PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Dziewczyny mam dziwny ból piersi. Tzn raz na jakiś czas jest takie przeszywające ukłucie, które chwile trwa z zewnetrznej strony piersi i u dołu, po czym przechodzi i pojawia się za jakiś czas znowu ... Miałyście kiedyś tak ?
Mandy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMandy wrote:Karola kciukam nadal za Twoja fasolke:)
Ktoru dokladnie masz dzien cyklu?
Dziewczyny ktora nastepna testuje?))Mandy lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Karola nie chcę zapeszać także trzymamy kciuki za dwie kreski
alexxx super wiadomości, a leki bierz ja brałam do 16 tygodnia, bez tego nie donosiłabym ciąży.
czekoladowa mama nie załamuj się, odezwij się, będzie dobrze!
Dziewczyny trzymam kciuki za Was, nie poddawajcie sięMandy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitaj kurcze jeszcze boje sie cieszyć ale cos mi tu nie pasuje bo skoro ten test wyszedł niby pozytywny teraz ta niby kreseczka zniknęła ;( ale ja nadal źle się czuję bola mnie plecy krzyz mdli mnie jestem zmęczona senna brzuch mam taki jakby wzdęty nie ma apetytu i to sikanie co chwile niby mam wrażenie jakbym nie sikała cały dzień ide a tam 2-3 kropelki niby objawy ciazowe a ja sie boje cieszyć z tego i ta znikająca kreseczka tzn jest ale trzeba sie jej przyjżeć a była wdoczna nawet dl mojego meza nigdy nie miałam tak w testch
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja na razie kończę przygodę z Ovufriend, może jeszcze powrócę na forum.Na razie będę prowadzić tylko pamiętnik.Mój stan po dostaniu miesiączki jest drastyczny,nie umiem się pogodzić że się nie udało. Z moim M jest bardzo źle, nawet nie potrafi powiedzieć czy mnie kocha bo mowi ze nie ma takiej potrzeby żeby wyznawać mi miłość. Jestem załamana, cykle zrobiły mi się 40 dniowe ja juz nie mam na co liczyć musze się pogodzić z tym ze nie będę miała dzieci z facetem którego kocham ponad wszystko. Życzę Wam wszystkiego dobrego i dwóch kreseczek. Trzymajcie się
-
nick nieaktualnyczekoladowa_mama wrote:Hej dziewczyny. Ja na razie kończę przygodę z Ovufriend, może jeszcze powrócę na forum.Na razie będę prowadzić tylko pamiętnik.Mój stan po dostaniu miesiączki jest drastyczny,nie umiem się pogodzić że się nie udało. Z moim M jest bardzo źle, nawet nie potrafi powiedzieć czy mnie kocha bo mowi ze nie ma takiej potrzeby żeby wyznawać mi miłość. Jestem załamana, cykle zrobiły mi się 40 dniowe ja juz nie mam na co liczyć musze się pogodzić z tym ze nie będę miała dzieci z facetem którego kocham ponad wszystko. Życzę Wam wszystkiego dobrego i dwóch kreseczek. Trzymajcie się
-
Dziewczyny wchodzę tutaj i nie wierze co to za załamania, co to za depresje ?!!
BĘDĘ CHYBA NA WAS KRZYCZEĆ!!!! Nie można tak!!!
Przede wszystkim Karola i Sskorka macie jeszcze szanse i nadzieje i głowa do góry jutro wszystkiego się dowiemy ale nie możecie się podłamywać.
Czekoladowa mama- jakie żegnam jakie kończę ?! To że chłop cię denerwuje to nie oznacza że odwracasz się od nas! My cię tutaj pocieszymy i będziemy wspierać i pomagać jak tylko możemy. A po za tym przypominam ci, że mamy podobne cykle więc nie możesz mnie zostawić. Mężem się nie przejmuj ja ze swoim też już przez te kilka lat podobne jazdy przechodziłam. I wiem że w tym momencie kiedy dostajemy @ chciałybyśmy ich wsparcia tylko że moim zdaniem oni też to przeżywają tylko na swój sposób i oczywiście się do tego nie przyznając. Przejdzie mu zobaczysz ale nas nie opuszczaj..... pliiisss... -
Witajcie, nie bylo mnie na forum kilka godzin i co widzę? Jedną wielką masakre ze strony administracji forum i widzę was. Wielkie kobiety nieustajace we wspieraniu nawet pomimo bana jestescie wielkie!!!
Kasiu, tak skasowali wątek, bo juz jeden podobny jest. Ja dopatrzylam.sie jeszczze 3 innych identycznych,ale nie wchodze w to, bo tam.jest.masa ludzi.dla.mnie grupa wsparcia powinna miec maks kilkanascie osób, a nie.kilkadziesiąt, bo wtedy traci sens z psychologicznego.i pedagogicznego punktu widzenia. Administratorzy forum.nie.muszą znać się na wszystkim. Znają sie na porządkowaniu i tyle w końcu forum to przede wszystkim biznes ja wobec tego zostaje tu.Karola0704 lubi tę wiadomość
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Czekladowa.mama przede wszystkim skup.sie.na partnerze, na waszej relacji. Jeśli uczestniczenie w forum w jakis niekorzystny sposób odbija się na waszym zwiazku to rozumiem. Jezeli to.kwestia braku ciąży i waszej reakcji na to, to zrobcie wszystko, żeby to.naprawić, bo jesli zajdziesz w ciaze a was juz nie.bedzie, to nie dacie dziecku.najwazniejszej.rzeczy zaraz po zyciu, użyli szczesliwych rodziców. Jesli to głębszy problem,to ciąża nic nie zmieni.na dluzsza metę, tylko problem zamiecie pod.dywan i on pozornie zniknie. Tak czy inaczej powodzenia!!! I trzymam kciuki"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Karolina, a czy w 7 tygodniu nie powinny być juz mocne dwie krechy? Ale wiadomo blada kreska też sie liczy o ile miesci się w czasie.
A wtrąciłam się bo czytam was jakiś czas, szczególnie to co ty Karolina piszesz, masz bardzo duzo objawów Jeśli to nie ciążą to juz nigdy nie uwierze w jakiekolwiek objawy. Trzymamy kciuki za Ciebie
Ja tez dzisiaj rano testuje chociaż u mnie to totalne przeciwieństwo Ciebie, bo praktycznie objawów poza wielkim apetytem i zawrotami glowy to nie mam...a brzuch zaboli czasem jak na @
-
nick nieaktualnyLilkaaa wrote:Karolina, a czy w 7 tygodniu nie powinny być juz mocne dwie krechy? Ale wiadomo blada kreska też sie liczy o ile miesci się w czasie.
A wtrąciłam się bo czytam was jakiś czas, szczególnie to co ty Karolina piszesz, masz bardzo duzo objawów Jeśli to nie ciążą to juz nigdy nie uwierze w jakiekolwiek objawy. Trzymamy kciuki za Ciebie
Ja tez dzisiaj rano testuje chociaż u mnie to totalne przeciwieństwo Ciebie, bo praktycznie objawów poza wielkim apetytem i zawrotami glowy to nie mam...a brzuch zaboli czasem jak na @ -
nick nieaktualnywannahaveababy wrote:No wlasnie z tym watkiem to przeniesli go na taki w ktorym sie babki zapisuja na testowanie w grudniu. A jak ktos jeszcze w listopadzie testuje to musi znowu na inny isc. I tak co miesiac inny watek. A my chcialysmy taki ogolny na przedswiateczne starania, zeby sie wzajemnie wspierac to nam go usuneli.
No ale admin ma zawsze racje wiec zostajemy tutaj.
Alexxx co u ciebie ?