PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOby dobrze było Asha !! ja czekam na męża, bo ma z winkiem przyjechać zamierzam się napić winka i poprzytulać do męża wiem , że owulki nie ma jeszcze , bo dopiero jestem po okresie ale co tam mąż to nie produkcja seryjna , że tylko w te dni trzeba ;p
-
Nelly1507 wrote:Oby dobrze było Asha !! ja czekam na męża, bo ma z winkiem przyjechać zamierzam się napić winka i poprzytulać do męża wiem , że owulki nie ma jeszcze , bo dopiero jestem po okresie ale co tam mąż to nie produkcja seryjna , że tylko w te dni trzeba ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz idzie w dol pomalu jutro termin , cycki juz nie bola jak bolaly, co prawda brzuch mnie nie boli jeszcze, zawsze tak 2 dni przed juz mnie bolal a tu cisza, ale to napewno kwestia czasu ty natomiast caly szereg masz objawow trzymam kciuki robilas dzisiaj test? A na bete kiedy?
-
Hej dziewczyny
mam zaledwie 20 lat wspolzylam z chlopakiem zaledwie pare dni temu w (sobote) bez zadnego zabezpieczenia i chłopak spuscil sie we mnie akurat mialam dni plodne czy to pewne ze moge byc w ciazy ? teraz odliczam dni aby zrobic test strasznie sie stresuje -
Anett wrote:Hej dziewczyny
mam zaledwie 20 lat wspolzylam z chlopakiem zaledwie pare dni temu w (sobote) bez zadnego zabezpieczenia i chłopak spuscil sie we mnie akurat mialam dni plodne czy to pewne ze moge byc w ciazy ? teraz odliczam dni aby zrobic test strasznie sie stresuje -
nick nieaktualnyKuźwa dziewczyny ... moja koleżanka kochała się w mężem raz akurat w dzień płodny i co ?... 4 tc ;(
jestem załamana... czemu jedna mogą od strzała a ja nie co ze mna nie tak !? ;( mam dość... idę dzis wytanczyć złość na zumbie , bo nie ręcze za siebie !!karola 12, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:Kuźwa dziewczyny ... moja koleżanka kochała się w mężem raz akurat w dzień płodny i co ?... 4 tc ;(
jestem załamana... czemu jedna mogą od strzała a ja nie co ze mna nie tak !? ;( mam dość... idę dzis wytanczyć złość na zumbie , bo nie ręcze za siebie !!
też się już tyle czasu staram i nic .Powoli mam dosyć -
Nelly też czasami mnie złość ogarnia, że komus od tak to wyszło, a czasami jak się dowie, że ciąża to płącze i chce usuwać okropne...ale może dlatego, że nam tak cięzko rpzychodzi macierzyństwo
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny