X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz świruje a jak sobie to wszystko wmawiam ? nie nastawiam sie na ciąże bo az takiego cisnienia nie mam to jest nasz 3 cykl w którym sie nie zabezpieczamy ale 1 w którym sprawdzałam sluz i może temu tak wariuję masakra jakaś

• Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka to 100krotne życzenia powodzenia!!! My dopiero od sierpnia się staramy, tak na serio.
    Karola,a ile dni jesteś po ovu?

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miesziączę kiałam 9 września śluz płodny miałam miedzy 24 a 26 września według kalkulatorów i tu na ovu wychodziła że dni płodne powinnam miec między 1 a 3 października ale wtedy nie miałam ochoty nawet na przytulanie nie mówiąc o seksie no i miałam sucho sluz taki lepki i bardzo mało go było więc sę pogubiłam cykle mam co 34 -37 dni więc sama nie wiem kiedy

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet dokladnie nie wiem jak i kiedy zasząłm w pierwsza ciąże 4 lata temu okres wtedy miałam 30 lipca a już 12 września miałam 2 kreski a okres powinnam dostać 1-3 września więc wychodzi że też miałam dni płodne jakieś 14-16 dni po @

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Inwestująca wrote:
    Pirelka to 100krotne życzenia powodzenia!!! My dopiero od sierpnia się staramy, tak na serio.
    Karola,a ile dni jesteś po ovu?
    Dziękuję, ale myślę że nic z tego nie będzie..

• blue-eyed Koleżanka

Wysłany: 8 października 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam Kobitki, że nigdy bum nie pomyślała, że tak cięzko zajść w ciążę. Obydwoje niby zdrowi jesteśmy. A co miesiąc dupa.. zły i rozczarowanie. Mój ma dość mojego co miesięcznego przygnębienia. Może faktycznie mam za duże parcie na dziecko

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zawsze zastanawiałam kw jaki sposób niektóre kobiety zaliczają wpadke ja jakos przez 6 lat nie mogłam

• blue-eyed Koleżanka

Wysłany: 8 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co u Ciebie było przyczyną? Jęśli mogę zapytać. Ja jestem po histeroskopii polipa (w kwietniu) ale niestety sie nie udawało, więc dostałam skierowanie na HSG, które sie niestety nie udało.. zle zakontrastowany narzad rodny.. tak mam w opisie. Pod koniec miesiąca powtórka badania

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie stwierdzono po laparoskopii wielotorbielowatosc - zespół policystycznych jajników

• blue-eyed Koleżanka

Wysłany: 8 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A podejrzewano u Ciebie policystyczne jajniki już wcześniej np. po badaniu USG? Czy podczas tego badania nie da się wykryć wielotorbielowatości? A nawiązując do Twojej wcześniejszej wypowiedzi to zgadzam się z Tobą. Dziewczyny wpadają po jednym razie, 16 latki i młodsze a jak już człowiek się stara to nie może...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co mi lekarka zrobiła laparoskopie bo miałam jajeczka ale one nie pękały czy coś i musiała jajniki nakłuć by jajeczka mogły uwalniać i wtedy jeszcze wyszło że mam zespoł policystycznych jajników przez 3 miesiące w okolicach owulacji jeździłąm do lekarza na usg co 2-3 dni bo nawet nie wiedziała kiedy jajeczkuje i wtedy zdecydowała sie na zabieg

• blue-eyed Koleżanka

Wysłany: 8 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola trzymam za Ciebie kciuki i za reszte Kobitek starających się. I mam nadzieję, że swędzące piersi będą zwiastunem dla nas obu samych dobrych wiadomości. Miłego wieczoru!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wierze w to a właściwie zaczynam wierzyć że to jest To :) spokojnej nocki ja tez juz uciekam bo spać mi sie chce i plecy mnie bolą trzymaj się

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba tylko mnie piersi nie dają żadnych objawów ;) zaczynam się martwić,że ze mną w tym cyklu coś nie tak :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tak cycki bolą że od kilku dni bez stanika chodze bo nie da rady inaczej do tego wiecznie świę zaraz tez ide spać jestem rozdrażniona i wesoła na przemian albo płacze albo sie smieje ;) no i czesto biegam siku ale jakby to była prawda to to by był juz 4 tc i to uczucie że mam nasikane w majtach tak to jeszcze nigdy nie miałam i doszedł jeszcze ból pleców ok ja uciekam jutro kupuje test i chyba zrobie chyba że spanikuje;) trzymajcie sie kobietki do juterka spokojnej nocki

• adm Koleżanka

Wysłany: 8 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zaczal sie 6 tydzien, z objawow zostal bol sutkow, powiekszone piersi a raczej takie uczucie ze sa pelne,
    Skora na twarzy dostaje w kosc teraz, wlosy przestaly wypadac garsciami, sennosc, depresyjna wrecz bo noe mam sily na nic
    I strasznie duzy brzuch. Tydzien temu byl duzo mniejszy ale mysle ze to kwestia wzdec. Takze milych pierwszych objawow

adm
  • adm Koleżanka

Wysłany: 8 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I test wyszedl mi tydzien przed terminem, grube dwie kreski. W terminie robilam ten ktory pokazuje tyg, i wyszlo 2-3 wiec mysle ze warto probowac wczesniej testowac

adm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj termin @, na razie nie robię testu i pewnie @ zawita wcześniej niż zdążę się zdecydować.
    Boli mnie podbrzusze, kłują jajniki, uwiera, napiera i mam taki ucisk. nigdy przed @ tak nie miałam.
    Ból gardła prawie minął, pozostało lekkie pieczenie, uszy i lekki katar.

• Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, to masz wszystko o 5 dni przede mną, testuj dziś ;) powinno wyjść - oby!

Gdzieś słyszałam, że najłatwiej zachodzą w ciążę dziewczyny od 16-24 roku życia, a potem to tylko pod górkę... Mogłam zaciążyć w liceum, a nie głupia się uczyć ;P

Ja wieczorem myślałam,że mam jasną już sytuację, bo temp spadła z 37,1 do 36.86! I w nocy było podobnie, tyle,że na nowo biust mnie zacząl pobolewać, ale rano o stalej porze mierzenia było 36,95, a pół godz później 37,22 czyżby znowu ruszył do góry progesteron ? Chyba tak... bo na normalny dobowy wzrost temp to za dużo (0,1 stopnia na 1 pełną godzinę)

Dziewczyny życzę Wam dnia pełnego dobrych wiadomości <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 07:30

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny jak dzis uda mi sie wyjsc z domu to wieczorkiem zrobie tes a rano jutro 2 bo juz niecirepliwa jestem ;) cycusie nadal bolą wręcz czuje jakbym mrówki tam miała do tego sennosć zmęczenie nie mija co chwile chodzę siku mdli mnie coraz bardziej zaczynam wieżyc że to może być to na twarzy powylaziły mi jaieś syfki i takie dziwne uczucie jakbym coś w tym brzuchu miała ciągnie w dół nie miałam tak nigdy przez @ no i nie pije kawy bo mimo że nawet wsypie 3 łyzeczki cukru wydaje mi się kwaśna jade na kawie ince :)

Aga Inwestująca lubi tę wiadomość

‹‹ 411 412 413 414 415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ