PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
czekolada:) wrote:Mnie pobolewa brzuszek i jestem dzisiaj nie do zniesienia, wszystko mnie denerwuje.... Obawiam sie ze to zapowiedź @... Wiem ze to jeszcze za wcześnie na cokolwiek, bo dopiero 5 dpo ale juz bym chciała wiedzieć
-
Czekoladko, nie dziwię Ci się, sama jestem 4dpo i już bym chciała testować i wiedzieć czy się udało ... Nawet zauważyłam, że trochę sama nakręcam sobie te objawy po owu, która nawet nie mam pewności czy miała miejsce. Tak już jest jak się bardzo pragnie. A jak już wiadomo, że nic z tego to również zrozumiałe jest stanowisko Ashy. Może jeszcze nie wszystko stracone Asha, dopóki @ nie przyszła jest nadzieja.
-
Asha nie załamuj sie! Wszystko jest możliwe:) ja wciąż w ciebie wierze ( i w twój wykresik) postaram sie zastosować do twoich rad, ale pewnie zrobię sobie tekścik tak zeby nie wyjść z wprawy hihihi:) wiem ze i tak nic z tego nie bedzie ale chociaż sie "wyladuje"
Kluska cieszę sie ze mnie rozumiesz, w sumie jedziemy na jednym wózku ( tylko ty masz ładniejszy wykresik ) myśle ze tez wynajduje sobie objawy, chociaż po cichutku liczę ze jednak sie uda:) myśle ze w tym miesiącu przyleci do nas stado bocianowWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 21:51
-
czekolada:) wrote:Asha może to źle zinerpretowalam przepraszam:( w takim razie życzę ci owocnego nowego cyklu, chociaż jak dla mnie ten nie jest stracony póki nie pojawiła sie @
-
Dziękuję, że pytasz. Ja bez zmian, szyjka mega wysoko, miękka zamknięta - nie wiem co to oznacza; śluz biały, gęsty, grudkowaty nawet. Temp. jest ok ale to nic nie znaczy. Jedyne co to dzisiaj w pracy jak poszłam do toalety a tam jak zwykle nakopcone fajkami i tak mi niedobrze że myślałam że zwrócę.
-
ja nawet juz nadziei nie mam cóż nie łatwo nam to przychodzi, mąż pociesza, że nam wychodzi na drugim razem... acha, ale to własnie jest 2 cykl starań podłamałam się. Testy nie chcę robić, po co? W poniedziałek ma przyjść wredota...z resztą nie wierzę w wczesne testy. Mi kiedyś nie wyszedł a w ciązy byłam...Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:ja nawet juz nadziei nie mam cóż nie łatwo nam to przychodzi, mąż pociesza, że nam wychodzi na drugim razem... acha, ale to własnie jest 2 cykl starań podłamałam się. Testy nie chcę robić, po co? W poniedziałek ma przyjść wredota...z resztą nie wierzę w wczesne testy. Mi kiedyś nie wyszedł a w ciązy byłam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 16:31
kluska lubi tę wiadomość