PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jestem 2 dzień po ovu i jest kilka odczuć innych niż zawsze, jest mi strasznie zimno cały czas od ovu (i to raczej nie przeziębieniowo), boli mnie mega głowa (a nigdy po za kacem to się nie zdarza ), plus boli mnie brzuch jak na ovu, a jest już na bank po niej. Jednakże zdrowy rozsądek sprowadza mnie na ziemię i podpowiada, że w 2 dpo nie ma szans odczuwać żadnych objawów zapłodnienia
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny! Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były w tym czasie od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09
-
dokłądnie MagSz!!!
a ja jestem 4 dni przed @ i mam straszne mdłości już 3 dzień a szczególnie jak jakiś zapach poczuję albo zaczynam się głodna robić. Głowa mnie bolała strasznie rano z przodu. Szyjka wysokaśno że ledwo ją dosięgam, twarda zamknięta, śluz kremowy i piersi twarde ale nie bolą tak bardzo. Więc jeśli się okaże że to dzidziuś to są objawy przed spodziewaną @. W sumie to nie miałam nigdy takich mdłości!!! Oby to było to! -
W poprzednim pierwszym cyklu miałam sporo objawów, senność mega.. żyłki itp. i nic z tego nie wyszło Najważniejsze to się nie nastawiać za bardzo. Po owu już nie mamy na nic wpływu;p więc nie ma się co stresować Relaxxx
Miejmy nadzieję, że wrzesień będzie dla nas szczęśliwy Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 19:08
moniqa -
nick nieaktualnyfiranki na duszę wrote:Sury_cat,
czy możesz udostępnić swój wykres? mam bardzo zbliżone objawy + terminy owu i miesiączki -
A ja mam strasznie długie cykle bo aż pomiędzy 34-38 dni. Owu miałam mniej więcej 27-28 sierpnia i był to mój 20-21 dzień cyklu. serduszkowaliśmy z mężem 3 dni pod rząd przed owu, w dzień owu (mniej więcej, na 85% był to dokładny dzień po konsultacji z lekarzem dzień wczesniej) i dwa dni pod rząd po owu - mąż celuje w synka Zastanawiam się czy już mogę testować...? Dziś zrobiłam test rano ale nie było cienia drugiej kreski. Myślę, że ze względu na długie cykle jest jeszcze za wcześnie na testowanie..? Testuję ponieważ mam dużo objawów odkąd skończyła mi się owulacja. Bolący lewy jajnik, zawroty głowy, ciągłe bulgotanie w brzuchu i od wczoraj bolące sutki..
-
Ja też zaraz po owu mam wrażliwe piersi, parę razy jakieś dziwne uczucie w brzuchu... Ale to chyba za wcześnie... więc z jakiego innego powodu mogę mieć tak wrażliwe piersi?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Mnie kiedyś przed @ bolały zawsze całe piersi. W lutym zaszłam w ciążę, jednym z objawów był niesamowity ból piersi właśnie z boku, co nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło, ale ból zaczął się mniej więcej w okolicach @.Niestety w marcu poroniłam,i od tej pory przed każdą @ bolą mnie piersi z boku a ja mam przez to nadzieję..
-
nick nieaktualnyLady86 wrote:Hej dziewczyny. A ja się martwię bo mam tak strasznie dużo stresu w pracy, że nic z tego nie wyjdzie Ze nawet jak już się uda to stres nie pozwoli wytrwać, rozwinąć. CO myslicie? To moze mieć duży wpływ?
Kochana ja też się stresowałam tyle,że jak zobaczyłam na teście 2 kreski i powiem szczerze ze mi pomaga branie 3x1 tabletce magnezu -
sury_cat wrote:Witam dziewczyny! Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były w tym czasie od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 01:08
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny