PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja tez sie nie nakrecam w ciazy z córka nie wiedziałam nawet kiedy miałam owu i kiedy było zapłodnienie gdyby nie fakt że spóźniał mi sie okres i test zrobiłam do świetego spokoju nie wiedxiałabym że jestem w ciązy . teraz często chodze siku bola mnie plecy i krzyż wszystko i wszyscy mnie drażnią na wszystko sie wściekam mam wrażenie jqakbym brzuch miała napampowany zwsze siedząc przy biurku lubiłam mieć noge na fotelu a teraz nie moge bo yak jakbym duziła brzuch cholerw już wie co jest grane mdli mnie i cały czas chce mi sie spać ale to naprawdę bardzo
-
Dziewczyny...o 16 zrobilam test bo znów nie wytrzymałam i po 4 minutach wyszedł cien..widoczny, ale nie taki jak pierwsza kreska tylko bladziutki. Zrobie jeszcze rano z porannego co wy na to???
Co do dzisiejszych objawów to piersi trochę bardziej okragle, sluz jak płodny tylko biały i "bóle" jak na @ tylko tak jakos po dwóch stronach i nie ciągłe tylko tak co 30 min. Nie wiem jak je określic, to nie jest ból tylko takie dziwne uczucie jakby coś ciągło??? Podchodze do objawów i do testu z dystansem, aby później nie płakać całymi dniami...2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualnyalexxx bedzie ok daj fotke jak możesz
Stiffi nie robie sobie duzych nadzieji ale jak juz mąż mówi że coś jest nie tak to może faktycznie no zobaczymy
według wszystkich kalkulatorów i tu na owu tez wychodziło że powinnam mieć już dni płodne ale ani widu ani słychu śluzu płodnego jest taki biały lepki i nie za dużo no i zawsze miałam ochote na przytylanko a teraz nawet drażni mnie to jak mąz chce sie przytulić -
nick nieaktualny
-
cześc dziewczyny przyjmiecie mnie... starmny się 51 cykl ponad 4 lata w tym cyklu podchodzilismy do inseminacji i jest własnie 8 dpo juz fiksuje w sumie nic nie czuje ani wrażliwych piersi ani żadnych bóli jedynie mam dużo białego wodnistego śluzu...
-
nick nieaktualny
-
Karola0704 dodam fotke tylko naładuje aparat bo z tel cos nie chce wyjsc...lepiej do swiatła dziennego jak z lampą robie to wszystko jest białe
Co do śluzu to jest go mało (nie jest mokro jak niektóre dziewczyny piszą) jest biały i lepki (teraz) rano biały i rozciągliwy dosyć
Ale brzuch troche boli...na przytulanko również nie mam ochoty ani na żadne inne amory2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Dawno nie zaglądam do Was, ale właśnie nie chce sie nakręcić... Karola, to prawdopodobnie u Ciebie ciąża
Ja nie robię testów owulacyjnych, ale dwa dni temy temp. wzrosła a od soboty wieczorem do niedzieli miałam śluz płodny i to dość obfity. Wtedy właśnie serduchowaliśmy, więc dołączam do grona panikujących pełnych nadzieiKarola0704 lubi tę wiadomość
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualnyAga Inwestująca wrote:Witajcie
Dawno nie zaglądam do Was, ale właśnie nie chce sie nakręcić... Karola, to prawdopodobnie u Ciebie ciąża
Ja nie robię testów owulacyjnych, ale dwa dni temy temp. wzrosła a od soboty wieczorem do niedzieli miałam śluz płodny i to dość obfity. Wtedy właśnie serduchowaliśmy, więc dołączam do grona panikujących pełnych nadziei -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeathera wrote:To widocznie jednorazowy przypadek. Każdy organizm jest inny ale o bólach na zagnieżdżenie nigdy o takich nie słyszałam.
W pierwszej ciąży- przed terminem @ nic nie czułam miałam wtedy trochę stresów z resztą o dziecko tak na prawdę się nie staraliśmy i dopiero po 2 tygodniach zaczęłam się czuć jak na grypę (ból głowy, telepało mnie z zimna) nawet wzięłam aspirynę, później doszły poranne mdłości i się zorientowałam że okres mi się spóźnia.
W tej ciąży- staraliśmy się miesiąc. Jakoś tydzień przed @ miałam przeczucie że jestem w ciąży zrobiłam test ale wyszedł negatywny. W miarę jak było bliżej terminu @ zaczął boleć mnie brzuch normalnie jak na okres i krzyż (z tym że o wiele mocniej niż jak zawsze przed @), piersi mnie zaczęły tez boleć (ale tak jak zawsze przed @) i częściej siku mi się chciało.
Tak na prawdę każdy organizm jest inny i czasem w ogóle może nie być żadnych objawów na ciążę więc nie ma co się doszukiwać i się załamywać tylko czekać na termin @ i zrobić test (chociaż wiem, że to trudne).
Tylko właśnie trzeba zrobić z porannego moczu bo wtedy najlepiej wychodzi. Czasem nawet w dniu @ w dzień może nie być widoczna kreska bo ciążą może być np o 2 tygodnie młodsza. Jak ja w pierwszej ciąży zrobiłam ten test po 2 tygodniach w dzień to byłą kreska ale nie mocno gruba wiec żebym zrobiła np tydzień wcześniej w dzień to pewnie w ogóle by nie było kreski. -
Nie wiem jak się dodaje tu zdjęcia więc wklejam linki
Na zdjęciach ta kreska nie jest tak widoczna jak na żywo, próbowalam w różnych miejscach w domu ale tylko to się nadaje. Dziś zrobiłam pink test (wczoraj bobo) z porannego i również wyszedl cien, ale słabszy od wczorajszego
http://zapodaj.net/90a4dbb415872.jpg.htmlAga Inwestująca lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualny