PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak Mia ale nawet nie mam za bardzo teraz na test . przestałam se tym zamartwiac zobaczymy co bedzie dalej wiecej odpoczywam wdomu nic nie robie mimo że roboty od cholery i trochę ale nawet nie mam siły nic robić od 2 dni bola mnie piersi a przed @ bolały mnie delikatnie tak 2 dni wcześniej ten tydzień mi zleci bo maz ma dniówki wiec o 15 bedzie już w domui nie bedzę tyle rozmyślać a w następny poniedziałek może możjuż dostanie kase to zrobie test a jak @ nie bedzie to pójde na bete
-
nick nieaktualnyalexxx wrote:hej dziewczyny u mnie dalej nie ma @, piersi bolą z dnia na dzien co raz bardziej.
Dzisiejszy test z porannego
http://zapodaj.net/2ab12de129c8f.jpg.html
Czyzby moje objawy byly uzasadnione?
Wg was kiedy pojsc do lekarza??
Karola0704 bardzo podobne objawy do mnie, trzymam kciuki !!!
mam nadzieję że to jest to i że u mnie sie potwierdzi też cycki tez mnie jużbolą wczoraj mniej dzis juz bardziej a ilu dniowe masz cykle bo ja mam długie tak 37 dniowe więc ja 12 bede miał już 9 tydzień w poprzedniej ciazy test robiłam w 6-7 tyg i kreseczka była bardzo blada więc dlatego jeszcze sie wstrzymuje poczekam do tego 10 listopada i jakby wyszedł pozytywny to 12 w czwartek pojade ja 1 wizyte prywatnie do mojej ginekolog a potem umówie sie u niej na NFZ bo teraz i tak jej nie ma jest na urlopie -
26 dniowe jeśli testy się nie mylą to jutro zaczynamy 5 tydzien
mnie tez wlasnie tak cycki bolały, rozkręcają się
ooo to Ty masz dlugie cykle ale moze to i lepiej
jakbys gdzies blisko mieszkała to bym Ci dała testy bo mi 4 zostały , ale masz racje lepiej sie wstrzymac niz pozniej sie katowac tak jak ja2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualnyto ty testy hurtowo kupiłaś hehe no ja czekam cierpliwie obserwuje siebie ale nie swiruje ale jak juz mąż zobaczył że sie dziwnie zachowuję to cos w tym musi być zastanawiam się tylko jak to nie ciąza to co zmęczenia sobie nie wmawiam senności tez niemdli mniei ból pleców i krzyża też mam do tego robiłam przed chwila test owu bo wedluh wszystkich kalkulatorów własnie dzis powinnam mieć dni płodne a test negatywny nawet cienia 2 kreski nie ma zreszta ja nigdy nie miałam 2 takich samych kresek na teście owulacyjnym
-
dobrze się zaopatrzyłam hehe wiadomo ze senności i bólu sobie nie wmawiasz, i do tego jeszcze testy owu negatywne. Moim zdaniem cos jest na rzeczy zresztą bylas juz w ciazy wiec masz porownanie
Isc do lekarza w tym typgdniu czy sie jeszcze tydzien wstrzymac?2 lipca 2016r. Marcel -
alexxx wrote:26 dniowe jeśli testy się nie mylą to jutro zaczynamy 5 tydzien
mnie tez wlasnie tak cycki bolały, rozkręcają się
ooo to Ty masz dlugie cykle ale moze to i lepiej
jakbys gdzies blisko mieszkała to bym Ci dała testy bo mi 4 zostały , ale masz racje lepiej sie wstrzymac niz pozniej sie katowac tak jak ja
Alexx, po ilu dniach od owulacji robiłaś test? Piękne 2 kreseczki -
nick nieaktualnyalexxx wrote:dobrze się zaopatrzyłam hehe wiadomo ze senności i bólu sobie nie wmawiasz, i do tego jeszcze testy owu negatywne. Moim zdaniem cos jest na rzeczy zresztą bylas juz w ciazy wiec masz porownanie
Isc do lekarza w tym typgdniu czy sie jeszcze tydzien wstrzymac? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny co tam u was ? u mnie bez zmian no z wyjatkiem że szybko sie męczę umyłam teraz głowe a sapie jakbym matraton przebiegła wtałam pół godziny temu i znowy ziewam ale nie moge spac córka do lekarzai musze do mamy jechac może poratuje kasą cycki czyje jakbym ze stali miała takie ciezkie to tego ból pleców krzyza juz mnie męczą te dolegliwosci no gdybym wiedziała ż czego onae sa to bym sie cieszyła a tak taka niepewnosc no ale nic dzis już 2 jeszcze 10 dni i kurcze wszedzie mi syfki wyłaza normalnie obsypało mnie jak nigdy masakra
-
Hej Kamenka Cześć Karola0704 i reszta dziewczn U mnie bez zmian również, @ brak. A co do dolegliwości to ciężko opisać, czuje czasem palenie w przełyku a tak to nic pozatym. @KAROLA testuj, bo coś mi się wydaje że masz w sobie mała fasolkę @madziaw88 nic straconego, masz szansę zacząć nowy cykl!
madziaw88 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ;)ja jednak ten cykl nieco odpuściłam i serduchowaliśmy w dobrym czasie tylko raz, ale i tak gdzieś w środku tli sie nadzieja, że może jednak ten raz wystarczył (zwłaszcza, ze następnego dnia temperatura wzrosła)...
Teraz to tylko biust mnie boli i nieco podbrzusze ciągnie. Jedno jest dziwne objawy jakiekolwiek nawet przed okresem zaczęłam dostrzegać u siebie dopiero od sierpnia... jak to psychika potrafi wszystko wyostrzyć, zmienić."Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualnyczekoladowa_mama wrote:Hej Kamenka Cześć Karola0704 i reszta dziewczn U mnie bez zmian również, @ brak. A co do dolegliwości to ciężko opisać, czuje czasem palenie w przełyku a tak to nic pozatym. @KAROLA testuj, bo coś mi się wydaje że masz w sobie mała fasolkę @madziaw88 nic straconego, masz szansę zacząć nowy cykl!
-
nick nieaktualnytrzymam kciuki za Was dziewczyny trochę się podłamałam, ponieważ wg wykresu, testów i moich objaw owulację miałam 22 dnia cyklu i w ten dzień rano współżyliśmy, 2 dni wcześniej też i dwa dni później. aż mi się wierzyć nie chcę że nie trafiliśmy. może coś jest nie tak??? mąż ma pójść na badania nasienia a ja się zastanawiam czy nie wybrać się do gina sprawdzić drożność jajowodów. to już któryś tam z kolei cykl w którym powinniśmy się wstrzelić. na początku myślałam, ze może dlatego się nie udawało, bo wspołżylismy codziennie i plemniki były niedojrzałe więc w tym cyklu co 2 dni i też nic z tego....
-
Audobrandessa wrote:trzymam kciuki za Was dziewczyny trochę się podłamałam, ponieważ wg wykresu, testów i moich objaw owulację miałam 22 dnia cyklu i w ten dzień rano współżyliśmy, 2 dni wcześniej też i dwa dni później. aż mi się wierzyć nie chcę że nie trafiliśmy. może coś jest nie tak??? mąż ma pójść na badania nasienia a ja się zastanawiam czy nie wybrać się do gina sprawdzić drożność jajowodów. to już któryś tam z kolei cykl w którym powinniśmy się wstrzelić. na początku myślałam, ze może dlatego się nie udawało, bo wspołżylismy codziennie i plemniki były niedojrzałe więc w tym cyklu co 2 dni i też nic z tego....
ja już tak 15 cykli i nic wszystkie badania , które zlecil lekarz dobre, męża również, drozne jajowody a fasolki jak nie ma tak nie ma
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualnyStiffi współczuje. ja już słyszałam, że mam wyluzować bo może problem tkwi w psychice... niby można się zablokować... tylko łatwo mówić tym co się nie starają. z resztą staraczki z tego forum wiedzą, że nie da się nie nakręcać inaczej nie byłoby nas tutaj