X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zazwyczaj biegunka dopada przed spodziewaną @. Także jak jest to już wiem, że @ przyjdzie na pewno.

11.10.2018 Naprotechnologia
    IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
    "Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "
  • Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze tydzień czekania na @ lub test. Ale też mam sporo objawów domniemane ciąży. Ale boję się, że będzie tak jak ostatnio, ta @ przyjdzie a objawy okażą się tylko powiedzmy "złośliwym złudzeniem"

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas czuje się jakbym miała gorączkę a temperatury wcale wysokiej nie mam tylko od piątku stała 36,4 i nie wiem co myśleć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w poniedziałek lub we wtorek zrobie test nie wiem jeszcze kiedy mąż dostanie wypłate zobaczymy 19 pażdziernika robiłam test niegatywny a objawy z dnia na dzień sie nasilają więc nie wiem co myslec zobaczymy ja byłam zawsze przed @ rozdrazniona ale nie do tego stopnia no i dzień przed @ zawsze bolał mnie brzuch mam nadzieję że tym razem tego nie bedzie życze tego sobie i innym starającym

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znowu mam niby na wszystko ochotę ( chodzi mi o jedzenie ) a jak przychodzi co do czego to mnie odrzuca po kilku kesach nigdy tak nie miałam no na przytulanie tez nie mam ochoty jak nigdy ;)

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój organizm jest na tyle skomplikowany, że może dwa razy objawy przed @ miałam takie same nie licząc tej biegunki. A tak za każdym razem inna historia. I jak tu nie zgłupieć?

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja z przytulaniem mam odwrotnie nawet mój M stwierdził, że ostatnio tule się do niego jak nigdy wcześniej. Hi hi ale może to jakiś rodzaj tęsknoty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie jak tu nie zgłupieć ? ja juz staram sie nie myśleć o tych objawach bo to nie ma sensu ale jak nie myślec jak lepiąc z córką aniołki z masy solnej co chwile lece siku jak plecy mnie bolą i krzyż jak oczy mi sie same zamykają no nie idzie nie mysleć

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że w Twoim przypadku to jednak ciąża i trzymam kciuki :)

Karola0704 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziękuje by nie zapeszyć ale jakos mi sie wierzyć nie chce by to mogła być ciąza niby objawy są ale ... az takie szczęście by mnie spotkało w tym roku ? ale nadzieja jest okaże się najpóźniej we wtorek bo w poniedziałek kupie i we wtorek zrobie tak jużmyslałam by kupic2 najtańsze jeden może zrobie wieczorem jak ma wyjśc to wyjdzie nie ? a 2 rano dla pewności

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjdzie wyjdzie :D Też już bym chciała wiedzieć bo nie wiem czy mamy starać się dalej mocno czy mocniej :D ale trzeba też pamiętać, że testy mogą kłamać. Inna siostra mojego M miała negatywny wynik a w ciąży była jej siostra zrobiła tak dla jaj w 3 misc i wyszedł negatywny. Także różne rzeczy się dzieją ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no na pewno mojej znajomej wydzedł pozytywny a nie mogła byc w ciąży bo miała usuniete wszystkie kobiece narządy a test pozytywny

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc lepiej kupić kilka różnych firm. Wtedy może wynik będzie bardziej wiarygodny albo od razu beta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas bety nie robia a jak mam jechac 13 km do innej miejscowosci to chce miec chociaz na teście pozytywny wynik

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Otóż mija dziś 5 dzień spoznienia, wczoraj robiłam test popołudniu -negatywny. Dziś spałam do 10, a już o 19 chciało mi się cholernie spać. Czuje zimno, jest mi trochę niedobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    u nas bety nie robia a jak mam jechac 13 km do innej miejscowosci to chce miec chociaz na teście pozytywny wynik
    Rozumiem Cię. Ja w Lutym zrobiłam od razu betę bo miałam bardzo duże opóźnienie cykl trwał 52 dni. I nic z tego nie wyszło. Miałam @ wywoływaną luteiną ;(

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa_mama wrote:
    Cześć dziewczyny. Otóż mija dziś 5 dzień spoznienia, wczoraj robiłam test popołudniu -negatywny. Dziś spałam do 10, a już o 19 chciało mi się cholernie spać. Czuje zimno, jest mi trochę niedobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie
    Może spróbuj zrobić jednak test z porannego moczu. Albo po prostu jest za wcześnie jeszcze na test.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć czekoladowa mama ja tez bym cały dzień spała wczoraj połozyłam sie o 22 spałam do 9 córa mnie obudziła bo jej sie jeść chciało i najchetniej dalej bym poszła spac no ale trzeba sie małą zająć i obiad uszykować ale senna i zmęczona jestem bardzo

Josephine a ile płaciłaś za bete

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    22 zł płaciłam. Ale to w każdym laboratorium mogą liczyć sobie inaczej

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no tak wiem że moga byc inne ceny ale tak orietacyjnie pytam ;)

‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ