PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Listopad to miesiąc "owoców" walentynkowych więc musi być szczęśliwy sama jestem takim owocem ^^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 21:08
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny
-
U mnie wypadało by w Lipcu. :p jako takiego szczęśliwego miesiąca to nie mam może być równie luty jak i marzec ale i grudzień bo w grudniu zaręczyny były i to w wigilię. Więc fajnie by było tego dnia ogłosić dobrą nowinę11.10.2018 Naprotechnologia
nick nieaktualnyoj tak no ja jakby sie okazał że jestem w ciąży to bym powiedziała juz teraz szczególnie bratowej bo bardzo nam kibicuje i mówi byśmy juz " wpadli " bo ma pełno ciuchów po synku i mamy robic Kubusia bo imiona czekaja juz od 11 lat Jakby Gwidon gorzej gdyby była 2 córcia to bez imienia bo nie mamy
-
nick nieaktualny
-
No ja pewnie też bym nie wytrzymała ale zawsze to dla przyszłych dziadków mógłby być prezent mi z imion jakos Karol przypadł do gustu ale nie ustalalismy z moim M nic jeszcze bo on pewnie wolo zaczekac za zafasolkowanie. Tobie również dobrej nocki.11.10.2018 Naprotechnologia
Hej dziewczyny. Wczoraj kolo 23 złapał mnie bardzo silny skurcz podbrzusza nie mogłam się ruszać a jak nacisnelam delikatnie to promieniowało aż na pachwiny i nie mogłam wstać z łóżka poszłam z bólem spać ledwo piżame mogłam założyć wzięłam ketonal pół tabletki i w nocy ustalo.. Piersi nie bolą, @ dalej brak. Ale jestem nerwowa bardzo, wyprowadziłam się od mojego M bo nie mogę z nim wytrzymać a on ze mną wiec jest bardzo nieciekawie
-
nick nieaktualnyczekoladowa_mama wrote:Hej dziewczyny. Wczoraj kolo 23 złapał mnie bardzo silny skurcz podbrzusza nie mogłam się ruszać a jak nacisnelam delikatnie to promieniowało aż na pachwiny i nie mogłam wstać z łóżka poszłam z bólem spać ledwo piżame mogłam założyć wzięłam ketonal pół tabletki i w nocy ustalo.. Piersi nie bolą, @ dalej brak. Ale jestem nerwowa bardzo, wyprowadziłam się od mojego M bo nie mogę z nim wytrzymać a on ze mną wiec jest bardzo nieciekawie
Podejrzewasz ciążę i bierzesz ketonal? -
nick nieaktualnyDziewczyny mam problem... ost okres był 8 października... teraz wypada mi na 7 listopada... ale od tygodnia mam śluz zabarwiony na kolor lekko brązowy.. nie czuję żadnego nieprzyjemnego zapachu, nic mnie nie swędzi itp... do biustu dotknąć się nie moge, jest mocno nabrzmiały i bardzo wrażliwy i meega bolący... wogóle ten śluz jest dla mnie taki jak zawsze mam już po miesiączce takie ostatki... nie wiem co myśleć... czy ciąza... czy oznaka jakieś choroby może? bardzo się boję;/
-
nick nieaktualnyczekoladowa_mama wrote:Hej dziewczyny. Wczoraj kolo 23 złapał mnie bardzo silny skurcz podbrzusza nie mogłam się ruszać a jak nacisnelam delikatnie to promieniowało aż na pachwiny i nie mogłam wstać z łóżka poszłam z bólem spać ledwo piżame mogłam założyć wzięłam ketonal pół tabletki i w nocy ustalo.. Piersi nie bolą, @ dalej brak. Ale jestem nerwowa bardzo, wyprowadziłam się od mojego M bo nie mogę z nim wytrzymać a on ze mną wiec jest bardzo nieciekawie
-
Cześć kochane moje :*, dziekuje za troskę
Nie udzielałam się bo wczoraj cały dzien na uczelni spedziłam..zajęcia i seminarium. Jak tylko wrocilam to padłam.
Co do objawów to: jestem oazą spokoju (!), brak ochoty na slodkie, cycki okrągłe, twarde, troszkę bolą (bardziej sutki). Wieczorem takie ciągięcie w dole brzucha, ale nie boli tylko takie dziwne uczucie. Sluzu biało-żółtego (jasnego) ogromne ilosci !!!! musze nosic wkładki. Koło 18 bierze mnie taka sennosc jak dawniej kolo polnocy.
A czy ten zabarwiony sluz to u kazdej kobiety wystepuje? Bo u mnie nic takiego nie bylo.
Karola :* wszystkie twoje objawy wskazują na ciąże, trzymam kciuki, oby to bylo to :*
Czekoladowa_mama wstrzymaj sie z lekami, mnie bolała głowa to nawet apapu nie wzielam, ketonal i leki z ibuprofenem są niebezpieczne.
Co do imion to dla chłopca mi się podoba Jakub, Maciej, Mikołaj a dla dziewczynki Julia, Kornelia, Konstancja
@Heathera dziękuje za slowa otuchy !
2 lipca 2016r. Marcel -
Dzień dobry (choć zamglony u mnie) wszystkim
Czekoladowa mama ode mnie też dostajesz grożącego palucha! z przeciwbólowych to jedynie paracetamol jest bezpieczny dla płodu, nawet nie wiem czy nospa jest wskazana... Warto o tym pamietać starajac się o malucha, poza tym wiem że jeśli bierze sie ogólnie duzo przeciwbólowych mocniejszych waśnie jak ketonal, ibuprom, codeinę, diclofenak itd , to one w ogromnym stopniu wpływają na zaburzenia cyklu, wiem to po sobie, przez kilka lat dzięki stresujacej pracy pochłaniałam ogromne ilości prochów i nie było to uzależnienie, tylko częste potworne migreny i urazy kręgosłupa. W marcu, kwietniu przygotowujac się do ciąży odstawiłam i powoli cykle zaczeły sensowniej wygladać, to znaczy i śluz i temperatura
A poza tym, mi dziś tem znacznie spadła, choć nadal wysoka, byłam pewna, że jutro okres, bo jak zeszło poniżej 37, to naprawde się lepiej poczułam, ale ból biustu i lekko podbrzusza dlaej został, poza tym jednak teraz w ciagu dnia temp wzrosła (od 3 dni mierze w ciagu dnia zeby sprawdzić, czy ogólnie spada czy nie) i jest taka jak w poprzednich dniach wysoko. Głowa mnie boli, mam jakby kluchę w gardle i nie chcę jeść (śniadanie zjadłam na siłę), ale trzeba, zeby witaminki wziąć po jedzeniu Lekkie uczucie mdłości zwalam na ból głowy, bo nie chcę nadinterpretować, ehhh jak jutro rano będzie temp wyżej to pozwolę nadziei na fasolkę powrócićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 10:46
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/