PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
27-30 dniowe ,
zeobilam juz tyle testow przez ostatnie miesiace ze boje sie robic kolejnych:)
ale jutro na bank zakupie i pewnie zuzyje wczesniej niz przewiduje - jak zawsze.
niektorym wychodza juz po tygodniu ale to chyba za szybko? sama nie wiem:)
adm -
Szczerze tez do tej pory nie do konca wiedzialam kiedy jest otwarta, nigdy wczesniej nie czulam.
a teraz jak dotknelam jej palcem to czulam wglebienie wiec to chyba to
mowisz, ze 31? ja nie wiem czy do 31 wytrzymam:)
z drugiej strony wczesniej nie ma sensu.
temp tez mi jeszcze nie skoczyla,
miesiac temu skoczyla 4 dni po owu.
a potem mialam dwa pozytywne testy ciazowe, potem przyszla @ a potem testy negatywne:/
dlatego lepiej nie robic sobie nadziei przed raczej...
bylismy przez tydzien mega szczesliwi a tu taka niespodzianka.
na dodatek mieszkam w Holandii i tu lekarz przyjmie Cie dopiero od okolo 10 tyg:/adm -
Pewnie tak.
nie chce o tym myslec juz, bo wiem ze bylo blisko.
Ja mierze i tez nie mialam. jem witaminy itd. uzylam w tym cyklu conceive plus , pomagal z tego co czytalam wiec w razie efektow dam znac
co do alkoholu to wlasnie dzis chcialam wypic malego drinka whiskey z okazji urodZin mezczyzny ale nie dalam rady.
nie wiem czemu bo za wczesnie bylo by na takie objawy, chyba podswiadomie wiem ze nie powinnam
lepiej dmuchac na zimneadm -
nick nieaktualnyhej, ja również jestem nowa na forum witam się z wami i trzymam kciuki za wszystkie, to mój drugi cykl starań, tak bardzo bym chciała żeby się udało, ale raczej nici z tego, dzisiaj cały dzień jestem nerwowa jak przed miesiączką, do tego śluz mam ciemny, czyli raczej wskazuje na niedługo pojawiającą się @, ale dzisiaj mocno kuło mnie tak jakby w jajniku, więc nic z tego nie rozumiem...teoretycznie @ powinnam dostać za tydzień...ehhh
pozdrawiam was ;-* -
dziewczyny nie jestem moderatorem ale robicie troche off topic, to jest watek pierwsze objawy a nie gadanie o testowaniu, wbijcie sie na inny watek jak chcecie o tym gadac,, ja tu zagladam z ciekawosci zobaczyc jakie to byly objawy a tu takie cos..
nie zrozumcie mnie zle nie chce byc wredna no ale jakies zasady musza byczouza lubi tę wiadomość
-
Sprawa wyglada tak, ze o testowaniu rozmawiamy przy okazji.
Na pierwsze objawy czekam...
A dzis moge powiedziec ze w nocy wstalam 5 razy wypic wielki kubek zimnej wody, jak nigdy.
piersi caly czas bola, i czuje takie dziwne napiecie i ciagniecie w okolocy jajnikow i pepka.
Dzis jak sie obudzilam to bylo ciezko wstac bo tak ciagnelo.
Poza tym wczoraj zjadlam sledzia mojego ulubionego, byl dla mnie bez smaku a potem mdlilo mnie do rana po nim.
Skora mi sie poprawila. normalnie przed moesiaczka tydzien mam milion nowych przyjeciol na twarzy, dzis buzka jest gladka, az promienieje. nawet rano po wstaniu z lozka.
adm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny