PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja też mam huśtawkę nastrojów dziś opierniczyłam meża za nic tak po prostu a co nie ch wie że żona rządzi w domu hehe a tak na serio to mam mieszane uczucia raz sie smieje za chwile płacze bez powodu masakra jakaś ale pocieszam sie tym że to może być objaw dzidziusia że daę mi znaki zobaczymy a Tobie Aga życze by to jednak była bardzo wczesna ciąża ja jak byłam w ciąży z córką 3 lata temu to było tak pod koniec sierpnia poszłam do lekarza bo nie mogłam zajść nadal w ciąże i po skierowanie na badania dla męża okres miałam 30 lipca cykle długie bo 34 -44 dniowe nie regularne u pani doktor byłam pod koniec sierpnia teoretycznie @ powinnam dostac między 1 a 3 września zapomniałam bo kłóciłam sie z meżem którego wysyłałam na badania a on twierdził że jestem w ciąży no to 12września zrobiłam test pozytywny:) a na nastepnej wizycie moja pani doktor przyznała że podejrzewała że jestem w ciąży ale nie chciał mi robić nadzieji że to ciąża bo poprzednia poroniłam także jest szansa że u ciebie tez tak bedzie teraz staramy sie o rodzeństwo dla córki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już raz tak miałam wszystkie objawy, nudności, zgaga, sennosc.. Myślałam, że albo jestem w ciąży albo zwariowałam. Poszłam zbadać progesteron a on w górnych granicach norm. Niestety okres przyszedł i zapewne to własnie wysoki progesteron był sprawcą tych dolegliwosci. Trzymam za nas kciuki tym razem się uda
-
nick nieaktualnyno ba musi sie udać ja mam zamiar w sobote testować bo mnie koleżanka namówiła ale boje się że się rozczaruje ale z 2 strony tydzień w tą czy w tamtą co ma byc to bedzie ja już zmykam spac bo ledwie siedzę a właściwie ni mogę wysiedzieć bo i spać mi sie chcę i plecy bolą do sklikania jutro trzymam kciuki za nas wszystkie
-
Blue-eyed wychodzi na to, że objawy dobrze Ci wróżą
Mnie biust już tylko pobolewa, jajnik lekko ciągnie, ale jakby wszystko się wygaszało ;( tylko temp małpa dalej wysoka...
Karola, to w sobotę obie testujemy chyba ze @ nadejdzie!"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga yestujemy a jak co ma byc to bedzie ja zasypiam na stojąco normalnie nie mogę sie wyspać ostatnio moj ma nocki i zawsze siedziałam sobie w necie do 1-2 w nocy potem jeszcze jakiś filmik a teraz 22-30 i odpadam musze sie połozyć i na dodatek nie moge spać na plecach na płasko bo mam wrażenie takie dziwne jakby ucisk w podbrzuszu jakby mi brzucha brakowała a nie jest mały
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżyczę wam kochane byscie jak najszybciej zobaczyły 2 kreseczki na teście ja dzis jestem tak rozdrażniona tak mnie wszystko wkurza jak nigdy jutro lub w sobote bedę testować bo nie wyrobie juz z tej niepewności na dodatek uczucie że wiecznie mam nasikane w majtkach masakra
-
Ja rozdrażniona bywam tak co drugi dzień ;)stałam w kolejce w biedronce i byłam pewna, że dostałam okres (bo 3 dzien zacharowuję się u mamy sprzątajac po remoncie) i ze sciśniętymi nogami leciałam do kibelka a tu nie... to tylko nagle dużo śluzu mlecznego...
Byle do soboty!"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jutro mam termin, ale przyplątało mi się małe przeziębienie: gardło i katar i może się spóźnić.. też wciąż latam to wc bo jak mam wilgotno to myślę, że to już.
Dzisiaj boli mnie podbrzusze, kłuje i rozpiera od środa, takie spuchnięte. Poza tym żadnych typowych objawów nie mam. Dzisiaj kręciło mi się w głowie i wczoraj też miałam takie wrażenie, ale co ma być to będzie.
Nam ze staraniami stuknie w listopadzie 2 lata. Powoli tracę nadzieję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 19:41
-
nick nieaktualnyja mam termin @ dopiero za tydzien ale ma 37 dniowe cykle i typowe objawy których nie mialam wcześniej tzn miałam jak byłam w ciązy z córką 4 lata temu ale nie zwracałam na nie uwagi bo pracowałam i test zrobiłam dopiero 12 dni po spodziewanej @