X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku jak mnie żołądek boli, ściska to chyba przez te mdłości :(

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• MagSz Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem 2 dzień po ovu i jest kilka odczuć innych niż zawsze, jest mi strasznie zimno cały czas od ovu (i to raczej nie przeziębieniowo), boli mnie mega głowa (a nigdy po za kacem to się nie zdarza :P), plus boli mnie brzuch jak na ovu, a jest już na bank po niej. Jednakże zdrowy rozsądek sprowadza mnie na ziemię i podpowiada, że w 2 dpo nie ma szans odczuwać żadnych objawów zapłodnienia :/

Cigaretta lubi tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • Lady86 Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. A ja się martwię bo mam tak strasznie dużo stresu w pracy, że nic z tego nie wyjdzie :( Ze nawet jak już się uda to stres nie pozwoli wytrwać, rozwinąć. CO myslicie? To moze mieć duży wpływ?

16ud3e3k1licdwwn.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny! :) Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były <3 w tym czasie ;) od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09

• MagSz Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm jak to mówią są dwa uda... uda się albo nie uda :P masakra z tym czekaniem!

Yousee, Kajtka, marinareczka lubią tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokłądnie MagSz!!! :)
    a ja jestem 4 dni przed @ i mam straszne mdłości już 3 dzień a szczególnie jak jakiś zapach poczuję albo zaczynam się głodna robić. Głowa mnie bolała strasznie rano z przodu. Szyjka wysokaśno że ledwo ją dosięgam, twarda zamknięta, śluz kremowy i piersi twarde ale nie bolą tak bardzo. Więc jeśli się okaże że to dzidziuś to są objawy przed spodziewaną @. W sumie to nie miałam nigdy takich mdłości!!! Oby to było to!

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Bąbelek86 Znajoma

Wysłany: 4 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzednim pierwszym cyklu miałam sporo objawów, senność mega.. żyłki itp. i nic z tego nie wyszło :) Najważniejsze to się nie nastawiać za bardzo. Po owu już nie mamy na nic wpływu;p więc nie ma się co stresować :D Relaxxx
    Miejmy nadzieję, że wrzesień będzie dla nas szczęśliwy :) Pozdrawiam

8a79add1790c0a9da1ec05a88897d8fe.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 19:08

moniqa
  • firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury_cat,
    czy możesz udostępnić swój wykres? mam bardzo zbliżone objawy + terminy owu i miesiączki :)

uwo93e3kxvexoenv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    firanki na duszę wrote:
    Sury_cat,
    czy możesz udostępnić swój wykres? mam bardzo zbliżone objawy + terminy owu i miesiączki :)
    Nie prowadzę wykresu, bo ovu zwyczajnie oszukuje, kilka razy przestawia dzień owulacji, poza tym to tylko program i skąd może wiedzieć kiedy miałam owu? tyle co on wie, to wiem ja sama - takie moje zdanie :)

• strawberry marg Znajoma

Wysłany: 6 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam strasznie długie cykle bo aż pomiędzy 34-38 dni. Owu miałam mniej więcej 27-28 sierpnia i był to mój 20-21 dzień cyklu. <3 serduszkowaliśmy z mężem 3 dni pod rząd przed owu, w dzień owu (mniej więcej, na 85% był to dokładny dzień po konsultacji z lekarzem dzień wczesniej) i dwa dni pod rząd po owu - mąż celuje w synka ;-) Zastanawiam się czy już mogę testować...? Dziś zrobiłam test rano ale nie było cienia drugiej kreski. Myślę, że ze względu na długie cykle jest jeszcze za wcześnie na testowanie..? Testuję ponieważ mam dużo objawów odkąd skończyła mi się owulacja. Bolący lewy jajnik, zawroty głowy, ciągłe bulgotanie w brzuchu i od wczoraj bolące sutki..:-)

• Yousee Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaraz po owu mam wrażliwe piersi, parę razy jakieś dziwne uczucie w brzuchu... Ale to chyba za wcześnie... więc z jakiego innego powodu mogę mieć tak wrażliwe piersi?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja też się zastanawiam bo od wczoraj (5/6 dpo) mam mega wrażliwe boki piersi. Czy to jest objaw wysokiego czy niskiego progesteronu?

f2wlcbxmqludqper.png
  • Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie kiedyś przed @ bolały zawsze całe piersi. W lutym zaszłam w ciążę, jednym z objawów był niesamowity ból piersi właśnie z boku, co nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło, ale ból zaczął się mniej więcej w okolicach @.Niestety w marcu poroniłam,i od tej pory przed każdą @ bolą mnie piersi z boku a ja mam przez to nadzieję.. :(

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś mam mega dreszcze, uczucie zimna, ból piersi i jajników. Niezły mix...

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady86 wrote:
    Hej dziewczyny. A ja się martwię bo mam tak strasznie dużo stresu w pracy, że nic z tego nie wyjdzie :( Ze nawet jak już się uda to stres nie pozwoli wytrwać, rozwinąć. CO myslicie? To moze mieć duży wpływ?

Kochana ja też się stresowałam tyle,że jak zobaczyłam na teście 2 kreski i powiem szczerze ze mi pomaga branie 3x1 tabletce magnezu :)

• Evaa Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 19:25

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Witam dziewczyny! :) Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były <3 w tym czasie ;) od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09
    To u mnie, nie licząc plamki, takie same objawy... Brzuch kłuje drugi dzień. Ale niemożliwe, że to zwiastun wczesnej ciąży, trochę za szybko (21 dc i 5dpo).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 01:08

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś mój 31dc, @ spóźnia się już 2 dni, objawów wiele (nie chce mi się wypisywać więc zajrzyjcie do mojego pamiętnika jak chcecie wiedzieć ;P), jutro testuję, trzymajcie kciuki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki ;)! powodzenia ;)
    u mnie 7dpo, a chcialabym juz wszystko wiedziec :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testuj dziś, nie trzymaj mnie w niepewności :p

‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ