PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny! chyba dobrze trafiłam, jeśli nie to mnie przenieście ;P
chciałam się zapytać co sądzicie o moich objawach?
cykle mam ok 25 dniowe, w 10 dc miałam owulację (temperatura, śluz, ból jajnika silny trwający ok 15 min), cały czas pobolewanie podbrzusza, 6 dni później a więc w 16dc silny ból podbrzusza przez chwilkę i mala plamka krwi na papierku razem ze śluzem, od tej pory mega wrażliwe sutki (auć), dużo gęstego lepkiego białawo-żóltawego śluzu, zasinione i opuchnięte miejsca intymne, zaparcia, senność i zmiana nastrojow
czy sądzicie,że sie udało? -
nick nieaktualny
-
No niestety ciężko stwierdzić ale jeśli widzisz u siebie inne objawy niż zwykle to dobrze
poczekaj jeszcze kilke dni i zrób test
powodzenia.
A ja mam inne pytanie. Czy są tu kobiety które straciły ciąże i potem miały kolejną ale objawy były inne? Czy każda ciąża zapowiadała sie tak samo?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:hej dziewczyny! chyba dobrze trafiłam, jeśli nie to mnie przenieście ;P
chciałam się zapytać co sądzicie o moich objawach?
cykle mam ok 25 dniowe, w 10 dc miałam owulację (temperatura, śluz, ból jajnika silny trwający ok 15 min), cały czas pobolewanie podbrzusza, 6 dni później a więc w 16dc silny ból podbrzusza przez chwilkę i mala plamka krwi na papierku razem ze śluzem, od tej pory mega wrażliwe sutki (auć), dużo gęstego lepkiego białawo-żóltawego śluzu, zasinione i opuchnięte miejsca intymne, zaparcia, senność i zmiana nastrojow
czy sądzicie,że sie udało? -
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:dzięki ale przez 12 lat owulacji nigdy takiej plamki nie miałam
dlatego myślę,że coś może być na rzeczy
a test planuję właśnie na dzień spodziewanej @ a więc w tą sobotęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 18:44
surykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:ok no wiesz już 26 lat mam to dziwne żebym teraz się zmieniała
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, wiem ze z mojego wykresu niewiele da sie jeszcE wywnioskować ale może komuś sie uda:) tez mam jakies objawy inne niż zwykle ale nie wiem na ile sobie sama wmawiam a na ile naprawdę są
juz sie nie nie doczekać testowania ... Myślicie ze w 4 dpo mogę mieć juz uderzenia gorąca, zawroty głowy i to może wskazywać na ewentualna ciaze czy za szybko? Boli mnie brzuszek i mam ciagle wydety:(
trzymam za was kciuki:) -
czekolada:) wrote:Hej dziewczyny, wiem ze z mojego wykresu niewiele da sie jeszcE wywnioskować ale może komuś sie uda:) tez mam jakies objawy inne niż zwykle ale nie wiem na ile sobie sama wmawiam a na ile naprawdę są
juz sie nie nie doczekać testowania ... Myślicie ze w 4 dpo mogę mieć juz uderzenia gorąca, zawroty głowy i to może wskazywać na ewentualna ciaze czy za szybko? Boli mnie brzuszek i mam ciagle wydety:(
trzymam za was kciuki:)czekolada:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magic wrote:No niestety ciężko stwierdzić ale jeśli widzisz u siebie inne objawy niż zwykle to dobrze
poczekaj jeszcze kilke dni i zrób test
powodzenia.
A ja mam inne pytanie. Czy są tu kobiety które straciły ciąże i potem miały kolejną ale objawy były inne? Czy każda ciąża zapowiadała sie tak samo?
Podbijam pytanie... Czy jest ktoś kto mógłby się w tej kwestii wypowiedzieć?
Ja straciłam ciąże w styczniu - ale jednym z jej pierwszych objawów były mega bolące piersi jakiś dobry tydzień przed terminem miesiączki. To było odstępstwem od normalnych cykli (ból piersi zazwyczaj 2-3dni przed @) Ciekawi mnie czy jeśli uda mi się ponownie to objaw się powtórzy (jako reakcję organizmu) czy może być zupełnie inaczej... -
nick nieaktualnyHej kobitki
u mnie juz po @. Biorę estrofen mitte, CLO i piję infolik. Mąż łyka witaminki . Pomalutku szykujemy sie znow do ataku
w tym cyklu daruje badanie nasienia męża. Jak zaś sie nie uda to pójdziemy.
Licze , że teraz się uda !!
Tak bym chciała, ale nie będę juz uważać na siebie jakos bardzo
zaczynamy budowe domu, więc będę miała zajęciew piątek do lekarza, mam dostac lekkie leki na tarczyce
-
Nelly1507 wrote:Hej kobitki
u mnie juz po @. Biorę estrofen mitte, CLO i piję infolik. Mąż łyka witaminki . Pomalutku szykujemy sie znow do ataku
w tym cyklu daruje badanie nasienia męża. Jak zaś sie nie uda to pójdziemy.
Licze , że teraz się uda !!
Tak bym chciała, ale nie będę juz uważać na siebie jakos bardzo
zaczynamy budowe domu, więc będę miała zajęciew piątek do lekarza, mam dostac lekkie leki na tarczyce