PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy któraś miała ogromną ilość śluzu wodnistego w drugiej fazie. Dzisiaj myślałam, że nie zdążyłam do toalety, ale jak sprawdziłam, to jakieś gigantyczne ilości śluzu mnie zalewają. Czy to przez wiesiołek w pierwszej fazie albo luteinę teraz ?Australijka
-
Karola to widzę, że starania u nas będą w podobnym terminie
Pirelka... czekam jeszcze z gratulacjami;)
Australijka w drugiej fazie nie powinno być śluzu za bardzo, bo to oznacza kłopoty z hormonami, ale dziewczyny często tak mają po zagnieżdżeniuAustralijka lubi tę wiadomość
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga Inwestująca wrote:Pirelka... czekam jeszcze z gratulacjami;)
Nie będzie czego gratulować u mnie, dwa testy po terminie negatywy, nie ma co się łudzić... mnie wczoraj wieczorem bolał brzuch i plecy jak na @, myślałam że to już..nawet z rana tak czułam, ale na razie cisza. Tylko czekać na @ coś czuję.. -
witajcie, niby mam cykl bezowulacyjny, ale kilka dni temu miałam silne bóle jakby owulacyjne a zaraz potem sluz z niteczkami krwi żywej krwi a znów za dwa dni śluz różowy . Teraz mam strasznie mokro, myślałam ze moze to teraz bedzie owulacja skoro tak pływam ale z ciekawosci zrobilam test rano ciązowy i wyszedł z jasną druga kreską, co po wykresie jaki wklejam jest wrecz niemozliwem co myslicie
-
katdud wrote:witajcie, niby mam cykl bezowulacyjny, ale kilka dni temu miałam silne bóle jakby owulacyjne a zaraz potem sluz z niteczkami krwi żywej krwi a znów za dwa dni śluz różowy . Teraz mam strasznie mokro, myślałam ze moze to teraz bedzie owulacja skoro tak pływam ale z ciekawosci zrobilam test rano ciązowy i wyszedł z jasną druga kreską, co po wykresie jaki wklejam jest wrecz niemozliwem co myslicie
Ja już tutaj kilka razy czytałam jak dziewczynom nawet lekarz mówił że ten cykl jest bezowulacyjna a wychodziło że w tym miesiącu zaszły w ciążę
Zrób test jutro albo za dwa dni albo leć na betę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie jestem teraz w 3 dc krwawie minimalnie ale dzis strasznie boli mnie z prawej strony nie jajnik ale tak jakby w pachwinie piecze takie dziwne uczucie @ dostałam w niedzielę jeden dzień lekko krwawiłam a wczoraj i dziś jeszcze mniej w sumie to wkładka by mi wystarczyła czy któraś tak miała dodam że jeszcze bola mnie piersi sa takie jakby cięzke
-
nick nieaktualny
-
Katdud ja tam widzę skok temp czyli owulację, wprawdzie niski ten skok ale był!
Karola, to u Ciebie jeszcze nic nie przesądzone testuj!"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
katdud wrote:witajcie, niby mam cykl bezowulacyjny, ale kilka dni temu miałam silne bóle jakby owulacyjne a zaraz potem sluz z niteczkami krwi żywej krwi a znów za dwa dni śluz różowy . Teraz mam strasznie mokro, myślałam ze moze to teraz bedzie owulacja skoro tak pływam ale z ciekawosci zrobilam test rano ciązowy i wyszedł z jasną druga kreską, co po wykresie jaki wklejam jest wrecz niemozliwem co myslicie
ładny wykresik i może cykl wcale nie był bezowulacyjny
lec na betę i kciuki trzymam -
nick nieaktualnyHej, moze mi cos doradzicie , od domniemanej owu bola mnie jajniki od kilku dni jade na no spe, mam rozowy dzis sluz, troche kawowego, no i zaczyna mnei to zastanawiac. Piersi mnie kuja, pioka, nigdy tak nie mialam silnego bolu przed @. Robilam dzis prolaktyne i mam wynik 26 mozliwe zeby tak skoczyla jak 3 miesiace temu mialam tylko 7? nic z tego nie rozumiem...
-
Witajcie, jestem tu nowa. Mam już córeczkę, ma 4 latka. Przed jej urodzeniem pierwszą ciążę poroniłam. Druga też była trudna na lekach podtrzymujących. Co do pierwszej zaszłam w ok 26-28 dc, tak mi się przestawiło przez stres, miałam traumatyczne przeżycia w tym czasie. Teraz znowu mogłam zajść 26-28 dc. Dziś mija 33, a @ nadal nie ma. Nerwy mnie zjadają. Chciałabym i boję się. Cykle zwykle mam 30 dniowe. Wszystko mnie boli jak na okres. Nie widzę sensu robienia testu, ile powinnam odczekać, żeby testować w tak nietypowej sytuacji?
-
nick nieaktualnywitajcie 4 dc bez krwawienia już az dziwne że tak krótko mialam @ no ale co głowa mi peka wytrzyac sie nie da wszystkie wcześniejsze objawy umilkly jedyne co sie trzyma to jeszcze zawroty głowy i zmęczenie mam nadzieje że w tym cyklu się uda bedziemy dzialać za pomoca estów owulacyjnych jak myslicie są ona przydatne
-
nick nieaktualny
-
Karola zrób ciązowy jeszcze!
Mia a jak z temperaturą? mierzysz? jest wysoka? Jeśli tak, to też testuj, bo może to akurat to - powodzenia"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
nick nieaktualny
-
Temperatura dwa dni temu 37.0 wczoraj 37.2 Trochę się martwię bo choruje na nadciśnienie. Dwa dni temu odstąpiła moje leki i idę do rodzinnego. Kurcze ale w 27 dc? Innej opcji nie ma,bo mąż pracuje za granicą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 12:42
-
nick nieaktualnyU mnie wciąż bez zmian, piersi napuchnięte, ciężkie i bolące. @ nadal brak, jestem po terminie dzisiaj siódmy dzień, ale jakoś mam wrażenie, że wszystko się przesunęło i przyjdzie dużo spóźniona. Wciąż mam wilgotno i czuję jakby to było już.. ale na razie cisza.
Nie wiem czy odważę się zatestować w weekend po raz kolejny, bo do ginekologa nie zwolnił się żaden termin na razie -
nick nieaktualnywitajcie dodzwoniłam sie do przychodni zarejestrowałam sie do lekarza na uwaga 17 maj 2016 hahaha ale we wtorek pojade pogadać z położną i wtedy lekarz mnie przyjmnie zobaczymy co tam sie dzieję u mnie bez zmian 6 dc jajnik prawy pobolewa kuje i piecze ciekawe co tamsie dzieje no i mogłabym wszystkich pozabijać taka jestem nerwowa