X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Dziewczyny mam dziwny ból piersi. Tzn raz na jakiś czas jest takie przeszywające ukłucie, które chwile trwa z zewnetrznej strony piersi i u dołu, po czym przechodzi i pojawia się za jakiś czas znowu ... Miałyście kiedyś tak ?
    niestety nie miałam takiego czegos jak mnie bola to cały czas teraz chwilami mniej czasem bardziej mam nadzieje że to dobry objaw i faktycznie fasolka u mnie rosnie

Mandy lubi tę wiadomość

• Mandy Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola kciukam nadal za Twoja fasolke:)
    Ktoru dokladnie masz dzien cyklu?

Dziewczyny ktora nastepna testuje?:)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandy wrote:
    Karola kciukam nadal za Twoja fasolke:)
    Ktoru dokladnie masz dzien cyklu?

Dziewczyny ktora nastepna testuje?:)))
    który dzień cyklu hmm no liczac od tego 9 września ostatnia @ to 62 ;) to juz by był 7 tc od zapłodnienia a około 9 od ostatniej @

Mandy lubi tę wiadomość

• Mia13 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Karola nie chcę zapeszać także trzymamy kciuki za dwie kreski

alexxx super wiadomości, a leki bierz ja brałam do 16 tygodnia, bez tego nie donosiłabym ciąży.

czekoladowa mama nie załamuj się, odezwij się, będzie dobrze!

Dziewczyny trzymam kciuki za Was, nie poddawajcie się ;)

Mandy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj kurcze jeszcze boje sie cieszyć ale cos mi tu nie pasuje bo skoro ten test wyszedł niby pozytywny teraz ta niby kreseczka zniknęła ;( ale ja nadal źle się czuję bola mnie plecy krzyz mdli mnie jestem zmęczona senna brzuch mam taki jakby wzdęty nie ma apetytu i to sikanie co chwile niby mam wrażenie jakbym nie sikała cały dzień ide a tam 2-3 kropelki niby objawy ciazowe a ja sie boje cieszyć z tego i ta znikająca kreseczka tzn jest ale trzeba sie jej przyjżeć a była wdoczna nawet dl mojego meza nigdy nie miałam tak w testch

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola Ty masz chociaż test pozytywny a u mnie co? psinco. Objawy niby są a testy nic usg tez nic. Jutro rano ide na bete. Chociaż ide przekonana że wynik będzie ujemny.

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaki tam pozytywny ledwo widoczna kreska kurde załapałam jakiegos doła :( ryczeć mi sie chce a test moge inny kupic dopiero jutro koło 12 a jakby co to na bete pojade w czwartek

• sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie dobrze zobaczysz. To juz jakiś cień cienia. ja jezeli wynik wyjdzie ujemny będę musiala wywołać okres. mam nadzieje że przyjdzie w miare szybko zebym mogla znów jak najszybciej wznowić starania. Pewnie pod choinke prezentu nie dostane.

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to widze że wspieramy sie nawzajem :) jadłam wafelka miał dziwny smak a teraz mnie cholernie mdli blee

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja na razie kończę przygodę z Ovufriend, może jeszcze powrócę na forum.Na razie będę prowadzić tylko pamiętnik.Mój stan po dostaniu miesiączki jest drastyczny,nie umiem się pogodzić że się nie udało. Z moim M jest bardzo źle, nawet nie potrafi powiedzieć czy mnie kocha bo mowi ze nie ma takiej potrzeby żeby wyznawać mi miłość. Jestem załamana, cykle zrobiły mi się 40 dniowe ja juz nie mam na co liczyć musze się pogodzić z tym ze nie będę miała dzieci z facetem którego kocham ponad wszystko. Życzę Wam wszystkiego dobrego i dwóch kreseczek. Trzymajcie się

w4squgpjeu3zkukf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa_mama wrote:
    Hej dziewczyny. Ja na razie kończę przygodę z Ovufriend, może jeszcze powrócę na forum.Na razie będę prowadzić tylko pamiętnik.Mój stan po dostaniu miesiączki jest drastyczny,nie umiem się pogodzić że się nie udało. Z moim M jest bardzo źle, nawet nie potrafi powiedzieć czy mnie kocha bo mowi ze nie ma takiej potrzeby żeby wyznawać mi miłość. Jestem załamana, cykle zrobiły mi się 40 dniowe ja juz nie mam na co liczyć musze się pogodzić z tym ze nie będę miała dzieci z facetem którego kocham ponad wszystko. Życzę Wam wszystkiego dobrego i dwóch kreseczek. Trzymajcie się
    przestan nie opuszczaj nas tak to jest z facetami ja przechodziłam przez to samo ale to minie zobaczysz faceci przechodza przez to po swojemu bedzie dobrze Trzymaj się

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wchodzę tutaj i nie wierze co to za załamania, co to za depresje ?!!
    BĘDĘ CHYBA NA WAS KRZYCZEĆ!!!! Nie można tak!!!
    Przede wszystkim Karola i Sskorka macie jeszcze szanse i nadzieje i głowa do góry jutro wszystkiego się dowiemy ale nie możecie się podłamywać.

Czekoladowa mama- jakie żegnam jakie kończę ?! To że chłop cię denerwuje to nie oznacza że odwracasz się od nas! My cię tutaj pocieszymy i będziemy wspierać i pomagać jak tylko możemy. A po za tym przypominam ci, że mamy podobne cykle więc nie możesz mnie zostawić. Mężem się nie przejmuj ja ze swoim też już przez te kilka lat podobne jazdy przechodziłam. I wiem że w tym momencie kiedy dostajemy @ chciałybyśmy ich wsparcia tylko że moim zdaniem oni też to przeżywają tylko na swój sposób i oczywiście się do tego nie przyznając. Przejdzie mu zobaczysz ale nas nie opuszczaj..... pliiisss...

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny co z naszym wątkiem ? czyżby nam usunęli? A tak się z niego cieszyłam...

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 10 listopada 2015, 02:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, nie bylo mnie na forum kilka godzin i co widzę? Jedną wielką masakre ze strony administracji forum i widzę was. Wielkie kobiety nieustajace we wspieraniu nawet pomimo bana :-) jestescie wielkie!!!

Kasiu, tak skasowali wątek, bo juz jeden podobny jest. Ja dopatrzylam.sie jeszczze 3 innych identycznych,ale nie wchodze w to, bo tam.jest.masa ludzi.dla.mnie grupa wsparcia powinna miec maks kilkanascie osób, a nie.kilkadziesiąt, bo wtedy traci sens z psychologicznego.i pedagogicznego punktu widzenia. Administratorzy forum.nie.muszą znać się na wszystkim. Znają sie na porządkowaniu i tyle w końcu forum to przede wszystkim biznes ;-) ja wobec tego zostaje tu.

Karola0704 lubi tę wiadomość

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • Aga Inwestująca Przyjaciółka

Wysłany: 10 listopada 2015, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekladowa.mama przede wszystkim skup.sie.na partnerze, na waszej relacji. Jeśli uczestniczenie w forum w jakis niekorzystny sposób odbija się na waszym zwiazku to rozumiem. Jezeli to.kwestia braku ciąży i waszej reakcji na to, to zrobcie wszystko, żeby to.naprawić, bo jesli zajdziesz w ciaze a was juz nie.bedzie, to nie dacie dziecku.najwazniejszej.rzeczy zaraz po zyciu, użyli szczesliwych rodziców. Jesli to głębszy problem,to ciąża nic nie zmieni.na dluzsza metę, tylko problem zamiecie pod.dywan i on pozornie zniknie. Tak czy inaczej powodzenia!!! I trzymam kciuki <3

"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
    Urzekająca
    http://inwestycjawmilosc.pl/
  • Lilkaaa Debiutantka

Wysłany: 10 listopada 2015, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, a czy w 7 tygodniu nie powinny być juz mocne dwie krechy? Ale wiadomo blada kreska też sie liczy o ile miesci się w czasie.
    A wtrąciłam się bo czytam was jakiś czas, szczególnie to co ty Karolina piszesz, masz bardzo duzo objawów :) Jeśli to nie ciążą to juz nigdy nie uwierze w jakiekolwiek objawy. Trzymamy kciuki za Ciebie :)
    Ja tez dzisiaj rano testuje chociaż u mnie to totalne przeciwieństwo Ciebie, bo praktycznie objawów poza wielkim apetytem i zawrotami glowy to nie mam...a brzuch zaboli czasem jak na @

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilkaaa wrote:
    Karolina, a czy w 7 tygodniu nie powinny być juz mocne dwie krechy? Ale wiadomo blada kreska też sie liczy o ile miesci się w czasie.
    A wtrąciłam się bo czytam was jakiś czas, szczególnie to co ty Karolina piszesz, masz bardzo duzo objawów :) Jeśli to nie ciążą to juz nigdy nie uwierze w jakiekolwiek objawy. Trzymamy kciuki za Ciebie :)
    Ja tez dzisiaj rano testuje chociaż u mnie to totalne przeciwieństwo Ciebie, bo praktycznie objawów poza wielkim apetytem i zawrotami glowy to nie mam...a brzuch zaboli czasem jak na @
    ja własnie nie mam apetytu wszytki mi dziwnie smakuje nawet zwykły wafelek ;) po 12 ide na zakupy mam nadzieje że juz kasa bedzie na koncie tez zastanawiam sie jeśli to nie ciaza to co ? mdli mnie od rana szybko sie męcze wejscie po schodach to dla mnie masakra kupie 2 testy innej firmy zobaczymy jeden zrobie dzis a 2 jutro rano kolezanka już do mnie mówi ciężarówka ;) wierzy bardziej niz ja :) brzuch mnie nie boli tylko plecy krzyż i cycki ale czasami bardziej czasami mniej w ciąży z córka nie bolały mnie ani troszkę do samego końca :) tez sie zastanawiam że w 7 tc juz bowinny byc mocne kreski mam nadzieje że na 2 teście tak bedzie że ten PINK jest do kitu ciągle mam nadzieje ale chyba ta nadzieja maleje :(

• wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wannahaveababy wrote:
    No wlasnie z tym watkiem to przeniesli go na taki w ktorym sie babki zapisuja na testowanie w grudniu. A jak ktos jeszcze w listopadzie testuje to musi znowu na inny isc. I tak co miesiac inny watek. A my chcialysmy taki ogolny na przedswiateczne starania, zeby sie wzajemnie wspierac to nam go usuneli.
    No ale admin ma zawsze racje wiec zostajemy tutaj.
    dokładnie dla mnie to tez jest chorę to ja mam za kazdym razem sie przenosic z miesiaca na miesiąc a jak zajde w ciaze to mam Was opuscic i isc gdzie indziej paranoja ja jakby któras z nas zaszła w ciaze chciałabym wiedziec co u niej jak sie czuje i jakie ma objawy w kazdym z tygodni to Alexx juz powinna nas opuscić bo sie nie kwalifikuje do naszego watku ? chore to jest wiec zostajemy tutaj ;) i bedziemy sie wspierać nie tylko w pierwszych tyg ciazy ale i we wszytkich :)

Alexxx co u ciebie ?

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Kasia1407 może masz rację. Nie powinnam się poddawać... A twoje dni płodne w cyjkub40 dniowym kiedy są przewidywane? Dla mnie to teraz nowa obserwacja.

w4squgpjeu3zkukf.png
‹‹ 441 442 443 444 445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ