PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pirelka to 100krotne życzenia powodzenia!!! My dopiero od sierpnia się staramy, tak na serio.
Karola,a ile dni jesteś po ovu?"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualnyja miesziączę kiałam 9 września śluz płodny miałam miedzy 24 a 26 września według kalkulatorów i tu na ovu wychodziła że dni płodne powinnam miec między 1 a 3 października ale wtedy nie miałam ochoty nawet na przytulanie nie mówiąc o seksie no i miałam sucho sluz taki lepki i bardzo mało go było więc sę pogubiłam cykle mam co 34 -37 dni więc sama nie wiem kiedy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam Kobitki, że nigdy bum nie pomyślała, że tak cięzko zajść w ciążę. Obydwoje niby zdrowi jesteśmy. A co miesiąc dupa.. zły i rozczarowanie. Mój ma dość mojego co miesięcznego przygnębienia. Może faktycznie mam za duże parcie na dziecko
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co u Ciebie było przyczyną? Jęśli mogę zapytać. Ja jestem po histeroskopii polipa (w kwietniu) ale niestety sie nie udawało, więc dostałam skierowanie na HSG, które sie niestety nie udało.. zle zakontrastowany narzad rodny.. tak mam w opisie. Pod koniec miesiąca powtórka badania
-
nick nieaktualny
-
A podejrzewano u Ciebie policystyczne jajniki już wcześniej np. po badaniu USG? Czy podczas tego badania nie da się wykryć wielotorbielowatości? A nawiązując do Twojej wcześniejszej wypowiedzi to zgadzam się z Tobą. Dziewczyny wpadają po jednym razie, 16 latki i młodsze a jak już człowiek się stara to nie może...
-
nick nieaktualnywiesz co mi lekarka zrobiła laparoskopie bo miałam jajeczka ale one nie pękały czy coś i musiała jajniki nakłuć by jajeczka mogły uwalniać i wtedy jeszcze wyszło że mam zespoł policystycznych jajników przez 3 miesiące w okolicach owulacji jeździłąm do lekarza na usg co 2-3 dni bo nawet nie wiedziała kiedy jajeczkuje i wtedy zdecydowała sie na zabieg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie tak cycki bolą że od kilku dni bez stanika chodze bo nie da rady inaczej do tego wiecznie świę zaraz tez ide spać jestem rozdrażniona i wesoła na przemian albo płacze albo sie smieje no i czesto biegam siku ale jakby to była prawda to to by był juz 4 tc i to uczucie że mam nasikane w majtach tak to jeszcze nigdy nie miałam i doszedł jeszcze ból pleców ok ja uciekam jutro kupuje test i chyba zrobie chyba że spanikuje;) trzymajcie sie kobietki do juterka spokojnej nocki
-
U mnie zaczal sie 6 tydzien, z objawow zostal bol sutkow, powiekszone piersi a raczej takie uczucie ze sa pelne,
Skora na twarzy dostaje w kosc teraz, wlosy przestaly wypadac garsciami, sennosc, depresyjna wrecz bo noe mam sily na nic
I strasznie duzy brzuch. Tydzien temu byl duzo mniejszy ale mysle ze to kwestia wzdec. Takze milych pierwszych objawowadm -
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj termin @, na razie nie robię testu i pewnie @ zawita wcześniej niż zdążę się zdecydować.
Boli mnie podbrzusze, kłują jajniki, uwiera, napiera i mam taki ucisk. nigdy przed @ tak nie miałam.
Ból gardła prawie minął, pozostało lekkie pieczenie, uszy i lekki katar. -
Karola, to masz wszystko o 5 dni przede mną, testuj dziś powinno wyjść - oby!
Gdzieś słyszałam, że najłatwiej zachodzą w ciążę dziewczyny od 16-24 roku życia, a potem to tylko pod górkę... Mogłam zaciążyć w liceum, a nie głupia się uczyć ;P
Ja wieczorem myślałam,że mam jasną już sytuację, bo temp spadła z 37,1 do 36.86! I w nocy było podobnie, tyle,że na nowo biust mnie zacząl pobolewać, ale rano o stalej porze mierzenia było 36,95, a pół godz później 37,22 czyżby znowu ruszył do góry progesteron ? Chyba tak... bo na normalny dobowy wzrost temp to za dużo (0,1 stopnia na 1 pełną godzinę)
Dziewczyny życzę Wam dnia pełnego dobrych wiadomościWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 07:30
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny jak dzis uda mi sie wyjsc z domu to wieczorkiem zrobie tes a rano jutro 2 bo juz niecirepliwa jestem cycusie nadal bolą wręcz czuje jakbym mrówki tam miała do tego sennosć zmęczenie nie mija co chwile chodzę siku mdli mnie coraz bardziej zaczynam wieżyc że to może być to na twarzy powylaziły mi jaieś syfki i takie dziwne uczucie jakbym coś w tym brzuchu miała ciągnie w dół nie miałam tak nigdy przez @ no i nie pije kawy bo mimo że nawet wsypie 3 łyzeczki cukru wydaje mi się kwaśna jade na kawie ince
Aga Inwestująca lubi tę wiadomość