PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny! chyba dobrze trafiłam, jeśli nie to mnie przenieście ;P
chciałam się zapytać co sądzicie o moich objawach?
cykle mam ok 25 dniowe, w 10 dc miałam owulację (temperatura, śluz, ból jajnika silny trwający ok 15 min), cały czas pobolewanie podbrzusza, 6 dni później a więc w 16dc silny ból podbrzusza przez chwilkę i mala plamka krwi na papierku razem ze śluzem, od tej pory mega wrażliwe sutki (auć), dużo gęstego lepkiego białawo-żóltawego śluzu, zasinione i opuchnięte miejsca intymne, zaparcia, senność i zmiana nastrojow
czy sądzicie,że sie udało? -
nick nieaktualny
-
No niestety ciężko stwierdzić ale jeśli widzisz u siebie inne objawy niż zwykle to dobrze poczekaj jeszcze kilke dni i zrób test powodzenia.
A ja mam inne pytanie. Czy są tu kobiety które straciły ciąże i potem miały kolejną ale objawy były inne? Czy każda ciąża zapowiadała sie tak samo?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:hej dziewczyny! chyba dobrze trafiłam, jeśli nie to mnie przenieście ;P
chciałam się zapytać co sądzicie o moich objawach?
cykle mam ok 25 dniowe, w 10 dc miałam owulację (temperatura, śluz, ból jajnika silny trwający ok 15 min), cały czas pobolewanie podbrzusza, 6 dni później a więc w 16dc silny ból podbrzusza przez chwilkę i mala plamka krwi na papierku razem ze śluzem, od tej pory mega wrażliwe sutki (auć), dużo gęstego lepkiego białawo-żóltawego śluzu, zasinione i opuchnięte miejsca intymne, zaparcia, senność i zmiana nastrojow
czy sądzicie,że sie udało? -
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:dzięki ale przez 12 lat owulacji nigdy takiej plamki nie miałam
dlatego myślę,że coś może być na rzeczy
a test planuję właśnie na dzień spodziewanej @ a więc w tą sobotęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 18:44
surykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:ok no wiesz już 26 lat mam to dziwne żebym teraz się zmieniała
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, wiem ze z mojego wykresu niewiele da sie jeszcE wywnioskować ale może komuś sie uda:) tez mam jakies objawy inne niż zwykle ale nie wiem na ile sobie sama wmawiam a na ile naprawdę są juz sie nie nie doczekać testowania ... Myślicie ze w 4 dpo mogę mieć juz uderzenia gorąca, zawroty głowy i to może wskazywać na ewentualna ciaze czy za szybko? Boli mnie brzuszek i mam ciagle wydety:(
trzymam za was kciuki:) -
czekolada:) wrote:Hej dziewczyny, wiem ze z mojego wykresu niewiele da sie jeszcE wywnioskować ale może komuś sie uda:) tez mam jakies objawy inne niż zwykle ale nie wiem na ile sobie sama wmawiam a na ile naprawdę są juz sie nie nie doczekać testowania ... Myślicie ze w 4 dpo mogę mieć juz uderzenia gorąca, zawroty głowy i to może wskazywać na ewentualna ciaze czy za szybko? Boli mnie brzuszek i mam ciagle wydety:(
trzymam za was kciuki:)czekolada:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magic wrote:No niestety ciężko stwierdzić ale jeśli widzisz u siebie inne objawy niż zwykle to dobrze poczekaj jeszcze kilke dni i zrób test powodzenia.
A ja mam inne pytanie. Czy są tu kobiety które straciły ciąże i potem miały kolejną ale objawy były inne? Czy każda ciąża zapowiadała sie tak samo?
Podbijam pytanie... Czy jest ktoś kto mógłby się w tej kwestii wypowiedzieć?
Ja straciłam ciąże w styczniu - ale jednym z jej pierwszych objawów były mega bolące piersi jakiś dobry tydzień przed terminem miesiączki. To było odstępstwem od normalnych cykli (ból piersi zazwyczaj 2-3dni przed @) Ciekawi mnie czy jeśli uda mi się ponownie to objaw się powtórzy (jako reakcję organizmu) czy może być zupełnie inaczej... -
nick nieaktualnyHej kobitki u mnie juz po @. Biorę estrofen mitte, CLO i piję infolik. Mąż łyka witaminki . Pomalutku szykujemy sie znow do ataku w tym cyklu daruje badanie nasienia męża. Jak zaś sie nie uda to pójdziemy.
Licze , że teraz się uda !!
Tak bym chciała, ale nie będę juz uważać na siebie jakos bardzo
zaczynamy budowe domu, więc będę miała zajęcie w piątek do lekarza, mam dostac lekkie leki na tarczyce -
Nelly1507 wrote:Hej kobitki u mnie juz po @. Biorę estrofen mitte, CLO i piję infolik. Mąż łyka witaminki . Pomalutku szykujemy sie znow do ataku w tym cyklu daruje badanie nasienia męża. Jak zaś sie nie uda to pójdziemy.
Licze , że teraz się uda !!
Tak bym chciała, ale nie będę juz uważać na siebie jakos bardzo
zaczynamy budowe domu, więc będę miała zajęcie w piątek do lekarza, mam dostac lekkie leki na tarczyce