X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zazwyczaj biegunka dopada przed spodziewaną @. Także jak jest to już wiem, że @ przyjdzie na pewno.

11.10.2018 Naprotechnologia
    IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
    "Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "
  • Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze tydzień czekania na @ lub test. Ale też mam sporo objawów domniemane ciąży. Ale boję się, że będzie tak jak ostatnio, ta @ przyjdzie a objawy okażą się tylko powiedzmy "złośliwym złudzeniem"

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas czuje się jakbym miała gorączkę a temperatury wcale wysokiej nie mam tylko od piątku stała 36,4 i nie wiem co myśleć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w poniedziałek lub we wtorek zrobie test nie wiem jeszcze kiedy mąż dostanie wypłate zobaczymy 19 pażdziernika robiłam test niegatywny a objawy z dnia na dzień sie nasilają więc nie wiem co myslec zobaczymy ja byłam zawsze przed @ rozdrazniona ale nie do tego stopnia no i dzień przed @ zawsze bolał mnie brzuch mam nadzieję że tym razem tego nie bedzie życze tego sobie i innym starającym

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znowu mam niby na wszystko ochotę ( chodzi mi o jedzenie ) a jak przychodzi co do czego to mnie odrzuca po kilku kesach nigdy tak nie miałam no na przytulanie tez nie mam ochoty jak nigdy ;)

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój organizm jest na tyle skomplikowany, że może dwa razy objawy przed @ miałam takie same nie licząc tej biegunki. A tak za każdym razem inna historia. I jak tu nie zgłupieć?

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja z przytulaniem mam odwrotnie nawet mój M stwierdził, że ostatnio tule się do niego jak nigdy wcześniej. Hi hi ale może to jakiś rodzaj tęsknoty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie jak tu nie zgłupieć ? ja juz staram sie nie myśleć o tych objawach bo to nie ma sensu ale jak nie myślec jak lepiąc z córką aniołki z masy solnej co chwile lece siku jak plecy mnie bolą i krzyż jak oczy mi sie same zamykają no nie idzie nie mysleć

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że w Twoim przypadku to jednak ciąża i trzymam kciuki :)

Karola0704 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziękuje by nie zapeszyć ale jakos mi sie wierzyć nie chce by to mogła być ciąza niby objawy są ale ... az takie szczęście by mnie spotkało w tym roku ? ale nadzieja jest okaże się najpóźniej we wtorek bo w poniedziałek kupie i we wtorek zrobie tak jużmyslałam by kupic2 najtańsze jeden może zrobie wieczorem jak ma wyjśc to wyjdzie nie ? a 2 rano dla pewności

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjdzie wyjdzie :D Też już bym chciała wiedzieć bo nie wiem czy mamy starać się dalej mocno czy mocniej :D ale trzeba też pamiętać, że testy mogą kłamać. Inna siostra mojego M miała negatywny wynik a w ciąży była jej siostra zrobiła tak dla jaj w 3 misc i wyszedł negatywny. Także różne rzeczy się dzieją ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no na pewno mojej znajomej wydzedł pozytywny a nie mogła byc w ciąży bo miała usuniete wszystkie kobiece narządy a test pozytywny

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc lepiej kupić kilka różnych firm. Wtedy może wynik będzie bardziej wiarygodny albo od razu beta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas bety nie robia a jak mam jechac 13 km do innej miejscowosci to chce miec chociaz na teście pozytywny wynik

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Otóż mija dziś 5 dzień spoznienia, wczoraj robiłam test popołudniu -negatywny. Dziś spałam do 10, a już o 19 chciało mi się cholernie spać. Czuje zimno, jest mi trochę niedobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    u nas bety nie robia a jak mam jechac 13 km do innej miejscowosci to chce miec chociaz na teście pozytywny wynik
    Rozumiem Cię. Ja w Lutym zrobiłam od razu betę bo miałam bardzo duże opóźnienie cykl trwał 52 dni. I nic z tego nie wyszło. Miałam @ wywoływaną luteiną ;(

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa_mama wrote:
    Cześć dziewczyny. Otóż mija dziś 5 dzień spoznienia, wczoraj robiłam test popołudniu -negatywny. Dziś spałam do 10, a już o 19 chciało mi się cholernie spać. Czuje zimno, jest mi trochę niedobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie
    Może spróbuj zrobić jednak test z porannego moczu. Albo po prostu jest za wcześnie jeszcze na test.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć czekoladowa mama ja tez bym cały dzień spała wczoraj połozyłam sie o 22 spałam do 9 córa mnie obudziła bo jej sie jeść chciało i najchetniej dalej bym poszła spac no ale trzeba sie małą zająć i obiad uszykować ale senna i zmęczona jestem bardzo

Josephine a ile płaciłaś za bete

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    22 zł płaciłam. Ale to w każdym laboratorium mogą liczyć sobie inaczej

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no tak wiem że moga byc inne ceny ale tak orietacyjnie pytam ;)

‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ