PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kolo 5 dni, sama do konca juz nie wiem bo ostatnia doatalam z zaskoczenia i nie do konca wiem kiedy sie zaczela dokladnie:)
wzdecia mam straszne tez, normalnie chodZe do toalety przynajmniej raz dziennie a teraz z cztery dni nic:/
i jeszcze zmeczenie, zakupy w sklepie to wyczyn a powrot po pracy do domu kojarzy mi sie tylko z lozkiem:)adm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://images.tinypic.pl/i/00689/gaasn0sp5726.jpg
ten nie z porannego, robiony przed chwila.
na zdj nie widac dokladnie tego co w rzeczywistpsci ale kreskke widze wyraznie jasna ale jest.
za nerwy przepraSzan ale to kolejne co sie ze mna ostatnio dZieje.
caly czas walcze ze wszystkimi.adm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć , czy ktoś tu zagłada? Mam pytanko o pierwsze objawy , dzisiaj rano wstałam i zakręciło mi sie w głowie i zemdliło ( moim zdaniem trochę za wcześnie na takie odczucia dlatego pytam ) jestem 8 dpo , na moim wykresie ovu wyznaczyło o 1 lub 2 dni pózniej ovulke. Piersi mam miękkie przy dotyku tylko wrażliwe, w dole brzucha cos mnie kręci ale z 3 dni temu mocniej tak jak na okres teraz mniej . Czy któraś w c tak miała ? Pozdrawiam ☀️AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
nick nieaktualnyNiestety jeszcze nie jestem w ciazy i tez nie bylam ale te objawy co piszesz sa nie mozliwe 5 dpo... te objawy sie ma w duuzo pozniejszej ciaze, niestety nasza glowka czasem plata nam figle i chcemy juz godzine po zobaczyc objawy... trzymam kciuki zeby te objawy pojawily sie pozniej. PowodzeniaMarti2015 wrote:Cześć! Dziewczyny chcialam się z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami. Jestem około 5 dni po owulacji i wczoraj zauważyłam, ze moje brodawki wieczorem byly ciemniejsze niz zwykle (byly zbite). Później stały się rozpulchnione a na ich końcach pojawiły się ciemno brązowe obwódki. Dodatkowo w linii od pępka w dół pojawila się ciemna kreska. Nie ukrywam, że troche mnie to zaniepokoiło, jednak rano wszystko wróciło do normy. Temperaturę dziś rano miałam dość niską 36,51. Czy któraś z Was miała podobne objawy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Dziewczyny przestańcie się tak nakręcać, to miałbyc temat o prawdziwych objawach ciążowych a nie sugerowanych.
Linia na brzuchu pojawia się w 3-4 miesiącu ciąży i jest spowodowana zmianami hormonalnymi i powiększającym się brzuszkiem.
Chcecie się tak nakręcac to proponuję założyć wątek - objawy ciąży czy moja wyobraznia.
Sorki za szczerość ale nie mogłam juz wytrzymać jak niektóre z was piszą o objawach które występują dopiero w kilku miesiecznej ciąży.
Michaś ♡ [*]04.06.2014D-dawna, kasza, ciri22, klara_bella lubią tę wiadomość