PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyada89 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj zrobiłam badania na prolaktyne i progesteron. Jedno i drugie zawyżone.Progesteron 28,15ng/ml, prolaktyna 37,59. W ciąże staram się zajść od 5 miesięcy, wcześniej jedno poronienie w 6tyg. Powiedzcie mi czy jeżeli w tym cyklu zaszłam w ciążę to jest szansa, że to przez ciąże są podwyższone normy? Czy to jednak za dużo?
Dziewczyny, które biorą leki na obniżenie hormonów, powiedzcie, że Wam udało się zajść w ciążę i po jakim czasie od rozpoczęcia leczenia?
Ile dni po owulacji robione wyniki? Progesteron bardzo ładny I kiedy test? -
nick nieaktualnyada89 wrote:7 dni po owu, wiec na testowanie troche za wcześnie. Martwi mnie jednak ta prolaktyna. Raczej, by tyle nie wzrosła przez ciąże, wiec nie robię sobie nadziei..
Ja też w cyklu ciążowym miałam nieco podwyższoną prolaktynę. A progesteron dużo niższy. progesteron 13,57, prolaktyna 16,8. Nie nakręcaj się w żadną stronę.. Trzymam kciuki -
nick nieaktualnyKasia1407 wrote:Karola no i jak wygląda sytuacja?
zobaczymy objawy nadal śa a plecy to mnie bola jak cholera krzyz też -
nick nieaktualnysskorka24 wrote:ja w czwartek będe miala wynik bety. Karolcia sprawdz rano i podziel sie z nami co Ci wyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola daj znać jutro tzn. już dzisiaj jak wynik i naprawdę całym serduchem wierzę, że będzie dobrze.
Sskorka a u ciebie kiedy wyniki bety? Daj znać co i jak.
Dziewczyny powiedzcie mi czy wy miałyście obciążenie na prolaktyne? jak tak to w którym dniu cyklu trzeba zrobić bo ja miałam już i zapomniałam a teraz dostałam skierowanie na powtórzenie czy się unormowało ale że mi się opóźniła @ to już trochę minęło i zapomniałam. -
Witajcie dziewczyny
Ten wątek jest super, ja też musiałabym się wypisać, bo testy były negatywne i @ przyszła. Cykl miałam 40 dniowy, a teraz nie wiem jak będzie. Nie widzę płodnego śluzu, od 2 dni zaczął się wodnisty, może to początek, ale bóle jajników były ok 13 dnia cyklu. Jak człowiek tak obserwuje organizm to wszystko się miesza. ;(
czekoladowa mama nie uciekaj. Faceci niektórych kwestii nie rozumieją, nie pokazują. Ja mam też wrażenie czasem, że mój się czymś nie przejmuje, czy nie rozumie. Oni są po prostu z innej planety. Czy masz już dzieci, czy starcie się o pierwsze maleństwo?
sskorka robiłaś betę, kiedy odbierasz wyniki? Ja robiłam betę to miałam zawsze ilości podane i który to tydzień ciąży. Płaciłam zawsze ok 40 zł, drogie to niestety. Nawet nie wiedziałam, że można zrobić inną betę...
Karola kurcze daj znać co z Twoimi testami. Mnie każde krwawienia w ciąży martwią, może dlatego, że w drugiej ciąży też plamiłam, ale w 7 tygodniu. W pierwszej ciąży, w 4-5 tyg, no a w 7 bóle i mocniejsze krwawienie.... Straciłam ją... Dlatego jak drugi raz zobaczyłam krew to myślałam, że ze strachu umrę, ale na szczęście serducho biło. Możesz potrzebować luteiny, kochana testu i do lekarza!
alexxx jak tam się czujecie z maleństwem? Trzymam kciuki mocno za Was.
emotka witaj, jak długo się starasz o dzidziusia?
Kamilka jak ja byłam w ciąży myślałam, że piersi mi odpadną. Na początku straszny ból, całe piersi, sutki, ból, rwanie, aż ciężko opisać. Potem doszły widoczne żyłki, ciemne brodawki były później.
Karola co z testem, czekam na wieści.