PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlexx gratulacje bedzie ok zobaczysz zrób test za 2-3 dni zobaczysz że bedzie ciemniejsza ja wczoraj poszłam spać o 22 a zawsze jak mąż miała nocki siedziałam do 1 w nocy przed kompem teraz nie dam rady spałam do 7 i na siłe musiałam wstać zaprowadzić córke do przedszkola a teraz znowu chce mi sie spac czuje się jakbym w kamieniołomach pracowała a ja całymi dniami siedze w domu naet sprzątać mi sie nie chce co chwile latam siku
-
Dziewczęta, pytam bardziej doświadczonych
2 dni po owulacji zaczęłam brać duphaston 2x 0,5 tabletki przez 10 dni
dziś jest 7 dzień i.. nie jestem pewna czy wzięłam przed godziną te 0,5 tabletki, czy kot ją zrzucił ze stołu Co w tej sytuacji??
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycholerka dziewczyny... wczoraj po południu dostałam plamienia w kolorze różowym, które zanikło 3 godz. później. dzisiaj przez cały dzien ok, śluz biały błyszczący jakby perlisty a tu znów po południu plamienie. nie jest to żywa krew, ale jakby ciemniejszy róż... cały dzień mnie dzisiaj mdliło i opadłam z sił. nie wiem co o tym myśleć. czasami miałam plamienia przed @ ale zawsze były w kolorze brązowym z widocznymi strzępkami tkanki.... jutro chyba przejdę się na bete. dodam, że jestem 12-13 dni po owulacji.
-
Czekoladowa_mama oby ten kolejny cykl był tym szczęśliwym! Głowa do góry, najważniejsze, to unikać stresowania i nakręcania się, bo to nie służy ani zachodzeniu w ciążę, anie początkującej fasolce. Tak wiem, to trudne, ale trzeba znaleźć skuteczny sposób na odwrócenie uwagi, zająć się czymś nowym, może twórczym... Dasz radę! :*
Audobranessa to ,mi wyglada na wysoką betę
Karola Ty to się nakręcasz... ale nie dziwię się, bo ten okres z tego co pamiętam miałaś dziwnie sąpy, szkoda, że brak funduszy nie pozwala na szybkie badanie, ale tak to już jest.
Madziaw 88 nie przejmowałabym się tym czy wziełaś, po prostu weź kolejną dawkę na wszelki wypadek o 3 godziny wcześniej, hormon nie powinien bardzo spaść przez ten czas"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualnyAga nie nakręcam sie po prostu wole mysleć że to zmęczenie jest oznaka fasolki niż czyms innym czyms gorszym mój wuja też spał całymi dniami był zmeczony na końcu okazło sie że to białaczka jak dostane teraz @ to ide do lekarza z prośbą o skierowanie na badania krwi ale na razie sie tym nie stresuje i cierpliwie czekam do 12 listopada a 10 zrobie test jak zmeczenie nie minie zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja wciąż się łudzę ze jednak się udało. Okresu dalej nie ma, a test robiłam czułość 25, Quixx najtańszy jaki jest, zapłaciłam za niego 4.60 i robiłam go popołudniu. Nie wiem co robić czy czekać dalej czy robić nadzieje sobie, boli mnie w krzyżu trochę więc nie wiem sama czy przyjdzie ta menda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 21:31
-
czekoladowa_mama nie poddawaj się, skoro nie ma jeszcze @ to moze akurat?
Ja również nie mam @, robilam test o 17 i troche wyrazniesza kreska niż wczoraj
a piersi..bolą co raz bardziej...
Trzeba mieć nadzieje do konca !!!2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tej mendy dalej nie ma, boli mnie tylko delikatnie w krzyżu. Ale wiecie co? Nie mogłam zasnąć wczoraj i tak sobie myślałam że skoro nie miałam monitoringu to może owulacja była później.Od 22 dc do 25 dc lał się ze mnie wodnisty śluz,a 26 dc było mega sucho, może wtedy były moje dni płodne? W 23 dc były starania.Sama nie wiem,wkur*ia mnie te czekanie na @