X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • adm Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    27-30 dniowe ,
    zeobilam juz tyle testow przez ostatnie miesiace ze boje sie robic kolejnych:)
    ale jutro na bank zakupie i pewnie zuzyje wczesniej niz przewiduje - jak zawsze.
    niektorym wychodza juz po tygodniu ale to chyba za szybko? sama nie wiem:)

adm
  • adm Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogole zauwazylam tez ze szyjka otwarta od trzech dni byla, wiec nie wiem jak na to patrzec. test owulacyjny pozytywny tylko we wtorek. sroda juz cien kreski.

adm
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zrobię test 31.07 bo wyjeżdżam nad morze i nie wiem czy mogę sobie pozwolić na jakiś alkohol, ale nie wiem czy wyjdzie prawidłowy wynik tak wcześnie

<3 <3
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie umiem badać szyjki, wczoraj próbowałam i nic nie czuje ;D było dużo śluzu w środku

<3 <3
  • adm Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze tez do tej pory nie do konca wiedzialam kiedy jest otwarta, nigdy wczesniej nie czulam.
    a teraz jak dotknelam jej palcem to czulam wglebienie wiec to chyba to :)
    mowisz, ze 31? ja nie wiem czy do 31 wytrzymam:)
    z drugiej strony wczesniej nie ma sensu.
    temp tez mi jeszcze nie skoczyla,
    miesiac temu skoczyla 4 dni po owu.
    a potem mialam dwa pozytywne testy ciazowe, potem przyszla @ a potem testy negatywne:/
    dlatego lepiej nie robic sobie nadziei przed raczej...
    bylismy przez tydzien mega szczesliwi a tu taka niespodzianka.
    na dodatek mieszkam w Holandii i tu lekarz przyjmie Cie dopiero od okolo 10 tyg:/

adm
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też już nie mogę się doczekać aż zatestuje no ale wcześniej nie ma co.
    Ja temperaturę w tym cyklu zmierzyłam tylko kilka razy,miałam w ogóle nie mierzyć ale jakoś nie mogłam się powstrzymać.
    Może to była biochemiczna u Ciebie

<3 <3
  • adm Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak.
    nie chce o tym myslec juz, bo wiem ze bylo blisko.
    Ja mierze i tez nie mialam. jem witaminy itd. uzylam w tym cyklu conceive plus , pomagal z tego co czytalam wiec w razie efektow dam znac :)
    co do alkoholu to wlasnie dzis chcialam wypic malego drinka whiskey z okazji urodZin mezczyzny ale nie dalam rady.
    nie wiem czemu bo za wczesnie bylo by na takie objawy, chyba podswiadomie wiem ze nie powinnam :)
    lepiej dmuchac na zimne

adm
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tamtym miesiącu też miałam objawy i nic z tego nie wyszło, dlatego teraz nie nakręcam się

<3 <3
  • adm Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie, ale wiem ze to nie takie proste.
    W kazdym razie jesli teraz nie wyjdzie odpuszczam:) i ide na zywiol.
    bo to cale sprawdzanie meczy bardzo

adm
  • Olye Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odpuściłam w tym miesiącu mierzenie temp, miałam też tutaj nie wchodzić ale kurde nie da się:D

<3 <3
  • adm Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jest mimo wszystko wymienic z kims doswiAdczenia i razem czekac:)

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja również jestem nowa na forum :-) witam się z wami i trzymam kciuki za wszystkie, to mój drugi cykl starań, tak bardzo bym chciała żeby się udało, ale raczej nici z tego, dzisiaj cały dzień jestem nerwowa jak przed miesiączką, do tego śluz mam ciemny, czyli raczej wskazuje na niedługo pojawiającą się @, ale dzisiaj mocno kuło mnie tak jakby w jajniku, więc nic z tego nie rozumiem...teoretycznie @ powinnam dostać za tydzień...ehhh
    pozdrawiam was ;-*

• adm Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tydzien przed miesiaczka to moze byc takze zagnoezdzenie jesli sie nie myle?

adm
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie jestem moderatorem ale robicie troche off topic, to jest watek pierwsze objawy a nie gadanie o testowaniu, wbijcie sie na inny watek jak chcecie o tym gadac,, ja tu zagladam z ciekawosci zobaczyc jakie to byly objawy a tu takie cos..

nie zrozumcie mnie zle nie chce byc wredna no ale jakies zasady musza byc ;)

zouza lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • adm Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawa wyglada tak, ze o testowaniu rozmawiamy przy okazji.
    Na pierwsze objawy czekam...:)
    A dzis moge powiedziec ze w nocy wstalam 5 razy wypic wielki kubek zimnej wody, jak nigdy.
    piersi caly czas bola, i czuje takie dziwne napiecie i ciagniecie w okolocy jajnikow i pepka.
    Dzis jak sie obudzilam to bylo ciezko wstac bo tak ciagnelo.
    Poza tym wczoraj zjadlam sledzia mojego ulubionego, byl dla mnie bez smaku a potem mdlilo mnie do rana po nim.
    Skora mi sie poprawila. normalnie przed moesiaczka tydzien mam milion nowych przyjeciol na twarzy, dzis buzka jest gladka, az promienieje. nawet rano po wstaniu z lozka.

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adm a ile dni po ovu jesteś?

• adm Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle ze 5-6 , wiem ze wczesnie ale obserwuje swoje cialo ostatnio caly czas i widze co odbiega od normy.
    moja mama w ciazy od owulacji doownie jadla same arbuzy, nic wiecej nie mogla przelknac a potem sie okazalo zw to ciaza:)

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo szybko

• Olye Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na razie nie ma objawów niczego:D

<3 <3
  • adm Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dzis koszmarny bol glowy!

adm
‹‹ 400 401 402 403 404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ