X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś miała ogromną ilość śluzu wodnistego w drugiej fazie. Dzisiaj myślałam, że nie zdążyłam do toalety, ale jak sprawdziłam, to jakieś gigantyczne ilości śluzu mnie zalewają. Czy to przez wiesiołek w pierwszej fazie albo luteinę teraz ?

Australijka
  • Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to widzę, że starania u nas będą w podobnym terminie :P

Pirelka... czekam jeszcze z gratulacjami;)

Australijka w drugiej fazie nie powinno być śluzu za bardzo, bo to oznacza kłopoty z hormonami, ale dziewczyny często tak mają po zagnieżdżeniu ;)

Australijka lubi tę wiadomość

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga oj tak ja mam dziś 2 dc wiec jeszcze dobry tydzień i zaczynamy działać na spokojnie owu powinna byc na przełomie 27października a 3 listopada testy owulacyjne juz czekają ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Inwestująca wrote:
    Pirelka... czekam jeszcze z gratulacjami;)

Nie będzie czego gratulować u mnie, dwa testy po terminie negatywy, nie ma co się łudzić... mnie wczoraj wieczorem bolał brzuch i plecy jak na @, myślałam że to już..nawet z rana tak czułam, ale na razie cisza. Tylko czekać na @ coś czuję..

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, niby mam cykl bezowulacyjny, ale kilka dni temu miałam silne bóle jakby owulacyjne a zaraz potem sluz z niteczkami krwi żywej krwi a znów za dwa dni śluz różowy . Teraz mam strasznie mokro, myślałam ze moze to teraz bedzie owulacja skoro tak pływam ale z ciekawosci zrobilam test rano ciązowy i wyszedł z jasną druga kreską, co po wykresie jaki wklejam jest wrecz niemozliwem co myslicie

b8ef3c192ab7c517161f10770dc930f4.png

• Heathera Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:
    witajcie, niby mam cykl bezowulacyjny, ale kilka dni temu miałam silne bóle jakby owulacyjne a zaraz potem sluz z niteczkami krwi żywej krwi a znów za dwa dni śluz różowy . Teraz mam strasznie mokro, myślałam ze moze to teraz bedzie owulacja skoro tak pływam ale z ciekawosci zrobilam test rano ciązowy i wyszedł z jasną druga kreską, co po wykresie jaki wklejam jest wrecz niemozliwem co myslicie

dlaczego twierdzisz, że masz cykl bezowulacyjny ?
    Ja już tutaj kilka razy czytałam jak dziewczynom nawet lekarz mówił że ten cykl jest bezowulacyjna a wychodziło że w tym miesiącu zaszły w ciążę :)
    Zrób test jutro albo za dwa dni albo leć na betę :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w końcu chyba zaczynają boleć piersi.. cóż za spóźnienie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie jestem teraz w 3 dc krwawie minimalnie ale dzis strasznie boli mnie z prawej strony nie jajnik ale tak jakby w pachwinie piecze takie dziwne uczucie @ dostałam w niedzielę jeden dzień lekko krwawiłam a wczoraj i dziś jeszcze mniej w sumie to wkładka by mi wystarczyła czy któraś tak miała dodam że jeszcze bola mnie piersi sa takie jakby cięzke

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dopiero zaczynają boleć piersi po bokach, a dzisiaj 5 dzień po terminie. Podbrzusze też od wczoraj wieczora zaczynam czuć jak na @, wrażenie ciągłe, że to już doprowadza mnie do szału.

Wysłany: 14 października 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud ja tam widzę skok temp czyli owulację, wprawdzie niski ten skok ale był!

Karola, to u Ciebie jeszcze nic nie przesądzone ;) testuj!

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:

ładny wykresik i może cykl wcale nie był bezowulacyjny
    lec na betę i kciuki trzymam

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, moze mi cos doradzicie , od domniemanej owu bola mnie jajniki od kilku dni jade na no spe, mam rozowy dzis sluz, troche kawowego, no i zaczyna mnei to zastanawiac. Piersi mnie kuja, pioka, nigdy tak nie mialam silnego bolu przed @. Robilam dzis prolaktyne i mam wynik 26 mozliwe zeby tak skoczyla jak 3 miesiace temu mialam tylko 7? nic z tego nie rozumiem...

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 14 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, jestem tu nowa. :) Mam już córeczkę, ma 4 latka. Przed jej urodzeniem pierwszą ciążę poroniłam. Druga też była trudna na lekach podtrzymujących. Co do pierwszej zaszłam w ok 26-28 dc, tak mi się przestawiło przez stres, miałam traumatyczne przeżycia w tym czasie. Teraz znowu mogłam zajść 26-28 dc. Dziś mija 33, a @ nadal nie ma. Nerwy mnie zjadają. Chciałabym i boję się. Cykle zwykle mam 30 dniowe. Wszystko mnie boli jak na okres. Nie widzę sensu robienia testu, ile powinnam odczekać, żeby testować w tak nietypowej sytuacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie 4 dc bez krwawienia już az dziwne że tak krótko mialam @ no ale co głowa mi peka wytrzyac sie nie da wszystkie wcześniejsze objawy umilkly jedyne co sie trzyma to jeszcze zawroty głowy i zmęczenie mam nadzieje że w tym cyklu się uda bedziemy dzialać za pomoca estów owulacyjnych jak myslicie są ona przydatne

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i nadal takiedziwne uczucie jakby pieczenie w pachwinie po prawej stronie jeszcze czegoś takiego nie mialam w ogóle ten poprzedni cykl i @ jaieś takie dziwe to wszystko

Wysłany: 15 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola zrób ciązowy jeszcze! ;)

Mia a jak z temperaturą? mierzysz? jest wysoka? Jeśli tak, to też testuj, bo może to akurat to - powodzenia :)

Urzekająca
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga myslisz że to może być to? kurcze może faktycznie kupic test bo w domu mam tylko owulacyjne

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura dwa dni temu 37.0 wczoraj 37.2 Trochę się martwię bo choruje na nadciśnienie. Dwa dni temu odstąpiła moje leki i idę do rodzinnego. Kurcze ale w 27 dc? Innej opcji nie ma,bo mąż pracuje za granicą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 12:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wciąż bez zmian, piersi napuchnięte, ciężkie i bolące. @ nadal brak, jestem po terminie dzisiaj siódmy dzień, ale jakoś mam wrażenie, że wszystko się przesunęło i przyjdzie dużo spóźniona. Wciąż mam wilgotno i czuję jakby to było już.. ale na razie cisza.
    Nie wiem czy odważę się zatestować w weekend po raz kolejny, bo do ginekologa nie zwolnił się żaden termin na razie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dodzwoniłam sie do przychodni zarejestrowałam sie do lekarza na uwaga 17 maj 2016 hahaha ale we wtorek pojade pogadać z położną i wtedy lekarz mnie przyjmnie zobaczymy co tam sie dzieję u mnie bez zmian 6 dc jajnik prawy pobolewa kuje i piecze ciekawe co tamsie dzieje no i mogłabym wszystkich pozabijać taka jestem nerwowa

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ