X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Mia13 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    U mnie wciąż bez zmian, piersi napuchnięte, ciężkie i bolące. @ nadal brak, jestem po terminie dzisiaj siódmy dzień, ale jakoś mam wrażenie, że wszystko się przesunęło i przyjdzie dużo spóźniona. Wciąż mam wilgotno i czuję jakby to było już.. ale na razie cisza.
    Nie wiem czy odważę się zatestować w weekend po raz kolejny, bo do ginekologa nie zwolnił się żaden termin na razie :(

Mam podobnie, wszystko mnie boli jak na @. Wszyscy mnie drażnią. W poprzedniej ciąży też miałam takie objawy. Może powinnaś zrobić betę z krwi?

• margolcia3227 Nowa

Wysłany: 16 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Dzis jest mój 11 dzien od owulacji. Cykle mam regularne co 28 dni. Wczoraj bylam bardzo osłabiona jakby jakas grypa mnie miala dopasc ale nie mam ani kataru ani gardlo mnie nie boli jak to zwykle bywa przy grypie. Dzis tez jestem oslabiona i miesnie mnie bola,temperatute mierzylam pod jezykiem i mam 37,3. Normalnie mam niską temperature .Okres powinnam dostac za 4 dni. Czy to osłabienie moze byc objawem ciąży. Nigdy tak wcześniej nie mialam.

margolcia3227
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia13 wrote:
    Mam podobnie, wszystko mnie boli jak na @. Wszyscy mnie drażnią. W poprzedniej ciąży też miałam takie objawy. Może powinnaś zrobić betę z krwi?
    Niedługo może zrobię test, wizytę u ginekologa mam w przyszłym tyg. to jak nie dostanę poproszę o skierowanie na betę.

• margolcia3227 Nowa

Wysłany: 16 października 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis zrobilam test ale oczywiscie za wczesnie ale juz nie moglam wytrzymac. oczywiscie pokazal 1 kreske. Kiedy mogę zrobić bete?

margolcia3227
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mialam bóle głowy i straszną senność, temperatura cały czas wysoka i co z tego zrobiłam test (nie jeden) i wszystkie negatywne.
    Brzuch boli jak na @ .

Michaś [ * ] ♡ 04.06.2014

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny osłabienie w ciąży może być jak najbardziej. Ja miałam. Dodatkowo objawy miałam szybko. Wymiotowałam już w 4 tygodniu ciąży. Dostałam dophegyt i czuję się do kitu. Słabo bóle głowy, lekarka mi wczoraj mówiła, żeby zrobić test z krwi on wychodzi bardzo szybko. Powiem Wam, że test ciążowy w ciąży, którą straciłam wychodził mi negatywny, dopiero beta pokazała ciążę....

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie bez zmian 7 dc nadal kuje mnie jajnik dzis mnie córka wyprowadziła z równowagi w ogóle jestem jakas nerwowa we wtorek wizyta u połoznej zobaczymy co mi powie chciałabym by chociaz przepisała mi CLO i luteine i bede szczęśliwa bo będę mieć nadzije ze w grudniu zajde w ciąże po CLO tak jak to było z corcią zobaczymy . co do oslabienia to faktycznie tez mialam w ciazy ale dopiero w 5-6 tyg bo na początku zapierniczałam jak gupia w sklepie w markecie wszyscy mowili że mam przypływ energii a ja niczego nie podejrzewałam potem mialam objawy jakby na przeziebienie ale siły mialam sporo no byłam strasznie rozdrazniona

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, jak pisałam jakiś czas temu , to myslałam, że mam cykl bez owu, test ciązowy zrobiony wówczas jak się później okazalo dzień przed skokiem pokazał dwie kreski i ja jestem tym przypadkiem, pewnie jednym na milion, że test ciążowy pokazał owulację, bo był ból owulacyjny, śluz no i skok temp , który się utrzymuje do dziś. Zaraz dwa dni po tym skoku test ciążowy był już negatyuwny także jestem pewna , że pokazał duży wyrzut lh i tak zareagował. Dziwne ale prawdziwe.Teraz czekam , choc nadziei nie robie sobie duzysz, powiedzcie mi co jeść żeby pomóc w ew zagnieżdżeniu?????

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miala ktoras z was nie wiedzac o ciazy jeszcze takie dziwne bole w krzyzu? Promieniujace doslownie, rano nie moge zwlec sie z lozka a mam bardzo wygodne. Nie wiem co jest , mialam kiedys problem z kregoslupem ale nie robie nic takiego co by go nadwyrezalo, i nie jest to taki bol jak kiedys tylko taki dziwny, i to co dziennie? lekarz w 24 dc eidzial u mnie cialko zolte wiec licze ,ze cos jest :) Piersi pioka kuja, sa tez inne objawy ale spokojnie nie nakrecam sie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ nadal brak, a już 9 dzień po terminie. testy negatywne, w tyg. idę do ginekologa jak @ nie przyjdzie bo chyba coś jest nie tak :/ Piersi bolą w środku, takie napuchnięte.

• gosska Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zaledwie pare dni po owu i juz sie doszukuje niewiadomo jakich objawow ehh

Foto_Anna lubi tę wiadomość

mini-graphics-aliens-and-space-872204.gif
  • Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałyście może uderzenia gorąca ? zmierzyłam przed chwilą temperaturę i mam 37,2. Nie jestem przeziębiona to na bank. Okna w domu wszystkie pootwierane... :) rodzina szaleje że im zimno a ja płonę :)

Australijka
  • Mia13 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Tak czytam i sporo z Was ma podobne objawy. Moja szyjka się podniosła, jest wysoko i miękka, gdzie w terminie @ była nisko... Test 7 dni po terminie @ wyszedł negatywny, ale zaczynam podejrzewać że owu mi się przesunęła. No i w sumie 9 dni od zapłodnienia nie wykryje... Albo jestem w ciąży albo wariuje ze strachu... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie jutro dwiem się wszystkiego co tam siedzi we mnie czy to dzidziuś czy jakieś inne cholrestwo ? jestem niby w 9dc ale cos mi nie gra dzis mam mdłosci znowu bola nie cycki w ogóle jestem rozdrażniona nie możliwe jest to bym sobie to wmówiła bo przecież miałam okres ale no właśnie okres tez był dziwny nie bolał mnie brzuch dzień przed tak jak zawsze miesiączke miałam 3 bardzo skąpe dni anie 5 tak jak zawsze kolezanka mówi że krwawiła do 4 miesiąca a z ciązą było wszystko ok może coś w tym jest zobaczymy co mi jutro powiedzą

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    witajcie jutro dwiem się wszystkiego co tam siedzi we mnie czy to dzidziuś czy jakieś inne cholrestwo ? jestem niby w 9dc ale cos mi nie gra dzis mam mdłosci znowu bola nie cycki w ogóle jestem rozdrażniona nie możliwe jest to bym sobie to wmówiła bo przecież miałam okres ale no właśnie okres tez był dziwny nie bolał mnie brzuch dzień przed tak jak zawsze miesiączke miałam 3 bardzo skąpe dni anie 5 tak jak zawsze kolezanka mówi że krwawiła do 4 miesiąca a z ciązą było wszystko ok może coś w tym jest zobaczymy co mi jutro powiedzą

Ja w pierwszej ciąży plamiłam w czasie @, ginekolog mi nawet wmawiała, że to brak ciąży. Dostałam duphaston, a potem beta wyszła jednoznaczna 500. Niestety tą ciążę poroniłam. W drugiej też plamiłam, urodziłam zdrowe dziecko, także z doświadczenia wiem, że to możliwe. Trzeba być dobrej myśli, niestety strach jest czasem silniejszy...

• Iwet88 Debiutantka

Wysłany: 20 października 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!! Jestem tu nowa,ale od dawna Was podczytuje. Postanowilam podzielić sie z Wami tą nowiną!! Wlasnie zrobilam test, 4 dni przed planowaną @, druga kreseczka, blada ale widoczna!! Objawów żadnych, moze minimalne ciagniecie jajnikow ale czesto mnie pobolewały, wiec za objaw tego nie biore!! Rzecza ktora mnie zmobilizowala do zrobienia testu był bol oka, moze to glupie, ale choruje na oko, tydzień temu mialam wyleczone oko a tu wczoraj znowu bol, i to sklonilo mnie do testu!! Dziwny objaw, ale u mnie sprawdzilo sie!! Poza tym żadnych mdlosci, powiekszonych czy bolacych piersi!! Wszystkim starającym sie zycze dwóch kreseczek!! Pozdrawiam

Iwet88
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola - daj znać po wizycie :)

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Mia13 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwet88 wrote:
    Witam!! Jestem tu nowa,ale od dawna Was podczytuje. Postanowilam podzielić sie z Wami tą nowiną!! Wlasnie zrobilam test, 4 dni przed planowaną @, druga kreseczka, blada ale widoczna!! Objawów żadnych, moze minimalne ciagniecie jajnikow ale czesto mnie pobolewały, wiec za objaw tego nie biore!! Rzecza ktora mnie zmobilizowala do zrobienia testu był bol oka, moze to glupie, ale choruje na oko, tydzień temu mialam wyleczone oko a tu wczoraj znowu bol, i to sklonilo mnie do testu!! Dziwny objaw, ale u mnie sprawdzilo sie!! Poza tym żadnych mdlosci, powiekszonych czy bolacych piersi!! Wszystkim starającym sie zycze dwóch kreseczek!! Pozdrawiam

Gratulacje, szybko wyszedł Ci test. U mnie z tymi testami aptecznymi to raczej ciężko. ;)

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam co mi ten cykl przyniesie, mam dziwne ciagniecie w brzuchu , jak wstaje za szybko to nawet wyprostowac się nie umiem , muszze wtedy poczekac pooddychac głęboko i dopiero moge isc

b8ef3c192ab7c517161f10770dc930f4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie ja nic nie załatwiłam poszłam okazało sie że ginekolok ma urlop jak opowiedziałam co i jak położnej to nic mi ciekawego nie powiedziała ten sluz co miaam to mogly byc dni płodne ale na 2 dzień mialam krwawienie węc ona niec nie wie bez badania ona lekarzem nie jest kazała mi isc prywatnie bo nie ma mnie nawet gdzie zapisać ? nawet jak ktos mówi że jest w ciązy to chce badanie z krwi masakra jakaś a jak jest cos nie tak a jak mam jakas torbiel czy coś to prywatnie nie po to płace składki by prywatnie chodzić na dodatek tnwłaśnie moj ginekolog ma urlop przyjmuje tez prywatnie we wtorki i czwartki ale 2 tyg urlopu więc jak wróci to ja pewnie bede mieć @ i dupa ale i tak nie mam kasy 150 zł do 10 masakra :(
    No nic robimy testy owulacyjne i bedziemy działać nic juz nie zrobie

‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ