X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy masz @ mieć?

• adm Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolo 5 dni, sama do konca juz nie wiem bo ostatnia doatalam z zaskoczenia i nie do konca wiem kiedy sie zaczela dokladnie:)

wzdecia mam straszne tez, normalnie chodZe do toalety przynajmniej raz dziennie a teraz z cztery dni nic:/
    i jeszcze zmeczenie, zakupy w sklepie to wyczyn a powrot po pracy do domu kojarzy mi sie tylko z lozkiem:)

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To za szybko na aż tyle objawów. A ciągnie cię w podbrzuszu albo kolo pępka?

• adm Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej tak przy jajnikach ale to rozciaganie bardziej niz ciagniecie
    czemu?

poza tym nie za szybko bo kazda jest inna i uwierz mi ze ja to pikus przy tym co sie dzialo z moja przyjaciolka:)

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak za 5 dni masz @ mieć to ile dni masz Fl? Nawet do zagnieżdżenia moglo jeszcze nie dojść

• adm Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle ze zagnoezdzenie bylo kolo 28 lipca,
    prawie zemdlalam rano, caly dzien zasypialam same mi sie oczy zamykaly i tego dnia temp zaczela znow rosnac. plus pobolewanie w jajniku prawym caly dzien

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W którym Ty dc jestes?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy ja napisałam ze nie jesteś w ciąży? Nie wiem moze jestes moze nie. Ale niepotrzebnie sie nakręcasz.

skoro masz mieć okres za 5 dni , to pytam ile dni ma twoja fl i ile dni ma cykl. Po co te nerwy?

• adm Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://images.tinypic.pl/i/00689/gaasn0sp5726.jpg

ten nie z porannego, robiony przed chwila.
    na zdj nie widac dokladnie tego co w rzeczywistpsci ale kreskke widze wyraznie jasna ale jest.

za nerwy przepraSzan ale to kolejne co sie ze mna ostatnio dZieje.
    caly czas walcze ze wszystkimi.

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ten jest pozytywny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka9319 weź nie dyskutuj bo tu szkoda nerwów :D

• Suzii Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć , czy ktoś tu zagłada? Mam pytanko o pierwsze objawy , dzisiaj rano wstałam i zakręciło mi sie w głowie i zemdliło ( moim zdaniem trochę za wcześnie na takie odczucia dlatego pytam ) jestem 8 dpo , na moim wykresie ovu wyznaczyło o 1 lub 2 dni pózniej ovulke. Piersi mam miękkie przy dotyku tylko wrażliwe, w dole brzucha cos mnie kręci ale z 3 dni temu mocniej tak jak na okres teraz mniej . Czy któraś w c tak miała ? Pozdrawiam ☀️

AMH 1.8 endomenda 1st
    HSG -ok :)
    ivf 07.2016 :( invicta gdańsk
    15.02 laparo
    3IUI clo :(
    2016 IVF :(
    2017 IVF :(
    Crio?????
  • zouza Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może być ciąża ale nie musi.
    Mnie mdli co cykl ;) to takie typowe objawy PMSowe ..

Pij dużo wody, upały nie pomagają.

Życzę niemniej żebyś za niedługo zaznaczyła + ;)

☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl
    słaba ruchliwość .. || udało się!!
  • Suzii Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje bardzo bym chciała .

AMH 1.8 endomenda 1st
    HSG -ok :)
    ivf 07.2016 :( invicta gdańsk
    15.02 laparo
    3IUI clo :(
    2016 IVF :(
    2017 IVF :(
    Crio?????
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety jeszcze nie jestem w ciazy i tez nie bylam ale te objawy co piszesz sa nie mozliwe 5 dpo... te objawy sie ma w duuzo pozniejszej ciaze, niestety nasza glowka czasem plata nam figle i chcemy juz godzine po zobaczyc objawy... trzymam kciuki zeby te objawy pojawily sie pozniej. Powodzenia :-)
    Marti2015 wrote:
    Cześć! Dziewczyny chcialam się z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami. Jestem około 5 dni po owulacji i wczoraj zauważyłam, ze moje brodawki wieczorem byly ciemniejsze niz zwykle (byly zbite). Później stały się rozpulchnione a na ich końcach pojawiły się ciemno brązowe obwódki. Dodatkowo w linii od pępka w dół pojawila się ciemna kreska. Nie ukrywam, że troche mnie to zaniepokoiło, jednak rano wszystko wróciło do normy. Temperaturę dziś rano miałam dość niską 36,51. Czy któraś z Was miała podobne objawy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. owu mialam 30.07 jestem po stymulacji CLO, wczoraj przytulalismy sie z miloscia a przy i po strasznie rozpolal mnie brzuch. Jeszcze nigdy tak nie mialam... miala ktoras z was tak? Dodam ze troche mnie to zmartwilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, jestem tu nowa. Mam dwa dni po jajeczkowaniu , bardzo bolą mnie piersi może to być objaw?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na objawy za wczesnie objawy sie pojawiaja najwczesniej po zagniezdzeniu czyli 7-12 dni od owulacji ma miejsce zagniezdzenie a na objawy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny przestańcie się tak nakręcać, to miałbyc temat o prawdziwych objawach ciążowych a nie sugerowanych.
    Linia na brzuchu pojawia się w 3-4 miesiącu ciąży i jest spowodowana zmianami hormonalnymi i powiększającym się brzuszkiem.
    Chcecie się tak nakręcac to proponuję założyć wątek - objawy ciąży czy moja wyobraznia.
    Sorki za szczerość ale nie mogłam juz wytrzymać jak niektóre z was piszą o objawach które występują dopiero w kilku miesiecznej ciąży.
    Michaś ♡ [*]04.06.2014

D-dawna, kasza, ciri22, klara_bella lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale czego?? Owulacji chyba
    Szczęsciara 26 wrote:
    cześć, jestem tu nowa. Mam dwa dni po jajeczkowaniu , bardzo bolą mnie piersi może to być objaw?

Rudzik39 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 404 405 406 407 408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ