PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Powerglide to nic straconego!!! temp może rano znowu podskoczyć nieco i tak oscylować, po prostu musi być wyższa od 6 niższych o min 0,2 stopnia ))) wg metody angielskiej i termicznej ścisłej.
Ja mierzę sobie temp w ciagu dnia w Fazie lutealnej od 4 cykli i wiem, ze jak progesteron jest ok, to mam podwyższoną od podstawowej o min 0,3 stopnia, jeśli za bardzo się nie ruszam, tylko normalnie gotuję, sprzątam, pracuję przy kompie. Jak idę na zakupy, czy dłuższy męczący spacer, to bardziej rośnie. Dlatego wiem, że jest na razie u mnie ok, chyba że jutro rano spadnie. Brzuch odczuwam tylko delikatnie, a biust trochę pobolewa ale jest jakiś inny w "konsystencji" Poza tym dziś znowu miała obowiązkowy czas drzemki, tylko, ze byłam w dordze i najpierw spałam na stojaco, a potem w busie na ramieniu męża i dospałam jak dojechaliśmy do teściów:D
Karola, jak jest fasolka, to już (nawet z wieczornego moczu) Ci wyjdzie sikaniec, bo jeśli to z ubiegłego miesiąca, to hormonu HCG powinnaś mieć masę i liczyć to w tysiacachpowerglide lubi tę wiadomość
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualnytak sobie właśnie pomyślałam test zrobię w poniedziałek rano myślę że będzie to szczęśliwy dzień pierwszy test jak byłam w ciąży z córką robiłam 12 września w imieniny mojego zmarłego wuja mojego ojca chrzestnego ( tęsknie za nim zmarł jak miałam 3.5 roku ;( ) 9 listopada mija 27 rocznica jego śmierci mam nadzieję że dla nas będzie szczęśliwy dzień że wuja czuwa nad nami oj poryczałam się znowu trzymajcie kciuki w poniedziałek
-
Aga na razie i tak czekam bo nic innego nie mogę zrobić tylko w większości miejsc czytałam, że implantacja to raczej się powinna odbyć wcześniej.. chociaż niektórzy mówią że do 12 dc.. i ta beta taka niska.. no ale nic nie zrobię - czekam na rozwój wypadków. Biust mam taki właśnie jak napisałaś!! "Inny jakiś" jak to mój miły określił
A za Karolę mamy trzymać kciuki jutro, czy wytrzymasz z testem w zasadzie w zasięgu ręki do poniedziałku?
-
nick nieaktualnyno nie wiem czy wytrzymam ale chyba tak tyle czekalam tyle było rozczarować a i tak nic nie zrobie jak sie okażę jutro że jestem w ciązy i tak musze czekac do poniedziałku jakby co na lekarza a nawet do wtorku więc cierpliwie sobie poczekam rano chce posprzatac w szafie córki wiec bedę mieć zajecie a nieziela leniuchowanie z mężem i córka postaram sie nie myslec o tescie
-
nick nieaktualnyco Was tak wymiotło dzisiaj gdzie Wy jesteście ? mnie tak cycki napiepzają jak nigdy masakra chyba zaczynam wierzyć spać mi sie chce ale ta moja 3 latka miała drzemke o 16 i teraz swiruje oszaleje zaraz a słuchajcie któraś z Was robiła juz test ciazowy PINK TEST jest wiarygodny ?
-
Karola? A jak myślisz ta ciąża to z tego cyklu czy z wcześniejszego?"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
nick nieaktualnyhej wiesz co ja juz nic nie wiem prawdziwy okres miała 9 września tydzień przed planowana @ miałam rózowy sluz potem 1 dzień delikatnego krwawienia i 2 dni plamienia przytulanie było we wrześniu 24 i 26 na pewno bo w tych dniach miałam rozciagliwy sluz wiec zapisałam sobie i potem 3 października bo wtedy niby miałam miec dni płodne według kalkulatorów i tu na ovu a 10 miałam ten różowy sluz poyem te 3 dni cholera wie czego i przytulanie było 24 paxdziernika ale nie do końca ;( więc nie wiem już nic położna twierdzi że to krwawienie to mogło być zagnieżdzęnie zarodka test ciażowy 19 października negatywny a objawów co dziennie wiecej
-
A kiedy w październiku miałaś skok temperatury, tzn. pierwsza wyższą?"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
nick nieaktualny
-
A wiesz, ze to jednak ma sens, bo na przestrzeni kilku cykli widać charakterystyczne różnice?
Alexxx co jest? <przytulam>"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
nick nieaktualny
-
Karola ja również mam zamiar testować w poniedziałek jak nie przyjdzie @ do tego momentu. Mam nadzieje, że to będzie dla nas szczęśliwy dzień Dwa testy czekają w półeczce
Alexx trzymam kciuki aby było wszystko dobrze. Moja psiapsióła też leżała w szpitalu w 5 tygodniu też z powodu plamienia i wypuścili ją po dwóch dnia i już teraz jest wszystko ok a jest w 12 tyg. więc u ciebie też na pewno wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualnycześć dziewczyny
Alexx będzie dobrze musisz w to wierzyć ja w ciąży z córka leżałam co chwilę w szpitalu pierwszy raz w 6 tyg co dziennie bete mi robili bedzie OK trzymam kciuki i pisz do Nas
Kasia1407 ja tez testuję w poniedziałek wierzę że to będzie ten dzień wuja to mój anioł musi być dobrze nadal mam mdłości dziwny posmak w ustach mega rozdrażnienie zmęczenie senność brzuch ani jajniki mnie już nie bolą nawet nic nie kuje ( też nic nie czułam w ciąży z Julką ) co chwilę chodzę siku bolą mnie cycki krzyż i plecy jak mi coś nie wyjdzie to ryczę jak głupia zobaczymy co sie będzie działo
Czekoladowa mama czyżby to był szczęśliwy dzień dla nas 3 ? musi być
Wczoraj byłam u teściowej cały czas dziwnie na mnie patrzyła nic nie mówiła ale przyglądała mi się z każdej strony powiedziałam to sąsiadce a ona mówi a co się dziwisz wyglądasz kwitnaco zmieniłaś się i masz taki błysk w oku ? hmm mówiła serio ? jak kobieta ma jakiś tam błysk w oku to jest w ciąży ? co myslicie -
Karola ja tez powiedzialam juz mężowi ze jak dostane @ to zeby o nic nie pytal tylko caly dzien mnie przytulal....
Jakoś ten cykl bardzo przeżywam raz mam wrażenie że sie udalo a za chwilę uważam że nie ma szans. Tym bardziej że mnie boli ten brzuch jak na @.
Oby ten poniedziałek był dla najszczesliwszym dniem
Trzymam kciuki za nas wszystkie -
nick nieaktualnydokładnie mnie nic nie boli ale to mega rozdraznienie wystarczy że córa na mnie źle spojrzy i juz krzycze na nia to latanie siku co chwile patrze na ten test i kusi mnie by zrobic ale ... nie czekam do poniedziałku na 9 listopada musi byc szczęśliwy tez mam dziwne uczucie raz myslę że się nie udało za chwile mnie mdli biegne siku mam jakies bulgotanie w brzuchu u mnie jakby sie udało to był by już 7 tc