PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczekoladowa_mama wrote:@Kasia1407 może masz rację. Nie powinnam się poddawać... A twoje dni płodne w cyjkub40 dniowym kiedy są przewidywane? Dla mnie to teraz nowa obserwacja.
-
Czekoladowa mama, ja miałam teraz 35dniowy i owulacja około 23dnia.. (O ile była, ale progesteron wskazał, że jestem w fazie lutealnej i ta faza była dość krótka.
Przy 40dniowyh strelalabym, że będzie ok 26-27 dnia.
Okropne są takie długie cykle. Mniej szans na staranka -
nick nieaktualnyelficzka wrote:Czekoladowa mama, ja miałam teraz 35dniowy i owulacja około 23dnia.. (O ile była, ale progesteron wskazał, że jestem w fazie lutealnej i ta faza była dość krótka.
Przy 40dniowyh strelalabym, że będzie ok 26-27 dnia.
Okropne są takie długie cykle. Mniej szans na staranka -
Hehe Karolka, a ja w drugą stronę cykle miałam 13-14 dniowe. Zaszlam w pierwszym z duphastonem, zaraz po @
U mnie było tak: okres, tydzień spokoju i okres takie miałam zawirowania po odstawieniu anty ale całkiem szybko się udało, bo się nie planowalo :)teraz jest gorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:36
-
Cześć dziewczyny! W tym wątku jeszcze mnie nie było, ale chciałam się spytać, jakie były Wasze naj-pierwsze objawy ciąży. Ja jestem po IVF (5 dzień po transferze) i boli mnie brzuch jak na @, piersi z resztą też. Czy któraś z Was też miała podobnie? Pozdrawiam wszystkie cieplutko!
-
nick nieaktualnyInska wrote:Cześć dziewczyny! W tym wątku jeszcze mnie nie było, ale chciałam się spytać, jakie były Wasze naj-pierwsze objawy ciąży. Ja jestem po IVF (5 dzień po transferze) i boli mnie brzuch jak na @, piersi z resztą też. Czy któraś z Was też miała podobnie? Pozdrawiam wszystkie cieplutko!
Ja tak miałam i oprócz tego bolał mnie krzyż. A i jeden dzień miałam takie uczucie rozpychania w macicy. Trzymam kciukiInska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:Cześć dziewczyny! W tym wątku jeszcze mnie nie było, ale chciałam się spytać, jakie były Wasze naj-pierwsze objawy ciąży. Ja jestem po IVF (5 dzień po transferze) i boli mnie brzuch jak na @, piersi z resztą też. Czy któraś z Was też miała podobnie? Pozdrawiam wszystkie cieplutko!
mam juz takiego nerwa że masakra szlak mnie zaraz trafi maż jeszcze nie miał wypłty nakonto ja mam lodówke pusta nawet nie mam co na kolacje zrobić nie wspominając o jutrzejszym obiedzie masakra jakaś a jeszcze chciałam testy kupić oszalec idzieInska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Karola nie denerwuj się. Może powinniście pomyśleć nad tym jak planujecie swoje wydatki , żeby takie sytuacje się nie zdarzały ?
-
aha no to faktycznie nieprzewidziane wydatki Was dopadły ;/
Oj z tymi pracodawcami ;/ Nigdy nie zrozumiem jak można tak ludzi nie szanować i zwlekać z wypłatami.
A tak jak już jesteśmy przy finansach, to pytanie do mamusiek - ile kosztuje Was miesięcznie utrzymanie dzieciątka ? -
nick nieaktualnykamika23 wrote:aha no to faktycznie nieprzewidziane wydatki Was dopadły ;/
Oj z tymi pracodawcami ;/ Nigdy nie zrozumiem jak można tak ludzi nie szanować i zwlekać z wypłatami.
A tak jak już jesteśmy przy finansach, to pytanie do mamusiek - ile kosztuje Was miesięcznie utrzymanie dzieciątka ?
co do wydatków nigdy sie nie zastanawiałam zalezy jakie duże dzieciątko jak niemowlak ja musiałam mieć z 3 paczki pieluch dada z biedronki ( do tego chusteczki jakieś oliwki takie rzeczy kupowała mi moja mama ) no i mleko Bebiko około 6 paczek a miesiąc -
nick nieaktualny
-
czekoladowa_mama wrote:@Kasia1407 może masz rację. Nie powinnam się poddawać... A twoje dni płodne w cyjkub40 dniowym kiedy są przewidywane? Dla mnie to teraz nowa obserwacja.
Dziewczyny jesteśmy tutaj po to żeby się nawzajem wspierać i w tych lepszych i w tych gorszych dniach. Niestety jak i ja tak i kilka tutaj dziewczyn teoretycznie "tutaj nie pasujemy" ponieważ jesteśmy albo w trakcie albo chwilę po @ więc na pierwsze objawy zdecydowanie jeszcze za wcześnie. Ale zasady są po to żeby je łamać Więc dziewczynki pozostajemy tutaj
Karola dawaj znać jak tylko zrobisz teścik jaki wynik ja trzymam mocno kciuki za pozytywny -
Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj zrobiłam badania na prolaktyne i progesteron. Jedno i drugie zawyżone.Progesteron 28,15ng/ml, prolaktyna 37,59. W ciąże staram się zajść od 5 miesięcy, wcześniej jedno poronienie w 6tyg. Powiedzcie mi czy jeżeli w tym cyklu zaszłam w ciążę to jest szansa, że to przez ciąże są podwyższone normy? Czy to jednak za dużo?
Dziewczyny, które biorą leki na obniżenie hormonów, powiedzcie, że Wam udało się zajść w ciążę i po jakim czasie od rozpoczęcia leczenia?
06.2015 - poronienie
-
nick nieaktualnyNatalii00 wrote:Karola a ile jestes po owu?
i jakim testem o jakiej czulosci robilas? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto jest dzis 31 pdzień po tamtym krwiawieniu plamieniu czy jak to nazwać i dupa czuje że bedzie @ ale co z tymi moimi bólami ? zawsze miałam cykle 37 dniowe a ostatnio maiałam to plamienie w 32 dniu i teraz znowu ? zobaczymy jak to sie rozwinie ale wtedy mnie brzuch nie bolał a teraz boli ajz miałam nadzieję że to jest TO