WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dni po spodziewanej@ , ja bym nie wytrzymala tyle :) rób! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:13

respondeca lubi tę wiadomość

• julita25 Ekspertka

Wysłany: 12 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    Witajcie wczoraj się dowiedziałam że jestem w ciązy testy robione razy 4 wyszły pozytywne wielka gruba druga krecha ale nie w tym rzecz...pierwsze objawy były-myślałam przy nich skrycie że to może ciąza i jednak się udało staraliśmy się 4mce...zakupilam męzowi cynk oraz testosteron w tabletkach i w końcu zaskoczyło.Moje pierwsze objawy prawdopodobnie juz po zagnieżdżeniu zarodka to okropna zgaga przy tym mdłości i musiałam na siłę wywoływać wymioty bo jak się okazało skórki pomidora,nektarynki,jabłka stawały mi na żołądku przez to okropnie paliła zgaga!! ból i powiększenie piersi za to brzuch wcale mnie nie bolał nic a nic...zero bóli przedmiesiączkowych oraz ogromna sennośc która została do dzis pracuje po 12 h dniówka/nocka także na nockach idę spac na szczęscie pracuje z kolezanką na zmianie:) teraz wszystko się uspokoiło :)pozdrawiam i życze Wam jak najlepiej wiem jak to jest czekać ale kochane trzeba mieć nadzieje i próbować a na pewno się uda buziaki!!
    Ja mam bardzo podobne objawy od 3 dni tylko,że bardziej czuję się grypowo niż ciążowo

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam też objawy w postaci bardzo wrażliwych piersi i sutków, ból jajników, uczucie zimna, wszystko bardzo nasilone, a test w 10 dpo negatywny... nawet cień cienia nie wyszedł... mam mikro nadzieję, że to jeszcze za wcześnie... chociaż wielu dziewczynom już coś wychodziło wtedy... :(

respondeca, julita25 lubią tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagSz wrote:
    ja mam też objawy w postaci bardzo wrażliwych piersi i sutków, ból jajników, uczucie zimna, wszystko bardzo nasilone, a test w 10 dpo negatywny... nawet cień cienia nie wyszedł... mam mikro nadzieję, że to jeszcze za wcześnie... chociaż wielu dziewczynom już coś wychodziło wtedy... :(

mówisz że 10dpo negatyw, pomimo objawów , to ja jestem lepsza :) 8dpo już zrobiłam test , ale też nawet nic się nie zacieniło- zero, a już dziś mam mega nabrzmiałe,bolące piersi no i tak jak od owulki sutki mnie bolą.
    Też mi ciągle zimno, bolą mnie plecy i mam wzdęty brzuchol.
    muszka27 powiedziała mi, że ona robiła test w 10dpo i wyszedł negatyw, dopiero w 12dpo miała cień :) więc nic straconego :)!

MagSz lubi tę wiadomość

• MagSz Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hope so... ;)

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:13

MagSz, julita25, respondeca lubią tę wiadomość

• julita25 Ekspertka

Wysłany: 12 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    mnie też jakby grypa łamała także możliwe że to będzie to :)trzymam kciuki ja jestem po becie i wynik to 1579.14 :)pozdr
    Dziękuję za słowa otuchy. Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała,żeby to było właśnie to:-)

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • julita25 Ekspertka

Wysłany: 12 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    mnie też jakby grypa łamała także możliwe że to będzie to :)trzymam kciuki ja jestem po becie i wynik to 1579.14 :)pozdr
    A w którym dniu po robiłaś test???

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie z pierwszych objawów to to, że ciągle mi niedobrze.
    i objawy typowo przeziębieniowe- katar,dreszcze (temp pod pachą w normie)
    powodzenia tym czekającym na testowanie ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, mam do Was pytanie i liczę na szczere odpowiedzi.
    Jestem w drugim cyklu starań, dziś 22 dc, 7-8 dpo, cykle 28 dniowe.
    Od ok. 4 dni bolą mnie piersi, stały się pełniejsze, aczkolwiek tak samo było w poprzednim cyklu więc się nie nastawiałam.
    Dzisiaj jednak po raz pierwszy nie podeszła mi pizza, bo miałam wrażenie że jest gorzka, a ciasto bez smaku. Mój mąż natomiast twierdził, że była dobra. Od jakiejś godziny cały czas mam w ustach metaliczny posmak, nie pomaga herbata miętowa. Od kilku dni czuje jakby kłucie w pochwie, które potrwa chwilę i przechodzi.
    Myślicie, że to może być jakiś objaw? Bo dla mnie to trochę za wcześnie na symptomy ciążowe, ale nigdy wcześniej tak nie miałam...

wnidt5odau6o2x80.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz nic Ci nie pozostało tylko doczekać do terminu @. Po temperaturze ciężko powiedzieć:) ale mi np. utrzymuje się wysoko do samego końca cyklu i właśnie w dniu @ wszystko się rozstrzyga:) niestety jak do tej pory na nie:) Cierpliwości życzę:)

JusWik lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy którąś NIE bolały piersi??? mnie zawsze napierdzielają przktycznie od momentu owulacji a teraz nic. Ale się nie nakręcam oczywiście. Byłby cudowny prezent na moje 30 urodziny.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• aciulka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    a czy którąś NIE bolały piersi??? mnie zawsze napierdzielają przktycznie od momentu owulacji a teraz nic. Ale się nie nakręcam oczywiście. Byłby cudowny prezent na moje 30 urodziny.

Mnie nie bolały, a ciąża była :-)

JusWik, werni lubią tę wiadomość

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:

Mnie w ciąży nie bolaly w ogóle - zylki jedynie mialam. A jak trochę znikaly to wpadalam w panikę i do lekarza lecialam. A wszystko bylo w porządku....:)

JusWik lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ubiegłym cyklu tak się nastawiłam a raczej nakręciłam że będzie dzidziuś, że jak @ przyszła to płacz był. Teraz mam nauczkę zeby się nie nakręcać. Poprostu jak ma być to będzie. W poniedziałek idę do lekarza niech działa dalej w tym kierunku.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Bergamota Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:

JusWik mam w tym cyklu (pierwszym, w którym się staramy o dzidzie) to samo co u Ciebie, czyli brak bólu piersi :) Co ZAWSZE tak mnie naparzają (mniej więcej od owulki), że się dotknąć nie mogę, nie mówiąc już o mojej ulubionej pozycji do spania na brzuchu ;) Dzisiaj mój 23dc. Poczekamy, zobaczymy...
    Trzymam za Ciebie i siebie kciuki oby to był TEN objaw :)

JusWik lubi tę wiadomość

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 24 września 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jak pokrywały Wam się punkty z detektora ciąży z rzeczywistą ciążą? :)

Ja obecnie mam kłucie jajników, trochę ból piersi, ale taki chwilowy, większy apetyt, zaparcia, ból głowy i motylki w brzuchu :) Nigdy przed @ nie miałam takich objawów... Myślicie, ze to może być to? To dopiero 6dpo (17dc), więc nie wiem czy sobie nie wmawiam... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:58

• JusWik Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamota 3mam również za Ciebie kciukasy. poprostu wydaje mi się że już fiksuję na punkcie ciąży. A ja tylko strasznie pragnę dziecka...

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to samo :) piersi cisza ale pełniejsze są i twardsze ale bolu zero … poprostu nic - a zawsze mniej wiecej w tym czasie juz mialam bole … przedwczoraj spadła mi temp jednodniowo… trzymam kciuki za staraczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:35

ktjk lubi tę wiadomość

‹‹ 349 350 351 352 353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ