PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola0704 wrote:witajcie dziewczyny jak dzis uda mi sie wyjsc z domu to wieczorkiem zrobie tes a rano jutro 2 bo juz niecirepliwa jestem cycusie nadal bolą wręcz czuje jakbym mrówki tam miała do tego sennosć zmęczenie nie mija co chwile chodzę siku mdli mnie coraz bardziej zaczynam wieżyc że to może być to na twarzy powylaziły mi jaieś syfki i takie dziwne uczucie jakbym coś w tym brzuchu miała ciągnie w dół nie miałam tak nigdy przez @ no i nie pije kawy bo mimo że nawet wsypie 3 łyzeczki cukru wydaje mi się kwaśna jade na kawie ince
fasolka jak nic ja cały czas czekam na wiadomość rób ten test !!!
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualnyDziewczyny a ja od 3 dni mam z rana delikatne plamienia na jasno brązowy kolor... biust mnie strasznie boli jajniki bolą, i dziś po śniadaniu nawet mnie na mdłości zebrało ... dzis moj termin @... wiec nie wiem... poczekam do pon i pójdę na bete chyba...
-
Asiekk90 wrote:Dziewczyny a ja od 3 dni mam z rana delikatne plamienia na jasno brązowy kolor... biust mnie strasznie boli jajniki bolą, i dziś po śniadaniu nawet mnie na mdłości zebrało ... dzis moj termin @... wiec nie wiem... poczekam do pon i pójdę na bete chyba...
ja bym nie wytrzymala do poniedziałku
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualnyStiffi wrote:ja bym nie wytrzymala do poniedziałku
Ja tez już nie mogę ale dziś nie miałam możliwości iśc na bete no i myslałm że okres sie rozkreci pewnie dziś...
jutro nigdzie nie robie... wiec musze cierpliwie czekać... chociaż i tak pewnie @ si rozkreci -
Asiekk90 wrote:Ja tez już nie mogę ale dziś nie miałam możliwości iśc na bete no i myslałm że okres sie rozkreci pewnie dziś...
jutro nigdzie nie robie... wiec musze cierpliwie czekać... chociaż i tak pewnie @ si rozkreci
a nie mozesz testu zrobic?
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
nick nieaktualny
-
Ja nie wytrzymałam i zatestowałam znowu... netatywny.
I najbardziej mnie wkurza, że od prawie tygodnia brzuch dość mocno mnie boli @owo, a za kilka dni przyjedzie @ i będzie jeszcze gorzej
Póki co objawy są i temp trzyma się powyżej 37 jak nigdy.
Asiekk90 wrote:Jak czytam te wszystkie wpisy to zaczynam wątpić w testy... roiłam 2 dni temu i negatywny... i chyba wole pójśc na bete i miec jasność.. bo tak to z tymi testami różnie..[/QUOTE
Jak @ nie będzie do poniedziałku, to tez pójde na betę, bo to masakrycznie wykańcza nerwowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:25
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualnywitajcie nie wytrzymałam i o 12 zrobiłam test niestety negatywny nawet cienia cienia nie ma ale pocieszam się tym że to 2 tydzień po mniemanej owulacji a w pierwszej ciąży test robiłam 4 tyg po rano a i tak kreseczka ciazowa wyszła blada może jeszcze wyjdzie jakby nie było do planowanej @ jeszcze cały tydzień ja nadal mam mdłości zawroty głowy dziś doszły jestem senna i strasznie rozdrażniona i płaczliwa cycki nadal bolą więc jestem dobrej mysli że tylko za szybko zrobiłam test co myslicie
-
Karola0704 wrote:witajcie nie wytrzymałam i o 12 zrobiłam test niestety negatywny nawet cienia cienia nie ma ale pocieszam się tym że to 2 tydzień po mniemanej owulacji a w pierwszej ciąży test robiłam 4 tyg po rano a i tak kreseczka ciazowa wyszła blada może jeszcze wyjdzie jakby nie było do planowanej @ jeszcze cały tydzień ja nadal mam mdłości zawroty głowy dziś doszły jestem senna i strasznie rozdrażniona i płaczliwa cycki nadal bolą więc jestem dobrej mysli że tylko za szybko zrobiłam test co myslicie
Pewnie, że mogło być za wcześnie.
Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test 2 tygodnie po terminie @ i wyszła blada kreska.
Teraz w tej ciąży zrobiłam test rano tydzień przed @ i wyszedł negatywny a w dniu @ rano wyszła bladziuchna kreska prawie niewidoczna, dopiero dwa dni później była mocniejsza, a tydzień później już czerwona gruba krecha.
Więc życze powodzenia i cierpliwości w czekaniu na testowanie -
nick nieaktualnynie dziękuje by nie zapeszyć dziś nawet moj maż zauważył że jestem jakaś inna taka jak byłam na początku ciązy z córcią 4 lata temu i mi sie pytał czy coś wiem czy czasami nie jestem w ciązy tak bardzo chciałabym mu powiedzieć że bedziemy miec 2 maluszka ale co poszłam do łazienki i się poryczaam
-
Heathera dodałaś nadzieii Dzięki wielkie!!!
Karola, mój mąż każdego ranka z nadzieją pyta o wysokość temp. też chciałabym mu powiedziedzieć, że nowy cudowny stresik przed nami, a tu nic ;( Musze trzymac fason za nas oboje, bo ciężko mu teraz w pracy i ni echcę starań o II przerobić na kolejny koszmar.Heathera lubi tę wiadomość
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
nick nieaktualnyno włąśnie u nas tez by sę przydała dobra nowina odstresowac sie i zapomnieć o kłopotach meża mama moja teściowa ( cudowna kobieta) niestety zachorowała na raka pęcherza moczowego ma stomie worek do moczu na całe życie okazało sie że ma przeżuty w tym tyg dostała 1 chemię nie jest dobrze co dziennie czekamy na telefon z najgorsza nowiną ale na cud w jej wypadku nie licze teściowa waży 38 kilo masakra ktoś mi kiedyś powiedział i to sie sprawdza w mojej rodzinie że jak któraś kobieta z rodzinki jest w ciąży to zawsze ktoś starszy umiera
-
Karola0704 wrote:nie dziękuje by nie zapeszyć dziś nawet moj maż zauważył że jestem jakaś inna taka jak byłam na początku ciązy z córcią 4 lata temu i mi sie pytał czy coś wiem czy czasami nie jestem w ciązy tak bardzo chciałabym mu powiedzieć że bedziemy miec 2 maluszka ale co poszłam do łazienki i się poryczaam
-
nick nieaktualny
-
Aga Inwestująca wrote:Heathera dodałaś nadzieii Dzięki wielkie!!!
Karola, mój mąż każdego ranka z nadzieją pyta o wysokość temp. też chciałabym mu powiedziedzieć, że nowy cudowny stresik przed nami, a tu nic ;( Musze trzymac fason za nas oboje, bo ciężko mu teraz w pracy i ni echcę starań o II przerobić na kolejny koszmar. -
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:no włąśnie u nas tez by sę przydała dobra nowina odstresowac sie i zapomnieć o kłopotach meża mama moja teściowa ( cudowna kobieta) niestety zachorowała na raka pęcherza moczowego ma stomie worek do moczu na całe życie okazało sie że ma przeżuty w tym tyg dostała 1 chemię nie jest dobrze co dziennie czekamy na telefon z najgorsza nowiną ale na cud w jej wypadku nie licze teściowa waży 38 kilo masakra ktoś mi kiedyś powiedział i to sie sprawdza w mojej rodzinie że jak któraś kobieta z rodzinki jest w ciąży to zawsze ktoś starszy umiera
Kurcze u teścia też 2 lata temu wykryli nowotwór, ale jelita grubego. Przeszedł cykl 12 chemii trwało to pół roku, ale niestety jest mase przerzutów i teraz oprócz stomii z jelita, ma tez z nerek, bo jest wasnie w obu wodonercze. Powiedziałam mu ostanio, że ma pociągnąć co najmniej 9 miesięcy Z teściowa tez się klocki porobiły, bo mmimo iż była cudowną kobietą, to teraz dopadła ja demencja i jest nieciekawie. Takze dobra nowina byłaby zbawieniem nie tylko dla nas, ale i dla nich... wnuk od najmodszego i wychuchanego synaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 19:07
Urzekająca
nick nieaktualnyno ja mam nadzieję że zdazymy jeszcze teściowej powiedzieć że jestem w ciąży i że zdąży zobaczyć wnuka bo wnusie od nas już ma a może bedzie mieć 2 wnusię czas pokaże ale ja nie wierzę że teściowa da radę przeżyć do końca roku więc chciała bym by odeszła z dobrą nowiną od nas
-
nick nieaktualnyzawsze jak robiłam test to jakoś wszystkie objawy mijały gdy test był negatywny tym razem objawy sie nasilają piersi mam jakies takie jak baloniki wypełnione wodą takie dziwnie okrągłe a zawsze miałam takie opadające no i te zawroty głowy które dziś doszły i co jeszcze jest najdziwniejsze nie moge nawet patrzeć na gołąbki w sosie pomidorowym które uwielbiam a teraz mnie mdli na ich widok
Aga Inwestująca lubi tę wiadomość