X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audobrandessa jakos nie mogę w to uwierzyć, ale dziekuję za miłe słowo i otuchę :D...moze to jakas reakcja chemiczna ze takie słabe te kreski...

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexxx wrote:
    Audobrandessa jakos nie mogę w to uwierzyć, ale dziekuję za miłe słowo i otuchę :D...moze to jakas reakcja chemiczna ze takie słabe te kreski...

Mój pierwszy też taki był ;) Gratuluję :)

alexxx lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexx gratulacje :) bedzie ok zobaczysz zrób test za 2-3 dni zobaczysz że bedzie ciemniejsza :) ja wczoraj poszłam spać o 22 a zawsze jak mąż miała nocki siedziałam do 1 w nocy przed kompem teraz nie dam rady spałam do 7 i na siłe musiałam wstać zaprowadzić córke do przedszkola a teraz znowu chce mi sie spac czuje się jakbym w kamieniołomach pracowała a ja całymi dniami siedze w domu naet sprzątać mi sie nie chce co chwile latam siku

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 30 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexxx gratuluję!! :) Dziś 31 dc, ja już przygotowana na okres a tutaj NIC. Żadnego bólu, ani krwawienia. Oby to było to :)

Karola0704, madziaw88 lubią tę wiadomość

w4squgpjeu3zkukf.png
  • madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, pytam bardziej doświadczonych :)
    2 dni po owulacji zaczęłam brać duphaston 2x 0,5 tabletki przez 10 dni

dziś jest 7 dzień i.. nie jestem pewna czy wzięłam przed godziną te 0,5 tabletki, czy kot ją zrzucił ze stołu :/ Co w tej sytuacji??

Pozdrawiam

16ud43r8bgfa44ek.png

Wysłany: 30 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam test przed chwilą. Negatywny. Trudno przyjdzie @, mam dość już.

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie kracz jeszcze nic nie jest stracone czekaj cierpliwie

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholerka dziewczyny... wczoraj po południu dostałam plamienia w kolorze różowym, które zanikło 3 godz. później. dzisiaj przez cały dzien ok, śluz biały błyszczący jakby perlisty a tu znów po południu plamienie. nie jest to żywa krew, ale jakby ciemniejszy róż... cały dzień mnie dzisiaj mdliło i opadłam z sił. nie wiem co o tym myśleć. czasami miałam plamienia przed @ ale zawsze były w kolorze brązowym z widocznymi strzępkami tkanki.... jutro chyba przejdę się na bete. dodam, że jestem 12-13 dni po owulacji.

• Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 30 października 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekoladowa_mama oby ten kolejny cykl był tym szczęśliwym! Głowa do góry, najważniejsze, to unikać stresowania i nakręcania się, bo to nie służy ani zachodzeniu w ciążę, anie początkującej fasolce. Tak wiem, to trudne, ale trzeba znaleźć skuteczny sposób na odwrócenie uwagi, zająć się czymś nowym, może twórczym... Dasz radę! :*

Audobranessa to ,mi wyglada na wysoką betę ;D

Karola Ty to się nakręcasz... ale nie dziwię się, bo ten okres z tego co pamiętam miałaś dziwnie sąpy, szkoda, że brak funduszy nie pozwala na szybkie badanie, ale tak to już jest.

Madziaw 88 nie przejmowałabym się tym czy wziełaś, po prostu weź kolejną dawkę na wszelki wypadek o 3 godziny wcześniej, hormon nie powinien bardzo spaść przez ten czas ;D

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie nakręcam sie po prostu wole mysleć że to zmęczenie jest oznaka fasolki niż czyms innym czyms gorszym mój wuja też spał całymi dniami był zmeczony na końcu okazło sie że to białaczka jak dostane teraz @ to ide do lekarza z prośbą o skierowanie na badania krwi ale na razie sie tym nie stresuje i cierpliwie czekam do 12 listopada a 10 zrobie test jak zmeczenie nie minie zobaczymy

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Inwestująca obyś miała racje. bardzo się boję, że to wszystko się rozkreci ;( jeśli dostanę @ to już cgyba w żadne objawy więcej nie uwierze hehe

Wysłany: 30 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja wciąż się łudzę ze jednak się udało. Okresu dalej nie ma, a test robiłam czułość 25, Quixx najtańszy jaki jest, zapłaciłam za niego 4.60 i robiłam go popołudniu. Nie wiem co robić czy czekać dalej czy robić nadzieje sobie, boli mnie w krzyżu trochę więc nie wiem sama czy przyjdzie ta menda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 21:31

w4squgpjeu3zkukf.png
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa_mama nie poddawaj się, skoro nie ma jeszcze @ to moze akurat?
    Ja również nie mam @, robilam test o 17 i troche wyrazniesza kreska niż wczoraj :D
    a piersi..bolą co raz bardziej...
    Trzeba mieć nadzieje do konca !!!

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie kusi żeby teraz zrobić test a jutro na bete.... zwariować idzie

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na bete pójdę jak nie dostane do poniedziałku @...a sikacze robie po 2 dziennie bo bym nie wytrzymała haha :P :D

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na bete jutro się wybieram chyba że te plamienia w @ się zamienią. delikatnie czuję podbrzusze, te plamienia jakies dziwne oby to było zagnieżdżanie... wkurze się jak to na @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexx który dzień cyklu masz? i ile dni temu miałaś owu?

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    26 dzien cyklu :) 11 dni temu owu wg wykresu ale ja cos czuje ze 12 dni :) a Ty?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 22:02

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 32 dzien cyklu, mam je długie 34-36. ja jestem po owulacji 12 dni no może 13. :)

Wysłany: 31 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tej mendy dalej nie ma, boli mnie tylko delikatnie w krzyżu. Ale wiecie co? Nie mogłam zasnąć wczoraj i tak sobie myślałam że skoro nie miałam monitoringu to może owulacja była później.Od 22 dc do 25 dc lał się ze mnie wodnisty śluz,a 26 dc było mega sucho, może wtedy były moje dni płodne? W 23 dc były starania.Sama nie wiem,wkur*ia mnie te czekanie na @

w4squgpjeu3zkukf.png
‹‹ 424 425 426 427 428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ