X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dni po spodziewanej@ , ja bym nie wytrzymala tyle :) rób! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:13

respondeca lubi tę wiadomość

• julita25 Ekspertka

Wysłany: 12 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    Witajcie wczoraj się dowiedziałam że jestem w ciązy testy robione razy 4 wyszły pozytywne wielka gruba druga krecha ale nie w tym rzecz...pierwsze objawy były-myślałam przy nich skrycie że to może ciąza i jednak się udało staraliśmy się 4mce...zakupilam męzowi cynk oraz testosteron w tabletkach i w końcu zaskoczyło.Moje pierwsze objawy prawdopodobnie juz po zagnieżdżeniu zarodka to okropna zgaga przy tym mdłości i musiałam na siłę wywoływać wymioty bo jak się okazało skórki pomidora,nektarynki,jabłka stawały mi na żołądku przez to okropnie paliła zgaga!! ból i powiększenie piersi za to brzuch wcale mnie nie bolał nic a nic...zero bóli przedmiesiączkowych oraz ogromna sennośc która została do dzis pracuje po 12 h dniówka/nocka także na nockach idę spac na szczęscie pracuje z kolezanką na zmianie:) teraz wszystko się uspokoiło :)pozdrawiam i życze Wam jak najlepiej wiem jak to jest czekać ale kochane trzeba mieć nadzieje i próbować a na pewno się uda buziaki!!
    Ja mam bardzo podobne objawy od 3 dni tylko,że bardziej czuję się grypowo niż ciążowo

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam też objawy w postaci bardzo wrażliwych piersi i sutków, ból jajników, uczucie zimna, wszystko bardzo nasilone, a test w 10 dpo negatywny... nawet cień cienia nie wyszedł... mam mikro nadzieję, że to jeszcze za wcześnie... chociaż wielu dziewczynom już coś wychodziło wtedy... :(

respondeca, julita25 lubią tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagSz wrote:
    ja mam też objawy w postaci bardzo wrażliwych piersi i sutków, ból jajników, uczucie zimna, wszystko bardzo nasilone, a test w 10 dpo negatywny... nawet cień cienia nie wyszedł... mam mikro nadzieję, że to jeszcze za wcześnie... chociaż wielu dziewczynom już coś wychodziło wtedy... :(

mówisz że 10dpo negatyw, pomimo objawów , to ja jestem lepsza :) 8dpo już zrobiłam test , ale też nawet nic się nie zacieniło- zero, a już dziś mam mega nabrzmiałe,bolące piersi no i tak jak od owulki sutki mnie bolą.
    Też mi ciągle zimno, bolą mnie plecy i mam wzdęty brzuchol.
    muszka27 powiedziała mi, że ona robiła test w 10dpo i wyszedł negatyw, dopiero w 12dpo miała cień :) więc nic straconego :)!

MagSz lubi tę wiadomość

• MagSz Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hope so... ;)

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:13

MagSz, julita25, respondeca lubią tę wiadomość

• julita25 Ekspertka

Wysłany: 12 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    mnie też jakby grypa łamała także możliwe że to będzie to :)trzymam kciuki ja jestem po becie i wynik to 1579.14 :)pozdr
    Dziękuję za słowa otuchy. Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała,żeby to było właśnie to:-)

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • julita25 Ekspertka

Wysłany: 12 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    mnie też jakby grypa łamała także możliwe że to będzie to :)trzymam kciuki ja jestem po becie i wynik to 1579.14 :)pozdr
    A w którym dniu po robiłaś test???

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie z pierwszych objawów to to, że ciągle mi niedobrze.
    i objawy typowo przeziębieniowe- katar,dreszcze (temp pod pachą w normie)
    powodzenia tym czekającym na testowanie ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, mam do Was pytanie i liczę na szczere odpowiedzi.
    Jestem w drugim cyklu starań, dziś 22 dc, 7-8 dpo, cykle 28 dniowe.
    Od ok. 4 dni bolą mnie piersi, stały się pełniejsze, aczkolwiek tak samo było w poprzednim cyklu więc się nie nastawiałam.
    Dzisiaj jednak po raz pierwszy nie podeszła mi pizza, bo miałam wrażenie że jest gorzka, a ciasto bez smaku. Mój mąż natomiast twierdził, że była dobra. Od jakiejś godziny cały czas mam w ustach metaliczny posmak, nie pomaga herbata miętowa. Od kilku dni czuje jakby kłucie w pochwie, które potrwa chwilę i przechodzi.
    Myślicie, że to może być jakiś objaw? Bo dla mnie to trochę za wcześnie na symptomy ciążowe, ale nigdy wcześniej tak nie miałam...

wnidt5odau6o2x80.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz nic Ci nie pozostało tylko doczekać do terminu @. Po temperaturze ciężko powiedzieć:) ale mi np. utrzymuje się wysoko do samego końca cyklu i właśnie w dniu @ wszystko się rozstrzyga:) niestety jak do tej pory na nie:) Cierpliwości życzę:)

JusWik lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy którąś NIE bolały piersi??? mnie zawsze napierdzielają przktycznie od momentu owulacji a teraz nic. Ale się nie nakręcam oczywiście. Byłby cudowny prezent na moje 30 urodziny.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• aciulka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    a czy którąś NIE bolały piersi??? mnie zawsze napierdzielają przktycznie od momentu owulacji a teraz nic. Ale się nie nakręcam oczywiście. Byłby cudowny prezent na moje 30 urodziny.

Mnie nie bolały, a ciąża była :-)

JusWik, werni lubią tę wiadomość

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:

Mnie w ciąży nie bolaly w ogóle - zylki jedynie mialam. A jak trochę znikaly to wpadalam w panikę i do lekarza lecialam. A wszystko bylo w porządku....:)

JusWik lubi tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ubiegłym cyklu tak się nastawiłam a raczej nakręciłam że będzie dzidziuś, że jak @ przyszła to płacz był. Teraz mam nauczkę zeby się nie nakręcać. Poprostu jak ma być to będzie. W poniedziałek idę do lekarza niech działa dalej w tym kierunku.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Bergamota Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:

JusWik mam w tym cyklu (pierwszym, w którym się staramy o dzidzie) to samo co u Ciebie, czyli brak bólu piersi :) Co ZAWSZE tak mnie naparzają (mniej więcej od owulki), że się dotknąć nie mogę, nie mówiąc już o mojej ulubionej pozycji do spania na brzuchu ;) Dzisiaj mój 23dc. Poczekamy, zobaczymy...
    Trzymam za Ciebie i siebie kciuki oby to był TEN objaw :)

JusWik lubi tę wiadomość

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 24 września 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jak pokrywały Wam się punkty z detektora ciąży z rzeczywistą ciążą? :)

Ja obecnie mam kłucie jajników, trochę ból piersi, ale taki chwilowy, większy apetyt, zaparcia, ból głowy i motylki w brzuchu :) Nigdy przed @ nie miałam takich objawów... Myślicie, ze to może być to? To dopiero 6dpo (17dc), więc nie wiem czy sobie nie wmawiam... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:58

• JusWik Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamota 3mam również za Ciebie kciukasy. poprostu wydaje mi się że już fiksuję na punkcie ciąży. A ja tylko strasznie pragnę dziecka...

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to samo :) piersi cisza ale pełniejsze są i twardsze ale bolu zero … poprostu nic - a zawsze mniej wiecej w tym czasie juz mialam bole … przedwczoraj spadła mi temp jednodniowo… trzymam kciuki za staraczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:35

ktjk lubi tę wiadomość

‹‹ 349 350 351 352 353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ