PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ile razy powtorzysz zebym sie nie nakrecala?
kazda z Nas sie nakreca czy tego chce czy nie.
Wiem, ze to nie musi byc "juz". Mam czas i nie wmawiam sobie nic.
to ze chce zajsc w ciaze nie znaczy , ze w desperacji poszukuje oznak i
cos sobie wymyslam.
Weszlam na to forum bo bylam pewna ze kobiety potrafia sie tu zrozumiec, ale widze ze
sie troszke mylilam.
adm -
nick nieaktualnyA co robisz jak właśnie się nie nakręcasz?
Pytasz to ci mówimy, że jest za wcześnie na takie objawy.
Chcesz miec pewność idź na badanie krwi, nie możesz to czekaj.
My ci nie powiemy czy jesteś w ciąży czy nie.
Spokojnie nerwy tu nie pomgajakamka9319, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadm to trzymam kciuki no i ja też się nakręcam widziałam u siebie objawy ciąży i cały czas mam nadzieję, mimo, że śluz mam ciemny i pewnie @ idzie...ehh każda z nas się nakręca i w moim przypadku to nie jest dobre bo później strasznie się załamuję..
-
Hm.
U mnie dzisiaj 11dpo - test negatywny, ALEEEE.. wyrazny skok temperatury, bolesnosc piersi, glownie sutkow. Jest i bol podbrzusza, raczej miesiaczkowy, ale to odczucie bywa zgubne. Jutro powtorze test albo nadejdzie @, a FL = 11dni.
Tez mieszkam w Holandii, i niestety beta nie wchodzi w gre.
Teraz wybieram sie na urlop, wiec gdyby cos wyszlo na plus to reszte badan dogram w PLWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 21:58
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Hm.
U mnie dzisiaj 11dpo - test negatywny, ALEEEE.. wyrazny skok temperatury, bolesnosc piersi, glownie sutkow. Jest i bol podbrzusza, raczej miesiaczkowy, ale to odczucie bywa zgubne. Jutro powtorze test albo nadejdzie @, a FL = 11dni.
Tez mieszkam w Holandii, i niestety beta nie wchodzi w gre.
Teraz wybieram sie na urlop, wiec gdyby cos wyszlo na plus to reszte badan dogram w PL
właśnie aleeeeee ten dzisiejszy test nic nie znaczy -
mewka87
No, moze zagniezdzenie bylo pozniej niz tego 8dpo (wtedy mialam duza goraczke, caly dzien slabosci i bole krzyza). Mysle, ze w weekend sie wszystko rozwiaze i bedzie tak jak planowalam, konkretny test 2/3 sierpnia
A Ty, sprawdzalas jeszcze jakis test czy czekasz do 12dpo?
Jakies odczucia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:05