X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam już, a że nie mieszkam w mieście ani blisko miasta to ciężko teraz o test.

w4squgpjeu3zkukf.png

Wysłany: 26 października 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dodatku szyjkę mam nisko, więc to na pewno nie owulacja!

w4squgpjeu3zkukf.png
  • wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:53

czekoladowa_mama lubi tę wiadomość

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny oj jak ja was rozumiem aż za dobrze, sama już majątek straciłam na te testy, malo tego jestem dowodem na to , że i w drugą stronę testy ciązowe działają bo mi dla przykładu wykrył owulacje , tak tak mówie poważnie i jestem tego na 100000% pewna. Dzisiaj zrobiłam niejaki alpha med i wyszła blada kreska , aż sie boję ,że to jakis feler czy znów cos dziwnego. Ale owszem czuje się dziwnie piersi to mam niesamowicie obrzmiałe, nie pamietam takich, do tego w ustach co chwile sucho, mam straszne pragnienie i smak tez jakis inny jak dla mnie.

Wysłany: 26 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teoretycznie mam 13 dni po owulacji, ale jak zobaczysz na wykres to bedziesz widziec jaki miałam dziwny cykl i jak pozną owulacje wiec no nie nastawiam sie bo nic pewnie z tego dobrego nei bedzie

b8ef3c192ab7c517161f10770dc930f4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zasypiam na stojąco masakra jakaś i ten ból pleców i kucie w jajnikach cholra wie co to jest czekamy z niecierpliwoscią co sie z tego wykluje testy owu negatywne i nie wiem czy to ciąza przez tamto zamiesznie z @ czy owulka sie zbliża

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ! :) Ja również dzisiaj nie mogę się powstrzymać aby nie zrobić testu, już 2 razy miałam go w ręce, ale chyba za wczesnie na testowanie.. :) planowany termin @ 31.10 lub 01.11 :) test owulacyjny pozytywny 18.10 - ale tylko wtedy, 19.10 juz negatywny ;/
    Jeśli chodzi o "objawy" to powiększona lewa piers, widoczne żylki na brodawce, od owulacji ból podbrzusza, zgaga od wczoraj i dreszcze (taki prąd zimny po ciele, ale gorączki nie mam). Sluz kremowy, jak balsam ale nie dużo go, na bieliźnie nie ma.
    Zaraz zwariuje !!! :( niech ten czas szybciej leci :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 16:47

2 lipca 2016r. Marcel

Wysłany: 26 października 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

alexxx lubi tę wiadomość

Wysłany: 26 października 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz oszaleje :D ale brak bólu piersi :( i jeszcze brak ochoty na słodkie i spadek apetytu ( co przed @ zawsze) ale to może juz stres z tego wszystkiego :)

2 lipca 2016r. Marcel

Wysłany: 26 października 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza2211 Jasna kreska też oznacza ciążę. Też tak miałam, myślę, że jak za dwa dni zrobisz nowy test z samego rana kreski będą wyraźne. No i trzymam kciuki!

Karola 0704 a testy owulacyjne też mają słabe i mocne krechy? Nie wiedziałam, im słabsza to znaczy, że owulacja dalej? Kurcze nigdy takiego testu nie robiłam. Tez myślę o tej firmie domowe laboratorium... Jak Cię jajniki bolą to owulka się zbliża, byłam niedawno u ginki to mówiła, że to dowód, że moje jajniki pracują i będzie owulacja. ;) Co do bólu krzyża to mnie w ciąży bolał i jajniki też, na noc najbardziej, a to były początki ciąży...Co do @ ja zawsze 2-3 dni przed mam leciutkie plamienie, ale takie ledwo widoczne...

Czekoladowa mama na testach owulacyjnych się nie znam, ale może te dwie grube krechy oznaczają, że owulacja za 24-48 godzin i szyjka się podniesie do tego czasu? Czekam niecierpliwie na wieści jak wrócisz od lekarza, trzymam kciuki!

Wannahaveababy wyobrażam sobie jak się stresujesz, daj jutro koniecznie znać. ;)

Ja niestety w ciąży nie jestem... nie udało się...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia13 na opakowaniu jest napisane że jak kreska jest jasna lub nie ma jej to jest brak owulki test negatywny kreska musi byc taka sama jak kontrolna lub ciemniejsza. Ja juz się cieszyłam że nie bola mnie plecy ale przy zmywaniu naczyń myslałam że oszaleje a im bliżej wieczoru tym plecy krzyz boli bardziej cycki też bola brzuch pobolewa mdli mnie i cholera co mysleć jeszcze czekam z testem nawet go nie kupuje zobaczymy co sie będzie działo

Wysłany: 26 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Mia13 ale ja za 4 dni powinnam dostać okres, szyjka nisko z reszta dni płodne juz miałam. Więc nie mam pojęcia o co ciężki.

w4squgpjeu3zkukf.png
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,że za wcześnie. Poczekam do piątku. Daj znać jutro. Trzymam kciuki!✊✊

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie własnie mąż mnie obudził połozyłam se z córkąi o 18 i zasnęłam i nie moge oczu oworzyć tak mi sie chce spać cycki bola plecy tez do tego mdłości co jest grane maż sie śmieje że w listopadzie nie dostane@ i okaże se że jestem w 10 tyg ciazy hehe ten to ma pomysły

• Mandy Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jest mozliwe 5dniowe plamienie nie przypominajace okresu (rozowo-brazowe z domieszka krwi) i bycie w ciazy? Mam tak od dnia spodziewanej miesiaczki i nie wiem co o tym myslec:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:49

Wysłany: 26 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://imageshack.us/i/p5WDNegIj czy według was jest to pozytywny test owulacjny??

alexxx lubi tę wiadomość

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na moje tak nigdy nie miałam tak wyraznych 2 kresek

‹‹ 419 420 421 422 423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ