X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • elficzka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mogę się dołączyć?? Zaczynam właśnie nowy cykl. Chybaa, bo mam plamienia... po odstawieniu anty mam ciągle przed @.. I to czasami tydzień, półtora przed. W tym cyklu jest odrobinę lepiej niż wcześniej, chyba dzięki castagnusowi. Szczerze myślałam, że się uda, bo zrobiłam bobo test i wyszedł jen cienia cienia, ale widocznie nie oznaczał nic, bo powtorzylam quick test i zero śladu kreski :) no trudno, niech już się rozkręci :) Nowy cykl, nowe starania :) we wtorek wizyta u gina, szkoda, że akurat małpa będzie, ale chociaż z nim pogadam i poproszę o luteine, bo mój progesteron kuleje (badalam).

Witam Was wszystkie, Karola trzymam kciuki za jutrzejszy test :)

Karola0704 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgdr0iznvo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już znowu zasypiam na stojąco a obudziłam sie o 9 i o 13 znowu spałam 2 godziny plecy dola że siedzieć nie moge no i te cycki zawsze przed @ bolały mnie bardzo słabo i to na 2-3 dni przed a teraz bola mnie praktycznie już około miesiąca i ta sennosc zmeczenie szybko sie męcze strasznie rozdrazniona jestem nie wiem czy to juz z tych nerwów czy z powodu2 kresek

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od jakiegoś czasu robię się bardzo senna przed 18 co nie jest u mnie normalne. Wczoraj to już wgl męczyłam się strasznie walcząc ze snem.

Dziwne jest to, że od początku tego cyklu nie zauważyłam wgl śluzu płodnego :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 18:36

11.10.2018 Naprotechnologia
    IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
    "Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze jak maz miał nocki to siedzialem przed laptopem do 1-2 w nocy teraz czekam kiedy wyjdzie i po 21 już ide spać ;)

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ja wierze ze jutro bedziesz sie cieszyc:)) tez juz odliczas minuty do mojej wizyty u gin. Mam nadzieje ze zobacze chociaz jakis pecherzy:) jakis cien cienia dla mnie to bedzie:)

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy jutro rano co to bedzie czasami mnie kusi by juz go zrobic ale jak juz tyle wytrzymałam to teraz tez wytrzymam do rana kurcze ale bym miała piekne swieta ten rok był by dla nas bardzo szczesliwy w sierpniu przeprowadzilismy sie na duże mieszkanie z małej jawalerki 28 metrowej na mieszkanie ponad 60 metrowe iec miejsca dla maluszka mamy sporo tylko czy marzenie sie spełni ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co jest najlepsze wszedzie gdzie tylko nie spojrzę czy to tv czy reklama czy fb wszedzie sa kobiety w ciazy z malymi dziecmi lub tesy ciazowe masakra ;)

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak nie w tym cyklu to niebawem pewnie tak:) tez bym chciala taki prezent przedswiateczny. ja juz sie tak nakrecilam ze ogladam wozki i juz mi sie dzis snilo ze urodzilam corcie i wyszlam ze szpitala i nic nie mialam dla niej kupionego. Ale byla taka sliczna mala kruszynka:))

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez wszedzie widze brzuszki!:D

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a odczuwasz kłócie w jajnikach od czasu do czasu?

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wiekszośc rzeczy po starszej córce wózek stoi zapakowany i czeka ;) ciuszki mam tez pochowane nawet zabawki gryzaczki i inne łózeczko mieliśmy pozyczone od brata teraz jego młodszy synus w nim spi wic i ciuszki bo nim bedę mieć więc tym sie nie stresuje bardziej martwie sie pracom

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez przechowuje ciuszki po dzieciach siostry:) a pracujesz gdzies teraz?

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz jestem na wychowawczym ale od 1 stycznia musze wrócic do biedronki ;( a wolałabym nie wracac tylko dalej isc na L4 i macierzyński

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a masz umowe na stale?

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mam na stałe ale zawsze mogą dac 3 miesieczne wypowiedzenie do tego boje się o zmiany tam są 3 maz ma tez 3 zmiany nie mamy nikogo do pomocy przy córce nie wyobrażam sobie tego jak ja i maz bedziemy miec na 14 do pracy a wiem że kierownik który robi grafiki co chwile je zmienia

Mandy lubi tę wiadomość

• Mandy Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!

Mialam dzis nie wchodzic na forum ale skonczylo sie tak ze jak tylko mam chwile to czytam,szukam i z nadzieja patrze czy moze moj cykl bedzie tym szczesliwym.
    Pierwsza rzecz w kazdym cyklu myslalam ze mam owu wedle reguly czyli 13-14dc przycyklach 27-28 dniowych. Od kilku cykli monitoruje na podstawie sluzu, od 2 cykli mierze temperature i w tym cyklu z tempki wyszlo mi ze owu byla w 10 dniu. Od owu temperatura otrzymuje mi sie powyzej sredniej tj. na poziomie 36.82-36.86,
    Wczoraj byl spadek do 36.6, dzis w gore. Az boje sie mierzyc jutro... W tym miesiacu postanowilam przywiazac wage wlasnie do temperatury, testy owu ten cykl i zeszlt bez rownej druguej kreski, zawsze bledsza.

Czekam zatem razem z Wami na ten szczeiwy cykl.... Ech...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj ja juz tez jak mam tylko chwilke albo jak siedzę przy laptopie to mam włączone forum i zagladam obecnie szukam prezentów rozgladam się za czyms dla córki by nie myslec o dolegliwościach ale jak nie mysleć jak plecy i cycki bola jak co godzine ide siku ;) czekam cierpliwie do jutra rana

Mandy lubi tę wiadomość

• Mandy Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zapomnialam dodac ze ten cykl z dupathsonem...

• Mandy Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a jak bylo z Twoja poprzednia ciaza? Kiedy Ci sie udalo? Przepraszam jesli pytam o cos o czym juz pisalas, jak cos odeslij mnie do wczesniejszych watkow;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co my staralismy się 6 lat w sumie po 5 latach miałam zabieg nakłuwania jajników i udało sie zajśc w ciaze niestety poroniłam w 6tc potem mielismy 8 miesiecy nerwów kłótni z mezem i w ogóle nie było ciekawie miał isc na kolejne badania poszłam w sierpniu do lekarza dosałam skierowanie na badanie do meża @ miałam dostać miedzy 1 a 3 wrzesnia i po miesiączce miałam sie zgłosic z wynikami meża by dostac jeszcze leko dla mnie ale @ nie było przez to że sie kłócilismy zapomniałam o tym ;) maz kupił mi test kazal zrobic ja mu mówiłam że wciazy nie jestem i dla świetego spokoju zrobiłam go 12 września był pozytywny to był szok nawet nie wiem kiedy my zmajstrowalismy córcię bo w sierpniu chyba raz czy 2 było przytulanie ale udało sie i mam nadzieje że tym razem też sie udało

Mandy lubi tę wiadomość

‹‹ 438 439 440 441 442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ