X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • blue-eyed Koleżanka

Wysłany: 7 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was Kobitki zaobserwowała u siebie swędzące sutki jako pierwszy objaw?
    Włąśnie tego doświadczam i już mi sie płakać chce tak cholernie swedza! Dodam, że mam uczucie mrowienia. Tego to jeszcze nie było!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam huśtawkę nastrojów dziś opierniczyłam meża za nic tak po prostu ;) a co nie ch wie że żona rządzi w domu hehe a tak na serio to mam mieszane uczucia raz sie smieje za chwile płacze bez powodu masakra jakaś ale pocieszam sie tym że to może być objaw dzidziusia że daę mi znaki zobaczymy :) a Tobie Aga życze by to jednak była bardzo wczesna ciąża :) ja jak byłam w ciąży z córką 3 lata temu to było tak pod koniec sierpnia poszłam do lekarza bo nie mogłam zajść nadal w ciąże i po skierowanie na badania dla męża okres miałam 30 lipca cykle długie bo 34 -44 dniowe nie regularne :( u pani doktor byłam pod koniec sierpnia teoretycznie @ powinnam dostac między 1 a 3 września zapomniałam bo kłóciłam sie z meżem którego wysyłałam na badania a on twierdził że jestem w ciąży no to 12września zrobiłam test pozytywny:) a na nastepnej wizycie moja pani doktor przyznała że podejrzewała że jestem w ciąży ale nie chciał mi robić nadzieji że to ciąża bo poprzednia poroniłam także jest szansa że u ciebie tez tak bedzie teraz staramy sie o rodzeństwo dla córki

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue-eyed ja tak mam z jednej strony swedzą a z 2 nie mogę dotknać bo bolą ale to chyba dobry objaw :)

• gabi... Nowa

Wysłany: 7 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za pocieszenie mam nadzieje ze w tym cyklu bedzie ok :-) bo ile mozna czekac :-(. powodzenia :-)

Gabi...
  • blue-eyed Koleżanka

Wysłany: 7 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 mam nadzieję ;) Już tyle razy wmawiałam sobie, że jestem w ciaży, że teraz podchodzę do tego sceptycznie.. Ale może tym razem będzie inaczej!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby też czekam na @ a właściwie na jej brak i mam nadzieję że jej nie bedzie jeszcze tak jak teraz to się ie czułam więc zaczynam wierzyć że to jest TO :)

• blue-eyed Koleżanka

Wysłany: 7 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już raz tak miałam wszystkie objawy, nudności, zgaga, sennosc.. Myślałam, że albo jestem w ciąży albo zwariowałam. Poszłam zbadać progesteron a on w górnych granicach norm. Niestety okres przyszedł i zapewne to własnie wysoki progesteron był sprawcą tych dolegliwosci. Trzymam za nas kciuki ;) tym razem się uda :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ba musi sie udać :) ja mam zamiar w sobote testować bo mnie koleżanka namówiła ale boje się że się rozczaruje ale z 2 strony tydzień w tą czy w tamtą co ma byc to bedzie ja już zmykam spac bo ledwie siedzę a właściwie ni mogę wysiedzieć bo i spać mi sie chcę i plecy bolą do sklikania jutro trzymam kciuki za nas wszystkie :)

• Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue-eyed wychodzi na to, że objawy dobrze Ci wróżą ;)

Mnie biust już tylko pobolewa, jajnik lekko ciągnie, ale jakby wszystko się wygaszało ;( tylko temp małpa dalej wysoka...

Karola, to w sobotę obie testujemy ;) chyba ze @ nadejdzie!

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro mam termin @... dziś z rana znowu dostałam delikatnego plamienia.. a temperatura dalej 37,1... kurcze, nie chce się nakręcać... bo penie to okres sie rozkręca... ale jakoś moja nadzieja po cichu szaleje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga yestujemy a jak co ma byc to bedzie :) ja zasypiam na stojąco normalnie nie mogę sie wyspać ostatnio moj ma nocki i zawsze siedziałam sobie w necie do 1-2 w nocy potem jeszcze jakiś filmik a teraz 22-30 i odpadam musze sie połozyć i na dodatek nie moge spać na plecach na płasko bo mam wrażenie takie dziwne jakby ucisk w podbrzuszu jakby mi brzucha brakowała a nie jest mały ;)

• blue-eyed Koleżanka

Wysłany: 8 października 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A długo już się dziewczyny staracie o maleństwo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o pierwsze dziecko staralismy sie 6 lat udało sie teraz walczymy o rodzeństwo dla córki która ma już 3 latka marzymy o synku ale 2 córeczka też będzie bardzo kochana i wyczekiwana

• blue-eyed Koleżanka

Wysłany: 8 października 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dopiero rok. A już wariuję..

• Stiffi Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od czerwca zeszłego roku :(

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    życzę wam kochane byscie jak najszybciej zobaczyły 2 kreseczki na teście :) ja dzis jestem tak rozdrażniona tak mnie wszystko wkurza jak nigdy jutro lub w sobote bedę testować bo nie wyrobie juz z tej niepewności na dodatek uczucie że wiecznie mam nasikane w majtkach masakra

• Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozdrażniona bywam tak co drugi dzień ;)stałam w kolejce w biedronce i byłam pewna, że dostałam okres (bo 3 dzien zacharowuję się u mamy sprzątajac po remoncie) i ze sciśniętymi nogami leciałam do kibelka ;) a tu nie... to tylko nagle dużo śluzu mlecznego...
    Byle do soboty!

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie mam to samo czuje się jakbym sie posikała co to może być

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro mam termin, ale przyplątało mi się małe przeziębienie: gardło i katar :/ i może się spóźnić.. też wciąż latam to wc bo jak mam wilgotno to myślę, że to już.
    Dzisiaj boli mnie podbrzusze, kłuje i rozpiera od środa, takie spuchnięte. Poza tym żadnych typowych objawów nie mam. Dzisiaj kręciło mi się w głowie i wczoraj też miałam takie wrażenie, ale co ma być to będzie.

Nam ze staraniami stuknie w listopadzie 2 lata. Powoli tracę nadzieję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 19:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam termin @ dopiero za tydzien ale ma 37 dniowe cykle i typowe objawy których nie mialam wcześniej tzn miałam jak byłam w ciązy z córką 4 lata temu ale nie zwracałam na nie uwagi bo pracowałam i test zrobiłam dopiero 12 dni po spodziewanej @

‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ