PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczyżby fasolka ? ja nadal jestem zmęczona senna szybko sie męczę jestem rozdrażniona i to bardzo wszedzie powyłaziły mi jakieś krostki syfki masakra sluz bialy kremowy lepki nadal czekam do wtorku no chyba że jakimś cudem jutro skombinuje kase to jutro kupie i w sobote zrobie ale jakoś nei wierze by to było TO
-
nick nieaktualny
-
Karola0704 wrote:bardzo bym chciała Alexx a jak u ciebie jakies objawy kolejne robiłaś jeszcze test
Dołączam do pytania"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny pozwolę sobie wtrącić się w waszą rozmowę
Ponieważ u mnie mam nadzieję, że też pojawiają się pierwsze objawy ale nie na @ tylko na ciążę Na okres czekam już po raz drugi w tym cyklu ponieważ jak się chyba okazuje ovulka mi się opóźniła. Objawy mam podobne do waszych. U mnie jedynie nowość w tym cyklu to dużo białego lepkiego śluzu którego nigdy aż tak długo nie zaobserwowałam w pewnym momencie myślałam że to jakaś infekcja ale nie.
No mam nadzieje, że wszystkie niedługo zobaczymy dwie kreseczki na testach
Pozdrawiam -
Cześć dziewczyny. Dziś 38 dc a @ dalej brak(cykle 31 dniowe). Zaczynam panikować bo w zeszłym cyklu miałam @ w 40 dc bo wtedy miałam dużo stresów więc nic dziwnego że się przesunął. A cholernie się boje że w tym miesiącu też przyjdzie w 40 dc... Robiłam test w 34 dc i był negatywny więc mam bardzo mieszane uczucia... Dziś już mnie nie kłuje brzuch wcale.
-
To widzę, ze podobnie jak u mnie ja zazwyczaj 45 dc a dzis 55 dc wiec mysle ze ovulka sie opóźnila.
Nie panikujmy bo to nam nic z tego dobrego nie wychodzi choc wiem ze latwo sie mówi poniewaz ja komus w dobrych radach jestem dobra ale sama w zaciszu domowym odchodzę od zmysłów.
Trzymam kciuki zebys nie dostala @ ani tego 40 dc ani w ogóle przez najbliższe 9 miesiecy -
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny ja dzis byłam u teściowej dała mi kase ale jest u nas tak zimno że spierniczałam do domu bo aptekę ma na 2 końcu wiochy kurcze 3 apteki u mnie a wszystkie nie po drodze ;( no nic kupie test w poniedziałek a zrobie we wtorek dzis od rana mam dziwny posmak w ustach i co mnie zdziwiło w nocy tak mnie cycki bolały jak nigdy wcześnie nawet w ciązy tak mnie nie bolały od rana tez mnie bola ale juz troszke mniej reszta objawów nadal są czyli ból krzża pleców sennośc zmęczenie czeste sikanie i jeszcze jakieś dziwne bulgotanie w brzuchu wczoraj miałam tak 3 razy dziś raz mam nadzieje dziewczyny że to na te 2 kreseczku u nas te wszystki objawy trzymam kciuki za mnie i za Was
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola nie zamartwiaj się na zapas Jeżeli to nie będzie fasolka a dalej się bedziesz tak czuć to pojdziesz do lekarza i wszystko się wyjaśni
Trzeba myśleć pozytywnie Wtorek może się okazać baaardzo szczęśliwy, za co mocno trzymam kciukiKarola0704, Aga Inwestująca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Karola nie zamartwiaj się na zapas Jeżeli to nie będzie fasolka a dalej się bedziesz tak czuć to pojdziesz do lekarza i wszystko się wyjaśni
Trzeba myśleć pozytywnie Wtorek może się okazać baaardzo szczęśliwy, za co mocno trzymam kciuki
wszyscy mi mówia że jestem w ciązy nawet sasiadka mi wróży a ja tak boje sie rozczarowac i chyba dlatego to wszystko opóźniam ;( no nic ide robic obiadek bo maz zaraz wróci z pracy a ja test robie juz w 100% we wtorek nie ma odwołania trzymajcie kciuki Kochane o dziekuje za miłe słowa -
No to ja mam dzisiaj spadek formy.. Czuję się beznadziejnie, jestem nerwowo-płaczliwa i słaba. Wpadłam na pomysł żeby zrobić sobie betę z krwi (miałam po 8dniach brania luteiny zrobić test ciążowy i przy dodatnim nie odstawiać luteiny) bo się bałam że jeśli jestem w ciąży to bez luteiny mogę ją stracić. I teraz to już w ogóle nadzieja do kosza - beta 1,2 w 12dpo, rano niewielki spadek tempki, i teraz dyskretne plamienie.
Dodam, że nigdy nie miałam 28 dniowego cyklu, zawsze 33-35 dni.
Zrobiłam jeszcze na dodatek tak jak Aga - zmierzyłam temperaturę o 14:30 i była 37,15 ale to się chyba nie liczy - bo to nie jest podstawowa temperatura ciała.
Więc u mnie dół, czekam na @.
-
powerglide wrote:No to ja mam dzisiaj spadek formy.. Czuję się beznadziejnie, jestem nerwowo-płaczliwa i słaba. Wpadłam na pomysł żeby zrobić sobie betę z krwi (miałam po 8dniach brania luteiny zrobić test ciążowy i przy dodatnim nie odstawiać luteiny) bo się bałam że jeśli jestem w ciąży to bez luteiny mogę ją stracić. I teraz to już w ogóle nadzieja do kosza - beta 1,2 w 12dpo, rano niewielki spadek tempki, i teraz dyskretne plamienie.
Dodam, że nigdy nie miałam 28 dniowego cyklu, zawsze 33-35 dni.
Zrobiłam jeszcze na dodatek tak jak Aga - zmierzyłam temperaturę o 14:30 i była 37,15 ale to się chyba nie liczy - bo to nie jest podstawowa temperatura ciała.
Więc u mnie dół, czekam na @.
To może być implementacja... jak inne objawy? Brzuch, biust?"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Biust całkiem spory, ale bezbolesny. Trądzik tak (ale mam go od ostatnich 3 cykli w spadku po antykoncepcji doustnej). Wczoraj i dziś chwilowe nudności. Brzuch co jakiś czas pobolewa ale bez szału. Przed @ zazwyczaj nie mam żadnych objawów, pierwszym objawem jest plamienie.
-
nick nieaktualny