PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa mimo ze staram sie od czerwca i wydaje mi sie ze w koncu udało sie, wczoraj bylam na becie i otrzymalam piekny wynik 47.93 w poniedzialek powtarzam test. Co do objawów to czuję jedynie dziwny ból w jajnikach i macicy, jakbym miala tam zakwasy po cwiczeniach. Charakterystyczny, ciagnący, lekko rwący. Piersi nieczułe jak zawsze, bez żyłek, w okresie miesiączki też nie reagowały. Test ciązowy wyszedł bardzo blado, ale już czułam ze cos sie swieci. W poprzednim cyklu wszystkie testy ( a troche ich było) wychodzily idealnie białe, ale mialam dziwne preczucie i poszlam na bete ktora wyszla zaledwie 4, a po 2 dniach przyszła @. Miałam nie testowac wczesnie, ale wychodze z założenia że lepiej wiedziec i znać swoje ciało, bo na przyszłość moze to pomoc w ewentualnym leczeniu. Byłam zaciekawiona mitem że test owulacyjny moze wyjsc pozytywnie - u mnie sie nie sprawdza. W dzien kiedy beta wyszła prawie 48 test owulacyjny nie wyszedł. Testy o czułości 10 tez mozna sobie darowac bo kreski testowe wychodzily mi tak samo blade jak z tego samego moczu na testach 25. Temperatura od skoku przy owulacji utrzymuje sie na poziomie 37,1 - 37,2.
Effa lubi tę wiadomość
-
Pirelka - nie załuj ze testowalas. Jak napisalam wyzej warto znać swoje ciało, im wiecej informacji tym lepiej. Ja mialam raz bete 4 po której przyszła @, ale dzieki temu wiem że możemy i wynik z tego cyklu, robiony tak samo jak poprzednio w ten sam dc wyszedł prawie 48 i dał mi spokój. Trzymam kciuki za Ciebie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 09:02
-
Zołzi gratulacje oby przyrost bety był ok!
Mi temp dziś spadła do 36,64, więc czekam na @... Ale musze przyznać, z e nawet taka załamana nie jestem jak w sierpniu. Może w kolejnym cyklu
Dobrej soboty Dziewczyny!"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualnywitajcie ja mam objawy nadal ciązowe ale boje sie że nic z tego nie bedzie że to na przeziębienie mimo że mnie mdli cycki nadal bolą dziwne uczucie w podbrzuszu ciągle rycze wszystko mnie denerwuje tak bardzo chciałabym sie mylić i zobaczyć 2 blade kreski za tydzień
Zołzi Gratulacje:) -
witajcie dziewczyny ja swoje starania rozpoczęłam po poronieniu 4 miesiące temu i jak narazie także cisza Czytam, że dziwicie się jak 16-latki wpadają po jednym razie, dla mnie to także niewiarygodne ;/ Człowiek stara się, planuje, dobrze odżywia i nic. Za każdym razem, kilka dni przed miesiączką wkręcanie sobie, że to być może objaw ciązy a potem okres i znowu smutek i rozczrowanie. Jestem kilka dni po owulacji więc znowu czekanie...06.2015 - poronienie
-
Dodatkowo dziwne pobolewanie w okolicy prawego jajnika od czasu poronienia. Lekarz mówi, że niby wszystko ok i być może to od owulacji, ale w tym miesiącu pęcherzyk dojrzewał z lewej strony, a ból dalej z prawej. Za trzy tyg jestem zapisana do innego, ale narazie muszę czekać. Miała któraś z Was takie pobolewanie, kłucie?06.2015 - poronienie
-
nick nieaktualnywitajcie u mie bez zmian nadal jestem senna zmęczona piersi bolą rozdrażniona jestem na maksa dzis ryczałam pół godziny bo przypaliłam ziemniaki w ostatnim tyg mam to prawie co dziennie od ponad 2 lat mieszkamy sami i nigdy nie przypaliłam ziemnaaków a teraz nie wiem co sie ze mną dzieję do tego dzis doszedł ból po prawej stronie niby to jajnik niby podbrzusze sama już nie wiem nawet tak delikatnie boli mnie prawa noga takie ciągnięcie od brzucha cholerw wie co to może być
-
Ja właśnie wróciłam z wiekszych zakupów i coś mnie podkusiło i zmierzyłam temp. I znowu 37,56 jak odpoczęłam pół godz, to spadło tylko o 0,1 stopnia. Do tego różowy śluz i kłucie jajnika... kurcze nie wiem co jest. Tak się tym poddenerwowałam, że cała się trzęsę, bo byłam pewna, ze po wszystkim, a teraz nadzieja po prostu we mnie wybuchła... i nie umiem jej stłamsić.
Planowałam miły wieczór z mężem z grzanym winem itp, a tu tylko dobre jedzenie przy świecach pozostało, bo przecież dopóki okres mi sie nie rozkręci, to nie będę ryzykować alkoholu"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
nick nieaktualnyja tez alkoholy nie tykam już od dłóższego czasu tak bardzo chciałabym by jednak to było To by za tydzień miesiączka nie przyszął by test wyszedł pozytywny ale zobaczymy amam jedno pytanie powiedźcie mi bo na wszystkich kalkulatorach dni płodnych i tutaj tez wychodziło mi że dni płodne powinnam mieć między 1 a 3 października to był by tydzień po czy jest szansa że to właśnie tydzień temu doszło do zapłodnienia ? no ale wtedy nie miałabym tak szybko bolących piersi i tej całej reszty a persi i mdłości mam gdzieś od tygodnia wiem że świruje ale ten wczorajszy negatywny test odebrał mi częśc nadzieji
-
nick nieaktualnywykresu temperatury nie prowadzę bo nie jestetm systematyczna ;( zawsze przed @ bolał mnie brzuch teraz kłuje prawy jajnik i to dosc mocno na dodatek czuje mokro w środku byłam właśnie w wc i na papierze śluz jest rózowy ale to aż dziwne żeby tydzień prze przyszła @ już mi się ryczeć chce
-
nick nieaktualny
-
Bo wiesz ciężko jest potwierdzić dzień owulacji i ogólnie dni płodne wyznaczyć, na podstawie wyłącznie śluzu. To bywa niemiarodajne... Chyba, że jakiś komputer określa jakość tego sluzu, ale bez przesady
Ale jeśli chodzi o dzisiejszy kolor śluzu to witaj w klubie..."Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
nick nieaktualny
-
Karola to chyba to
u mnie niestety @ sie rozkręciła i do tego przeziębienie.
Ech, kolejny cykl przed nami!"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie kochane ja nie mam dobrych wieści tak na 80 % podejrzewam że to było samoistne poronienie wczoraj miałam taki różowy sluz dzis go było coraz więcej leżałam cały dzień w pewnym momecie pczułam silny ból brzucha no i jak poszłam do wc to już była @ i to mocno krwawiłam teraz jest troszke lepiej ból brzucha jest ale mniejszy tak sobie przypominam to identycznie było jakieś 5 lat temu jak poroniłam tyle że to było w 6 tyg a tu był 5 moja lekarkamówiła że ja tak często magłam mieć gdybym zrobiła tan test w sobote rano na bank były by 2 kreski ale ta ciazowa bladziutka tak samo miałam wtedy no nic poryczałam sobie troszkę a waściwie dużo przeryczałam cały dzień ale co trzeba zyć dalej ten cykl miłam 32 dniowy dziś zaczynam nowy i pierwsze co to jutro kupuje testy owulacyjne i zaczynamy działać za miesiąc będę w ciąży mąż bedzie gwałcony co dziennie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny