PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.Jestem nowa.
mam stwierdzone hashimoto i niestety od msc biorę bromengon na zbicie prolaktyny.
cykle mam od 31-34 dni.
W 15dc zaczęłam przez 3 dni plamić po tych dniach współżyliśmy bez zabezpieczenia był to 19dc.
27dc w nocy bardzo mocno bolał mnie brzuch, chciałam dzwonić na pogotowie, aktualnie jestem w 28dc pobolewa podbrzusze i jajnik.żadnych innych objawów.
czy mogło dojść do zapłodnienia mimo krwawienia w środku cyklu?????Melka6 -
dziewczyny, jako że 3 testy pokazały mi 2 kreski i dwie bety wyszły 331, 5 i 698,9 to podzielę się i ja swoimi objawami a raczej ich brakiem.
Moje podejrzenia wzbudziły plamienia (nie czuję jak rymuję ), od niedzieli do piątku codziennie myślałam, że zaraz przyjdzie @. W piątek miałam zgagę i zaczął mi bardziej dokuczać głód. Żadnych mdłości, bólów piersi czy pleców. i w piątek wieczorem 2 piękne krechy
Zresztą nadal nie czuję się ciążowo poza ciągnięciami i innymi rewolucjami w podbrzuszu, sennością (ale to pewnie z braku kawy), i lekką wrażliwością sutków- prawy bardziej niż lewymoniqe, wiosnaachtoty lubią tę wiadomość
-
agatekgagatek wrote:dziewczyny, jako że 3 testy pokazały mi 2 kreski i dwie bety wyszły 331, 5 i 698,9 to podzielę się i ja swoimi objawami a raczej ich brakiem.
Moje podejrzenia wzbudziły plamienia (nie czuję jak rymuję ), od niedzieli do piątku codziennie myślałam, że zaraz przyjdzie @. W piątek miałam zgagę i zaczął mi bardziej dokuczać głód. Żadnych mdłości, bólów piersi czy pleców. i w piątek wieczorem 2 piękne krechy
Zresztą nadal nie czuję się ciążowo poza ciągnięciami i innymi rewolucjami w podbrzuszu, sennością (ale to pewnie z braku kawy), i lekką wrażliwością sutków- prawy bardziej niż lewy
Super!!! Gratulacje! Ile miesięcy się staraliście? Ja będę pierwszy -
Hej, bywalam tu czesto przed pierwsza ciaza:) wtedy objawy to praktycznie zerowe, moze tylko spozniajacy sie okres:) dopiero chwile pozniej lekko bolace piersi, i ciagle wrazenie ze dostane @natomiadt mam problem teraz, mam 8m.coreczke i nie wiem czy czasem nie jedtem w ciazy? Ale sprawdze to za jakis kilka dni:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje pierwsze obiawy były bardzo subtelne. Nie zbieralo mi się na @ ale mam nieregularne cykle więc mnie to nie dziwilo. Lekko mnie ciagnelo czasem w macicy a to było trochę dziwne. Piersi nie bolaly i troche zwiększył mi się apetyt ale to też tak mam przed @. Mialam dziwwne sny i niespokojne nocki chociaż tak czasem tez miałam. Dlatego bardzo mnie zaskoczyły dwie kreski na teście. Prawdziwe objawy pojawiły się ok 6 tyg. Niesamowity ból piersi i mdłości. Nie mogę za dużo jeść i dużo śpię.
-
Dziewczyny Obserwuję się od 1,5 roku Staramy się o dzidziusia 11 miesięcy Pierwszy raz jednak mam tak dziwne objawy mimo negatywnych testów ciążowych Czy wg Was jest jeszcze szansa w tym cyklu?
https://ovufriend.pl/graph/5730d66425071859b6d1a3c2574ea0ea
Do tego zastanawiam się nad tymi plamieniami, które mogą być implantacją zarodka Mam ciągle nadzieję, bo temperatura jest wyższa od tej owulacyjnej, jednak strasznie leniwie wzrasta Nie wiem co o tym myśleć, poza czekaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 17:25
-
nick nieaktualnyMoim zdaniem raczej to byl cykl beowulacyjny ale zeby to potwierdzic trzeba by bylo przejsc sie do lekarza...
co do objawow nie radze sie nimi kierowac, ja wiecej objawow ciazowych mialam w cyklach bez ciazy niz w tym ktorym zaszlam.
A to plamienie troche niepokojace, ja mogla byc owulacja i nie domagac cialko i zamiast okresu sie cos takiego pojawilo,
lub
moj gin mi mowil ze wlasnie jak nie ma owulacji czasem zamiast okresu jest tylko plamienie ktore rozpoczyna nowy cykl (nie ma w ogole krwi bo po co ma sie czyscic organism, szczegolnie jak endometrium np bylo cienkie, skoro nie bylo jajeczka) i nawet na to by mogla wskazywac twoja temperatura ze tak moglo sie zadziac... -
Daaaaaawno mnie nie było ale wróciłam
I od razu zacznę pytaniem
Czy miałyście w pieszych dniach ciąży (jeszcze przed testowaniem) że "ciągnął" Was pępek? Głupie pytanie ale pierwszy raz tak mam. Jeszcze za wcześnie na testowanie ale tak to mnie ciekawi że musiałam zapytać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 Dzięki wielkie za podpowiedź. Jeśli byłoby tak jak mówisz, to dlaczego temperatura nie spadła poniżej tej, którą uważa się za owulacyjną? Jeśli db rozumiem, to jeśli plamienie należałoby traktować jako nowy cykl, to bardziej trzeba by skupić się na tych, które nadejdą, a wskazywałyby na "nowy" dzień owulacji? Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 22:13