PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka24 wrote:Witajcie wczoraj się dowiedziałam że jestem w ciązy testy robione razy 4 wyszły pozytywne wielka gruba druga krecha ale nie w tym rzecz...pierwsze objawy były-myślałam przy nich skrycie że to może ciąza i jednak się udało staraliśmy się 4mce...zakupilam męzowi cynk oraz testosteron w tabletkach i w końcu zaskoczyło.Moje pierwsze objawy prawdopodobnie juz po zagnieżdżeniu zarodka to okropna zgaga przy tym mdłości i musiałam na siłę wywoływać wymioty bo jak się okazało skórki pomidora,nektarynki,jabłka stawały mi na żołądku przez to okropnie paliła zgaga!! ból i powiększenie piersi za to brzuch wcale mnie nie bolał nic a nic...zero bóli przedmiesiączkowych oraz ogromna sennośc która została do dzis pracuje po 12 h dniówka/nocka także na nockach idę spac na szczęscie pracuje z kolezanką na zmianie:) teraz wszystko się uspokoiło :)pozdrawiam i życze Wam jak najlepiej wiem jak to jest czekać ale kochane trzeba mieć nadzieje i próbować a na pewno się uda buziaki!!
-
ja mam też objawy w postaci bardzo wrażliwych piersi i sutków, ból jajników, uczucie zimna, wszystko bardzo nasilone, a test w 10 dpo negatywny... nawet cień cienia nie wyszedł... mam mikro nadzieję, że to jeszcze za wcześnie... chociaż wielu dziewczynom już coś wychodziło wtedy...
respondeca, julita25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagSz wrote:ja mam też objawy w postaci bardzo wrażliwych piersi i sutków, ból jajników, uczucie zimna, wszystko bardzo nasilone, a test w 10 dpo negatywny... nawet cień cienia nie wyszedł... mam mikro nadzieję, że to jeszcze za wcześnie... chociaż wielu dziewczynom już coś wychodziło wtedy...
mówisz że 10dpo negatyw, pomimo objawów , to ja jestem lepsza 8dpo już zrobiłam test , ale też nawet nic się nie zacieniło- zero, a już dziś mam mega nabrzmiałe,bolące piersi no i tak jak od owulki sutki mnie bolą.
Też mi ciągle zimno, bolą mnie plecy i mam wzdęty brzuchol.
muszka27 powiedziała mi, że ona robiła test w 10dpo i wyszedł negatyw, dopiero w 12dpo miała cień więc nic straconego !MagSz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olka24 wrote:mnie też jakby grypa łamała także możliwe że to będzie to :)trzymam kciuki ja jestem po becie i wynik to 1579.14 :)pozdr
respondeca lubi tę wiadomość
-
u mnie z pierwszych objawów to to, że ciągle mi niedobrze.
i objawy typowo przeziębieniowe- katar,dreszcze (temp pod pachą w normie)
powodzenia tym czekającym na testowanierespondeca lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, mam do Was pytanie i liczę na szczere odpowiedzi.
Jestem w drugim cyklu starań, dziś 22 dc, 7-8 dpo, cykle 28 dniowe.
Od ok. 4 dni bolą mnie piersi, stały się pełniejsze, aczkolwiek tak samo było w poprzednim cyklu więc się nie nastawiałam.
Dzisiaj jednak po raz pierwszy nie podeszła mi pizza, bo miałam wrażenie że jest gorzka, a ciasto bez smaku. Mój mąż natomiast twierdził, że była dobra. Od jakiejś godziny cały czas mam w ustach metaliczny posmak, nie pomaga herbata miętowa. Od kilku dni czuje jakby kłucie w pochwie, które potrwa chwilę i przechodzi.
Myślicie, że to może być jakiś objaw? Bo dla mnie to trochę za wcześnie na symptomy ciążowe, ale nigdy wcześniej tak nie miałam... -
nick nieaktualnyTeraz nic Ci nie pozostało tylko doczekać do terminu @. Po temperaturze ciężko powiedzieć ale mi np. utrzymuje się wysoko do samego końca cyklu i właśnie w dniu @ wszystko się rozstrzyga:) niestety jak do tej pory na nie:) Cierpliwości życzę
JusWik lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:a czy którąś NIE bolały piersi??? mnie zawsze napierdzielają przktycznie od momentu owulacji a teraz nic. Ale się nie nakręcam oczywiście. Byłby cudowny prezent na moje 30 urodziny.
Mnie nie bolały, a ciąża byłaJusWik, werni lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
JusWik wrote:a czy którąś NIE bolały piersi??? mnie zawsze napierdzielają przktycznie od momentu owulacji a teraz nic. Ale się nie nakręcam oczywiście. Byłby cudowny prezent na moje 30 urodziny.
Mnie w ciąży nie bolaly w ogóle - zylki jedynie mialam. A jak trochę znikaly to wpadalam w panikę i do lekarza lecialam. A wszystko bylo w porządku....JusWik lubi tę wiadomość
-
Ja w ubiegłym cyklu tak się nastawiłam a raczej nakręciłam że będzie dzidziuś, że jak @ przyszła to płacz był. Teraz mam nauczkę zeby się nie nakręcać. Poprostu jak ma być to będzie. W poniedziałek idę do lekarza niech działa dalej w tym kierunku.
-
JusWik mam w tym cyklu (pierwszym, w którym się staramy o dzidzie) to samo co u Ciebie, czyli brak bólu piersi Co ZAWSZE tak mnie naparzają (mniej więcej od owulki), że się dotknąć nie mogę, nie mówiąc już o mojej ulubionej pozycji do spania na brzuchu Dzisiaj mój 23dc. Poczekamy, zobaczymy...
Trzymam za Ciebie i siebie kciuki oby to był TEN objawJusWik lubi tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
Dziewczyny, a jak pokrywały Wam się punkty z detektora ciąży z rzeczywistą ciążą?
Ja obecnie mam kłucie jajników, trochę ból piersi, ale taki chwilowy, większy apetyt, zaparcia, ból głowy i motylki w brzuchu Nigdy przed @ nie miałam takich objawów... Myślicie, ze to może być to? To dopiero 6dpo (17dc), więc nie wiem czy sobie nie wmawiam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:58
-
nick nieaktualnyu mnie to samo piersi cisza ale pełniejsze są i twardsze ale bolu zero … poprostu nic - a zawsze mniej wiecej w tym czasie juz mialam bole … przedwczoraj spadła mi temp jednodniowo… trzymam kciuki za staraczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:35
ktjk lubi tę wiadomość