X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz lał się ze mnie przez 3 dni, żadnego swędzenia czy szczypania. I już nie leje, napisałam to chyba w dwóch wątkach że mam teraz sucho. Jestem 3 dni przed @, zrobiłam test wieczorem -negatywny żadnego cienia drugiej kreski.Jestem rozdrażniona i narobiłam sobie tylko nadzieji. Zapewne dostane okres normalnie a robie sobie nadzieje nie wiem co sobie wyobrażam. To nie ma sensu, wwidocznie nie czas na mnie jeszcze w dodatku ten test owulacjny pozytywny brak mi cierpliwości i tyle.

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa_mama wrote:
    Śluz lał się ze mnie przez 3 dni, żadnego swędzenia czy szczypania. I już nie leje, napisałam to chyba w dwóch wątkach że mam teraz sucho. Jestem 3 dni przed @, zrobiłam test wieczorem -negatywny żadnego cienia drugiej kreski.Jestem rozdrażniona i narobiłam sobie tylko nadzieji. Zapewne dostane okres normalnie a robie sobie nadzieje nie wiem co sobie wyobrażam. To nie ma sensu, wwidocznie nie czas na mnie jeszcze w dodatku ten test owulacjny pozytywny brak mi cierpliwości i tyle.

musisz uzbroić sie w cierpliwość
    wyjścia nie ma

Sylwia87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wszystkie musimy mieć dużo cierpliwości ;)

• Stiffi Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, ja zaczęłam 15 cykl :-( i musze Walczyć dalej i być silna. Przyjdzie czas ze każda z nas tutaj Zostanie mamusia i Zobaczy upragnione dwie kreski. Także schizowanie i doszukiwanie się oznak ciąży nam nie pomoże a wręcz przeciwnie zaszkodzi. Sama walczę ze sobą, robię wszystko żeby nie myśleć, i czasami myślę żeby już nawet na forum nie wchodzić bo się nakrecam.

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiajcie u mnie bez zmian nadal spię na stojaco normalnie nie moge oczu otworzyć ciagle bym spała boli mnie podbrzusze co chwile chodze siku drażnia mnie nawet zapachy które kiedyś nie robiły na mnie wrażenia no i to rozdraznienie ale czekamy dalej co sie bedzie działo ;)

• vens Debiutantka

Wysłany: 28 października 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, biorę tabletki antykoncepcyjne, w zeszłym tygodniu dokładnie 20.10 kochałam sie z moim partnerem w prezerwatywie i stosunek był przerywany.
    W piątek zapomniałam wziąć tabletki o ustalonej porze i ją pominęłam (siódma tabletka pominięta, w sobotę osma wzięta normalnie)
    Dzisiaj 27.11 dokładnie tydzien po stosunku dostałam plamienia brązowego dość obfitego, jakby gluty w nim są? Lekko bolą jajniki?
    Co to może być? Dodam że biorę tabletki anty nadal i od jakiegoś czasu ćwicze coś intensywnie na brzuch i jestem na diecie.

Wysłany: 28 października 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie się denerwuje i czekam na 30 września bo powinnam dostać @ :(

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa_mama wrote:
    Strasznie się denerwuje i czekam na 30 września bo powinnam dostać @ :(
    chyba pażdziernika ? ;) ja czekam na sobote bedzie przytulanko i to w dni płodne chyba hehe tak mi obliczją wszystkie kalkuratory iowu też zobaczymy no chyba że jak twierdzi maż juz jestem w ciazy a jak nie dostanę @ 12 listopada to bedzie niespodzianka i 10 tc hehe

Wysłany: 28 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, faktycznie. Zero myślenia :( od ostatniego czasu jestem strasznie roztargniona. Karola0704 trzymam kciuki!

Karola0704 lubi tę wiadomość

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Mia13 Ekspertka

Wysłany: 28 października 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola trzymam wielkie kciuki za dwie kreseczki, cierpliwość i spokój, chociaż łatwo się mówi.

Czekoladowa mama, musisz wyluzować, bo takim stresem cały cykl się przestawi, do 30go nie zostało dużo czasu, także czekaj i relaks. Uda się musisz w to wierzyć! U mnie chęć,żeby mieć dzidziusia mieszka się ze strachem...

Karola0704 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wiecie co ja już wyluzowałam nie zwracam tak na prawdę uwagi na te bjawy ale widza to inni koleżanka cały czas mi mówi że jestem w ciązy teraz mąż zaczął mi gadac że chyba jestem w ciazy i mamy cierpliwie czekać do 12 listopada a ja wmawiam sobie że to objaw przeziebienia którego nie mam ;) zobaczymy co bedzie na testy mnie już nie stac po prostu do 10 daleko ale nie świruję i tak siedze w domu nie dźwigam nie mam stresów więc cierpliwie czekam ale objawy dziwne sa

Wysłany: 28 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieje ze ta cholerna @ się nie pojawi :(

w4squgpjeu3zkukf.png

Wysłany: 28 października 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zeszłym miesiącu strasznie bolały mnie sutki itd, a teraz zero, oprócz rozdrażnienia i braku ochoty na słodycze (bardzo dziwne) zawsze przed @, pełno jadłam słodkiego żarcia a teraz nic, rano delikatnie piekło mnie w przełyku domniemana zgaga?! Ale to było delikatne wiec ja juz nie wiem... Mam nadzieje że się udało :(

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez czasami mam pieczenie w przełyku no i latanie siku co chwile a tam 2-3 kropelki

Wysłany: 28 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba dopiero zatestuje W RAZIE dwa dni po terminie miesiączki bo nie chce się rozczarować... Oby ta wredna malpa nie przyszła... :( Dziś mój M powiedział że chciałaby całować mały brzuszek :((

w4squgpjeu3zkukf.png

Wysłany: 28 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Karola0704 ciężko się nie nakręcac ale mam nadzieje że uda nam się i zobaczymy dwie piękne kreseczki.. Tak bardzo tego pragnę :( jestem aż zdołowana..

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi dzisiaj córka marudziła bym sie z nia bawiła a ja jej powiedziałam że brzuch mnie boli julka podeszła pogaskała i mówi mamaa może mamsz tam brata dla mnie .... poryczałam sie :( tak bardzo chciałabym jej dać upragnionego braciszka Kubusia :( imiona juz mamy od 11 lat Jakub Gwidon

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak widze ciężarne to mi sie ryczeć chce ale trzeba wierzyć że będzie ok

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 28 października 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @czekoladowa_mama ja również czekam do 30 :( mam nadzieje, że ta menda nie przyjdzie :( dzisiaj nie wytrzymałam i zrobilam test - negatywny..nawet cienia nie było..nic..
    trzymam kciuki za Ciebie !

2 lipca 2016r. Marcel
‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ