PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny oj jak ja was rozumiem aż za dobrze, sama już majątek straciłam na te testy, malo tego jestem dowodem na to , że i w drugą stronę testy ciązowe działają bo mi dla przykładu wykrył owulacje , tak tak mówie poważnie i jestem tego na 100000% pewna. Dzisiaj zrobiłam niejaki alpha med i wyszła blada kreska , aż sie boję ,że to jakis feler czy znów cos dziwnego. Ale owszem czuje się dziwnie piersi to mam niesamowicie obrzmiałe, nie pamietam takich, do tego w ustach co chwile sucho, mam straszne pragnienie i smak tez jakis inny jak dla mnie.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ! Ja również dzisiaj nie mogę się powstrzymać aby nie zrobić testu, już 2 razy miałam go w ręce, ale chyba za wczesnie na testowanie.. planowany termin @ 31.10 lub 01.11 test owulacyjny pozytywny 18.10 - ale tylko wtedy, 19.10 juz negatywny ;/
Jeśli chodzi o "objawy" to powiększona lewa piers, widoczne żylki na brodawce, od owulacji ból podbrzusza, zgaga od wczoraj i dreszcze (taki prąd zimny po ciele, ale gorączki nie mam). Sluz kremowy, jak balsam ale nie dużo go, na bieliźnie nie ma.
Zaraz zwariuje !!! niech ten czas szybciej leciWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 16:47
2 lipca 2016r. Marcel -
Eliza2211 Jasna kreska też oznacza ciążę. Też tak miałam, myślę, że jak za dwa dni zrobisz nowy test z samego rana kreski będą wyraźne. No i trzymam kciuki!
Karola 0704 a testy owulacyjne też mają słabe i mocne krechy? Nie wiedziałam, im słabsza to znaczy, że owulacja dalej? Kurcze nigdy takiego testu nie robiłam. Tez myślę o tej firmie domowe laboratorium... Jak Cię jajniki bolą to owulka się zbliża, byłam niedawno u ginki to mówiła, że to dowód, że moje jajniki pracują i będzie owulacja. Co do bólu krzyża to mnie w ciąży bolał i jajniki też, na noc najbardziej, a to były początki ciąży...Co do @ ja zawsze 2-3 dni przed mam leciutkie plamienie, ale takie ledwo widoczne...
Czekoladowa mama na testach owulacyjnych się nie znam, ale może te dwie grube krechy oznaczają, że owulacja za 24-48 godzin i szyjka się podniesie do tego czasu? Czekam niecierpliwie na wieści jak wrócisz od lekarza, trzymam kciuki!
Wannahaveababy wyobrażam sobie jak się stresujesz, daj jutro koniecznie znać.
Ja niestety w ciąży nie jestem... nie udało się... -
nick nieaktualnymia13 na opakowaniu jest napisane że jak kreska jest jasna lub nie ma jej to jest brak owulki test negatywny kreska musi byc taka sama jak kontrolna lub ciemniejsza. Ja juz się cieszyłam że nie bola mnie plecy ale przy zmywaniu naczyń myslałam że oszaleje a im bliżej wieczoru tym plecy krzyz boli bardziej cycki też bola brzuch pobolewa mdli mnie i cholera co mysleć jeszcze czekam z testem nawet go nie kupuje zobaczymy co sie będzie działo
-
nick nieaktualnywitajcie własnie mąż mnie obudził połozyłam se z córkąi o 18 i zasnęłam i nie moge oczu oworzyć tak mi sie chce spać cycki bola plecy tez do tego mdłości co jest grane maż sie śmieje że w listopadzie nie dostane@ i okaże se że jestem w 10 tyg ciazy hehe ten to ma pomysły
-
Dziewczyny czy jest mozliwe 5dniowe plamienie nie przypominajace okresu (rozowo-brazowe z domieszka krwi) i bycie w ciazy? Mam tak od dnia spodziewanej miesiaczki i nie wiem co o tym myslec:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:49
-
nick nieaktualny