X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie nie nakrecam w ciazy z córka nie wiedziałam nawet kiedy miałam owu i kiedy było zapłodnienie gdyby nie fakt że spóźniał mi sie okres i test zrobiłam do świetego spokoju nie wiedxiałabym że jestem w ciązy . teraz często chodze siku bola mnie plecy i krzyż wszystko i wszyscy mnie drażnią na wszystko sie wściekam mam wrażenie jqakbym brzuch miała napampowany zwsze siedząc przy biurku lubiłam mieć noge na fotelu a teraz nie moge bo yak jakbym duziła brzuch cholerw już wie co jest grane mdli mnie i cały czas chce mi sie spać ale to naprawdę bardzo

• Stiffi Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola fasolka :-)

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...o 16 zrobilam test bo znów nie wytrzymałam :( i po 4 minutach wyszedł cien..widoczny, ale nie taki jak pierwsza kreska tylko bladziutki. Zrobie jeszcze rano z porannego co wy na to???
    Co do dzisiejszych objawów to piersi trochę bardziej okragle, sluz jak płodny tylko biały i "bóle" jak na @ tylko tak jakos po dwóch stronach i nie ciągłe tylko tak co 30 min. Nie wiem jak je określic, to nie jest ból tylko takie dziwne uczucie jakby coś ciągło??? Podchodze do objawów i do testu z dystansem, aby później nie płakać całymi dniami...

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexxx bedzie ok daj fotke jak możesz :)

Stiffi nie robie sobie duzych nadzieji ale jak juz mąż mówi że coś jest nie tak to może faktycznie ;) no zobaczymy
    według wszystkich kalkulatorów i tu na owu tez wychodziło że powinnam mieć już dni płodne ale ani widu ani słychu śluzu płodnego jest taki biały lepki i nie za dużo no i zawsze miałam ochote na przytylanko a teraz nawet drażni mnie to jak mąz chce sie przytulić

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie byłam pod prysznicem i sprawdzałam sluz jest mało alę gęsty i biały i lepki alexxx a ty jaki masz ? od 11 pażdziernika nie miłąm sluzu rozciagliwego ani rzu może jednak to ciaza

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny przyjmiecie mnie... starmny się 51 cykl ponad 4 lata w tym cyklu podchodzilismy do inseminacji i jest własnie 8 dpo juz fiksuje w sumie nic nie czuje ani wrażliwych piersi ani żadnych bóli jedynie mam dużo białego wodnistego śluzu...

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Dariaa :)
    ja tak jak pisałam wyżej takie mam objawy i tez fiksuje już ale nie mam kasy na testy sikane ani na bete czekam cierpliwie do 10 :)

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 dodam fotke tylko naładuje aparat bo z tel cos nie chce wyjsc...lepiej do swiatła dziennego :) jak z lampą robie to wszystko jest białe :D
    Co do śluzu to jest go mało (nie jest mokro jak niektóre dziewczyny piszą) jest biały i lepki (teraz) rano biały i rozciągliwy dosyć :)
    Ale brzuch troche boli...na przytulanko również nie mam ochoty ani na żadne inne amory :)

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde alexx może nam sie udało co ? tak bardzo tego pragnę :)

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 mam nadzieję, że nam się udało i również tego bardzo pragnę :) :D jak patrze na ten test to nie wierze...

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) cień cienia daje nadzieje i to dużą :)

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daje daje :) ale i tak na tą chwilę chłodno do tego podchodze :)

2 lipca 2016r. Marcel
  • czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poka poka zdjęcie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:27

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)
    Dawno nie zaglądam do Was, ale właśnie nie chce sie nakręcić... Karola, to prawdopodobnie u Ciebie ciąża ;-)
    Ja nie robię testów owulacyjnych, ale dwa dni temy temp. wzrosła a od soboty wieczorem do niedzieli miałam śluz płodny i to dość obfity. Wtedy właśnie serduchowaliśmy, więc dołączam do grona panikujących pełnych nadziei :-)

Karola0704 lubi tę wiadomość

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Inwestująca wrote:
    Witajcie :-)
    Dawno nie zaglądam do Was, ale właśnie nie chce sie nakręcić... Karola, to prawdopodobnie u Ciebie ciąża ;-)
    Ja nie robię testów owulacyjnych, ale dwa dni temy temp. wzrosła a od soboty wieczorem do niedzieli miałam śluz płodny i to dość obfity. Wtedy właśnie serduchowaliśmy, więc dołączam do grona panikujących pełnych nadziei :-)
    witaj nie nakręcam sie jeszcze za bardzo cierpliwie czekam do 10-12 bo wtedy powinna byc @ ale zobaczymy jak to bedzie iak czy siak siedze w domu nie dźwigam nic nie denerwuje sie więc jest ok jedyne co teraz robie od kilku dn to spie wszedzie gdzie popadnie własnie zaraz zmykam spać bo już ledwie siedze

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny ja spadam do łózeczka męzus poszedł do pracy a ja juz ledwie siedzę oczy same sie zamykają nie dam rady dłużej siedzieć
    Dobranoc Kochane do jutera papa:)

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro powinnam dostać @, oby ta menda nie przyszła. Dobranoc dziewczyny

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    To widocznie jednorazowy przypadek. Każdy organizm jest inny ale o bólach na zagnieżdżenie nigdy o takich nie słyszałam.

W pierwszej ciąży- przed terminem @ nic nie czułam miałam wtedy trochę stresów z resztą o dziecko tak na prawdę się nie staraliśmy i dopiero po 2 tygodniach zaczęłam się czuć jak na grypę (ból głowy, telepało mnie z zimna) nawet wzięłam aspirynę, później doszły poranne mdłości i się zorientowałam że okres mi się spóźnia.

W tej ciąży- staraliśmy się miesiąc. Jakoś tydzień przed @ miałam przeczucie że jestem w ciąży zrobiłam test ale wyszedł negatywny. W miarę jak było bliżej terminu @ zaczął boleć mnie brzuch normalnie jak na okres i krzyż (z tym że o wiele mocniej niż jak zawsze przed @), piersi mnie zaczęły tez boleć (ale tak jak zawsze przed @) i częściej siku mi się chciało.

Tak na prawdę każdy organizm jest inny i czasem w ogóle może nie być żadnych objawów na ciążę więc nie ma co się doszukiwać i się załamywać tylko czekać na termin @ i zrobić test (chociaż wiem, że to trudne).

Tylko właśnie trzeba zrobić z porannego moczu bo wtedy najlepiej wychodzi. Czasem nawet w dniu @ w dzień może nie być widoczna kreska bo ciążą może być np o 2 tygodnie młodsza. Jak ja w pierwszej ciąży zrobiłam ten test po 2 tygodniach w dzień to byłą kreska ale nie mocno gruba wiec żebym zrobiła np tydzień wcześniej w dzień to pewnie w ogóle by nie było kreski.
    dzięki za słowa otuchy :) kurcze własnie dostałam plamienia różowego... może to zagnieżdżenie????? czasami miewam plamienia przed okresem ale zawsze były brązowe z widocznymi strzępakami tkanek. teraz brzuch nie boli mnie, tylko delikatnie odczuwam jajnik. oby to nie była @ choć zawsze z jej pojawieniem się towarzyszy mi silny ból brzucha... teraz nic... ehhh

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak się dodaje tu zdjęcia więc wklejam linki :)
    Na zdjęciach ta kreska nie jest tak widoczna jak na żywo, próbowalam w różnych miejscach w domu ale tylko to się nadaje. Dziś zrobiłam pink test (wczoraj bobo) z porannego i również wyszedl cien, ale słabszy od wczorajszego :)

http://zapodaj.net/90a4dbb415872.jpg.html

Aga Inwestująca lubi tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexxx widzę cień :) gratuluję :)

alexxx lubi tę wiadomość

‹‹ 423 424 425 426 427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ