PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane pociesze wszysrkie, które odczuwają jakieś objawy potencjalnej ciąży. Ja w pierwszej miałam : kremowy śluz w ilości dużej, nie codziennie, zadyszka, podwyższona temp., przeczucie. Teraz, kiedy wiem, że znów jestem w ciąży to nie miałam absolutnie nic! Zero objawów, nawet przeczucia, że się udało nie miałam. Nastawiałam się na @. To dzięki temu nie wariowałam. Leczyłam w sierpniu prolaktynę, bo miałam podwyższoną i dzięki jej zbiciu się udało. Także badajcie ją bo ona bardzo często blokuje owulację
Powodzenia!Kajtka lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagic wrote:kochane pociesze wszysrkie, które odczuwają jakieś objawy potencjalnej ciąży. Ja w pierwszej miałam : kremowy śluz w ilości dużej, nie codziennie, zadyszka, podwyższona temp., przeczucie. Teraz, kiedy wiem, że znów jestem w ciąży to nie miałam absolutnie nic! Zero objawów, nawet przeczucia, że się udało nie miałam. Nastawiałam się na @. To dzięki temu nie wariowałam. Leczyłam w sierpniu prolaktynę, bo miałam podwyższoną i dzięki jej zbiciu się udało. Także badajcie ją bo ona bardzo często blokuje owulację
Powodzenia!
twoj wpis daje mi nadzieje Tez mam od pare dni wiecej niz zwykle kremowego sluzu..podwyzszona temperature mialam przez 2 dni.Do tego okres spoznia mi sie juz dwa dni. Jutro rano bede testowac. -
nick nieaktualnyMi tez dzisiaj pojawil sie gesty kremowy sluz, jak na mnie - typ suchy- jest go sporo, jednak teraz bylam w lazience i zauwazylam na papierze sporo kremowego ale taki podbarwiony krwia ...? Moze nie kolory takiego mieszanego tylko bialy z jakas "ńitka" doslownie kropka brazowa , co mnie zaniepokoilo - pewnie jak zwykle malpa sie zbliza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysle ze nie musi byc za pozno.. mnie pare dni temu tez wszystko bolalo, wszystkie miesnie mnie bolaly,nie moglam sie ruszyc, do tego myslalam ze bierze mnie jakas grypa.. mialam katar, kaszel, zapchany nos i podwyzszona temperature, i to przez cale 2 dni..no i jak juz pisalam okres mi sie spoznia.. moze u ciebie zaczyna sie tak jak umnie bylo, ale jestem dobrej mysli,bo nigdy tak nie mialam, i za ciebie tez trzymam kciuki
-
nick nieaktualnyDzieki Aga za dobre slowa - dzis sluz mam przezroczysty albo wodnisty albo rozciagliwy rozowy ... Ale u mnie tak sie zaczyna plamienie i nadchodzi okres - czy bedzie mi kiedys dane cieszyc sie s braku plamien i okresu ... Nie mam na mysli menopazy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny