PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie zazwyczaj biegunka dopada przed spodziewaną @. Także jak jest to już wiem, że @ przyjdzie na pewno.11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Ja mam jeszcze tydzień czekania na @ lub test. Ale też mam sporo objawów domniemane ciąży. Ale boję się, że będzie tak jak ostatnio, ta @ przyjdzie a objawy okażą się tylko powiedzmy "złośliwym złudzeniem"11.10.2018 Naprotechnologia
Cały czas czuje się jakbym miała gorączkę a temperatury wcale wysokiej nie mam tylko od piątku stała 36,4 i nie wiem co myśleć.11.10.2018 Naprotechnologia
nick nieaktualnyja w poniedziałek lub we wtorek zrobie test nie wiem jeszcze kiedy mąż dostanie wypłate zobaczymy 19 pażdziernika robiłam test niegatywny a objawy z dnia na dzień sie nasilają więc nie wiem co myslec zobaczymy ja byłam zawsze przed @ rozdrazniona ale nie do tego stopnia no i dzień przed @ zawsze bolał mnie brzuch mam nadzieję że tym razem tego nie bedzie życze tego sobie i innym starającym
-
nick nieaktualny
-
Mój organizm jest na tyle skomplikowany, że może dwa razy objawy przed @ miałam takie same nie licząc tej biegunki. A tak za każdym razem inna historia. I jak tu nie zgłupieć?11.10.2018 Naprotechnologia
No ja z przytulaniem mam odwrotnie nawet mój M stwierdził, że ostatnio tule się do niego jak nigdy wcześniej. Hi hi ale może to jakiś rodzaj tęsknoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:56
11.10.2018 Naprotechnologia
nick nieaktualnydokładnie jak tu nie zgłupieć ? ja juz staram sie nie myśleć o tych objawach bo to nie ma sensu ale jak nie myślec jak lepiąc z córką aniołki z masy solnej co chwile lece siku jak plecy mnie bolą i krzyż jak oczy mi sie same zamykają no nie idzie nie mysleć
-
nick nieaktualnynie dziękuje by nie zapeszyć ale jakos mi sie wierzyć nie chce by to mogła być ciąza niby objawy są ale ... az takie szczęście by mnie spotkało w tym roku ? ale nadzieja jest okaże się najpóźniej we wtorek bo w poniedziałek kupie i we wtorek zrobie tak jużmyslałam by kupic2 najtańsze jeden może zrobie wieczorem jak ma wyjśc to wyjdzie nie ? a 2 rano dla pewności
-
Wyjdzie wyjdzie Też już bym chciała wiedzieć bo nie wiem czy mamy starać się dalej mocno czy mocniej ale trzeba też pamiętać, że testy mogą kłamać. Inna siostra mojego M miała negatywny wynik a w ciąży była jej siostra zrobiła tak dla jaj w 3 misc i wyszedł negatywny. Także różne rzeczy się dzieją ;p11.10.2018 Naprotechnologia
nick nieaktualny
-
Więc lepiej kupić kilka różnych firm. Wtedy może wynik będzie bardziej wiarygodny albo od razu beta.11.10.2018 Naprotechnologia
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:u nas bety nie robia a jak mam jechac 13 km do innej miejscowosci to chce miec chociaz na teście pozytywny wynik11.10.2018 Naprotechnologia
czekoladowa_mama wrote:Cześć dziewczyny. Otóż mija dziś 5 dzień spoznienia, wczoraj robiłam test popołudniu -negatywny. Dziś spałam do 10, a już o 19 chciało mi się cholernie spać. Czuje zimno, jest mi trochę niedobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie11.10.2018 Naprotechnologia
nick nieaktualnycześć czekoladowa mama ja tez bym cały dzień spała wczoraj połozyłam sie o 22 spałam do 9 córa mnie obudziła bo jej sie jeść chciało i najchetniej dalej bym poszła spac no ale trzeba sie małą zająć i obiad uszykować ale senna i zmęczona jestem bardzo
Josephine a ile płaciłaś za bete -
nick nieaktualny