X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie PIERWSZE OBJAWY
Odpowiedz

PIERWSZE OBJAWY

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa wrote:
    Jednodniowy spadek nie znacze że się nie udało :p a może to zagnieżdżenie ;)
    U mnie już spada :(
    :-( przykro mi, ale mi glowa mi ze nici, serce jeszcze ma nadzieje :-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny! chyba dobrze trafiłam, jeśli nie to mnie przenieście ;P
    chciałam się zapytać co sądzicie o moich objawach?
    cykle mam ok 25 dniowe, w 10 dc miałam owulację (temperatura, śluz, ból jajnika silny trwający ok 15 min), cały czas pobolewanie podbrzusza, 6 dni później a więc w 16dc silny ból podbrzusza przez chwilkę i mala plamka krwi na papierku razem ze śluzem, od tej pory mega wrażliwe sutki (auć), dużo gęstego lepkiego białawo-żóltawego śluzu, zasinione i opuchnięte miejsca intymne, zaparcia, senność i zmiana nastrojow
    czy sądzicie,że sie udało? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam, ze nigdy tak wcześniej nie miałam, dziś jest mój 19dc, tempka w okolicach 36,8 (przed owu 36,3)

• Magic Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety ciężko stwierdzić ale jeśli widzisz u siebie inne objawy niż zwykle to dobrze :) poczekaj jeszcze kilke dni i zrób test :) powodzenia.

A ja mam inne pytanie. Czy są tu kobiety które straciły ciąże i potem miały kolejną ale objawy były inne? Czy każda ciąża zapowiadała sie tak samo?

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic dziękuję, testuję w sobotę w 25 dc :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    surykatka wrote:
    hej dziewczyny! chyba dobrze trafiłam, jeśli nie to mnie przenieście ;P
    chciałam się zapytać co sądzicie o moich objawach?
    cykle mam ok 25 dniowe, w 10 dc miałam owulację (temperatura, śluz, ból jajnika silny trwający ok 15 min), cały czas pobolewanie podbrzusza, 6 dni później a więc w 16dc silny ból podbrzusza przez chwilkę i mala plamka krwi na papierku razem ze śluzem, od tej pory mega wrażliwe sutki (auć), dużo gęstego lepkiego białawo-żóltawego śluzu, zasinione i opuchnięte miejsca intymne, zaparcia, senność i zmiana nastrojow
    czy sądzicie,że sie udało? :)
    Witaj...twoe objawy moga swiadczyc o ciazy jak i o nadchodzacej @... Twoj sluz z plamka krwi to mogla byc przesunieta owulacja...a rownie dobrze zagniezzenie....najlepiej zrob test w dnuspodziewanej @ ...trzymam kiui :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki ale przez 12 lat owulacji nigdy takiej plamki nie miałam :)
    dlatego myślę,że coś może być na rzeczy :)
    a test planuję właśnie na dzień spodziewanej @ a więc w tą sobotę :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    surykatka wrote:
    dzięki ale przez 12 lat owulacji nigdy takiej plamki nie miałam :)
    dlatego myślę,że coś może być na rzeczy :)
    a test planuję właśnie na dzień spodziewanej @ a więc w tą sobotę :)
    Ale wez pod uwage,ze w ciagu 12 lat moglas sie troche zmienic...twoje cialo sie zmienia caly czas, zwlaszcza z wiekiem, nie mowie ze nie masz racji...szczerze ci tego zycze, alle nasze cialo sie zmienia, hormony i my :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 18:44

surykatka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok no wiesz już 26 lat mam to dziwne żebym teraz się zmieniała :P

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    surykatka wrote:
    ok no wiesz już 26 lat mam to dziwne żebym teraz się zmieniała :P
    Hormony zmieniają się z cyklu na cykl więc to ze masz 26 lat to nie znaczy że wszystko jest w organizmie stałe. Właśnie dopiero zaczyna szwankować :p ale jednak życzę aby to zagnieżdżenie było :)

Asha lubi tę wiadomość

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie masz rację, dzięki karola_aa :)
    mam taką cichutką nadzieję i nawet termin by się zgadzał ;)

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co slychac dziolchy?

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, wiem ze z mojego wykresu niewiele da sie jeszcE wywnioskować ale może komuś sie uda:) tez mam jakies objawy inne niż zwykle ale nie wiem na ile sobie sama wmawiam a na ile naprawdę są:) juz sie nie nie doczekać testowania ... Myślicie ze w 4 dpo mogę mieć juz uderzenia gorąca, zawroty głowy i to może wskazywać na ewentualna ciaze czy za szybko? Boli mnie brzuszek i mam ciagle wydety:(
    trzymam za was kciuki:):):)

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada:) wrote:
    Hej dziewczyny, wiem ze z mojego wykresu niewiele da sie jeszcE wywnioskować ale może komuś sie uda:) tez mam jakies objawy inne niż zwykle ale nie wiem na ile sobie sama wmawiam a na ile naprawdę są:) juz sie nie nie doczekać testowania ... Myślicie ze w 4 dpo mogę mieć juz uderzenia gorąca, zawroty głowy i to może wskazywać na ewentualna ciaze czy za szybko? Boli mnie brzuszek i mam ciagle wydety:(
    trzymam za was kciuki:):):)
    Toche wczesnie slonce, bo do zagniezdzenia jeszcze nie doszlo albe badz dobrej mysli, to pewnie objawy okolo owulacyjne :-)

czekolada:) lubi tę wiadomość

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć babeczki

jak dzisiejsze nastroje? u mnie trzeci dzień @, zatem pomału przygotowuję się do działań z małżem ;-)

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia. :)

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha dziękuje :) jakoś muszę wytrzymać te "pare" dni hihihi:) lepiej mi jak was wszystkie czytam bo chociaż u was cos sie wiecej dzieje :)

• Baloninka Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    No niestety ciężko stwierdzić ale jeśli widzisz u siebie inne objawy niż zwykle to dobrze :) poczekaj jeszcze kilke dni i zrób test :) powodzenia.

A ja mam inne pytanie. Czy są tu kobiety które straciły ciąże i potem miały kolejną ale objawy były inne? Czy każda ciąża zapowiadała sie tak samo?

Podbijam pytanie... Czy jest ktoś kto mógłby się w tej kwestii wypowiedzieć?
    Ja straciłam ciąże w styczniu - ale jednym z jej pierwszych objawów były mega bolące piersi jakiś dobry tydzień przed terminem miesiączki. To było odstępstwem od normalnych cykli (ból piersi zazwyczaj 2-3dni przed @) Ciekawi mnie czy jeśli uda mi się ponownie to objaw się powtórzy (jako reakcję organizmu) czy może być zupełnie inaczej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki :) u mnie juz po @. Biorę estrofen mitte, CLO i piję infolik. Mąż łyka witaminki . Pomalutku szykujemy sie znow do ataku :) w tym cyklu daruje badanie nasienia męża. Jak zaś sie nie uda to pójdziemy.

Licze , że teraz się uda !! :)

Tak bym chciała, ale nie będę juz uważać na siebie jakos bardzo :)
    zaczynamy budowe domu, więc będę miała zajęcie :) w piątek do lekarza, mam dostac lekkie leki na tarczyce :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly1507 wrote:
    Hej kobitki :) u mnie juz po @. Biorę estrofen mitte, CLO i piję infolik. Mąż łyka witaminki . Pomalutku szykujemy sie znow do ataku :) w tym cyklu daruje badanie nasienia męża. Jak zaś sie nie uda to pójdziemy.

Licze , że teraz się uda !! :)

Tak bym chciała, ale nie będę juz uważać na siebie jakos bardzo :)
    zaczynamy budowe domu, więc będę miała zajęcie :) w piątek do lekarza, mam dostac lekkie leki na tarczyce :)
    Trzymam kciuki kochana...musi sie udac...widze nastawiona jestes optymistyczne..tak trzymaj..wspieram serdecznie, tule :-)

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ