X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny dołaczam do was i pisze co mi dolega nadal boli mnie brzuch jak na okres a raczej macica w srodku,czasem skurcz mnie złapie przy kasłaniu albo szybkim wstaniu w lozka./piersi lekko pobolewaja ale tragedii nie ma .Temperatura tez jakos znaczaco sie nie podnosi.Mega sennosc w dzien przespalam 4 h. Zobaczymy jak bedzie.

km5s8ribs34fnes6.png
  • Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, fajnie macie ;) wychodzi na to, ze u was fasolki kiełkują ;)
    ja ten cykl zaczynam spisywać na straty, bo znowu plamienie delikatne ale jednak i @owe bóle brzucha... Ale i tak się cieszę, bo z zapisu cykli wychodzi mi, że znowu po wielu latach jest normalnie, przyzwoita faza lutealna, cykl książkowej długości, owulacja w okolicach szczytu śluzu, więc jak nie ten, to wciągu 2-3 i powinno się udać :)

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Aga to na świeta powinien być prezencik ;) ja juz zasypiam ogladam Listy do M i pewnie bede ryczeć kurcze nie moge nawet wyleżeć w łózku tak mnie plecy bolą kręce się jak opętana a spać sie chce no nic trzeba to przetrwać oczywicie jakbym wiedziała że te objawy to na fasolke to byłabym mega szczęsliwa i te dolegliwosci mogły by sobie byc przez kilka kolejnych miesiecy wiecie na co mam ochote na lody córa zasneła trzeba przeszukac zamrażalnik

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niestety ja sie wypisuje z poniedziałku ponieważ dostałam tej pier*** @ :'(
    Ech szkoda gadać ...
    Ryczec mi sie chce na każdym kroku. ...
    Tak bardzo jest mi przykro. Juz w tym cyklu naprawdę miałam nadzieję :'(
    Oby wam sie dziewczynki udało :-*

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ przyszła... Brak mi słów, a miałam taką nadzieję. W dodatku zrobiły mi się cykle 40 dniowe, wielka porażka!!!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 09:13

w4squgpjeu3zkukf.png

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja też przywitalam się rano z @. Ale dziewczyny nic straconego na święta bedziemy mieć dobrą wiadomość, na pewno! I nie ważcie się myśleć inaczej!!! Nawet nie wiem czy nie założyć dla nas oddzielnego wątku, żebyśmy mogly sie wspierac i dzielić nowosciami, ktore nam.pomagają czy ktore stosujemy. Oby Karola.miała lepsze wieści ;-)

Kasia1407, Karola0704, powerglide lubią tę wiadomość

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie dziewczyny nie wieże !! To ja wchodząc tutaj byłam przekonana że przynajmniej od was usłyszę dobre wiadomości a do mnie słowa otuchy a tu widzę, że wszystkie nawzajem musimy się pocieszać. Mam przynajmniej nadzieje że pozostałe dziewczyny będą miały dla nas dobre wieści.

Czekoladowa mama nie martw się nie jesteś sama ja również mam długie cykle a w tym miesiącu to już w ogóle bo 56.

Aga myśle, że to bardzo dobry pomysł taki wątek tylko dla nas ;)

No to dziewczynki wychodzi na to, że mniej więcej razem będziemy przechodzić dni płodne później wszelkie objawy i huśtawki nastroju i na koniec chwalić się dwoma kreseczkami ;)
    Mój nastrój dzisiaj już trochę lepszy bo wczoraj był tragiczny...

Aga Inwestująca lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znowu sie nie umialam zalogowac dlatego mam inne konto. czyli grono czekajacych na poniedzialek sie zaweza. Aga masz dobre podejscie dostaniecie pewnie prezet swiateczny w postaci 2 kresek:)) u mnie dalej nic dzis moj 53 dzien cyklu i @ nie widac mam nadzieje ze zwiastuje dobre wiesci:) Karola oby sie udalo sprawic corci rodzenstwo:)) ja czekam na moje pierwsze dzieciatko i tez juz sie tak nakrecilam ze jak sie nie uda to bedzie mi ciezko ale nie umiem inaczej..

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sskorka trzymam kciuki żeby nie było u ciebie inaczej.
    Czekam na dobre wieści :)

201707271556.png
    200710144670.png

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje kochana:) 1 raz mam tak dlugi cykl i to akurat jak przestalismy sie zabezpieczac po poronieniu. moze akurat trafilismy:) oczywiscie jak bede miala czym to sie pochwaale:)

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, to trzymamy za was kciuki!!!

A jutro koło południa założę ten oddzielny wątek ;)

Urzekająca
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i u mnie dzis spadek temp :( wczoraj było 36,6 a dzis 36,4 buuuuu bede płakac.Wiec pewnie bede miala kolejne starania.

km5s8ribs34fnes6.png
  • madziaw88 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa_mama wrote:
    @ przyszła... Brak mi słów, a miałam taką nadzieję. W dodatku zrobiły mi się cykle 40 dniowe, wielka porażka!!!!!!!!!!!!
    Tak mi przykro, a miałam nadzieję, ze się w końcu Ci uda. Mi mc temu się @ spózniła, miałam wszystkie objawy, 3 cykl nieudany. W tym nię liczę dni, co będzie to będzie, rzadziej też będę wchodziła na forum, bo tylko się nakręcam :) pod koniec listopada kontroluję tarczyce po euthyroxie. Cóż.. Nowy cykl , nowe możliwości. Pozdrawiam :)

16ud43r8bgfa44ek.png
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to że jest spadek to jeszcze nic nie oznacza. Głowa do góry póki nie ma @ są jeszcze nadzieje :)

201707271556.png
    200710144670.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny czytam i nie wierzę :( a ja myślałam że w poniedziałek bedą same 2 kreseczki a tu te cholerne @ przyszły :( przykro mi dziewczyny naprawde bardzo
    i ja juz przestaje wierzyć że u mnie będa 2 kreski ale jutro rano test cycki nadal bola spałam dziś do 9 i o 13 znowu zasnęłam własnie się obudziłam plecy i krzyz tez bolą jakieś dziwne bulgotanie znowu dzis miałam 2 razy jestem nadal rozdrazniona nerwowa zobaczymy jutro jak to sie rozkreci :)

Aga mam nadzieje że i mne przyjmiecie do nowego grona ;)

Alexxx co u ciebie pisz :) mam nadzieje że wszystko OK

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a ile juz dni Ci sie miesiaczka spóznia?

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co powinnam dostać dopiero koło 12-16 ale ja ta poprzednia miałam tydzień wcześniej i to nie była miesiączka tylko dziwne plamienia 3 dni połozna powiedziała że to mogło być plamienie zagnieżdzajace no i te objawy jakby to była prawda to był by to juz 7 tc

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mialam zadnego plamienia które mogloby być implantacja fasolki. Ale przy pierwszej ciazy tez nic nie mialam. Mam nadzieje ze chociaz nam sie uda:)

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w pierwszej ciaży nawet jej nie podejrzewałam @ miała byc miedzy 1 a 3 września mąż mi marudził żebym zrobiła test nie wiedział że dzień przed planowana @ zrobiłam jeden i był negatywny a ja nadal byłam strasznie rozdrazniona kłóciliśmy sie cały czas mąz kupił test i leżał do 12 września wtedt też go zrobiłam do swiętego spokoju i wyszły 2 kreseczki a że wcześniej poronilam to trafiłam na oddział tam przez tydzień miałam robione co dziennie badania bety a że było wszystko ok wypuscili mnie ale musialm uważac na siebie moja ginekolog powiedziała że jak bedziemy chcieli miec 2 to jest szansa ze nam sie uda za 1 razem albo znowu beda problemy bo na córke czekaliśmy 6 lat

też mam nadzieje że nam sie uda ale jakos przestaje w to wierzyć czytając to forum dzisiaj :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziewczyny boje sie tego jutrzejszego testu jak nigdy zawsze robiłam bo wiedziałam że bedzie 1 kreska a teraz mam obawy najchetniej bym go nie robiła i zyła nadzieją ;) ale wiem że jakby okazało się że jestem w ciazy musze o tym wiedzieć ale jakos nadzieja pomalutku zanika i raczej bedzie 1 kreska

‹‹ 437 438 439 440 441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ