X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś miała ogromną ilość śluzu wodnistego w drugiej fazie. Dzisiaj myślałam, że nie zdążyłam do toalety, ale jak sprawdziłam, to jakieś gigantyczne ilości śluzu mnie zalewają. Czy to przez wiesiołek w pierwszej fazie albo luteinę teraz ?

Australijka
  • Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to widzę, że starania u nas będą w podobnym terminie :P

Pirelka... czekam jeszcze z gratulacjami;)

Australijka w drugiej fazie nie powinno być śluzu za bardzo, bo to oznacza kłopoty z hormonami, ale dziewczyny często tak mają po zagnieżdżeniu ;)

Australijka lubi tę wiadomość

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga oj tak ja mam dziś 2 dc wiec jeszcze dobry tydzień i zaczynamy działać na spokojnie owu powinna byc na przełomie 27października a 3 listopada testy owulacyjne juz czekają ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Inwestująca wrote:
    Pirelka... czekam jeszcze z gratulacjami;)

Nie będzie czego gratulować u mnie, dwa testy po terminie negatywy, nie ma co się łudzić... mnie wczoraj wieczorem bolał brzuch i plecy jak na @, myślałam że to już..nawet z rana tak czułam, ale na razie cisza. Tylko czekać na @ coś czuję..

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, niby mam cykl bezowulacyjny, ale kilka dni temu miałam silne bóle jakby owulacyjne a zaraz potem sluz z niteczkami krwi żywej krwi a znów za dwa dni śluz różowy . Teraz mam strasznie mokro, myślałam ze moze to teraz bedzie owulacja skoro tak pływam ale z ciekawosci zrobilam test rano ciązowy i wyszedł z jasną druga kreską, co po wykresie jaki wklejam jest wrecz niemozliwem co myslicie

b8ef3c192ab7c517161f10770dc930f4.png

• Heathera Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:
    witajcie, niby mam cykl bezowulacyjny, ale kilka dni temu miałam silne bóle jakby owulacyjne a zaraz potem sluz z niteczkami krwi żywej krwi a znów za dwa dni śluz różowy . Teraz mam strasznie mokro, myślałam ze moze to teraz bedzie owulacja skoro tak pływam ale z ciekawosci zrobilam test rano ciązowy i wyszedł z jasną druga kreską, co po wykresie jaki wklejam jest wrecz niemozliwem co myslicie

dlaczego twierdzisz, że masz cykl bezowulacyjny ?
    Ja już tutaj kilka razy czytałam jak dziewczynom nawet lekarz mówił że ten cykl jest bezowulacyjna a wychodziło że w tym miesiącu zaszły w ciążę :)
    Zrób test jutro albo za dwa dni albo leć na betę :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w końcu chyba zaczynają boleć piersi.. cóż za spóźnienie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie jestem teraz w 3 dc krwawie minimalnie ale dzis strasznie boli mnie z prawej strony nie jajnik ale tak jakby w pachwinie piecze takie dziwne uczucie @ dostałam w niedzielę jeden dzień lekko krwawiłam a wczoraj i dziś jeszcze mniej w sumie to wkładka by mi wystarczyła czy któraś tak miała dodam że jeszcze bola mnie piersi sa takie jakby cięzke

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dopiero zaczynają boleć piersi po bokach, a dzisiaj 5 dzień po terminie. Podbrzusze też od wczoraj wieczora zaczynam czuć jak na @, wrażenie ciągłe, że to już doprowadza mnie do szału.

Wysłany: 14 października 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud ja tam widzę skok temp czyli owulację, wprawdzie niski ten skok ale był!

Karola, to u Ciebie jeszcze nic nie przesądzone ;) testuj!

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:

ładny wykresik i może cykl wcale nie był bezowulacyjny
    lec na betę i kciuki trzymam

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, moze mi cos doradzicie , od domniemanej owu bola mnie jajniki od kilku dni jade na no spe, mam rozowy dzis sluz, troche kawowego, no i zaczyna mnei to zastanawiac. Piersi mnie kuja, pioka, nigdy tak nie mialam silnego bolu przed @. Robilam dzis prolaktyne i mam wynik 26 mozliwe zeby tak skoczyla jak 3 miesiace temu mialam tylko 7? nic z tego nie rozumiem...

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 14 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, jestem tu nowa. :) Mam już córeczkę, ma 4 latka. Przed jej urodzeniem pierwszą ciążę poroniłam. Druga też była trudna na lekach podtrzymujących. Co do pierwszej zaszłam w ok 26-28 dc, tak mi się przestawiło przez stres, miałam traumatyczne przeżycia w tym czasie. Teraz znowu mogłam zajść 26-28 dc. Dziś mija 33, a @ nadal nie ma. Nerwy mnie zjadają. Chciałabym i boję się. Cykle zwykle mam 30 dniowe. Wszystko mnie boli jak na okres. Nie widzę sensu robienia testu, ile powinnam odczekać, żeby testować w tak nietypowej sytuacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie 4 dc bez krwawienia już az dziwne że tak krótko mialam @ no ale co głowa mi peka wytrzyac sie nie da wszystkie wcześniejsze objawy umilkly jedyne co sie trzyma to jeszcze zawroty głowy i zmęczenie mam nadzieje że w tym cyklu się uda bedziemy dzialać za pomoca estów owulacyjnych jak myslicie są ona przydatne

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i nadal takiedziwne uczucie jakby pieczenie w pachwinie po prawej stronie jeszcze czegoś takiego nie mialam w ogóle ten poprzedni cykl i @ jaieś takie dziwe to wszystko

Wysłany: 15 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola zrób ciązowy jeszcze! ;)

Mia a jak z temperaturą? mierzysz? jest wysoka? Jeśli tak, to też testuj, bo może to akurat to - powodzenia :)

Urzekająca
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga myslisz że to może być to? kurcze może faktycznie kupic test bo w domu mam tylko owulacyjne

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura dwa dni temu 37.0 wczoraj 37.2 Trochę się martwię bo choruje na nadciśnienie. Dwa dni temu odstąpiła moje leki i idę do rodzinnego. Kurcze ale w 27 dc? Innej opcji nie ma,bo mąż pracuje za granicą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 12:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wciąż bez zmian, piersi napuchnięte, ciężkie i bolące. @ nadal brak, jestem po terminie dzisiaj siódmy dzień, ale jakoś mam wrażenie, że wszystko się przesunęło i przyjdzie dużo spóźniona. Wciąż mam wilgotno i czuję jakby to było już.. ale na razie cisza.
    Nie wiem czy odważę się zatestować w weekend po raz kolejny, bo do ginekologa nie zwolnił się żaden termin na razie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dodzwoniłam sie do przychodni zarejestrowałam sie do lekarza na uwaga 17 maj 2016 hahaha ale we wtorek pojade pogadać z położną i wtedy lekarz mnie przyjmnie zobaczymy co tam sie dzieję u mnie bez zmian 6 dc jajnik prawy pobolewa kuje i piecze ciekawe co tamsie dzieje no i mogłabym wszystkich pozabijać taka jestem nerwowa

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ