PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga pytasz czy miga sprawdzić ile razy robiłaś np cytologie czy jak juz zrobiłaś cytologie to lekarz inny może "ściągnąć na swój komputer wynik "?
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualnyczekoladowa mama to w poniedziałek razem testujemy mam nadzieje że bedą tam 2 kreseczki i u mnie i u ciebie ja dzis troszke sprzątam bo ostatni tydzień odpuścilam ale kiepsko mi to idzie nie chce mi się szybko sie męcze spać mi się chce i te cycki bola coraz bardziej nadal latam siku co chwile bola mnie plecy i krzyż jestem rozdrazniona i to bardzo ale cierpliwie czekam chciałam umyc sobie okna bo juz swiata nie widze ale odpuszczam nie bede ryzykowac czasami kreci mi sie w głowie jeszcze coą sie stanie dobra uciekam ogarnąc pokoik córki - kurna jak i sie nie chce
-
Witajcie Dziewczyny, ja dziś wcześniej pisze , bo zamiast stresować się teściami (opieką nad nimi) zajmujemy się z mężem naszą stroną i blogiem ))
Czekoladowa mama i Karola, być może w poniedziałek razem będziemy testować, bo teraz miałam owulkę z prawego jajnika, a z niego zawsze FL jest mega krótka bo 9-10 dni max i 2-3 dni przed okresem temperatura znacznie spada. Tymczasem teraz utrzymuje się 9 dzień wysoko, brzuch i piersi mnie pobolewają, czyli progesteron działa. Nadzieja, że jednorazowa wpadka (mam na myśli że w dobrym terminie serduchowaliśmy tylko raz)jest realna, zakwita we mnie.
Jeśli okres dostanę w środę lub czwartek, to byłby to najkrótszy cykl od 2 lat...
No i się nakręciłam
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Stiffi myślę, że gdzieś na str NFZ jest inf kiedy była ostatnia cytologia robiona, bo bezpłatnie można 1/2lata. Nie wiem tylko, czy moze dokumentację medyczną ginekolodzy przechowują w jakiejś oddzielnej bazie czy coś, ale nie wiem czy to w ogóle legalne, bo chyba musieliby pytać o zgodę..."Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualny
-
Ja tak wtrace - widać u kogo była robiona cytologia... ostatnio byłam u nowego lekarza, on sprawdzał w kompie i powiedział co, gdzie i jaki wynik. Myślę, że pozostałych badań nie widza, ewentualnie tak jak w ZIP - porada lekarska czy jakieś skierowanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 19:03
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny bylam dzisiaj u ginekologa (oczywiscie nie wytrzymalam tygodnia). Powiedzial ze raczej jeszcze nic nie widac mam zdjęcie z usg i jest tylko taka mała czarna kropka...
Wg belly jest dzisiaj 5 tydzien (4tc i 1 dzien). 30 dzien cyklu.
Moze jeszcze nic nie widac? Czy cos jest nie tak??2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualnymoże bo ja jak byłam w ciązy z córcią to pierwsza wizyte miałam na przełomie 5-6 tc i była taka maleńka fasoleczka ale na prawde maleńka po 2 dniach byłam w szpitalu dla kontroli czy beta rosnie i lekarka powiedziała mi tak że jesli widać taka maleńka kropeczkę na szpitalnym usg ( bardzo starym ) t jest juz ok a ty masz dopiero 4 tydzień tak a tak na prawdę 2 tydzień od zapłodnienia wic czekaj cierpliwie a na becie byłas
-
Czekoladowa mama akie masz termin @ ? Mogła być jeszcze za wczesnie szczególnie że nie robiłaś z porannego moczu
alexxx nic nie widać bo jest jeszcze stanowczo za wcześnie. Najlepiej iść jakoś najwcześniej 7/8 tydzień wcześniej nic nie będzie widać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny !
Wiedzialam, że jest za wcześnie ale oczywiscie nie wytrzymalam i musialam pojsc a teraz mysle..;/
Nie byłam na becie...za duzo stresu juz, pojde w poniedzialek.
Powiedzcie mi jeszcze w którym tygodniu ciązy (o ile jest) jestem? na belly pisze 5 tydzień - 4 tydzien i 1 dzien ? Bo sie mąz pyta i sama juz zgłupuiałam
Karola wytrzymaj jeszcze te kilka dni, mam nadzieje ze to będzie fasolka i wg was kiedy sie wybrac ponownie do ginekologa?
naprawde jestescie kochane, dziekuje :*2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualnyjak bedziesz mieć betę to tam jest napisane który to tydzień mysle że koło 6-7 ja bym juz poszła po pozytywnych testach no ale jeszcze musze czekać jak na razie objawy nie ustepują do tego doszły ból piersi tak chwilami tzn sa takie jakies dziwne nadmuchane większe ale az tak bardzo nie bola do tego kompletny brak ochoty na przytulanie nawet nie chce by maz mnie dotykał wszystko mnie denerwuje drażni ściekam sie na wszystko i na wszystkich a jak jest u ciebie
-
nick nieaktualny