PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mogę się dołączyć?? Zaczynam właśnie nowy cykl. Chybaa, bo mam plamienia... po odstawieniu anty mam ciągle przed @.. I to czasami tydzień, półtora przed. W tym cyklu jest odrobinę lepiej niż wcześniej, chyba dzięki castagnusowi. Szczerze myślałam, że się uda, bo zrobiłam bobo test i wyszedł jen cienia cienia, ale widocznie nie oznaczał nic, bo powtorzylam quick test i zero śladu kreski no trudno, niech już się rozkręci Nowy cykl, nowe starania we wtorek wizyta u gina, szkoda, że akurat małpa będzie, ale chociaż z nim pogadam i poproszę o luteine, bo mój progesteron kuleje (badalam).
Witam Was wszystkie, Karola trzymam kciuki za jutrzejszy testKarola0704 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja już znowu zasypiam na stojąco a obudziłam sie o 9 i o 13 znowu spałam 2 godziny plecy dola że siedzieć nie moge no i te cycki zawsze przed @ bolały mnie bardzo słabo i to na 2-3 dni przed a teraz bola mnie praktycznie już około miesiąca i ta sennosc zmeczenie szybko sie męcze strasznie rozdrazniona jestem nie wiem czy to juz z tych nerwów czy z powodu2 kresek
-
Ja od jakiegoś czasu robię się bardzo senna przed 18 co nie jest u mnie normalne. Wczoraj to już wgl męczyłam się strasznie walcząc ze snem.
Dziwne jest to, że od początku tego cyklu nie zauważyłam wgl śluzu płodnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 18:36
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzobaczymy jutro rano co to bedzie czasami mnie kusi by juz go zrobic ale jak juz tyle wytrzymałam to teraz tez wytrzymam do rana kurcze ale bym miała piekne swieta ten rok był by dla nas bardzo szczesliwy w sierpniu przeprowadzilismy sie na duże mieszkanie z małej jawalerki 28 metrowej na mieszkanie ponad 60 metrowe iec miejsca dla maluszka mamy sporo tylko czy marzenie sie spełni ?
-
nick nieaktualny
-
jak nie w tym cyklu to niebawem pewnie tak:) tez bym chciala taki prezent przedswiateczny. ja juz sie tak nakrecilam ze ogladam wozki i juz mi sie dzis snilo ze urodzilam corcie i wyszlam ze szpitala i nic nie mialam dla niej kupionego. Ale byla taka sliczna mala kruszynka:))
-
nick nieaktualnyja mam wiekszośc rzeczy po starszej córce wózek stoi zapakowany i czeka ciuszki mam tez pochowane nawet zabawki gryzaczki i inne łózeczko mieliśmy pozyczone od brata teraz jego młodszy synus w nim spi wic i ciuszki bo nim bedę mieć więc tym sie nie stresuje bardziej martwie sie pracom
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak mam na stałe ale zawsze mogą dac 3 miesieczne wypowiedzenie do tego boje się o zmiany tam są 3 maz ma tez 3 zmiany nie mamy nikogo do pomocy przy córce nie wyobrażam sobie tego jak ja i maz bedziemy miec na 14 do pracy a wiem że kierownik który robi grafiki co chwile je zmienia
Mandy lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny!
Mialam dzis nie wchodzic na forum ale skonczylo sie tak ze jak tylko mam chwile to czytam,szukam i z nadzieja patrze czy moze moj cykl bedzie tym szczesliwym.
Pierwsza rzecz w kazdym cyklu myslalam ze mam owu wedle reguly czyli 13-14dc przycyklach 27-28 dniowych. Od kilku cykli monitoruje na podstawie sluzu, od 2 cykli mierze temperature i w tym cyklu z tempki wyszlo mi ze owu byla w 10 dniu. Od owu temperatura otrzymuje mi sie powyzej sredniej tj. na poziomie 36.82-36.86,
Wczoraj byl spadek do 36.6, dzis w gore. Az boje sie mierzyc jutro... W tym miesiacu postanowilam przywiazac wage wlasnie do temperatury, testy owu ten cykl i zeszlt bez rownej druguej kreski, zawsze bledsza.
Czekam zatem razem z Wami na ten szczeiwy cykl.... Ech... -
nick nieaktualnywitaj ja juz tez jak mam tylko chwilke albo jak siedzę przy laptopie to mam włączone forum i zagladam obecnie szukam prezentów rozgladam się za czyms dla córki by nie myslec o dolegliwościach ale jak nie mysleć jak plecy i cycki bola jak co godzine ide siku czekam cierpliwie do jutra rana
Mandy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiesz co my staralismy się 6 lat w sumie po 5 latach miałam zabieg nakłuwania jajników i udało sie zajśc w ciaze niestety poroniłam w 6tc potem mielismy 8 miesiecy nerwów kłótni z mezem i w ogóle nie było ciekawie miał isc na kolejne badania poszłam w sierpniu do lekarza dosałam skierowanie na badanie do meża @ miałam dostać miedzy 1 a 3 wrzesnia i po miesiączce miałam sie zgłosic z wynikami meża by dostac jeszcze leko dla mnie ale @ nie było przez to że sie kłócilismy zapomniałam o tym maz kupił mi test kazal zrobic ja mu mówiłam że wciazy nie jestem i dla świetego spokoju zrobiłam go 12 września był pozytywny to był szok nawet nie wiem kiedy my zmajstrowalismy córcię bo w sierpniu chyba raz czy 2 było przytulanie ale udało sie i mam nadzieje że tym razem też sie udało
Mandy lubi tę wiadomość