PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam 7 tabletek ale niestety termin się już zakończył więc ci niestety nie pomogę Ale trudno żeby się nie zakończył jak teraz mi się przypomniało że ja go brałam 3 lata temu ale były do września 2015 więc i tak mają długą date ważności.
Przepraszam że się zapytam ale po co ci clo ? Wiesz o tym że bez konsultacji z lekarzem nie można brać tego na własną rękę?
A jeżeli chodzi o witaminki to biorę inofolik ponieważ mi lekarz kazał je brać i teraz to już trochę staniały bo kosztują 35 zł ale wcześniej kosztowały 60 zł. -
nick nieaktualnywiem że te leki przepisuje lekarz ja je miałam jeszcze przed zajściem w ciąże na długo przed ale nic nie pomagało potem miałam zabiek laparoskopii po nim poroniłam 8 miesiecy pózniej przypomniało mi sie że jeszcze je mam i znalazlam karteczke jak je brac wziełam na własna rekę i sie udało moja lekarka chyba nawet nie wie że je wziełam nie pamietam czy w radości jej powiedziałam czy nie
i czy mozna kupic bez rcepty cos z progesteronem ? bo wyczytałam że w ciazach biochemicznych wąłsnie jest za mało progesteronu i czy sa jakieć preparaty z tymWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 23:01
-
Karola zerknij na wątek Wszystkie zielary z ovu ja się skusilam na zioła ojca klimuszki i niepokalanka są ziolka na pierwszą fazę cyklu, na drugą, ziolka na owulacje, prolaktyne itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 23:19
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualnyKarola0704 wrote:wiem że te leki przepisuje lekarz ja je miałam jeszcze przed zajściem w ciąże na długo przed ale nic nie pomagało potem miałam zabiek laparoskopii po nim poroniłam 8 miesiecy pózniej przypomniało mi sie że jeszcze je mam i znalazlam karteczke jak je brac wziełam na własna rekę i sie udało moja lekarka chyba nawet nie wie że je wziełam nie pamietam czy w radości jej powiedziałam czy nie
i czy mozna kupic bez rcepty cos z progesteronem ? bo wyczytałam że w ciazach biochemicznych wąłsnie jest za mało progesteronu i czy sa jakieć preparaty z tym
Poczytaj o witaminie B6 w dużej dawce. Podobno pomaga progesteronowi. -
Czesc dziewczyny u mnie nadal z @ cisza ale tem ładnie rosnie,nie wiem jak to z ta temp jest ale mam nadzieje ze za chwile sie wyjasni na plus Podbrzusze mnie boli ale juz inaczej czuje takie rozpychanie,piersi wieksze i dzis lekkie zawroty glowy.ale nie nakrecam sie spoko.
-
Cześć.
Jestem tu nowa. Staramy się o dziecko 1 cykl i chyba niestety nie udalo sie a byłam przekonana, ze będzie wszystko ok. Planowalam za kilka dni testowac ale wczoraj (bylam w 28 dc) zaczęłam krwawic. Dzisiaj umieram z bólu i nadal mocno krwawie. Wzięłam nawet tabl.przeciwbolową choć od wczoraj się z bólem meczylam bo wmawialam sobie ze moze to implantacja. Dziś ból mnie pokonał
Zwykle moje cykle są 31-32 dni.
Mam niedoczynność tarczycy i dopiero z koncem września zaczęłam brać eutoryx.
Myślicie że przyczyną może być problem z tarczycą?
Astma - miflonide
Tarczyca - euthyrox
Starania o pierwsze dzieciątko ❤ -
Cześć dziewczyny potrzebuję waszej opinni pisałam w innym watku tez ale poyrzebuje opinni albo kopa w tylek zeby sobie nie wkrecac dzis mam 11 dpo ale to tylko wedlug wykresu bo osobiscie uwazam ze owulacja była pozniej a dzis mam 8,9 dpo. Od rana mnie mdli w sklepie prawie zemdlałam uderzenie garaca byly strasznie az szalik zdjelam bo myslalam ze sie udusze.. wiem ze to za wczesnie na takie objawy ale jak przechodzilam obok palacza myslalam ze zwymiotuje. Bole na @ mialam silne dwa trzy dni temu teraz juz mniej mi dokuczaja jedynie piersi i jajniki jakby bulgotały nie chce sie nakrecac ale to wszystko jest takie inne niz co miesiąc . Czy to mozliwe na objawy tak wczesnie? chyba ciaza ale urojona do wczoraj apetyt mialam straszny a dzis nic nie jadlam nic mi nie przechodzi przez gardło
-
No ja mam od jakiegoś czasu zgagę?? nawet w sumie nie wiem czy to na pewno to, bo nie mam takiego kwaśnego odbijania się.. ale mam i też przeszkadzają mi niektóre zapachy. ale nadziei sobie nie robię (no może taką tyci tyci) ;p No i częste drętwienie nóg. Piersi są większe i bolą tylko przy dotyku i to też nie zawsze. Ból głowy - chociaż tego nie zaliczyła bym do objawów ciąży ponieważ głowa może boleć bo np. mnie owiało czy coś.
Czy uderzenia gorąca to możliwy objaw ciąży? ;p też miewam, ale miewałam je często już wcześniej.
Apetyt też mam wzmożony - nie pamiętam dokładnie ale u mnie w tej fazie cyklu to chyba normalne ;p
Ciężko powiedzieć co jest objawem a co nie.. Bo równie dobrze może to wszystko być objawem podstępnej @11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Ja niby mam termin @ na jutro ale nie wiem czy testować bo w sumie nie mam zielonego pojęcia kiedy mogłam mieć owulację. Obserwowałam się ale co z tego jak śluzu typowo płodnego nie miałam, miałam tylko jednego dnia ten rozciągliwy chociaż tego też nie do końca jestem pewna. Mój wykres temperatury nic mi nie mówi jedynie, że te temperatury skaczą jak żaba na liściach... Równie dobrze wgl mogłam nie mieć owulacji w tym cyklu.11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualnywitajcie ja mam dzis jakis kryzys szlak mnie trafia jak widzę na fb że co chwile któraś zanjoma jest w ciazy mogła bym zabić ryczeć mi sie chce do tego od wczoraj nie gadam z moim myslałam że zis będzie fajny dzień moj musiał zrobic badania kontrolne do pracy więc zabralismy się z nim i pojechalismy przy okazji do moich rodziców no włąśnie i jak to mój nie widział się z teściami już dośc dawno tata akurat miał rentkę postawił flaszeczke a ja się reszte dnia musiałam mieć z narąbanym męzem na dodatek żednego słowa pocieszenia po tym jak dostałam okres a juz on sam twierdził że jestem w ciazy mysle że to była ciaza biochemiczna mam ochote wyjść z domu i nie wrócić mam dośc
sunmoon lubi tę wiadomość
-
Witam
Głowa do góry.
Dzisiaj jak byłam w sklepie to albo wszystkie ciężarne nagle wpadły na ten sam pomysł wyjścia na zakupy jak ja albo już mam zwidy.
Mam pytanie, czy możliwa jest owulacja od razu po miesiączce?
Tydzień po skończonej miesiączce zaczęłam mieć zawroty głowy i mdłości. Myślałam, że się przytrułam i śmiałam się z męża jak przeżywał, że w ciąży jestem, ale to trwa już tydzień, a w poniedziałek miałam delikatne plamienie.
Toż to dopiero 18 dc, a poza tym za wcześnie na jakiekolwiek objawy.
Jak tu wierzyć swojemu ciału jak tak zwodzi?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam luteine w domu ale nie wiem czy moge sobie sama tak zapodać. Czytałam że dziewczyny brały doustnie a ja mam dopochwowe wiec wole nie ryzykować. Karola spodziewałam się tego ale troszke mi przykro:( Za bardzo chciałam pewnie dlatego nie wyszło. Mąż mi mówi że mam trochę wyluzować ale ni umiem bo wiem że on by bardzo już chciał dlatego chce mu dać tego dzidziusia.
-
nick nieaktualny