PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywszystko zależy od wilu czynników ja np jak byłam w pierwszej ciaży to z krwi beta wychodziła na 2-3 tydzień i nc nie widziała niestety poroniłam potem jak byłam w ciazy z córcią to w 5 tyg widziała mały pęcherzyk tydzień w szpitalu i dla pewnosci co dziennie miałam robiona bete by wiedzieć czy ciaża rowija sie prawidłowo
-
@wannahaveababy ja nie miałam monitoringu wiec nie wiem kiedy dokładnie była owulacja ale miałam już śluz płodny jak pisałam, ale praktycznie jestem 3 dni przed @ wiec to nie możliwe żeby była owulacja w dodatku szyjkę mam nisko, brak śluzu jakiegokolwiek.
-
Ja już nie wiem co myśleć, zawsze przed @ strasznie dużo jadłam i jadłam mnóstwo słodkiego a teraz mnie jakoś wcale nie ciągnie do tego. Robiłam test owulacjny i druga kreska juz nie jest tak wyraźna jak wczoraj może dlatego że nie robiłam o tej samej porze. Dodatkowo zazwyczaj przed @ miałam delikatnie mokro a teraz jest sucho. W dodatku u mnie też przyplątalo się jakieś cholerstwo kaszel mam i katar a przecież jakieś 3 tygodnie temu byłam już delikatnie przeziębiona. Wrrr jestem zła!
-
nick nieaktualnywitajcie ja zasypiam na stojąco do tego mdli mnie dzis jak cholera pobolewa mnie brzuch jajnik kurcze zaczynam sie zastanawiać czy faktycznie tamto krwawienie to nie było zagnieżdżanie się zarodka koleżanka krwawiła kilka dni przez 4 miesiace ale mniej w okolicach miesiączki a była w ciazy ja testy robiłam zawsze wieczorem możezrobić rano ale kurcze pieniadze masakra nie moge teraz bo do 10 daleko a mam tyle co na jedzenie nie wiem już co mysleć
-
nick nieaktualnyJa jestem jakieś 9 dni po owulacji wczoraj i dzisiaj zauważyłam biały śluz ale on był taki szklisty jak np podczas dni płodnych ale nie rozciagliwy... Zwariowac idzie z tym czekaniem. Poza tym bolą piersi i czasami delikatnie podbrzusze i jajnik. Tak bym chciała żeby się udalo... Ale pewnie @przyjdzie w terminie
-
Witam okres powinnam dostac w czwartek 22.10. W dniu spodziewanej miesiączki dostałam gorączkę która utrzymywała sie przez dwa dni do tego pojawiła sie biegunka kilka razy i osłabienie oraz ból krzyża oraz bóle w podbrzuszu. Gorączka , biegunka i bóle brzucha ustapily natomiast pozostal silny bol krzyza oraz do tego bol mięśni nóg. Mam również obfita wydzieline z pochwy oraz czasami słabe mdłości, szczegolnie wczoraj po siłowni dostałam silnych mdłości ale bez wymiotow i strasznie draznily mnie intensywne zapachy. Z chłopakiem współżyjemy bez zabezpieczenia lecz nigdy we mnie nie kończy.Czy mogę być w ciąży?PatiT
-
nick nieaktualnyPati pisałaś że facet nie kończy w tobie a chcesz zobaczyć upragnione 2 kreski ? wannahaveababy ja też zawsze po negatywnym teście miałam tak że objawy ustepowały a teraz sie trzymają bola mnie plecy, krzyż ,całymi dniami bym spała mdli mnie mam jakb spuchnięty brzuch teraz gdyby liczyc od miesiączki która była 9 września to byłby już 6 tydzień mniej wiecej w tym samym czasie robiłam test 4 lata temu i był pozytywny ale tez była słaba kreska teraz jak robiłam 19 paxdziernika test był negatywny może jeszcze za szybko sama nie wiem
-
Byłam u pani ginekolog oczywiście mnie nie zbadała, powiedziała że to za wcześnie na stwierdzenie czegokolwiek, kazała zrobić test i wtedy jak będę w ciąży to do niej przyjść. Porażka! Kupiłam test ale za wcześnie żeby jeszcze go zrobiła bo spodziewana miesiączka za 3 dni...
-
nick nieaktualnyczekoladowa_mama wrote:Byłam u pani ginekolog oczywiście mnie nie zbadała, powiedziała że to za wcześnie na stwierdzenie czegokolwiek, kazała zrobić test i wtedy jak będę w ciąży to do niej przyjść. Porażka! Kupiłam test ale za wcześnie żeby jeszcze go zrobiła bo spodziewana miesiączka za 3 dni...
Nie porażka, tylko dobrze Ci powiedziała. Sama twierdzisz, że na test jest za wcześnie, a od lekarza oczekujesz cudów? Zrób test za 3 dni, a do lekarza wybierz się dopiero około 2 tygodnie po spodziewanej miesiączce, bo dopóki lekarz nie zobaczy na USG serduszka to nawet nie założy Ci karty ciąży. Ja byłam u lekarza w cyklu ciążowym, nie wiedziałam jeszcze wtedy o ciąży. Byłam około 10dpo z wynikami, lekarka robiła mi USG i w macicy jeszcze nic nie było. Także zrelaksuj się i najpierw testuj. -
nick nieaktualnyczekoladowa_mama wrote:Byłam u pani ginekolog oczywiście mnie nie zbadała, powiedziała że to za wcześnie na stwierdzenie czegokolwiek, kazała zrobić test i wtedy jak będę w ciąży to do niej przyjść. Porażka! Kupiłam test ale za wcześnie żeby jeszcze go zrobiła bo spodziewana miesiączka za 3 dni...
I jeszcze - Ty piszesz, że ten śluz Cię tak zalewa.. To może infekcja Ci się przyplątała? Właśnie jedynym objawem może być wodnisty śluz. W tak wczesnej ciąży jest raczej śluz kremowy biały bądź zółtawy. -
nick nieaktualnywitajcie ja nadal mam dziwne objawy boli mnie nadal podbrzusze jajniki kują plecy krzyż nadal bili i takie dziwne uczucie w dole brzucha jakby zrobił sie twardy nad spojeniem łonowym piersi tez pobolewają no i ta sennosc wczoraj o 22 poszłam spac wstałam o 7 zaprowadziłam córke do przedszkola i położyłam sie spałam do 12 i nadal chce mi sie spać mdli mnie i czasami kręcimi sie w głowie śluz biały lepki
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Nie porażka, tylko dobrze Ci powiedziała. Sama twierdzisz, że na test jest za wcześnie, a od lekarza oczekujesz cudów? Zrób test za 3 dni, a do lekarza wybierz się dopiero około 2 tygodnie po spodziewanej miesiączce, bo dopóki lekarz nie zobaczy na USG serduszka to nawet nie założy Ci karty ciąży. Ja byłam u lekarza w cyklu ciążowym, nie wiedziałam jeszcze wtedy o ciąży. Byłam około 10dpo z wynikami, lekarka robiła mi USG i w macicy jeszcze nic nie było. Także zrelaksuj się i najpierw testuj.