PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny dołaczam do was i pisze co mi dolega nadal boli mnie brzuch jak na okres a raczej macica w srodku,czasem skurcz mnie złapie przy kasłaniu albo szybkim wstaniu w lozka./piersi lekko pobolewaja ale tragedii nie ma .Temperatura tez jakos znaczaco sie nie podnosi.Mega sennosc w dzien przespalam 4 h. Zobaczymy jak bedzie.
-
Dziewczyny, fajnie macie wychodzi na to, ze u was fasolki kiełkują
ja ten cykl zaczynam spisywać na straty, bo znowu plamienie delikatne ale jednak i @owe bóle brzucha... Ale i tak się cieszę, bo z zapisu cykli wychodzi mi, że znowu po wielu latach jest normalnie, przyzwoita faza lutealna, cykl książkowej długości, owulacja w okolicach szczytu śluzu, więc jak nie ten, to wciągu 2-3 i powinno się udać"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
nick nieaktualnyno Aga to na świeta powinien być prezencik ja juz zasypiam ogladam Listy do M i pewnie bede ryczeć kurcze nie moge nawet wyleżeć w łózku tak mnie plecy bolą kręce się jak opętana a spać sie chce no nic trzeba to przetrwać oczywicie jakbym wiedziała że te objawy to na fasolke to byłabym mega szczęsliwa i te dolegliwosci mogły by sobie byc przez kilka kolejnych miesiecy wiecie na co mam ochote na lody córa zasneła trzeba przeszukac zamrażalnik
-
Dziewczyny niestety ja sie wypisuje z poniedziałku ponieważ dostałam tej pier*** @ :'(
Ech szkoda gadać ...
Ryczec mi sie chce na każdym kroku. ...
Tak bardzo jest mi przykro. Juz w tym cyklu naprawdę miałam nadzieję :'(
Oby wam sie dziewczynki udało :-* -
Witajcie, ja też przywitalam się rano z @. Ale dziewczyny nic straconego na święta bedziemy mieć dobrą wiadomość, na pewno! I nie ważcie się myśleć inaczej!!! Nawet nie wiem czy nie założyć dla nas oddzielnego wątku, żebyśmy mogly sie wspierac i dzielić nowosciami, ktore nam.pomagają czy ktore stosujemy. Oby Karola.miała lepsze wieści
Kasia1407, Karola0704, powerglide lubią tę wiadomość
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
No nie dziewczyny nie wieże !! To ja wchodząc tutaj byłam przekonana że przynajmniej od was usłyszę dobre wiadomości a do mnie słowa otuchy a tu widzę, że wszystkie nawzajem musimy się pocieszać. Mam przynajmniej nadzieje że pozostałe dziewczyny będą miały dla nas dobre wieści.
Czekoladowa mama nie martw się nie jesteś sama ja również mam długie cykle a w tym miesiącu to już w ogóle bo 56.
Aga myśle, że to bardzo dobry pomysł taki wątek tylko dla nas
No to dziewczynki wychodzi na to, że mniej więcej razem będziemy przechodzić dni płodne później wszelkie objawy i huśtawki nastroju i na koniec chwalić się dwoma kreseczkami
Mój nastrój dzisiaj już trochę lepszy bo wczoraj był tragiczny...
Aga Inwestująca lubi tę wiadomość
-
znowu sie nie umialam zalogowac dlatego mam inne konto. czyli grono czekajacych na poniedzialek sie zaweza. Aga masz dobre podejscie dostaniecie pewnie prezet swiateczny w postaci 2 kresek:)) u mnie dalej nic dzis moj 53 dzien cyklu i @ nie widac mam nadzieje ze zwiastuje dobre wiesci:) Karola oby sie udalo sprawic corci rodzenstwo:)) ja czekam na moje pierwsze dzieciatko i tez juz sie tak nakrecilam ze jak sie nie uda to bedzie mi ciezko ale nie umiem inaczej..
-
No, to trzymamy za was kciuki!!!
A jutro koło południa założę ten oddzielny wątek"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
czekoladowa_mama wrote:@ przyszła... Brak mi słów, a miałam taką nadzieję. W dodatku zrobiły mi się cykle 40 dniowe, wielka porażka!!!!!!!!!!!!
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny czytam i nie wierzę a ja myślałam że w poniedziałek bedą same 2 kreseczki a tu te cholerne @ przyszły przykro mi dziewczyny naprawde bardzo
i ja juz przestaje wierzyć że u mnie będa 2 kreski ale jutro rano test cycki nadal bola spałam dziś do 9 i o 13 znowu zasnęłam własnie się obudziłam plecy i krzyz tez bolą jakieś dziwne bulgotanie znowu dzis miałam 2 razy jestem nadal rozdrazniona nerwowa zobaczymy jutro jak to sie rozkreci
Aga mam nadzieje że i mne przyjmiecie do nowego grona
Alexxx co u ciebie pisz mam nadzieje że wszystko OK -
nick nieaktualnywiesz co powinnam dostać dopiero koło 12-16 ale ja ta poprzednia miałam tydzień wcześniej i to nie była miesiączka tylko dziwne plamienia 3 dni połozna powiedziała że to mogło być plamienie zagnieżdzajace no i te objawy jakby to była prawda to był by to juz 7 tc
-
nick nieaktualnyja w pierwszej ciaży nawet jej nie podejrzewałam @ miała byc miedzy 1 a 3 września mąż mi marudził żebym zrobiła test nie wiedział że dzień przed planowana @ zrobiłam jeden i był negatywny a ja nadal byłam strasznie rozdrazniona kłóciliśmy sie cały czas mąz kupił test i leżał do 12 września wtedt też go zrobiłam do swiętego spokoju i wyszły 2 kreseczki a że wcześniej poronilam to trafiłam na oddział tam przez tydzień miałam robione co dziennie badania bety a że było wszystko ok wypuscili mnie ale musialm uważac na siebie moja ginekolog powiedziała że jak bedziemy chcieli miec 2 to jest szansa ze nam sie uda za 1 razem albo znowu beda problemy bo na córke czekaliśmy 6 lat
też mam nadzieje że nam sie uda ale jakos przestaje w to wierzyć czytając to forum dzisiaj -
nick nieaktualnykurcze dziewczyny boje sie tego jutrzejszego testu jak nigdy zawsze robiłam bo wiedziałam że bedzie 1 kreska a teraz mam obawy najchetniej bym go nie robiła i zyła nadzieją ale wiem że jakby okazało się że jestem w ciazy musze o tym wiedzieć ale jakos nadzieja pomalutku zanika i raczej bedzie 1 kreska