X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @powerglide witaj :) Ja planowaną miesiączkę miałam mieć 30 września, test robiłam 3 listopada ale robiłam go popołudniu lecz wyszedł negatywny. Okresu dalej brak, cały dzień kluje mnie w brzuchu, żadnych objawów na okres.

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyżby fasolka ? ja nadal jestem zmęczona senna szybko sie męczę jestem rozdrażniona i to bardzo wszedzie powyłaziły mi jakieś krostki syfki masakra sluz bialy kremowy lepki nadal czekam do wtorku no chyba że jakimś cudem jutro skombinuje kase to jutro kupie i w sobote zrobie ale jakoś nei wierze by to było TO

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że zaczęłam serię dwóch kreseczek:):D

Natalii00 lubi tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo bym chciała Alexx a jak u ciebie jakies objawy kolejne robiłaś jeszcze test

• Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    bardzo bym chciała Alexx a jak u ciebie jakies objawy kolejne robiłaś jeszcze test

Dołączam do pytania :-)

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi może uda się zdobyc jutro kasę od teściowej to kupie test i w sobote zrobie rano jak ma wyjść to wyjdzie nie ? ;) co myslicie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja uciekam bo już zasypiam przed laptopem ;) spokojnej nocki do jutra dobranoc :)

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny pozwolę sobie wtrącić się w waszą rozmowę :)
    Ponieważ u mnie mam nadzieję, że też pojawiają się pierwsze objawy ale nie na @ tylko na ciążę :) Na okres czekam już po raz drugi w tym cyklu ponieważ jak się chyba okazuje ovulka mi się opóźniła. Objawy mam podobne do waszych. U mnie jedynie nowość w tym cyklu to dużo białego lepkiego śluzu którego nigdy aż tak długo nie zaobserwowałam w pewnym momencie myślałam że to jakaś infekcja ale nie.
    No mam nadzieje, że wszystkie niedługo zobaczymy dwie kreseczki na testach :)
    Pozdrawiam

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dziś 38 dc a @ dalej brak(cykle 31 dniowe). Zaczynam panikować bo w zeszłym cyklu miałam @ w 40 dc bo wtedy miałam dużo stresów więc nic dziwnego że się przesunął. A cholernie się boje że w tym miesiącu też przyjdzie w 40 dc... Robiłam test w 34 dc i był negatywny więc mam bardzo mieszane uczucia... Dziś już mnie nie kłuje brzuch wcale.

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzę, ze podobnie jak u mnie ja zazwyczaj 45 dc a dzis 55 dc wiec mysle ze ovulka sie opóźnila.
    Nie panikujmy bo to nam nic z tego dobrego nie wychodzi choc wiem ze latwo sie mówi poniewaz ja komus w dobrych radach jestem dobra ale sama w zaciszu domowym odchodzę od zmysłów.
    Trzymam kciuki zebys nie dostala @ ani tego 40 dc ani w ogóle przez najbliższe 9 miesiecy ;-)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny :) ja dzis byłam u teściowej dała mi kase ale jest u nas tak zimno że spierniczałam do domu bo aptekę ma na 2 końcu wiochy kurcze 3 apteki u mnie a wszystkie nie po drodze ;( no nic kupie test w poniedziałek a zrobie we wtorek dzis od rana mam dziwny posmak w ustach i co mnie zdziwiło w nocy tak mnie cycki bolały jak nigdy wcześnie nawet w ciązy tak mnie nie bolały od rana tez mnie bola ale juz troszke mniej reszta objawów nadal są czyli ból krzża pleców sennośc zmęczenie czeste sikanie i jeszcze jakieś dziwne bulgotanie w brzuchu wczoraj miałam tak 3 razy dziś raz mam nadzieje dziewczyny że to na te 2 kreseczku u nas te wszystki objawy trzymam kciuki za mnie i za Was :)

Ola_85 lubi tę wiadomość

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola koniecznie musisz zatestować :) To musi być fasolka <3

Josephine, Karola0704 lubią tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Karola koniecznie musisz zatestować :) To musi być fasolka <3
    musze ale we wtorek a boje sie jak nie wiem co by sie nie rozczarować :( boje sie że jak to nie jest fasolka to co ?

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola nie zamartwiaj się na zapas ;) Jeżeli to nie będzie fasolka a dalej się bedziesz tak czuć to pojdziesz do lekarza i wszystko się wyjaśni ;)
    Trzeba myśleć pozytywnie ;) Wtorek może się okazać baaardzo szczęśliwy, za co mocno trzymam kciuki <3

Karola0704, Aga Inwestująca lubią tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Karola nie zamartwiaj się na zapas ;) Jeżeli to nie będzie fasolka a dalej się bedziesz tak czuć to pojdziesz do lekarza i wszystko się wyjaśni ;)
    Trzeba myśleć pozytywnie ;) Wtorek może się okazać baaardzo szczęśliwy, za co mocno trzymam kciuki <3

wszyscy mi mówia że jestem w ciązy nawet sasiadka mi wróży a ja tak boje sie rozczarowac i chyba dlatego to wszystko opóźniam ;( no nic ide robic obiadek bo maz zaraz wróci z pracy a ja test robie juz w 100% we wtorek nie ma odwołania trzymajcie kciuki Kochane o dziekuje za miłe słowa :)

• powerglide Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja mam dzisiaj spadek formy.. Czuję się beznadziejnie, jestem nerwowo-płaczliwa i słaba. Wpadłam na pomysł żeby zrobić sobie betę z krwi (miałam po 8dniach brania luteiny zrobić test ciążowy i przy dodatnim nie odstawiać luteiny) bo się bałam że jeśli jestem w ciąży to bez luteiny mogę ją stracić. I teraz to już w ogóle nadzieja do kosza - beta 1,2 w 12dpo, rano niewielki spadek tempki, i teraz dyskretne plamienie.
    Dodam, że nigdy nie miałam 28 dniowego cyklu, zawsze 33-35 dni.
    Zrobiłam jeszcze na dodatek tak jak Aga - zmierzyłam temperaturę o 14:30 i była 37,15 ale to się chyba nie liczy - bo to nie jest podstawowa temperatura ciała.
    Więc u mnie dół, czekam na @.

uhFcp1.png
  • Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powerglide wrote:
    No to ja mam dzisiaj spadek formy.. Czuję się beznadziejnie, jestem nerwowo-płaczliwa i słaba. Wpadłam na pomysł żeby zrobić sobie betę z krwi (miałam po 8dniach brania luteiny zrobić test ciążowy i przy dodatnim nie odstawiać luteiny) bo się bałam że jeśli jestem w ciąży to bez luteiny mogę ją stracić. I teraz to już w ogóle nadzieja do kosza - beta 1,2 w 12dpo, rano niewielki spadek tempki, i teraz dyskretne plamienie.
    Dodam, że nigdy nie miałam 28 dniowego cyklu, zawsze 33-35 dni.
    Zrobiłam jeszcze na dodatek tak jak Aga - zmierzyłam temperaturę o 14:30 i była 37,15 ale to się chyba nie liczy - bo to nie jest podstawowa temperatura ciała.
    Więc u mnie dół, czekam na @.

To może być implementacja... jak inne objawy? Brzuch, biust?

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • powerglide Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biust całkiem spory, ale bezbolesny. Trądzik tak (ale mam go od ostatnich 3 cykli w spadku po antykoncepcji doustnej). Wczoraj i dziś chwilowe nudności. Brzuch co jakiś czas pobolewa ale bez szału. Przed @ zazwyczaj nie mam żadnych objawów, pierwszym objawem jest plamienie.

uhFcp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie i mam test maż poszedł mi kupić rano testuje kurcze jak sie stresuje spałam 2 godzinki ;)

• Heathera Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola i bardzo dobrze :) Rano od razu napisz jak zrobisz :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ