X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie muszę czekać. Przyszła @. Wkurw niesamowity.

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 31 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    audobrandessa nie łam się, zaczniesz na nowo, kolejny cykl ale masz szansę znów się starać. A ja chciałabym żeby ta @ przyszła bo się męczę niesamowicie z myślami,już wolałabym żeby przyszła i żebym zaczęła od nowa. A tak to wszystko się przedłuża i ten krzyż boli i nie można nic kur*a mac zaplanować bo pójdę na basen a tam @. Czy nawet miłego wieczoru z moim M, bo przyjdzie co do czego a tam ta menda. Normalnie mam dość!!!!

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Mia13 Ekspertka

Wysłany: 31 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexxx gratuluję, mój test też miał na początku słabą kreseczkę, jeżeli chodzi o plamienia też je przechodziłam. Wszystko było ok, miałam je w 7 tyg ciąży, w pierwszej ciąży w 4 tyg... Pierwszą niestety poroniłam, ale w drugiej było ok... Jednak dla spokoju może powinnaś skonsultować się z lekarzem? Ja brałam duphaston.

Audobrandessa przykro mi, ale nie poddawaj się. Napewno się uda następnym razem, musi się udać!

Karola0704 wszystko wskazuje na ciążę kochana. :) Ja spałam na stojąco i wszędzie, o każdej porze. ;) Daj koniecznie znać, ja trzymam mocno kciuki za bobo!

czekoladowa mama a może jednak to ciąża, uspokój się kochana. Owulacja potrafi się przesunąc i to znacznie. ;) Może po prostu na test za szybko. Musisz wierzyć, trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła. :)))))

Karola0704 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,ależ napięcie na tym forum!
    powodzenia staraczki! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 12:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również miałam plamienia w pierwszej ciąży. Myślałam że to okres.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie wczoraj zasnęłam o 22 dzis musiałam wstać o 9.30 bo juz córa mi życ nie dawała i tak grzecznie wytrzymała od 8 ogladała bajki porobiłam z nią bałwanki z masy solnej i padam wszystko mnie tak denerwuje że szok wystarczy że córa cos powie zrobi nie tak jak powinna a ja juz na nią sie wydzieram a potem rycze pisze o i oczy mi sie zamykają szok nigdy tak ne miałam no w ciązy jak byłam w szpitalu to też ciągle spałam może jednak to ciaża kurcze w poniedziałek jak pozyczę od kolezanki kase zrobie test we wtorek rano bo juz sama głupieje

Wysłany: 31 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Mia13 dziękuję za ciepłe słowa! ♥Dziś spojrzałam na test i jest druga kreska LECZ BIAŁA?!Tak jest to odcień biały, wstawię zaraz zdjecie lecz trzeba się dobrze przyjrzeć! To chyba jakaś reakcja chemiczna, @ brak.

w4squgpjeu3zkukf.png

Wysłany: 31 października 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11ae8wg.jpg

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny za słowa otuchy. :) trzeba się starać dalej. ehh kiepski mam humor dzisiaj wszystko mnie drażni, same z sobą nie mogę wytrzymać. ten okres też jakiś dziwny, zawsze był ciemny teraz jakaś taka jasnoczerwona ta krew. może coś mi jest? cholerka wie.
    czekoladowa mama trzymam kciuki żeby to było to.:) najważniejsze, że tej wstręciuchy brak :)

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 31 października 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audobrandessa może jednak zrób test skoro to krwawienie jest takie dziwne? Różne są sytuacje w ciąży, krwawienia też się zdarzają.

Czekoladowa mama, kurcze faktycznie dziwna ta kreska. Może powtórz test, ale z porannego moczu? Ja bym też kupiła z innej firmy, tak dla spokoju.

karola0704 może faktycznie zrób test, bo taka niepewność Cię doprowadzi do jeszcze większych nerwów. Ja w ciąży też spałam, wszędzie i na stojąco.

Audobrandessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia13 nie robię sobie nadziei. krwawienie nie jest skąpe, ale też nie bardzo obfite. pewnie to normalny okres. dziwi mnie tylko fakt, że 2 dni wcześniej miałam te plamienia różowe, a teraz okres też nie jest taki jak zwykle czyli bardzo ciemny. przez jakieś 3 dni mdliło mnie. dzisiaj mimo okresu również było mi niedobrze, czasami zakręciło mi się w głowie. nie ma co sobie wmawiać, biorę ten cykl na klatę

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia13 wrote:
    Audobrandessa może jednak zrób test skoro to krwawienie jest takie dziwne? Różne są sytuacje w ciąży, krwawienia też się zdarzają.

Czekoladowa mama, kurcze faktycznie dziwna ta kreska. Może powtórz test, ale z porannego moczu? Ja bym też kupiła z innej firmy, tak dla spokoju.

karola0704 może faktycznie zrób test, bo taka niepewność Cię doprowadzi do jeszcze większych nerwów. Ja w ciąży też spałam, wszędzie i na stojąco.

dokładnie w poniedziałek kupie a we wtorek zrobie test rano zobaczymy co wyjdzie ppod warunkiem że kolezanka pozyczy mi kase ;) ale to zmeczenie i spanie mnie juz sama dobija bo gdzie sie nie połoze to zasypiam nawet filmu nie moge obejrzeć bo sasnę dziś zaczęły mnie boleć cycki jak test wyjdzie niegatywnie to ide do lekarza niech mi da skierowanie na morfologie bo na pweno tych objawów sobie nie wmawiam

a powiedzcie mi czy lekarz rodzinny może dac skierowanie na betę

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 31 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola właśnie rodzinny niestety nie da, a to badanie nie jest tanie... :/a w ogóle jak trzeba zrobić druga betę czy przyrasta to 80zł mniej w portfelu łącznie...

Audobrandessa może masz taki cykl, że @ jakaś mniej obfita, mi się też zdarza, rzadko, ale jednak czasem tak. No, ale słyszałam o sytuacjach, że jest krwawienie i ciąża się rozwija całkiem dobrze, wiesz różnie się może zdarzyć... mdłości itd..

Czekoladowa mama ja czekam na drugi test, ciągle myślę o tej twojej białej kresce...

Wysłany: 31 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Mia13, ja też ciągle myślę. Na w rzeczywistości jest bardziej widoczna. Jeśli biała zamiast różowa. Ale dopiero na drugi dzień ją zobaczyłam ja już test miał iść do śmieci. Czytałam trochę informacji na temat białej kreski na teście, jedni mówią że wczesna ciąża, jedni po takiej kresce dostają @, u mnie na razie cisza. Nie mam na razie możliwości kupić testu bo jestem u mamy na "zadupiu", autobusy to o nie ciężko w tamtym rejonie a moj M wziął samochód ze sobą więc pozostaje mi czekać czy @ przyjdzie czy nie. Od mamy wracam dopiero we wtorek.

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze to ta beta taka droga masakra nawet nie wiedziałm zawsze miałam skierowanie od lekarza ale od gina no to nic poczekam do wtorku na test sikany dziś zaczeły mnie boleć cycki ale tak jakos inaczej niz zwykle do tego mdłości bóle pleców i krzyża i to zmeczenie jak to nie jest ciaża to co ? no kurcze zmeczenia sobie nie wmówiłam śpię wszedzie gdzie się da
    Do tego na ovu i w innych kalkuratorach dn płodnych wychodzi że płodne mam dziś a ja nie mam ani zluzu płodnego jest biały gesty no i nie mam ochoty na przytulanko jedyne na co mam ochote to spanie ;) czy wy tez tak macie

Wysłany: 31 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Karola0704 ja tak nie mam, nie jestem senna hmm oby to był dla ciebie dobry znak! :*

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Mia13 Ekspertka

Wysłany: 31 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ja ślub gęsty jak krem miałam właśnie w ciąży, do tego spałam ciągle. Godzina ok 12 południe a ja szłam spać. Bóle piersi, kłucia jajników na wieczór, no a potem mdłości i obrzydzało mnie jedzenie, każde. Na sam zapach wymiotowałam, smakowało jak metal. Beta kosztuje ok 40zł za jedno badanie, niestety te hormonalne badania są drogie... :/

czekoladowa mama, to kurcze musisz czekać. Jedno jest pewne, brak @ to dobry znak. Test niby może się zmienić i nie powinno się go odczytywać po jakimś czasie. Mi jednak nigdy się nie zmieniały, a białej kreski tez nigdy nie miałam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia13 wrote:
    Karola ja ślub gęsty jak krem miałam właśnie w ciąży, do tego spałam ciągle. Godzina ok 12 południe a ja szłam spać. Bóle piersi, kłucia jajników na wieczór, no a potem mdłości i obrzydzało mnie jedzenie, każde. Na sam zapach wymiotowałam, smakowało jak metal. Beta kosztuje ok 40zł za jedno badanie, niestety te hormonalne badania są drogie... :/

czekoladowa mama, to kurcze musisz czekać. Jedno jest pewne, brak @ to dobry znak. Test niby może się zmienić i nie powinno się go odczytywać po jakimś czasie. Mi jednak nigdy się nie zmieniały, a białej kreski tez nigdy nie miałam...
    no włśnie śluz gęsty jak krem biały zasypiam koło 22 -23 śpię do 7 dzis spałam do 9.30 i wstałam na sile ale o 14 znowu drzemka nie mogłam usiedzieć mdli mnie na widok surowego miesa ale po usmazeniu jest ok zobaczymy jak bedzie dalej tez mnie kuje w jajnikach i zaczynaja bolec piersi nie wiem tylko jak mam liczyc bo tyowy okres miałam 9 wrzesnia potem 10 miałam rózowy sluz i 11 lekkie krwawienia a nastepne 2 dni plamienie nie było w tym plamieniu tkanek czy jak to nazwać tylko lekko czerwona krew nie taka jak zawsze @ teraz powinnam dostac 10-12 listopada 19 października test negatywny ale jak byłam w ciąży z córką tez robiłam dopiero test 2 tyg po spodziewanej @ i kreska była słaba nic tylko czekać te kilka dni

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola to faktycznie masz jakoś dziwnie, może zamiast testu z apteki wydać te 40zł i zrobić betę dla swojego spokoju? Bo takie czekanie to Cię zestresuje. Do 12go jeszcze trochę czasu...

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) u mnie dalej nie ma @, piersi bolą z dnia na dzien co raz bardziej.
    Dzisiejszy test z porannego

http://zapodaj.net/2ab12de129c8f.jpg.html

Czyzby moje objawy byly uzasadnione? :D
    Wg was kiedy pojsc do lekarza??

Karola0704 bardzo podobne objawy do mnie, trzymam kciuki !!! :)

2 lipca 2016r. Marcel
‹‹ 425 426 427 428 429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ