PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja podobnie jak większość z Was wyczekuję na upragnione dwie kreseczki.
U mnie dziś 41dc, okres miałam 7 -11 sierpnia, przytulanki z mężem były w dni płdone.Kolejny @ miał przyjść 11 września a tu nic.
Do tej pory test negatywny.Beta hcg z wczoraj też neagtywna.Do lekarza idę dopiero 23 i zwariuję do tego czasu
zawsze miałam nieregulanrne miesiączki ...ale wątpię,że to ciąża
jak myślicie kiedy przy nieregulanrych cyklach zrobić test? chodź beta hcg już by coś wykazała gdybym była w ciąży?
emmaline no to życzę upragionych dwóch kreeczek -
Reni555 wrote:coś mi się zdaje, że jutro przyjdzie @
czuję bóle takie jak przed @ dość wyraźnie
ten cykl spisałam jednak na straty.....
TeZ tak myslalam ze okres moj nadejdzie... spoznial sie...bole jajnikow i Drobne skurcze tlumaczylam ze lada dzien bedzie miesiaczka. Zrobilam test i wyszla ciaza. Lekarz potwierdzil.
Czy miesiaczka u ciebie sie spoznia?Katie87 lubi tę wiadomość
-
witam,
Nie pisalam tu od czasu kiedy mialam ostatni poZytywny test ciazowy. niestety byl falszywie dodatni. Nie bylo ciazy, jakies zaburzenia hormonalne tylko. owulacja przesunieta, tarczyca szwankowala. Okazalo sie ze nici z moich planow.
miesiac temu zaczelam urlop i postanowilam ze jak nie teraz to kiedy. I musE sie pochwalic ze sie udalo! Odpukac w niemalowane wszystko co zle! mam 6 dni do @ i po pracy zrobilam dwa testy zupelnie innych firm niz wtedy. I sa! Jasne ale dwa paseczkiadm -
http://www.tinypic.pl/1nid125k2pyu
Wracajac do tematu watku.
Z tego co zauwazylam i co dalo mi do myslenia.
Zgaga z rana
Sennosc przeokropna
Temp po owulacji wyzsza niz zwykle
Szyjka twarda jak nigdy wczesniej
LepsZa cera + cholernie przesuszone wlosy
Straszne nerwy
Szybko sie irytuje
Wzdecia
Po owulacji nie bola mnie tez piersi jak zawsze a same sutki
adm -
Hej dziewczyny. Jestem tutaj nowa i podejrzewam, że mogę być w ciąży.
Owulkę miałam 14 września (tak mi się wydaje pewności nie mam).Cykle średnio 28 29-dniowe. Jak się możecie domyślić były przytulanki 18 września podczas pakowania poczułam ukłucie po lewej stronie podbrzusza, dosyć mocne, aż musiałam się położyć na chwilkę. Nic takiego wcześniej się nie wydarzyło. Od tego czasu do dzisiaj kłucia występują (jednego dnia częściej drugiego dnia rzadziej). Do tego doszła senność, 2 razy zawroty głowy, 1 raz lekkie mdłości. Wczoraj (24.09) zrobiłam pierwszy test, ale negatywny, wiem że za wcześnie, ale zaczełam wariować xD Spodziewana miesiączka 28 września i wtedy będę testować jeśli nie przyjdzie. Nigdy nie czulam się tak jak od tego 18 września. Mogę to zwalić jedynie na zmianę klimatu (podróż poślubna na Maltę), bo obecnie nie pracuję i nie przemęczam się zbytnio. Nie prowadzę jeszcze obserwacji cyklu, to były pierwsze kilka dni naszych starań własnie w czasie owu.
Dodam że przez ostatnich parę dni mierzyłam temperaturę - ok. 36,8 a standardowo mam niską w okolicach 35,7
Wmawiam sobie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 17:44
-
nick nieaktualnyHej jak owulke miałam 17 i tez czekam, kiedy test ? Sprawdziłam i u mnie temp spada dopiero 2 dni przed @... wiec jeszcze full czasu się naczekam
A już doczytałam ze test w pn
ja bym nie wytrzymała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 19:41
-
Zronilam test w 9dpo. I wyszedl pozytywnie. Objawy mialam od poczatku. Najpierw bol jajnikow pozniej gazy I wzdecie.7dpo mdlosci a dzisiaj 9dpo zgaga.bol piersi. Byl jeden dzien "choroby" skok temperatury. Nie moge w to uwierzyc. A I mam jeszcze zatkany nos od 3 dni. Bardzo czesto czytam ten watek I zawsze chcialam wpisac Tu swoje doswiadczenie. Staralam sie 1.5 roku z ovu 4 miesiace
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zrobiłam test dopiero 4 dni po spodziewanym okresie.
Dokładnie: w niedzielę po południu. Całą sobotę przechorowałam, katar, senność wielka, osłabienie, niemoc ogólna. Niedziela to samo. Kilka dni wcześniej zgaga. Ciągłe kichanie. Piersi wrażliwe i zupełnie inne niż zwykle.. takie pełne. Na teście dwie grube krechy
-
Cześć ! Mam pytanie bo moze sie orientujecie : Od 19 dc przyjmuje Parlodel w dawce 1 tabletka na noc dziennie, dzis mam 32 dc , wczoraj powinam dostac @ ( objawy wszystkie miałam ) a tu dalej nic , ewentualnie jest jeszcze jedna opcja poniewaz OWF wyznaczyl mi termin @ na 35 dc czyli na czwartek . Nie wiem czy ten lek mogl mi rozlegulowac cykl ? ;|
-
Ja przyjmowałam 10 dni duphostan, od 7 dni mam takie pieczenie w mostku Może to Zgaga, okres miałam mieć 30 września a 25 dostałam krwawienia bardzo delikatnego. A myślalam ze po duphaston to nie nadaze podpasek Zmieniać. I teraz to zastanawianie Czy to ciaza Czy nieprawidłowości. Pryazcze też mi bolace powychodzily. A przed krwawieniem miałam że 3 dni śluz biały i dość Dużo. Piersi od Dzisiaj czuje ze są bardziej czule
-
nick nieaktualnywitajcie jestem tu nowa tak czytam wasze obserwacje i zastanawiam się co jest ze mna otóż 9 września miałam okres cykle 37 dniowe ( wiem długie ale zawsze tak miałam) 24-26 wrzesień obfity śluz jak białko jajka w tych dniach miaam ochote na seks i był teraz żluzu praktycznie nie ma albo jest taki biały lepki brak ochoty na seks zmęczenie sennosc bolace i swedzące piersi kłucie w jajnikach okres powinnam dostac dopiero 16 października a na kalkulatorach dni płodnych wynika że płodne powinnam mieć miedzy 1 a 2 października jak myslicie kiedy w końcu były te dni płodne czy dopiero bedą ?
-
Karola0704 wrote:witajcie jestem tu nowa tak czytam wasze obserwacje i zastanawiam się co jest ze mna otóż 9 września miałam okres cykle 37 dniowe ( wiem długie ale zawsze tak miałam) 24-26 wrzesień obfity śluz jak białko jajka w tych dniach miaam ochote na seks i był teraz żluzu praktycznie nie ma albo jest taki biały lepki brak ochoty na seks zmęczenie sennosc bolace i swedzące piersi kłucie w jajnikach okres powinnam dostac dopiero 16 października a na kalkulatorach dni płodnych wynika że płodne powinnam mieć miedzy 1 a 2 października jak myslicie kiedy w końcu były te dni płodne czy dopiero bedą ?letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-
nick nieaktualny