X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy masz @ mieć?

• adm Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolo 5 dni, sama do konca juz nie wiem bo ostatnia doatalam z zaskoczenia i nie do konca wiem kiedy sie zaczela dokladnie:)

wzdecia mam straszne tez, normalnie chodZe do toalety przynajmniej raz dziennie a teraz z cztery dni nic:/
    i jeszcze zmeczenie, zakupy w sklepie to wyczyn a powrot po pracy do domu kojarzy mi sie tylko z lozkiem:)

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To za szybko na aż tyle objawów. A ciągnie cię w podbrzuszu albo kolo pępka?

• adm Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej tak przy jajnikach ale to rozciaganie bardziej niz ciagniecie
    czemu?

poza tym nie za szybko bo kazda jest inna i uwierz mi ze ja to pikus przy tym co sie dzialo z moja przyjaciolka:)

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak za 5 dni masz @ mieć to ile dni masz Fl? Nawet do zagnieżdżenia moglo jeszcze nie dojść

• adm Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle ze zagnoezdzenie bylo kolo 28 lipca,
    prawie zemdlalam rano, caly dzien zasypialam same mi sie oczy zamykaly i tego dnia temp zaczela znow rosnac. plus pobolewanie w jajniku prawym caly dzien

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym Ty dc jestes?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy ja napisałam ze nie jesteś w ciąży? Nie wiem moze jestes moze nie. Ale niepotrzebnie sie nakręcasz.

skoro masz mieć okres za 5 dni , to pytam ile dni ma twoja fl i ile dni ma cykl. Po co te nerwy?

• adm Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://images.tinypic.pl/i/00689/gaasn0sp5726.jpg

ten nie z porannego, robiony przed chwila.
    na zdj nie widac dokladnie tego co w rzeczywistpsci ale kreskke widze wyraznie jasna ale jest.

za nerwy przepraSzan ale to kolejne co sie ze mna ostatnio dZieje.
    caly czas walcze ze wszystkimi.

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ten jest pozytywny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 weź nie dyskutuj bo tu szkoda nerwów :D

• Suzii Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć , czy ktoś tu zagłada? Mam pytanko o pierwsze objawy , dzisiaj rano wstałam i zakręciło mi sie w głowie i zemdliło ( moim zdaniem trochę za wcześnie na takie odczucia dlatego pytam ) jestem 8 dpo , na moim wykresie ovu wyznaczyło o 1 lub 2 dni pózniej ovulke. Piersi mam miękkie przy dotyku tylko wrażliwe, w dole brzucha cos mnie kręci ale z 3 dni temu mocniej tak jak na okres teraz mniej . Czy któraś w c tak miała ? Pozdrawiam ☀️

AMH 1.8 endomenda 1st
    HSG -ok :)
    ivf 07.2016 :( invicta gdańsk
    15.02 laparo
    3IUI clo :(
    2016 IVF :(
    2017 IVF :(
    Crio?????
  • zouza Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może być ciąża ale nie musi.
    Mnie mdli co cykl ;) to takie typowe objawy PMSowe ..

Pij dużo wody, upały nie pomagają.

Życzę niemniej żebyś za niedługo zaznaczyła + ;)

☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl
    słaba ruchliwość .. || udało się!!
  • Suzii Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje bardzo bym chciała .

AMH 1.8 endomenda 1st
    HSG -ok :)
    ivf 07.2016 :( invicta gdańsk
    15.02 laparo
    3IUI clo :(
    2016 IVF :(
    2017 IVF :(
    Crio?????
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety jeszcze nie jestem w ciazy i tez nie bylam ale te objawy co piszesz sa nie mozliwe 5 dpo... te objawy sie ma w duuzo pozniejszej ciaze, niestety nasza glowka czasem plata nam figle i chcemy juz godzine po zobaczyc objawy... trzymam kciuki zeby te objawy pojawily sie pozniej. Powodzenia :-)
    Marti2015 wrote:
    Cześć! Dziewczyny chcialam się z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami. Jestem około 5 dni po owulacji i wczoraj zauważyłam, ze moje brodawki wieczorem byly ciemniejsze niz zwykle (byly zbite). Później stały się rozpulchnione a na ich końcach pojawiły się ciemno brązowe obwódki. Dodatkowo w linii od pępka w dół pojawila się ciemna kreska. Nie ukrywam, że troche mnie to zaniepokoiło, jednak rano wszystko wróciło do normy. Temperaturę dziś rano miałam dość niską 36,51. Czy któraś z Was miała podobne objawy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. owu mialam 30.07 jestem po stymulacji CLO, wczoraj przytulalismy sie z miloscia a przy i po strasznie rozpolal mnie brzuch. Jeszcze nigdy tak nie mialam... miala ktoras z was tak? Dodam ze troche mnie to zmartwilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, jestem tu nowa. Mam dwa dni po jajeczkowaniu , bardzo bolą mnie piersi może to być objaw?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na objawy za wczesnie objawy sie pojawiaja najwczesniej po zagniezdzeniu czyli 7-12 dni od owulacji ma miejsce zagniezdzenie a na objawy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny przestańcie się tak nakręcać, to miałbyc temat o prawdziwych objawach ciążowych a nie sugerowanych.
    Linia na brzuchu pojawia się w 3-4 miesiącu ciąży i jest spowodowana zmianami hormonalnymi i powiększającym się brzuszkiem.
    Chcecie się tak nakręcac to proponuję założyć wątek - objawy ciąży czy moja wyobraznia.
    Sorki za szczerość ale nie mogłam juz wytrzymać jak niektóre z was piszą o objawach które występują dopiero w kilku miesiecznej ciąży.
    Michaś ♡ [*]04.06.2014

D-dawna, kasza, ciri22, klara_bella lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale czego?? Owulacji chyba
    Szczęsciara 26 wrote:
    cześć, jestem tu nowa. Mam dwa dni po jajeczkowaniu , bardzo bolą mnie piersi może to być objaw?

Rudzik39 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 404 405 406 407 408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ