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki,
    ja dziś mam dzień spodziewanej @ ale póki co nic nie ma (oby tak dalej!), a mam cykle zawsze regularne (27-dniowe). byłam już raz w ciąży, pół roku temu, ale niestety poroniłam w 6tyg.
    od 2/3 dni bolą mnie jajniki, wczoraj brzuch lekko jak na @. dziś od czasu do czasu tylko jajniki. piersi wrażliwe. często chodzę siusiu i "jelita jakby lepiej pracują" (to mnie trochę zbija z tropu...). jestem jakaś nierozgarnięta od paru dni. i bardzo senna (ale to zawsze miałam :P )
    jutro rano chcę teścik robić.
    3majcie kciuki!
    i powodzonka czekającym na 2 kreski! :D

gosia86 lubi tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia powodzenia w testowaniu :)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • aciulka Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja również przyłączam się i życzę powodzenia i zielonego zakończenia :-)

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Malutkie, zrobilam test (moj M wstawal na samolot, wiec skoro swit). -negatywny. Ale okresu nie ma. Brzuch pobolewa i sluzu bialego zrobilo sie sporo. Do tego strasznie sie pocilam w nocy a potem jakies dreszcze. A szyjka tak wysoko, ze nie wyczuwalna. Pozostalo mi czekac. Albo @ przyjdzie albo nie... moze za wczesnie ten test? (OBY!) Buziaki z samego rana przesylam.

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 04:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda Misia
    ale może powtórz jutro?
    u mnie temperatura skoczyla na 37 ale boję się testować
    chyba poczekam jednak do jutra
    super hiper detektor ciąży pokazuje mi dzisiaj 18% szans na pozytywny test, szkoda tylko że to pic na wodę

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos wewnetrznie czuje, ze to TO ;) wiec sie nie martwie. Poczekam pare dni i powtorze test. Nie mam mozliwosci zrobienia bety bo mieszkam w norwegii. Ale jezeli to ciaza to za pare dni MUSI wyjsc test :) Gosiu a Ty rob tescik- zawsze mozna powtorzyc :*

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skusiłam się na test ale też negatywny
    to dopiero 9 dpo więc może być za wcześnie
    przy poprzedniej ciąży pozytywny wyszedł mi 5 dni po terminie @ ale wtedy wcześniej nie testowałam
    powtórzę za parę dni

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w poprzedniej ciazy tez tydz po terminie @ robilam. Wiec Kochana - w wszystko u nas mozliwe :-)

gosia86 lubi tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopóki krew mnie nie zaleje to nadzieja pozostanie

nick nieaktualny, Kajtka lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki dziewczyny :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Dziewczynki? U mnie @ nie ma i sie nie zapowiada. Mdli, cmi w brzuszku. I ogolnie inaczej niz zwykle.

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia powtórz test w poniedziałek tylko pamietaj sikaj na zielono :*

ja dzisiaj zaliczyłam drzemkę, piersi bola, ciagnie od prawego jajnika do pachwiny, spać się chce, i ciągle czuję mokro ale jakoś specjalnie dużo wydzieliny nie ma

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie- jakby mokro ale sucho ;) powtorze i mam nadz ze bd 2 grube krechy :) a Ty gosia kiedy testujesz znowu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole
    , powiem Wam dziewczyny, ze jak mysle ze sie udalo to ogarnia mnie niesamowite szczescie a z drugiej str juz sie boje. .. W maju poronilam w 8tyg (wszystko ladnie samo sie wyczyscilo i moja gin powiedziala, ze mam o tym po prostu zapomniec- poki co nie mam sie martwic). Wiem, ze na zapas nie ma co sie martwic, ale to silniejsze ode mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 19:15

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi nie wiem kiedy, kusi mnie jutro ale to tez za wczesnie termin @ mam na 04.09 może zrobię w poniedziałek lub wtorek, chyba ze skuszę się na bete
    ja tez poroniłam w maju
    jest nas strasznie dużo, kobiet które stracily swoje ukochane dzieciątka

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniecznie daj znać, jak zrobisz test :)
    jest i to bardzo dużo kobiet po poronieniach- nawet sobie z tego sprawy nie zdawałam, póki mnie nie dotknęło...
    ale- teraz trzeba być dobrej myśli :)

• mi Koleżanka

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia87 myślę że Ci się udało :) :*

a co do testowania, ja co miesiąc juz się doczekać nie mogę terminu spodziewanej @ i zazwyczaj testuje wcześniej, do tej pory co miesiąc negatywy ;/

bfarcrmgo5159lp7.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam u mnie dzis bylo 8 dpo i zrobilam test wyszla 2 krecha wieczorem niestety nic...zrobie jutro rano i tak do spodziewanej miesiaczki....fl trwaja u mnie 11 dni ..zobaczymy..pozdrawiam

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie piersi rwą - nie lubie tego uczucia - nawet chodzenie boli

‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ