PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
alexa wrote:Dziewczyny.. Czy ból piersi to taki pewniejszy objaw ciąży? Co myliscie. Ja @ mam za tydzień dostać 29.04. I pewnie dostanę. Bo nie mam kompletnie żadnych objawów na fasolke.. Eh.
-
cześć dziewczyny,
dziś mój 10dpo
- piersi nadal bolą, są ciężkie i wrażliwe
- żyły na piersiach widoczne
- śluz kremowy cały czas
- jestem zmęczona
- mam zawroty głowy
- budzę się w nocy i dłuuugo nie mogę zasnąć, a gdy już mi się uda mam głupie sny po których budzę się bardzo zmęczona
- no i jestem okropnie nerwowa i złośliwa, gdzie normalnie taka nie jestem
Korci mnie troszkę do testowania ale zajmuję się czymś cały czas by nie myśleć... mam nadzieję, że uda mi się wytrwać chociaż do 13dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 09:39
Stiffi lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, jestem tu nowa i czytalam pobieznie ten watek, ale tak tego duzo, ze postanowilam po prostu zapytac :)Przez ostatnie 5 miesiecy bralam castagnus na zbicie prolaktyny. Tydzien temu go odstawilam. Od trzech dni mam mdlosci, jestem zmeczona i brak mi apetytu, a ja bardzo lubie jesc, schudlam juz dwa kg. Mialam w tym miesiacu dosc silne objawy w dni plodne, tj sluz, bole owulacyjne itd. Kochalismy sie z mezem ,ale byl to stosunek "przerywany". Okresy mam nieregularne, wiec nie wiem kiedy powinnam dostac. Moje pytanie brzmi czy mam objawy ciazowe, czy ciaza w moim przypadku jest mozliwa? Czy moze ktoras z Was miala tak po prostu po odstawieniu castagnusa?? Dodam,ze nie staralismy sie o dziecko, castagnus bralam z polecenia lekarza na obnizenie prolaktyny, chociaz jakbym byla w ciazy to bym sie bardzo cieszyla pozdrawiamhttp://ovufriend.pl/graph/7db5ab39c09266492bbb6e2ec60bff2e
-
nick nieaktualny
-
Byłam u gin, ciąży nie widać.. kazała zrobić betę i czekać. beta wyszła 1630,więc 5-6 tydzień.potem nie powtarzałam,bo mi się starszak rozhorował i siedziałam z nim domu. Z objawów zmęczenie,wzdęcia i trochę bolą mnie piersi... w poniedziałek do ginki,ciekawe co się okaże...
-
Jeśli komuś to pomoże : od 10 dpo ból podbrzusza jak na @, ból krzyża, ból sutków - bardzo dokuczliwy, ból piersi, opuchnięte piersi i takie jakby ciepło w piersiach, uwidocznione żyły na piersiach. W pierwszej ciąży pogorszenie cery (znaczne), w drugiej piękniejsza cera. W pierwszej silne skurcze podbrzusza, w drugiej delikatne pobolewanie. Uczucie jakby gorączki, senność.
-
Drogie Panie! Po pierwsze za wszystkie z Was 3mam mocno kciuki, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam w tym miejscu co Wy. Cuda się zdarzają!
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/ -
Cześć dziewczyny. Od dziś będę z Wami bo zaczynamy się z mężem od maja starać o dzidziusia. Mam 31 jeden lat więc czas ucieka i postanowiliśmy dłużej nie zwlekać. Dziś czekam na okres - niech szybko minie i do roboty Ciekawe jak to będzie - mam cichą nadzieję, że nie będę długo czekać
-
Ja dzisiaj byłam u lekarki - 7milimetrów szczęścia! Serducho bije,wszystko super,sześć tygodni i 4 dni )) objawy się nasilają,szczególnie zmęczenie i nudności. I w ogóle nie chce mi się jeść....
agatekgagatek, Marzena27, wiosnaachtoty, Magda lena, zoniaa lubią tę wiadomość