PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczekoladowa_mama wrote:Miesiączkę powinnam dostać 30 października dziś jest 3 listopad i dupa nic nie ma w dodatku robiłam test o czułości 10, wiec na pewno się nie udało mam dość tego wszystkiego mam ochotę usunąć konto i mieć wszystko w dupie
Kochana to dopiero 3 dni po terminie ja z córka robiłam test 2 tyg po terminie i test wyszedł pozytywny ale kreseczka była bardzo bladziutka jeszcze jest szansa poczekaj jeszcze z tydzie jak @ nie bedzie rób test a dopiero wtedy jak test nadal bedzie negatywny idż do lekarza sprawdzić co jest grane -
Witajcie
To jest mój 4 cykl starań, i za każdym razem doszukuje się pierwszych objawów, które i tak kończą się @. Ale teraz mam takie których jeszcze nie miałam. Pobolewa mnie podbrzusze i mam takie uczucie ciągnięcia no i to zmęczenie i seność. Nie robiłam testu bo to za wcześnie. jeszcze prawie 2 tyg do terminu spodziewanej @.11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny
-
No niestety nie mam stałych. Trwają różnie raz mam przez kilka miesięcy 27-28 dniowe lub około 30 dni ale zdarzaja się też takie 40 dniowe a nawet 52. Brałam niedawno tabletki anty na wyrównanie i właśnie po nich miałam cykle regularne przez jakiś czas - te 28 dniowe i ten ostatni 40 dniowy był pierwszym tak długim po tabletkach. ponad rok temu lekarz stwierdził, że mam trochę policystyczne jajniki. Ale nie wiem co miał na myśli mówiąc "trochę"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 21:00
11.10.2018 Naprotechnologia
nick nieaktualnyhmm trochę no dziwne to ja mam zespół policystycznych jajników i mam córeczkę 3 letnia a teraz staramy sie o rodzeństwo nie wyjluczone że juz coś we mnie rośnie test w poniedziałek wtorek teraz mam tak cykle 37 dniowe ale ten ostatni był dziwny bo na tydzień przed @ miałam rózowy śluz potem krwawienie jeden dzień takie słabe i 2dni plamień od jakis 2 tyg jestem strasznie senna normalnie spie wszedzie na stojaco jestem zmeczona rozdrażniona bola mnie plecy krzyż i teraz od 2-3 dni piersi sa jakieś takie dziwne no nie chce sie nakrecać może jednak cos jest na rzeczy zobaczymy
-
No własnie znam trochę dziewczyn z policystycznymi jajnikami i wszystkie są już szczęśliwymi mamami. Wiec akurat PCOS się nie przejmuję i jestem dobrej myśli11.10.2018 Naprotechnologia
nick nieaktualny
-
Ciekawe ile zdarzeń przede mną. Ale postanowiłam sobie że jak do kónca tego roku nie wyjdzie to idę do lekarza. To, że jestem młoda nie jest żadnym argumentem żeby mnie zbyć. Chcemy z moim M dziecka teraz a nie za 10 lat. (choć Bóg tylko wie co nas czeka). Im wcześniej się do tego zabierzemy tym lepiej11.10.2018 Naprotechnologia
Elfi dzieki
Josephin witaj! Publicystyczne jajniki moga utrudniać jajeczkowanie a przez to zajscie w ciążę, ale to zwłaszcza w późniejszym wieku. Takze tu twój wiek ma znaczenie ale na razie nie przejmuj się, może akurat sie uda!
Ja sobie myślę, że nawet jeśli teraz nam sie nie udało, to po suplementacji cykl zaczyna normalnie wyglądać i to bez leczenia hormonalnego. Wiem ze sie pocieszam, ale nie chciałabym znowu @ witać... zresztą jak.my wszystkie"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
W sobotę kończe 23 lata Moja Mama wydała mnie na świat w tym wieku. Nie mam za wiele domniemanych objawów ale od kilku dni męczy mnie dziwne przeziębienie. Myślę, że przez to przeziębienie termin @ może mi się przesunąć nawet o tydzień więc jezeli nie dostanę jej w przyszłym tygodniu nie moge się za bardzo nakręcac .. : /
Aga Inwestująca lubi tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
nick nieaktualnyJosephine wrote:W sobotę kończe 23 lata Moja Mama wydała mnie na świat w tym wieku. Nie mam za wiele domniemanych objawów ale od kilku dni męczy mnie dziwne przeziębienie. Myślę, że przez to przeziębienie termin @ może mi się przesunąć nawet o tydzień więc jezeli nie dostanę jej w przyszłym tygodniu nie moge się za bardzo nakręcac .. : /
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzrobiłam najpierw chyba 2 dni przed terminam był negatywny potem dałam sobie luz i zapomniałam że miałam dostać @ nie dostałam maz kupił test który leżał w szafce do 12 dnia po terminie i dla świętego sokoju mu zrobiłam bo on twierdził że jestem w ciązy a ja mu nic nie mówiłam że cześniej robiłam test i był negatywny no ale jak zrobiłam ten 2 i pokazały sie 2 kreski to był szok co prawda kreski były słabe ale były
-
nick nieaktualnyteraz tez czekam dłużej bo juz sama nie wiem jak mam to wszystko rozumieć robiłam test 19 października ale z moczy dziennego i był negatywny więc czekam do niby kolejnej @ bo tak na prawdę nie wiem czy to plamienie 3 dniowe liczyć jako @ czy jako co niby mogło to byc plamienie zagnieżdżające ale nie wiem nadal mnie bolą plecy krzyż piersi nadal mnie mdli i ta sennośc zmeczenie totalne nie pamietam kiedy tyle spałam no jak byłam w ciązy i leżałam w szpitalu to spałam dzień i noc zobaczymy jak to sie potoczy
-
A ja wpieprzalam przed @ zawsze mnóstwo słodkiego aż mi się dziury robiły w zębach, a teraz tylko solone, wczoraj chipsy kupiłam, a jak byłam u mamy wczoraj i jestem właśnie teraz to miała przyprawę do sałatki greckiej to palcem wyjadalam. Masakra co się dzieje, bardzo boje się rozczarowania. Bardzo. Karola trzymam kciuki za Ciebie