X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie nie nakrecam w ciazy z córka nie wiedziałam nawet kiedy miałam owu i kiedy było zapłodnienie gdyby nie fakt że spóźniał mi sie okres i test zrobiłam do świetego spokoju nie wiedxiałabym że jestem w ciązy . teraz często chodze siku bola mnie plecy i krzyż wszystko i wszyscy mnie drażnią na wszystko sie wściekam mam wrażenie jqakbym brzuch miała napampowany zwsze siedząc przy biurku lubiłam mieć noge na fotelu a teraz nie moge bo yak jakbym duziła brzuch cholerw już wie co jest grane mdli mnie i cały czas chce mi sie spać ale to naprawdę bardzo

• Stiffi Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola fasolka :-)

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...o 16 zrobilam test bo znów nie wytrzymałam :( i po 4 minutach wyszedł cien..widoczny, ale nie taki jak pierwsza kreska tylko bladziutki. Zrobie jeszcze rano z porannego co wy na to???
    Co do dzisiejszych objawów to piersi trochę bardziej okragle, sluz jak płodny tylko biały i "bóle" jak na @ tylko tak jakos po dwóch stronach i nie ciągłe tylko tak co 30 min. Nie wiem jak je określic, to nie jest ból tylko takie dziwne uczucie jakby coś ciągło??? Podchodze do objawów i do testu z dystansem, aby później nie płakać całymi dniami...

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexxx bedzie ok daj fotke jak możesz :)

Stiffi nie robie sobie duzych nadzieji ale jak juz mąż mówi że coś jest nie tak to może faktycznie ;) no zobaczymy
    według wszystkich kalkulatorów i tu na owu tez wychodziło że powinnam mieć już dni płodne ale ani widu ani słychu śluzu płodnego jest taki biały lepki i nie za dużo no i zawsze miałam ochote na przytylanko a teraz nawet drażni mnie to jak mąz chce sie przytulić

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie byłam pod prysznicem i sprawdzałam sluz jest mało alę gęsty i biały i lepki alexxx a ty jaki masz ? od 11 pażdziernika nie miłąm sluzu rozciagliwego ani rzu może jednak to ciaza

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny przyjmiecie mnie... starmny się 51 cykl ponad 4 lata w tym cyklu podchodzilismy do inseminacji i jest własnie 8 dpo juz fiksuje w sumie nic nie czuje ani wrażliwych piersi ani żadnych bóli jedynie mam dużo białego wodnistego śluzu...

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Dariaa :)
    ja tak jak pisałam wyżej takie mam objawy i tez fiksuje już ale nie mam kasy na testy sikane ani na bete czekam cierpliwie do 10 :)

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 dodam fotke tylko naładuje aparat bo z tel cos nie chce wyjsc...lepiej do swiatła dziennego :) jak z lampą robie to wszystko jest białe :D
    Co do śluzu to jest go mało (nie jest mokro jak niektóre dziewczyny piszą) jest biały i lepki (teraz) rano biały i rozciągliwy dosyć :)
    Ale brzuch troche boli...na przytulanko również nie mam ochoty ani na żadne inne amory :)

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde alexx może nam sie udało co ? tak bardzo tego pragnę :)

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 mam nadzieję, że nam się udało i również tego bardzo pragnę :) :D jak patrze na ten test to nie wierze...

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) cień cienia daje nadzieje i to dużą :)

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daje daje :) ale i tak na tą chwilę chłodno do tego podchodze :)

2 lipca 2016r. Marcel
  • czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poka poka zdjęcie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:27

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)
    Dawno nie zaglądam do Was, ale właśnie nie chce sie nakręcić... Karola, to prawdopodobnie u Ciebie ciąża ;-)
    Ja nie robię testów owulacyjnych, ale dwa dni temy temp. wzrosła a od soboty wieczorem do niedzieli miałam śluz płodny i to dość obfity. Wtedy właśnie serduchowaliśmy, więc dołączam do grona panikujących pełnych nadziei :-)

Karola0704 lubi tę wiadomość

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Inwestująca wrote:
    Witajcie :-)
    Dawno nie zaglądam do Was, ale właśnie nie chce sie nakręcić... Karola, to prawdopodobnie u Ciebie ciąża ;-)
    Ja nie robię testów owulacyjnych, ale dwa dni temy temp. wzrosła a od soboty wieczorem do niedzieli miałam śluz płodny i to dość obfity. Wtedy właśnie serduchowaliśmy, więc dołączam do grona panikujących pełnych nadziei :-)
    witaj nie nakręcam sie jeszcze za bardzo cierpliwie czekam do 10-12 bo wtedy powinna byc @ ale zobaczymy jak to bedzie iak czy siak siedze w domu nie dźwigam nic nie denerwuje sie więc jest ok jedyne co teraz robie od kilku dn to spie wszedzie gdzie popadnie własnie zaraz zmykam spać bo już ledwie siedze

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny ja spadam do łózeczka męzus poszedł do pracy a ja juz ledwie siedzę oczy same sie zamykają nie dam rady dłużej siedzieć
    Dobranoc Kochane do jutera papa:)

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro powinnam dostać @, oby ta menda nie przyszła. Dobranoc dziewczyny

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    To widocznie jednorazowy przypadek. Każdy organizm jest inny ale o bólach na zagnieżdżenie nigdy o takich nie słyszałam.

W pierwszej ciąży- przed terminem @ nic nie czułam miałam wtedy trochę stresów z resztą o dziecko tak na prawdę się nie staraliśmy i dopiero po 2 tygodniach zaczęłam się czuć jak na grypę (ból głowy, telepało mnie z zimna) nawet wzięłam aspirynę, później doszły poranne mdłości i się zorientowałam że okres mi się spóźnia.

W tej ciąży- staraliśmy się miesiąc. Jakoś tydzień przed @ miałam przeczucie że jestem w ciąży zrobiłam test ale wyszedł negatywny. W miarę jak było bliżej terminu @ zaczął boleć mnie brzuch normalnie jak na okres i krzyż (z tym że o wiele mocniej niż jak zawsze przed @), piersi mnie zaczęły tez boleć (ale tak jak zawsze przed @) i częściej siku mi się chciało.

Tak na prawdę każdy organizm jest inny i czasem w ogóle może nie być żadnych objawów na ciążę więc nie ma co się doszukiwać i się załamywać tylko czekać na termin @ i zrobić test (chociaż wiem, że to trudne).

Tylko właśnie trzeba zrobić z porannego moczu bo wtedy najlepiej wychodzi. Czasem nawet w dniu @ w dzień może nie być widoczna kreska bo ciążą może być np o 2 tygodnie młodsza. Jak ja w pierwszej ciąży zrobiłam ten test po 2 tygodniach w dzień to byłą kreska ale nie mocno gruba wiec żebym zrobiła np tydzień wcześniej w dzień to pewnie w ogóle by nie było kreski.
    dzięki za słowa otuchy :) kurcze własnie dostałam plamienia różowego... może to zagnieżdżenie????? czasami miewam plamienia przed okresem ale zawsze były brązowe z widocznymi strzępakami tkanek. teraz brzuch nie boli mnie, tylko delikatnie odczuwam jajnik. oby to nie była @ choć zawsze z jej pojawieniem się towarzyszy mi silny ból brzucha... teraz nic... ehhh

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak się dodaje tu zdjęcia więc wklejam linki :)
    Na zdjęciach ta kreska nie jest tak widoczna jak na żywo, próbowalam w różnych miejscach w domu ale tylko to się nadaje. Dziś zrobiłam pink test (wczoraj bobo) z porannego i również wyszedl cien, ale słabszy od wczorajszego :)

http://zapodaj.net/90a4dbb415872.jpg.html

Aga Inwestująca lubi tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexxx widzę cień :) gratuluję :)

alexxx lubi tę wiadomość

‹‹ 423 424 425 426 427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ