X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @powerglide witaj :) Ja planowaną miesiączkę miałam mieć 30 września, test robiłam 3 listopada ale robiłam go popołudniu lecz wyszedł negatywny. Okresu dalej brak, cały dzień kluje mnie w brzuchu, żadnych objawów na okres.

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyżby fasolka ? ja nadal jestem zmęczona senna szybko sie męczę jestem rozdrażniona i to bardzo wszedzie powyłaziły mi jakieś krostki syfki masakra sluz bialy kremowy lepki nadal czekam do wtorku no chyba że jakimś cudem jutro skombinuje kase to jutro kupie i w sobote zrobie ale jakoś nei wierze by to było TO

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że zaczęłam serię dwóch kreseczek:):D

Natalii00 lubi tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo bym chciała Alexx a jak u ciebie jakies objawy kolejne robiłaś jeszcze test

• Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    bardzo bym chciała Alexx a jak u ciebie jakies objawy kolejne robiłaś jeszcze test

Dołączam do pytania :-)

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi może uda się zdobyc jutro kasę od teściowej to kupie test i w sobote zrobie rano jak ma wyjść to wyjdzie nie ? ;) co myslicie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja uciekam bo już zasypiam przed laptopem ;) spokojnej nocki do jutra dobranoc :)

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny pozwolę sobie wtrącić się w waszą rozmowę :)
    Ponieważ u mnie mam nadzieję, że też pojawiają się pierwsze objawy ale nie na @ tylko na ciążę :) Na okres czekam już po raz drugi w tym cyklu ponieważ jak się chyba okazuje ovulka mi się opóźniła. Objawy mam podobne do waszych. U mnie jedynie nowość w tym cyklu to dużo białego lepkiego śluzu którego nigdy aż tak długo nie zaobserwowałam w pewnym momencie myślałam że to jakaś infekcja ale nie.
    No mam nadzieje, że wszystkie niedługo zobaczymy dwie kreseczki na testach :)
    Pozdrawiam

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dziś 38 dc a @ dalej brak(cykle 31 dniowe). Zaczynam panikować bo w zeszłym cyklu miałam @ w 40 dc bo wtedy miałam dużo stresów więc nic dziwnego że się przesunął. A cholernie się boje że w tym miesiącu też przyjdzie w 40 dc... Robiłam test w 34 dc i był negatywny więc mam bardzo mieszane uczucia... Dziś już mnie nie kłuje brzuch wcale.

w4squgpjeu3zkukf.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzę, ze podobnie jak u mnie ja zazwyczaj 45 dc a dzis 55 dc wiec mysle ze ovulka sie opóźnila.
    Nie panikujmy bo to nam nic z tego dobrego nie wychodzi choc wiem ze latwo sie mówi poniewaz ja komus w dobrych radach jestem dobra ale sama w zaciszu domowym odchodzę od zmysłów.
    Trzymam kciuki zebys nie dostala @ ani tego 40 dc ani w ogóle przez najbliższe 9 miesiecy ;-)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny :) ja dzis byłam u teściowej dała mi kase ale jest u nas tak zimno że spierniczałam do domu bo aptekę ma na 2 końcu wiochy kurcze 3 apteki u mnie a wszystkie nie po drodze ;( no nic kupie test w poniedziałek a zrobie we wtorek dzis od rana mam dziwny posmak w ustach i co mnie zdziwiło w nocy tak mnie cycki bolały jak nigdy wcześnie nawet w ciązy tak mnie nie bolały od rana tez mnie bola ale juz troszke mniej reszta objawów nadal są czyli ból krzża pleców sennośc zmęczenie czeste sikanie i jeszcze jakieś dziwne bulgotanie w brzuchu wczoraj miałam tak 3 razy dziś raz mam nadzieje dziewczyny że to na te 2 kreseczku u nas te wszystki objawy trzymam kciuki za mnie i za Was :)

Ola_85 lubi tę wiadomość

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola koniecznie musisz zatestować :) To musi być fasolka <3

Josephine, Karola0704 lubią tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Karola koniecznie musisz zatestować :) To musi być fasolka <3
    musze ale we wtorek a boje sie jak nie wiem co by sie nie rozczarować :( boje sie że jak to nie jest fasolka to co ?

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola nie zamartwiaj się na zapas ;) Jeżeli to nie będzie fasolka a dalej się bedziesz tak czuć to pojdziesz do lekarza i wszystko się wyjaśni ;)
    Trzeba myśleć pozytywnie ;) Wtorek może się okazać baaardzo szczęśliwy, za co mocno trzymam kciuki <3

Karola0704, Aga Inwestująca lubią tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Karola nie zamartwiaj się na zapas ;) Jeżeli to nie będzie fasolka a dalej się bedziesz tak czuć to pojdziesz do lekarza i wszystko się wyjaśni ;)
    Trzeba myśleć pozytywnie ;) Wtorek może się okazać baaardzo szczęśliwy, za co mocno trzymam kciuki <3

wszyscy mi mówia że jestem w ciązy nawet sasiadka mi wróży a ja tak boje sie rozczarowac i chyba dlatego to wszystko opóźniam ;( no nic ide robic obiadek bo maz zaraz wróci z pracy a ja test robie juz w 100% we wtorek nie ma odwołania trzymajcie kciuki Kochane o dziekuje za miłe słowa :)

• powerglide Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja mam dzisiaj spadek formy.. Czuję się beznadziejnie, jestem nerwowo-płaczliwa i słaba. Wpadłam na pomysł żeby zrobić sobie betę z krwi (miałam po 8dniach brania luteiny zrobić test ciążowy i przy dodatnim nie odstawiać luteiny) bo się bałam że jeśli jestem w ciąży to bez luteiny mogę ją stracić. I teraz to już w ogóle nadzieja do kosza - beta 1,2 w 12dpo, rano niewielki spadek tempki, i teraz dyskretne plamienie.
    Dodam, że nigdy nie miałam 28 dniowego cyklu, zawsze 33-35 dni.
    Zrobiłam jeszcze na dodatek tak jak Aga - zmierzyłam temperaturę o 14:30 i była 37,15 ale to się chyba nie liczy - bo to nie jest podstawowa temperatura ciała.
    Więc u mnie dół, czekam na @.

uhFcp1.png
  • Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powerglide wrote:
    No to ja mam dzisiaj spadek formy.. Czuję się beznadziejnie, jestem nerwowo-płaczliwa i słaba. Wpadłam na pomysł żeby zrobić sobie betę z krwi (miałam po 8dniach brania luteiny zrobić test ciążowy i przy dodatnim nie odstawiać luteiny) bo się bałam że jeśli jestem w ciąży to bez luteiny mogę ją stracić. I teraz to już w ogóle nadzieja do kosza - beta 1,2 w 12dpo, rano niewielki spadek tempki, i teraz dyskretne plamienie.
    Dodam, że nigdy nie miałam 28 dniowego cyklu, zawsze 33-35 dni.
    Zrobiłam jeszcze na dodatek tak jak Aga - zmierzyłam temperaturę o 14:30 i była 37,15 ale to się chyba nie liczy - bo to nie jest podstawowa temperatura ciała.
    Więc u mnie dół, czekam na @.

To może być implementacja... jak inne objawy? Brzuch, biust?

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • powerglide Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biust całkiem spory, ale bezbolesny. Trądzik tak (ale mam go od ostatnich 3 cykli w spadku po antykoncepcji doustnej). Wczoraj i dziś chwilowe nudności. Brzuch co jakiś czas pobolewa ale bez szału. Przed @ zazwyczaj nie mam żadnych objawów, pierwszym objawem jest plamienie.

uhFcp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie i mam test maż poszedł mi kupić rano testuje kurcze jak sie stresuje spałam 2 godzinki ;)

• Heathera Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola i bardzo dobrze :) Rano od razu napisz jak zrobisz :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ